- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Persze 93-ban is az voltam mikor megszórt bennünket a szerb repülő.
Igen nagyon szép Magyarország egyetlen szabályozatlan folyója. Azok a képek a határ átkélő hídjánál készültek, a zöldár kezdetekor.
Ez meg az LOF6-tal készült képek. Szintén zöldár és a Fa Nándor féle kikötő..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
dragonfx
veterán
ez vica verza. aki videki ide akar jonni melo stb miatt.
mi meg pestiek oda le mert nyugi van.
orok korforgas nincs atmenet.
mert a kertes resz is pesten benepesedik agglomeracioval egyutt beepul hamar"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Edi77
őstag
válasz dragonfx #1704 üzenetére
Én született budapestiként mindig vidékre vágytam, nekem nagyon tetszik az az életforma. Szeretem a csöndet, nyugalmat, békét, amit Budapesten nem nagyon lehet megtalálni.
Más:Nincs visszaút, feltettem a KK-t...eléggé vegyesen érzem a dolgot, nagyon gyors, ez tény, de komolyabb teszteket csak délután fog kapni a rendszer.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
Milyen fotók alkalmazás? Van OTA frissítés??
(#1704) dragonfx
Na akkor én talán kivétel vagyok mert én nem akrok Budapestre menni Ha megyek akkor csak a fotókon szereplő hídon át a tengerre..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
válasz bubus66 #1706 üzenetére
Mindjártmegkeresem a képet a fotók alkalmazásról, bár lehet, felesleges, mert nekem sincs rajta. Nem OTA-ról tettem fel, arról sztem nem lesz, kellett telepítsem a Sony frincfrancát a gépre, de gyalulom azt
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
dragonfx
veterán
eddig nekem sem hianyzott.de kb 2 eve en is erzem ha nem is ott elni havonta egy hetecsket akar szetbontva minden hevegen jolesne elvonulni feltoltodni. bekebe nyugalomban csendben lenni....feltoltodni....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Edi77
őstag
válasz bubus66 #1706 üzenetére
Utánanéztem, az a gyári app csak Samukon van, sorry
(#1708) dragonfx: Ha lenne lehetőségem, valszeg nem sokat gondolkodnék, hogy lépjek vidékre BP-ről, de ahhoz sajnos túl sok tényezőnek kell megvalósulnia.
-
tomcsa44
tag
Nos meglett a telefon. Nekem nagyon tetszik. (Ascend P7 elfogyott a Telekomnál, ezt rendeltem, most meg kapható. Mindegy, már marad az M2, vodától.)
Megvárom majd a hivatalos KitKatet.
Az érintő minősége Nexus 7 szintű, azaz igen jó minőségű.
Sima gumírozott tokot rendeltem hozzá (TPU, csak bevonva), meg egy övre akasztható tokot. Majd megjönnek már.Csak abban reménykedem, hogy sokáig kitartson és ne romoljon el!
(Akinek félni valója van a Sonyk wifijétől. Nálam az SSID takarva van, WPA2/PSK titkosítással van kódolva a wifi és simán vitte egy vastagabb falon át. A jelet maxon jelölte. Csak azért írtam le, mert keringenek rosszindulatú pletykák a Sonyk wifi antennáiról.)
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
Marci79
senior tag
Egy érdekes problémaszerűség.... 486 mega szabad hely van és nem lehet az appokat frissíteni, mert "szerinte" nincs elég szabad hely a telón. Törölgettem. ~600 mega, de nem elég ez sem.
Namost. Play error? Teló error? User error?"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
bubus66
nagyúr
válasz dragonfx #1708 üzenetére
Gyere le el megyünk egyet séta hajózni, egy vadregényes tájon Edi77 te is...
(#1711) Marci79
Csinálj egy gyári beállítás vissza állítását.
Vagy törölj a Playból minden beállítás és próbáld meg újra, accuntodat..stb..
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz bubus66 #1712 üzenetére
mult hetvegen voltam verocevnagymaros vonalon. elragado a taj. a levego. a nyugalom.minden szebb es jobb.nyugisabb,csendesebb.kikapcsolodas a szemnek a tudonek.nincs annyi zavaro tenyezo.
csakhat onnan be kell jarni pestre meloba. napi +2 ora.meg infrstruktura kb semmi.csak pesten.ezeket leszamitva magavalragado."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Edi77
őstag
válasz bubus66 #1712 üzenetére
De jó is lenne egy kicsit kikapcsolódni
Néztem a telóról gépre másolást, hát, nem megy nekem tökéletesen, a nagyobb mappákkal nehezebben bírkózik meg. A teló egyszer fagyott le tasking közben, pedig figyeltem arra, hogy frissítés előtt kapjon egy Restore-t a teló. Mennyire jellemző a fagyás nálatok?
-
KyeX
csendes tag
válasz Marci79 #1711 üzenetére
Szerintem ez androidos probléma. Cache-nek tartja valószínűleg. x8-nál és ot990-nél ez ~18, neo-nál ~50, párom y300-nál ~200 mb szabad területnél jelentkezett. Nálam az M2-nél szintúgy 500 mb-nál. Próbálj még törölni, 600 mb felett nem kéne csinálnia.
(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
SanyikaDC
tag
Hello! Sony témában nagyon nem vagyok otthon ezért lenne egy pár kérdésem: Barátnőmnek van egy t-s M2-je és tisztában vagyok azzal hogy kiadták rá a 4.4-et. Megéri felrakni? Gyorsabb, stabilabb lessz a telefon? Akkuidő javul? Lehetséges OTA frissíteni full gyári alap romról? A válaszra megelőlegezek egy köszönömöt
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
bubus66
nagyúr
Az a picassa, ikonja
(#1717) cybermanus
deodexelem és átküldöm a Live Wallpapert mert úgy nem találom legalább is a T-sben niincs úgy.
Oké akkor meg nézem a Live Wallpeperben nincs e, maga a kép kell vagy az egész apk?
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Köszönöm a tippeket! 620 megánál már engedte a frissítést. Csak a hely felszabadítás oldotta meg a dolgot.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
törölt tag
Az egész apk kellene ha lehet. ,de ahogy neked könnyebb
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
De igen, erre gondoltam. Tehát, ha nem vagyok bent a Google + ban, akkor nem is található meg ez az app?
(#1721) SanyikaDC: Én ma du tettem fel, OTA-ról nem lehet, csak a Sony gépre telepíthető cuccával. Gyorsnak gyors, de sztem nem olyan smooth, mint a 4.3 és kissé megygűlt a bajom egy nagyobb fájl átvitelével gépről telóra, de ez már megoldva. Hangra nagyon jó, tiszta, GPS-t tartja stabilan. Fotózni még nem fotóztam vele. Vegyesen érzek a KK-val kapcsolatban, de remélem, kiforrja magát. Meg kell béküljek vele. Ja, és engem kiidegel a gyári hang, ahogy navigálok a menüben, így azt kiiktattam. Pittyeg, vagy csipog, nem tudom, de szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
Gery86
csendes tag
Nemsokára KK javító firmware érkezik. sonymobil.hu/2014/08/28/xperia-m2-m2-dual-es-xperia-t2-ultra-dual-frissiteseket-hagytak-jova/ [link]
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
És ráfrissítettél a 4.3-ra? (beállításaid, alkalmazásaid megmaradtak) vagy teljesen újratelepítve az előző rendszert letörölve tetted rá? Az előbbi módszerrel lehetnek hibák, hisz az eddigi alkalmazásaid 4.3-hoz és a 4.3-mas kernelhez lettek optimalizálva, és 4.4-nél akár gondok lehetnek, de ha tiszta rendszerre vannak újra letöltve, akkor már 4.4-re lesz optimalizálva.
-
arpy17
tag
nincs mit. kölcsön segítség visszajár.
igen, a G+ nélkül nincs ilyened.bubus66 - picasa régen beleolvadt a google alapszolgáltatásaiba így a google+-ba is. olyan hogy picasa külön nincs már. (használtam, szerettem, sajnálom, szerintem jobb volt, mint a mai szuperszépség+történetek+stb) már csak az ikon hasonlít
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
envagyok
veterán
Tud valaki olyan fotós progit, ami jobb képeket csinál a gyárinál?
-
kisnokia
aktív tag
Idol 2 S tulaj vagyok. Bizonyos szervízmizériák miatt le kell cserélni a telómat, és még nem tudom, fogok-e váltani, de van egy napom dönteni. Reális alternatíva a G2 és a Sony M2. Ezért összefoglalná nekem valaki a tapasztalatokat (bár tudom, hogy ilyenkor az az első reakció hogy olvassam végig a fórumot.) Az Alcatelnek erőssége a kijelző, a megjelenése, jó a hangja és sebessége, legfontosabb gyengéje a kamera. 2-3 hónap után kezdenek gyűlni a minőségi problémák is, de azt még nem lehet látni, hogy meghaladják-e az átlagot. A SonyG kamerájával meg vagytok elégedve? A KK SD kártya korlátozása nem zavar a gyakorlatban? A képernyő papíron gyengébb, mint az Alcáé. Milyen a gyakorlatban? Köszi: k
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
(#1731) arpy17: tadámmm, előkerült De ez kb egy épnézegető, ugye? Tehát nem tolja fela telón levő képeket a G+-ra?
Oli : kapott a teló most egy gyári restoret megint, és oké, minden pöpecül megy
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz kisnokia #1735 üzenetére
Pedig csak az lesz, hogy picit olvasgass bele a fórumba és van egy összefoglaló is, abban minden benne van. A KK (számomra) meglepően jól teljesít, másolás gép és teló között oké, a sok T-s vackot kell törölni/tiltani, meg amit nem használsz, és nagyon klassz kis telót kapsz cserébe. Sztem a G2-ről itt érdemben nem kapsz választ.
-
-
g0dl
addikt
Egy ismerősöm szeretne ilyen készüléket venni. Mennyire jó a közösségi támogatása (pl. cyanogenmod rom stb.) ?
Illetve a kérdés g2 mini vagy xperia m2 . A hw nagyon hasonló.
-
Edi77
őstag
Köszi! Eléggé laggolós sajnos, tuti, hogy nem akarom ide feltenni a képeimet, marad a Quicpick, az a legjobb.
(#1742) bubus66: Nem, nem használom, minden ilyen pucolva van a telóról, ez csak az app dizájn miatt ragadott meg, tudod, nő vagyok, vagy mifene ( Te is fönt vagy a G+-on, ha jól tudom )
[ Szerkesztve ]
-
henrik9602
csendes tag
sziasztok
ma reggel frissítést jelzett a telo 390mega. 18.3.C.0.37 kitkat lenne? tmobile.ja es nem muszáj számítógép hozzá. frissitsem?!Sony Xperia M2 5.1
-
Andris837
senior tag
válasz henrik9602 #1746 üzenetére
Nekem is ma reggel jelezte, vagyis reggel vettem észre. Nem muszáj hozzá, én Wifiről frissítem. Le is töltöttem a fájlokat, de fel kell töltenem a készüléket 50% fölé, hogy tudjam is frissíteni. Később én is megosztom a tapasztalatokat. (Bár még a jelenlegi rendszert sem böngésztem át teljesen )
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Edi77
őstag
válasz oliwire #1745 üzenetére
Igen, 4.3 is kapott egy restet, arra ment rá a frissítés, de vacakolós volt a használat, így ma reggel megint kapott egyet és most lakom be a telót. Jó móka így szabadnapra
-
bubus66
nagyúr
válasz henrik9602 #1746 üzenetére
Igen KITKAT frissítheted akkor az az OTA
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest