- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
A jelenlegi csúcs Sony Xperia Z2 tablet FHD felbontással 10.1"-os méreten kereken 190 PPI-s eredményt hoz és a tablet kijelzőjét és kb olyan távolságból nézzük mint egy M2 kijelzőjét.
HD kijelzőt ilyen áron jelenleg az Alca Idol (2) S a Motorola Moo G és Sony SP ad.
[ Szerkesztve ]
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Vartanus
őstag
Kinek van esetleg független M2-es telója itt ?
-
KyeX
csendes tag
válasz Vartanus #1201 üzenetére
Pontosan ~224 ppi a tablet z2 pixelsűrűsége
De ez már csak szőrszálhasogatás. A lényeg, hogy a legtöbbünknek ez elég. De mivel van jobb, addig ahhoz van hasonlítva.(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
Vartanus
őstag
Mert már a csúcs az 5,5" QHD kijelző ~550PPI és akaratlanul is ahhoz mérik,attól meg tény hogy jocskán elmarad. Szerintem sem vészes a kijelző föleg hogy egy elég jo minőségü LCD aminek motorja azért élesebbé teszi a képet mint amit adatok alapján várnánk.
A designja nagyon megfogott az M2-nek csak a hátlap könnyen piszkolodik ugy láttam.
Valaki tudna véleményt irni a hangszoro minöségéröl?(ezt a T-pontban nem lehetett kipróbálni)
-
Edi77
őstag
válasz Pistike1985 #1208 üzenetére
És a másolás is gépről? Vagy pl a Wakelock Detector elmegy rajta Root nélkül? Ezeket megnéznéd nekem?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Pistike1985 #1212 üzenetére
Köszi, erre gondoltam. Kár, hogy pl Wakelockhoz Root kell, akkor vlszeg még sok más progihoz is. Esetleg van olyan progid, amit eddig tudtál használni, de KK-n root-ot kér?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
theballa32
tag
34000 forintot megért ez a telefon!Xperia p után fura még,de nem rossz!Kamera hibát jelzett,de már tudom az okát is.A készített fotók nem olyan rosszak.Netezni jó rajta,kb annyit tud amennyiért vettem
-
Edi77
őstag
válasz Vartanus #1215 üzenetére
Wakelock Detector
Megmutatja, melyik alkalmazás hányszor ébresztgeti a telót alvó állapotban, és ha túl soknak találod, törölheted. Könnyen elcsípi a ludast Nekem alap app.(#1214) Pistike1985 : Nekem JB-n Wakelockhoz nem kell Root
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz theballa32 #1217 üzenetére
Itt PH aprón vetted ennyiért vagy egyéb megoldással?
kb annyit tud amennyiért vettem
Ez szerintem kicsit lealacsonyító kijelentés a készülékre nézve, ennél azért többet érdemelSzvsz.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
sogesz
csendes tag
válasz #22743424 #1211 üzenetére
Köszi a segítséget! A telefon egyhetes, a gari miatt még nem akarta belepiszkálni semmilyen téren, hátha vissza kell vinni. Annyi volt hogy, SD kártya be és utána jött a problem. Gondolkoztam a gyári visszaállításon vagy újra húzni a SUS-al, de megvárom a KK-t hátha javítva lesz. Nem tudom, másnál volt-e ilyen probléma vagy csak nálam egyedi?
-
oliwire
őstag
Szerintem, ha jók a visszajelzések, akkor az sd kártyára való telepítés miatt érdemes lenne feltenni, és csak simán rootolod, mert elképzelhető, hogy a towelroot 4.4-en is jó. Unroot meg nagyon egyszerű, ha gariztatni kell.
(#1221) Pistike1985
Lehet jó ahhoz is a root, még nem próbáltam
[ Szerkesztve ]
-
Pistike1985
aktív tag
https://towelroot.com/ Innen letöltöd a towelroot alkalmazás ( nagy A betű szerű valamire kattintva) Feltelepíted a telefonra. Elindítod rányomsz a gombra (make it ra1n) újraindul a telefon, playről szeded a superusert vagy supersu-t. És ennyi.
Google Pixel 7 Pro, Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
-
Edi77
őstag
válasz Pistike1985 #1227 üzenetére
Oké, ez a gyanús, hogy ilyen egyszerű naneeeem, egyedül nem csinálom meg, de azért köszi. Meg a fránya gari miatt sem... unroot?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Igen azzal ennyire egyszerű a ROOT. De abban nem vagyok biztos, hogy a superuser tökéletesen unroot-tolja.Ezért vagy a SUS-sal újra húzni vagy a FlashTool-lal.
(#1223) sogesz
A Téma összefoglalóban vagy egy frissebb CE (Centrál Europa) ROM D2303_Central_Europe_18.0.C.1.17 (FlashTool verziós) ezt próbáld meg ha ezzel is fent áll a problémád akkor vidd vissza a szervizbe.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
oliwire
őstag
Megérjük, hogy nem akarod, régebben nekem is "fekete mágia" volt, megvoltam nélküle viszont most már nekem alap dolog, mert rájöttem, hogy számos annyi dolgot meg tudok csinálni, amivel használhatóbb lesz a telefon majd ha úgy van, úgyis megérik az érzés, hogy rootolod. Egyébként meg a SuperSU-val tökéletesen lehet unrootolni, de Flashtoollal is nagyon egyszerűen rá lehet rakni a tiszta gyári romot, sőt itt vagyunk, hogy segítsünk, ha baj lenne (de nem is tudok esetet mondani, mi baj lenne)
-
bubus66
nagyúr
-
oliwire
őstag
Na oké, ha majd már nagyon kíváncsi leszel, akkor privát üzenetben írsz, és segítek benne addig meg használd egészséggel így a telefont
(#1233) bubus66
Amúgy rootolt, zárt bootloaderes telefont helyrehozhatatlanul tönkre tenni csak szánt szándékkal lehet Pl órajel felhúzással, és szétfő a telefon belülről, de általában a gyári kernelek nem is nagyon engedik, így ez a hiba sem esedékes egy normál felhasználónak
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz oliwire #1235 üzenetére
Tudom, de akkor is azt mondom, hogy a kisördög az nem alszik. Persze ezt úgy érten hogy nagyon ritkán fordul elő, de elő fordulhat. Akár milyen nehéz is. Én Zárt bootloadrest tettem alaplaposra a gyári frissítővel. Igaz LG..
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
veterán
Rootolás miatt maximálisan felesleges aggódni - továbbra sem állt itt (vagy máshol) elő senki konkrét technikai magyarázattal, hogy reflash után ezt hogyan is lehetne megállapítani.
(Sőt - nálam garanciában panelt is cseréltek, amikor testpointos (tehát hardveres) unlock-próbával véletlenül brickeltem egy korábbi telót. Nincs a szolgáltatóknak meg az alvállalkozóiknak idejük minden kis szir-szar beavatkozásnak pontosan utána járni, meg kötözködni - ha nem égett szénné és nem tört miszlikre, gariidőn belül inkább cserélnek akár főelemet is, aztán mindenki boldog...)
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
törölt tag
Én például egyiket sem raktam fel a rootolás után, meghagyva a gyári szoftvert majd feltelepítve a ROM Toolbox Lite programot kitöröltem a felesleges gyári illetve szolgáltatói appokat. Ez az a folyamat mikor észnél kell lenni. Természetesen előtte készítettem egy mentést a PCC szoftverrel.Nova launcher felrak, boot animáció kicserél, majd a programot is töröltem mikor végeztem. Mit ne mondjak ég és föld a különbség az eredeti és a mostani között sebesség terén. Sokat gondolkodtam, hogy rakjak-e fel valamilyen főzött romot de végül is ezen megoldás mellett döntöttem.Most lényegtelen, hogy nekem sp készülékem van, amennyiben M2 lenne avval is így járnék el. A munkatársamat sikerült rábeszélnem egy M2-re hamarosan össze tudom hasonlítani a két telefont és neki is meg fogom csinálni ezt a műveletsort amennyiben kéri.
-
Newlachka
őstag
Nem M2-őm van, de azért hozzászólnék.
Én most 4.3-4.4-nél megpróbálnék már egy erootot vagy egy Root_with_Restore_by_Bin4ry_v35-t
ÉN pl most Xperia U-t 4.0-ást csak flashtollal tudtam rootolni, viszont Xperia P-t már 4.1-el Bin4ry-val is.
4.4-et meg erootal.
1.HA gariba viszed és mondjuk besem kapcsol rootot nem látnak
2. unroot pillanatok alatt megvan nyoma nincs.(minden teló gyökér menüjében gyárilag benne van root mappa..)
@Sogesz a 1174-re a megoldás memkari formáz..
Van ismerősi körömben egy S4 mini ami megbolondult amint bele került a másik telóból a mekari. hasonló galéria gondokkal.. HA MÁSIK TELEONBA teszed a memkarit mindig lement róla ami kell majd formáz -
bubus66
nagyúr
Sajnálattal, közlöm, hogy minden ami a nevemhez kapcsolódik törlöm, és töröltetem. Ha esetleg segítség kell akkor vagy privátba keresel vagy tudod, hogy hol találsz meg. Sokat gondolkodtam, és nehéz de, úgy gondolom ez a legjobb döntés.
-
bubus66
nagyúr
válasz Vartanus #1243 üzenetére
Igen mert elegem lett itt egy két dologból. Meg felkértek egy oldalon moderátornak és inkább azt csinálom mint itt. Több időm lesz az oldalaim fejlesztésére is.
[ Szerkesztve ]
-
theballa32
tag
válasz HartgeH3-2.8 #1222 üzenetére
Én vodánál vettem 3100 forintos előfizuval .A t-mobilnál 62000 ft lett volna 24 hónapig.Nem rossz telefon ez,de van pár idegesítő dolga.Messenger hangüzenet nem működik,utána már a camera sem,rádió kifagy,és ez mind 1 nap alatt jött ki rajta.Ennyi pénzért nem idegesít,62000 forintért viszont már bosszantó lenne nekem.Az xperia p-nél nem voltak ilyenek
-
Edi77
őstag
válasz theballa32 #1245 üzenetére
Hát, én nem tudom, akkor én nagyon szerencsés vagyok, hogy semmi baja nincs a telómnak? Társam a futásban, zenehallgatásban, fotózok vele, nyúzom wifin is, 3G-n kevesebbet de még nem sikerült megakasztani, vagy bármilyen hasonló bajokat kihozni belőle.
-
bubus66
nagyúr
Persze, hogy nincs semmi baja a tiednek mert te Telekomos vagy... Mondjuk én ilyen szemetet mint a Messneger a FB alkalmazás és társit röptettem ezek a legelsők, amik mennek, aztán szépen jön sorba a többi.. Jaj már megint írok pedig megfogadtam, hogy nem..
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz theballa32 #1245 üzenetére
Az meglepő, pedig ez szerintem felső közép kategória. Nem szabadna ilyennek lennie.
Az update majd lehetséges orvosolja ezeket vagy csak valami összeakadt valamivel.
Csináltál esetleg egy gyári visszaállítást az nem oldaná meg?Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.