- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
garrotter
tag
Tudom, az enyém sincs rootolva. Annyi a hátrány, hogy kézzel néha el kell indítani a fagyasztást, de egyébként kilő mindent, amit beállítottál. A myXperia nem is indult el nekem már több, mint egy hete.
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
eclipse006
őstag
válasz ziarimotachi #2400 üzenetére
Hát igen, ezeket nem a bolti eladók fogják szétkapni.
Nekem már három hónapja van meg az M2, de idáig egyszer sem fagyott le, 4.4-el használom nagy megelégedésre. A töltés nélküli rekordom idáig 6 nap, persze hozzáteszem néhány telefonálás, mail, hírolvasás ment napi szinten.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Rottweiler89
senior tag
Megérkezett,eddig minden okés vele... Frissítsem 18.3.C.0.37-re?
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Edi77
őstag
Teljesen feltöltöttem a telót, és utána 3 órán át rá sem néztem és akkor meg 91%-on állt. Az android rendszer vitt el így 9%-ot, pedig újraindítottam, mielőtt levettem töltőről. Azóta viszont stabilan 90%, s fotóztam, telefonáltam.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
-
Edi77
őstag
válasz saphancs #2405 üzenetére
Valóban nagyon bírja az akku, de ez, hogy szigorú standby módban pihen és 3 ó alatt lelép 9%... eleinte a 3%-ra legyintettem, mert ez többnyire így van, leveszed a telót töltőről és nem 100%-on van. Meg ha nyugiban van, talán a rendszernek nem kéne ennyire mozgolódni.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
válasz Emberkeman81 #2406 üzenetére
Ha ki nyitod a BL akkor a 2 perc az egész ROOT-olás
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
saphancs
aktív tag
-
Hi,
Vett vki ebay-ről vagy máshonnan lencsét a telóra?
Tapasztalata vkinek a témában?
Ezt néztem ki: [link]A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
saphancs
aktív tag
Szívesen segítek neked, ha tudok és ha lesz végre root. November elejéig várok, ha addig se lesz olyan megoldás, ami nem piszkálja a bootloadert, akkor visszalépek 4.3-ra. Hiányzik nagyon néhány rootot igénylő app-om...
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz Emberkeman81 #2412 üzenetére
Angol nyelvű leírás:
magyarul nyitott bootloadernél
flasheled a 4.3-as romot
megcsinálod a rootot, ahogy a 4.3-on kell (letöltöd a készülékednek megfelelő recoveryt, plusz a supersu.zipet flasheled, kész a root) [link] itt van a cucc hozzá. FONTOS: ez a rész lehet, hogy működik towelrootal is, ami egyszerűbb jóval! Erre várj egy kicsit, majd reagálnak a szakértők talán!! (Bubus )
flasheled a 4.4-et, kipipálod a kernel.sin-t, ez zárja a menüt, ha kész ne csinálj semmilyen wipe-ot!
indítsd újra a gépet, kész a root.
az utolsó bekezdésben linkelve van, hogy hogyan tudod mountolni a system-et, ha kéred lefordítom ezt a részt is, bár jól érthetően van leírvaflasheléshez segítséget találsz az összefoglalóban (köszönet érte Edinek és Bubusnak )
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz bubus66 #2415 üzenetére
4.3-as felflashelt romot lehet rootolni towelrootal is, vagy csak a recoverys működik, ha utána 4.4-et akar?
egyébként igen várom, hogy találjanak végre egy megoldást már a 4.4-re is, ami nem igényli a teló teljes szétnyúzását (nem beszélve róla, hogy bootloader unlock allowed: no üzit kapok )
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
sziasztok!
nezegettem ezt a keszuleket mediamarktban, galaxy s2-ot valtanam majd le, supportja milyen? Gondolok itt frissitesek stb. gondolom kitkat van a telora, de jon hozza mindig valami kis kieg vagy kijott egy alap szoftal aztan ott rohad meg?Mokolni nem fogom gyari szoft tokeletesen megteszi. esetleg van olyan gyari hibaja amire ugyelnem kell?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
saphancs
aktív tag
válasz eisento #2417 üzenetére
Szia!
Én is s2-ről váltottam (eléggé kompetens vagyok ezért a témában), nem bántam meg. Istenítettem az s2-t, de rá kellett jönnöm, hogy elhaladt felette az idő. Az m2 fényévekre van tőle. A support jó kérdés. Főleg, mivel 4.3-al jött ki, a 4.4-et később kapta meg. (illetve a telenorosok még nyálcsorgatva várják ) A sony supportjából kiindulva sanszos, hogy nem kap még egy frissítést, de mi reménykedünk azért az L-ben. Egyenlőre nincs hír arról, hogy ne kapná meg (bár igaz, ami igaz arról se, hogy megkapja) Kisebb frissítések nem jönnek, de ez inkább azért van, mert nincs rá szükség. A teló úgy jó, ahogy van. Viszont a gyári szoftokat rendesen frissíti a sony.
Eddig nagyon kevés probléma adódott a telóval (ha visszaolvasgatsz találsz egy-két usert, akinek gond volt vele, de szervizben megoldották őket), szóval nem tudunk tipikus hibát mondani. Jó teló, teszi a dolgát, az akku példás, a kamera olyan, amilyen, nálam durván 2 hónap alatt nem volt fagyás, de néha előfordul. (szerintem egyébként hasznos néha újraindítani a telót, és akkor ezek elkerülhetőek) Számomra egy hm.. "hibája" van a telónak, hogy 4.4-re még nincs normális root, de ami késik az elmúlik
-
bubus66
nagyúr
válasz saphancs #2416 üzenetére
Mond meg nekem, hogy miért van az a google playen, hogy a nagy fizetős alkalmazások szinte naponként frissülnek. Volt olyan,amit 2 nap alatt 6x frissítettem és 1500 FT-be kerül érdekes nem? Nem lehet csinálni egy normális appot, nem hiszem el, ja és 90%-nál hiba javítás.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
saphancs
aktív tag
válasz bubus66 #2419 üzenetére
Gondolom költői kérdés volt Amúgy azért, mert a gúgli g*ci... Az egész mobilos (nem csak az) világ a lóvéról szól. Én a világon a legjobban a fizetős és egyben iap-os alkalmazásoktól rettegek. (főleg ha folyton fel akar kúszni a netre, egy hibajavításos frissítésért.. Kedvencem a magyarázatnál a ...some bugs... kifejezés.. meg az anyád az!)
-
bubus66
nagyúr
válasz saphancs #2420 üzenetére
Csak ilyen kis xml sz@rokat javítgatnak benne. Ez olyan mint ha vennék egy tv- és naponta javítgatni kellene.
Itt van az mikor ajánlottam az odalam, hogy onnan lelehet tölteni, az mondta az user, hát kell a fejlesztőt segíteni kérdezem én ezért, kell hogy nem tud egy alkalmazást kiadni ami egy napot rendesen működjön. Nem ezért támogatom a fejlesztőket az okosított googleplay-el.
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
válasz bubus66 #2421 üzenetére
Én ritkán folyok bele fejlesztésbe, pont ezért. És csak olyan appot támogatok, ami korábban freeként jól szolgált. Megtehetném,hogy fizetős appokkal pakolom tele a telóm, de nem fogom. Az android egy nyitott rendszer (kéne, hogy legyen), aki fejleszt rá, ezt vegye figyelembe. Az igazság az, hogy öreg vagyok, visszasírom a régi linuxos időket...
-
bubus66
nagyúr
válasz eisento #2423 üzenetére
(#2423) eisento
A P6 ajánlom neked..... ja azt nem tudom miért.... azért mert neked nem jött be a Black még nem kell leírni, nem hiba volt 3 nekem, ha annyira szar lett volna akkor talán csak 1 lett volna.
(#2422) saphancs
Na én ezt meg is teszem, igaz nem az M2-vel. csak egy LG Optimus One-val de a letöltött appokat telepítem. Valamint támogatom a fejlesztőket, azzal, hogy az android ingyenes.
Edi77 nem mérgelődök csak így egy oldalt napra készen tartani elég maceráns, főleg, hogy másik oldalon még kötelezettségeim is vannak..
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
2 hónapja csak egy kiszuperált zokniféleségbe van a teló, ha táskába teszem, asztalra is erre az anyagra teszem, és egy karc sincs rajta, sőt, még a gyári hátsó fólia is rajta van. Én is S2-ről váltottam, nem bántam meg.
Saphancs: De jó nekem, ennyi segítőkész férfi között
Bubus: Ne mérgelődj[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
Nem tűnik kényesnek nálam se a teló. Elől védőfólia van, hátul semmi. Zsebben hordom a telóimat. (igaz, amikor vette a cég nekem, a kollegina azzal jött vissza a trémobilból, hogy a lányok azt üzenik, hogy tegyem tokba, mert nem vállalják a szervizt ha karcos a teló... elég nagyot röhögtem)
Bubus: Én is támogattam már appot, mély tiszteletem azoknak, akik ráállnak a fejlesztésre. Például az E-robot pont egy ilyen program. Tamás a fejlesztő egy rendkívül segítőkész ember, őt szívesen támogatnám. Meg is teszem majd, ha újra olyan telóm lesz ami rootolt. De nála is ott van az, hogy maga a robot ingyenes, ingyen jól használható, (számomra feltétlenül) hasznos app. Az meg, hogy te vállalod a tesztelést nem újdonság számomra, és mély tiszteletem érte!
Edi: Szívesen segítünk. A csajoknak mindent!!!
-
bubus66
nagyúr
Frissült::
Weather & Clock Widget Full v2.1.0 APK
#2426) saphancs
Én az ADW LauncherEX-el voltam így anno karácsonyi akcióban meg vettem 24 ft-ért a másik két verzió árt meg a fejlesztőnk ajánlottam fel.
[ Szerkesztve ]
-
garrotter
tag
Picit csalódott vagyok a kezdetekhez képest. Szinte nem is használtam a telót az elmúlt napokban és másfél nap alatt lemerült. Ebből az "Android rendszer" evett 31%-ot az "Android operációs rendszer" pedig még 22%-t
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
garrotter
tag
Tiltással és törléssel kezdtem (na jó, első bekapcsoláskor frissítettem és csak utána ). De ha mindig vissza állok a gyári állapotra, nem érdemes belakni sem.
Azt hiszem nem sokáig maradok Android vonalon, a beállítások hiánya így is fájó pont számomra.
-
garrotter
tag
válasz bubus66 #2433 üzenetére
Pl: melyik app érheti el a mobil netet, vagy a gps-t, melyik hogyan küldhet értesítést (ha egyáltalán küldhet). "Ne zavarjanak" mód. Persze lehet, hogy ezeket csak én nem találom.
@Edi77 Frissítés előtt nem volt rajta semmi, frissítéskor újra indult és onnan használom, de majd hétvégén foglalkozom vele, addig jobb ha elérnek
-
bubus66
nagyúr
válasz garrotter #2434 üzenetére
Azok az appok mind kérni szokták ha fáj nekik valami.. Pl nekem is a weather widget ugat, ha nincs bekapcsol a gps.. Úgyan így jeleznek azok az appok amelyeknek kell az adta kapcsolat vagy wifi Magában az app-ban belehet állítani, hogy csak Wifiről vagy adat kapcsolatról frissítsen. millió beállítás van sokat még én sem használtam pedig nem ez az első robotos telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz saphancs #2414 üzenetére
Köszi a segítséget!
Hasonlóval már próbálkoztam.
Neki veselkedem ismét.
Nekem jó lenne a 4.3 JB is,de az folyton ledobta a memkarit.A KK-ban pedig az a bajom hogy ugyan kezeli szépen a karit,de TC-vel nem tudok törölni semmit,sem másolni.A kedvenc képnézegetőmmel sem tudom törölni a fölös képet videót (QuickPic). -
bubus66
nagyúr
válasz Emberkeman81 #2436 üzenetére
Mint meg lett már írva a KK alatt csak a saját fájl kezelőjével lehet törölni, és mozgatni a dolgokat a TC van egy puglin (az oldalamon) fent van azzal lehet minden csinálni. Kivétel a Rendszer fájlokba mert azokat csak ROOT joggal lehet mokolni.
Más jött ki valami frissítés a CE1 CE3 CE4-hez 18.3.C.0.40
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz Emberkeman81 #2406 üzenetére
Nekem SP-m van, 4.3-mon, de ugyanúgy kell rootolni a 4.3-mon lévő M2-t is. 4.4-et zárt bootloaderrel nem lehet még M2-n.
-
Edi77
őstag
válasz Emberkeman81 #2436 üzenetére
Biztos, hogy jó a memkarid? Lehet, hogy egy olyat kéne venned, ami jó a 4.3-hoz és nem kellene a ( nem létező) rootolással veszkődnöd.
-
bubus66
nagyúr
Edi77
Ahhoz amit Ő szeretne legelőször ezt kellene meg csinálni a következőt,
(#2440) Emberkeman81
Nem tudod megfordítani, mert a belső SD-t az initramfs mountolja külön, amihez a kernelt kéne piszkálni, ami zárt BL mellett lehetetlen (tudom neki nyitva van a BL). Valamint még ezt kell szerkeszteni, (vold.ftab) hogy elsődleges legyen a külső sd, és utána jöhet link2sd és barátai. Semmi mást nem kell csinálni csak a boot.img szétkel szedni, termesztésen telefonon, meg szerkeszteni a kettő fájlt és vagy sikerült vagy nem. Ezt meg csinálod és akkor telíteni fog a külső sd-re
Emberkeman81 és vissza is tudod zárni a BL-t?
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Hali,
Asszony 2 hónapos telefonján, tegnap óta a hangszóró random vagy hívás befejezése után fura hangot ad (frissítés előtt és után is), mintha nem lenne befejezve a hívás pedig de, és ugyanaz ismétlődik egy darabig. Lehet nem a hátsó hangszóróból jön, hanem amelyik megy a füledhez. Attól tartok szervíz.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Emberkeman81
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz Emberkeman81 #2445 üzenetére
Sok sikert ha szét szeded a kernelt is. Csak akkor nem marad nyoma, ha a gyári bootloadert teszed vissza
-
Edi77
őstag
válasz Emberkeman81 #2444 üzenetére
Fyi! Biztos megér ennyni szenvedést ez a dolog? Tedd vissza a 4.3-at, rootold és használj felhőt az adatok és képek, egyebek tárolására, ha nem elég a belső tárhely. ( gondolom én ezt így, nő fejjel)
-
garrotter
tag
válasz bubus66 #2435 üzenetére
Nem egyre gondolunk.
Pl: mobil net be van kapcsolva, mert praktikus, ha megkapok üzeneteket. Viszont nem szeretem, ha minden app kimászkál mobil neten, mert fogyasztja az adatforgalmat (2 hét alatt elfogyott, ami egy hónap alatt sem szokott). Van pl a Bejeweled Blitz, egyszerű játék, a facebook integráció miatt (amit nem használom, be sem léptem) szeret kimenni a netre, de az app-on belül semmilyen beállítás nincs.Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de megszoktam, hogy van egy központi felület, ahol kezelhetem, hogy melyik app fér hozzá a mobil nethez, a gps-hez.
-
-
Edi77
őstag
válasz bubus66 #2449 üzenetére
Vannak olyan appok, amik a háttérben szeretnek felmászkálni a netre, ezek többnyire valóban a játékok. Nem vagyok játszós fajta, de azért van pl egy egeresem. De mindig figyelek, hogy sose olyan játékot töltsek le, ami csapatjáték, vagy net kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest