- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Egyenlőre csak az ígéretemnek teszek eleget, mivel meg ígértem, hogy ha kijön a KK akkor letesztelem.
#1403) memoril
Azt nem mondtam, hogy nem működik mert azt a nem próbáltam, ki mérgembe, én binary4 módszerrel próbáltam igaz Z Z2-höz meg tabalethez való volt, hat meg is fektette az M2. innentől kezdve meg nem is érdekel azokat amiket én nem használok letudom tiltani vagy törölni. Persze az apk-val kipróbálhatod
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Géppel eddig is lehetett az SD-re lehet mozgatni a gyárilag telepített File Commanderrel. Csak a TC-hez kellett egy puglin ami szintén fent van az oldalmon
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Az intézővel eddig is lehetett vagy nem? Én rá csatlakoztattam az USB kábelt és a felugró ablakba beadta mindkettő meghajtót és másolni is tudtam rá.
-
bubus66
nagyúr
Az intézővel eddig is lehetett vagy nem? Én rá csatlakoztattam az USB kábelt és a felugró ablakba beadta mindkettő meghajtót és másolni is tudtam rá. Az DroidExplorert használom mert azzal tudok apk is telepíteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz Pistike1985 #1411 üzenetére
(#1414) Pistike1985
Azt hogy az egyik franci a másik orosz ez egyikbe ciril betűs írás van a másikba latin betűs írás van. Egy két alkalmazás különbség van közte. Én minden képen lecseréltem volna (de mivel az oroszt 40 perc alatt kétszer kellett újra indítani, ezért jött a másik amivel semmi gond nincs.
Edi77 az LG KK alatt csak saját File kezelőjével lehet mozgatni a fájlokat. Különben az LG JB-nál is lehetett mozgatni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zsgabesz987
újonc
válasz eclipse006 #1357 üzenetére
a hangerő + gombját nyomva fastboot-ban indul el a telefon
-
bubus66
nagyúr
válasz zsgabesz987 #1428 üzenetére
a FlashTool-Ba melyiket választatod ki? Én a Hangerő- gombot csináltam, Hol van Hangerő +
Igy kell lenni e.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz zsgabesz987 #1431 üzenetére
Ja az lehet, hogy elírás is.
-
dragonfx
veterán
most nem azért srácok de mér van mindenki ráörülve ennyire a kitkat.ra?
max 2 hét szerintme és a szolgáltatód is fogja küldeni értesítést frissizheted magyar kitkat.ra...ennyi égetően sürgős valakinek,?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Marci79
senior tag
Nillkin amazing H+ [link]
9H keménységű edzettüveg a kijelzőre+egy a hátlapjára. ~2-2,5ezer az ebay-en. Az apróban találsz egy (megbízható!) srácot, aki minimális jutalékért (+pirospont) intézi az adás-vételt paypal-lal.
Csak ne essél abba a hibába, amibe én is! Elvesztem az óriási kínálatban, mert tokok is kellenek nekem plusz egy-két apróság és nem tudok dönteni.[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
sarkany92
tag
Nekem nem marad benne a flashmode módban :\ villan egyszer zöldet azt kész :\
Windows Xp van fent drivereket felraktam mi lehet a probléma ?
-
Marci79
senior tag
válasz Marci79 #1436 üzenetére
kliszi:
A tok-shop.hu-tól akartam rendelni cuccokat hozzá, de megszivattak. Nem küldtek semmit se 3 hét alatt. Kretén webshop, tőlük ne rendelj, ha nézted volna őket."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
bubus66
nagyúr
válasz dragonfx #1435 üzenetére
Én most vissza tettem a JB kíváncsi leszek arra a két hétre, hogy bármelyik szolgáltató kifogja adni, (bár legyen igazad) Max a független HUN az kijön talán. Ja addig teszteljük, hogy érdemes lesz-e feltenni vagy sem.
(#1440) ttiimdr
Másik készüléknek nincs fent drivere? Mikor csatlakoztatod akkor nem akar egy drivert telepíteni? Vagy Próbáld meg a SUS-sal és mikor csatlakozott a SUS akkor jó fog lenni a FlashTool is.
[ Szerkesztve ]
-
HRC95
tag
Hali! Ezt vennétek (M2) vagy egy Galaxy s3 at?
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
bubus66
nagyúr
Edi77
Mi a ROOT semmilyen nem találtam a SuperSu ikon biztos elment vacsorázni.Nekem is ajánlottak egy S3 cserét az M2 törtem a fejemet rajta.
(#1445) HRC95
Én kivételesen a S3 ajánlanám, az M2 újabb jobb is és talán még frissítéseket is kap, ( ha ez szempont lehet neked) persze ezt neked kell eldönteni mire szeretnéd használni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Na ja biztos ízlett neki, vagy tudja az piszkos, hogy nem akarom megcsinálni inkább szórakozik velem de meg keresem úgy is. Azért jó az egyik megfekteti a másik települ de elmegy vacsorázni, érdekes nem??
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest