- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
Üdv!
Nektek is piszokul merül néha a telefon? Akinek igen, hogy oldotta meg? Médiatároló, letöltések, letöltéskezelő alkalmazások hármasa közül valamelyik irgalmatlanul meríti a telefont, és ebből nem mind letiltható....
Köszi előre is
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Newlachka
őstag
Sziasztok!
A lányomnak vennék valami középkategóriás telcsit.
Jelen pillanatban az M2-g6 páros közül választhatok.
A z1 compact kiesett a kalapból a 4,3-as kijelző miatt.
Szóval kellene egy tömör,kifejtős hsz erről a telóról.
Köszi -
Newlachka
őstag
válasz LendvaiFeri1 #1053 üzenetére
13
hidd el aktívan használja -
danee91
senior tag
válasz Newlachka #1052 üzenetére
A Huawei G6 design-ja sztem elég rossz, mindenképp a Sony Xperia M2 a jobb választás.
Az Xperia M2 egyetlen hátránya, hogy gépen nézve a képeket, elég sűrűn előfordul a zajosodás, ami számomra az egyik legidegesítőbb hiba, amit 1 fénykép produkálhat.
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Marci79
senior tag
Na, sikerült felfedeznem a 2. hibáját a kis drágának!
Ahogy várható volt, a szürke festett műanyag keretről kopik a festék. A bal alsó sarkán máris látszik. Hihetetlen, hogy 2014-ben ilyesmi előfordul még egy ilyen cég eszközénél.[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz laca7909af #1057 üzenetére
Igen az, fehér. Gyönyörű, de alig egy hónapos. Hogyan fog ez kinézni egy év múlva?!
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Edi77
őstag
válasz laca7909af #1061 üzenetére
Igen, fehér
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
válasz DessertFox #1065 üzenetére
Természetesen te is az vagy, én csak azért írtam mert jó párat csináltam már és a Black topikon kívül meg most sehol nem volt köszönet.
Köszönjük szépen
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
KyeX
csendes tag
Egyszer már megtettem, de még egyszer köszönöm az összefoglalót és a bele fektetett munkát
Örülök, hogy ilyen összetartó, segítőkész társaság alakult ki.(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
ooszi
senior tag
Sziasztok.
Csatlakozom hozzátok, nekem is van M2-őm, gratulálok a pontos leíráshoz , minden benne van amire szükségem volt.
Repült rögtön rá a ROOT, utána Titanium Backup, kigyomláltam a telefont.
Neg: 1., szörnyű a kamera, de nem ezért vettem, tehát nem érdekel.
2., ami nagyon idegesít, hogy a hangszórónak doboz hangja van ha full hangerőn van.BY ooszi
-
KyeX
csendes tag
Üdv a klubban
Ha szabad kérdeznem, miket töröltél?
Hát a kamerája tényleg nem nagy eresztés, de kézi módban valamit lehet kezdeni vele.
xLoud be van kapcsolva?(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
KyeX
csendes tag
válasz danee91 #1071 üzenetére
Jó, azért bevallom őszintén, nagyon betojtam, mikor 2 napja nem akart bekapcsolni a tükrös gépem.
(kinnt maradt 1 órát este, tiszta pára volt, másnap próbáltam bekapcsolni, semmi. Azóta köszöni, jól van)
Ha csak az m2 marad fotózásra, felkötöm magam.(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
saphancs
aktív tag
válasz bubus66 #1067 üzenetére
A black topiknak is te voltál a lelke... azért is választottam az m2-t, nem lesz gondom az infókkal az tuti!!
Tényleg ennyire tré a kamera? Kicsit elkedvetlenít, pedig 1,5 éve nem is fotóztam telóval
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
bubus66
nagyúr
válasz saphancs #1073 üzenetére
Nem annyira vészes a kamara akkor egy kis nosztalgia. Az lehet, hogy Black topicknak én voltam a lelke itt gondoskodnak egyes userek hogy ne legyek, nem is nagyon akarok természetesen tapasztalatimat régi fórum társammal megosztom, ha másképp nem privátban. Mert most is lesz kritika, de nem érdekel bele fáradtam.......... nem akarom befejezni mart annak nem lenne jó vége.
LG Optimus Black szerintem az Lg egyik legjobban eltalált telefonja volt az ICS-ig igaz aki egy kicsit mokolt és nem a sarki GSM-től való volt annak egy szuper kis telefon volta az ICS-val vagy a Zeusz ROM-al. Én a mainapig használok 2.3. Igaz a Blacknél 2.2-vel kezdtünk de jó is volt....
M2 beállítások nélkül nézd meg ha nem fotó művész akarsz lenni akkor be vállalható.
/L][ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
arpy17
tag
Bevált a Camera Zoom FX, javaslok egy próbát azoknak, akik azért néha-néha fotóznak a telójukkal. Tényleg nagyon köszi a javaslatot. (nem mindegy, hogy az ember órákat bíbelődik, vagy egyből megold valamit az asszonynak... ) Nem tudom, hogy mit csinál másképp az FX, de gyorsabban fókuszál, és élesebb képeket lő - ugyanolyan szituban, mint a gyári app, bármilyen beállítással.
bubus66 - ahhoz képest, ahogy másokat leoltasz, te elég gyorsan besértődsz... Az érdemi hozzászólásodat senki sem becsmérelte, én is csak a feleslegest tettem szóvá.
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
ooszi
senior tag
válasz danee91 #1071 üzenetére
Szia azért választottam ezt a telefont, mert több évig volt egy SonyEricsson Xperia ARC Lt15i-m, egy isten király telefon volt, csak az volt a baj vele, hogy a hardver elavult.
Tökéletes képeket, tökéletes videót, nagy király hangja volt, hát ez nem az.
A lányomnak vettem egy Concorde SmartPhone 5700 androidos telót 35K-ért, profi képeket csinál, hangja tökéletes, na mindegy ez van.BY ooszi
-
KyeX
csendes tag
(#1080) ooszi
Köszönöm a képeket, átnyálazom. Idő hiányában csak 1-2 dolgot töröltem még, de alaposabb munkát szeretnék végezni. Egyébként én meg xperia neo v-ről váltottam, azt is ott volt a szeren, csak kinőttem.
Csináltam gyorsan egy kis összehasonlítást a teljesség igénye nélkül. Igyekeztem többféle körülmény között. Mindkét masina kézi beállításon volt, viszont sokat nem babráltam velük. A Canon jóval többre is képes, az m2 meg remélem. Ha van rá igény, kérésre csinálhatok még összehasonlítást, általatok szabott körülmények között.
(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
saphancs
aktív tag
Köszi a fáradságot, ez nekem is hasznos volt. De én még mindig tartom, hogy nem olyan vészes. Arra elég, ha vmit gyorsan le akarsz kapni, a fontosabbra meg ott a fényképező. Mondjuk, aki normálisan ki akarja használni egy teló ezen funkcióját, az azért ne vegyen m2-őt
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
KyeX
csendes tag
válasz saphancs #1083 üzenetére
Igazán nincs mit
Én megbékéltem vele, pedig félig-meddig fotós vagyok. Ha gyorsan kell, ez is megfelel, de ha tudom, hogy fotózni fogok, az esetek 90%-ában nálam van a tükrös. Képfeldolgozásra viszont már simán alkalmas ez a készülék is, durva, hogy vállalható fotók szerkeszthetők már pc nélkül is.(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
Edi77
őstag
Szia! A világért nem bántásból, vagy trollkodásból írom, kérlek, ne bántódj meg, de egy tükrös fényképezőgépet és egy telót nem biztos, hogy jó 5let összehasonlítani. Evidens, hog a teló elvérzik, még pl egy S5 vagy egy 5S is a fényképezőgép mellett.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
KyeX
csendes tag
Nem veszem sértésnek.
Pontosan tudom, hogy összehasonlíthatatlan a két eszköz, nem is az volt a cél, hogy az m2 kameráját lehúzzam. Inkább egyfajta támpont a kamera miatt hezitálóknak, hogy a "referenciához" hasonlítva mire képes. Meg csak ez a saját eszközözöm van, amivel össze tudom hasonlítani.
Egyébként a sötét és vakus makróknál szerintem egész jól helytállt, roszabbra számítottam összességében.(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
sarkany92
tag
Üdv. múlthét szombattól m2 tulaj lettem lenne máris 1-2 furcsaság ami eléggé zavar engem! lehet az én készülékemmel van a hiba :\
Zenelejátszásnál ha hangszórón akarom hallgatni recseg, torzít, és halk
Telefonhívásnál a másik fél vagy nem hall, vagy úgy hall ha sípol a másik félnél a hang :\ -
Kempeti
tag
Ma lett véve egy ilyen telefon, előfizusan, belerakom a kártyát, pinkód OK, és nincs hálózat. Aktiválni nembirom, mert aztirja, hogy nicns elérhető hálózat. Ha keresek, talál, de nem csatlakozik rá, mi lehet?
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
Kempeti
tag
válasz Kempeti #1091 üzenetére
szerk: Pff. Nézem az elektronikus számlát, és teljesen más adatok vannak ott. Még ilyet... Akkor hívom őket, azért kösz!
sarkany: Nem a sony a hibás, tmobile.. Kiprobáltuk másik kártyával, vele ment rendesen. Valamit nagyon benéztek, se nem a kártya, se nem a számla adatok nem jók.
[ Szerkesztve ]
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
bubus66
nagyúr
válasz renamed #1095 üzenetére
holnap küldöm vissza a feladónak ezt a vackot Ezt mire éretted??? Hol vetted a Vacakot? A szomszédom kutyájának is Vacak a neve
[ Szerkesztve ]
-
Zsivi
tag
Sziasztok!
Új M2 tulaj vagyok, eddig SP-m volt amelyet nagyon szerettem de pár napja ellopták tőlem és mivel volt készülékbiztosításom így egy ilyen M2-őt kaptam helyette a T-nél.
Az lenne a kérdésem hogy van itt t-s M2 tulaj? Illetve hogy van már hivatalos KK frissítés mert nekem a SPC nem jelezte ki. Jelenleg ez a pontos bulid szám:
Előre is köszi a válaszokat!
-
silboy
aktív tag
Nekem olyat csinál a kütyü,hogy.Hívok valakit,ahogy rábökök a hívásra elsötétül a képernyő és úgy hív.Vége a beszélgetésnek,elveszem a fülemtől,sötét kijelző,nem írja,hogy hívás vége,időtartama,stb.Ennek ilyennek kell lennie?Lehet,hogy a stamina mód miatt van?Másik.Be lehet valahogy állítani,hogy ha hívok vagy hívnak,nagyobb legyen a kijelzőn a számhoz rendelt kép mérete?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest