- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJLavin
tag
Sziasztok. Frissítés óta a kamera tűrhetetlenül megromlott illetve oda az xloud. Van ezekre valami megoldás azóta? Illetve ha nincs már tenném is vissza a 4.4-et. Mi ennek a legegyszerűbb módja?
-
tango20
csendes tag
Gyerekek ez a telefon igy ezzel a rendszerrel kuka... Törtem volna el a kezem mikor frissítettem... Az akum ugy eszi hogy beszartok... Ebből csere lesz fák sui
-
tango20
csendes tag
válasz Jumpalaja12 #8007 üzenetére
Kamera rosszabb, akadozik, fagy a rendszer, aksi szar, hbs eldobós, egyedül a térerő meg a dizájn ami jo... Hogan lehetne vissza butítanu, root nagyon kell hozzá? Esetleg magárol a tellorol meg oldható????
-
erik0319
tag
Nekem a 4.3nál elég idegesítő hiba volt a random újraindulgatás, a böngésző állandó újratöltögetése, tudom h kevés a RAM de most ez mégis sokkal ritkább, 4.4 -nél a kamera indításnál néha teljesen beragadt, és ott is kaptam néha azon h már pin kódot kér. Most elketyegett 250 órát ujraindítás nélkül és csaj azért nem többet mert második nap későn értem haza h töltőre dugjam.(folyamatos mobilnet kapcsolat mellett)
Ha valaki egyszer megfejti h ugyanaz a rendszer miért használhatatlan valakinek és valakinek miért nem az, az vendégem egy sörre. ;-)
(#8014 hokins): Nem baj, így még izgalmasabb. Mesélj.[ Szerkesztve ]
-
Áhhh megőrülök.
Másik időzónában vagyok és ha rádugom a gépre átveszi a gép időzónáját... de mivel a gép domain-en keresztül a magyar időzónában folyton rossz időt mutat a teló.
Ki lehet vhogy kapcsolni, hogy ne foglalkozzon a laptop idejével?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
joci86
senior tag
Érdekes jelenséget tapasztaltam ma a telefonnal... Nem működött az automatikus képernyő elforgatás, hiába kapcsoltam ki-be az opciót a menüben/értesítési sáv kapcsolón. Hidden menüben service test - accelerometer nem mutatott semmit, csak kiírta a szenzor nevét. Gondoltam, marha jó, hardveres hiba... Azért megpróbáltam egy újraindítást, változik-e a helyzet. Újraindítás után megjavult. Ezek szerint nem hardveres a hiba.
Szoftveresen bekavarhat valami? Van esetleg ötlet a jelenség okára? -
mpeter94
tag
Erre valaki, valami ötlet?
Sziasztok!
Nektek működik 5.1.1-en az, hogy különböző kapcsolatokhoz különböző csengőhang szóljon? Páromnak van ilyen telefonja, és mióta frissítettük, azóta nem működik. -
Edi77
őstag
Bocs, nem ide
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
Ok, így is fel lehet fogni, de ha az ember kipróbál egy elvileg újítást, ne kelljen már azon remegnie, h egy fícsör fog-e működni, vagy dobjak fel lazán egy másik ROM-ot "oszt jónapot" . Erre sokaknak sem ideje, sem a tudása nincs meg. Egy átlag user nem mókolásra vesz telcsit.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz aszti75 #8032 üzenetére
Te engem most leátlagoztál?
(#8033) joci86 De te valszeg értesz hozzá, így nem kaland akkor sem megoldani, ha occó volt Mezei user, ha olcsón jut hozzá, akkor is tehetelen és a hiba, az hiba.
[ Szerkesztve ]
-
joci86
senior tag
Azért a hiba (nem végleges) megoldása egy újraindítás volt, még Babi néninek is menne.
-
Edi77
őstag
Hello urak!
A teló lefagyott, csak a reset gombbal lehetett belé életet lehelni. Ez mitől lehetett? Akksi kb 85%-on volt és csak a gmail volt megnyitva. Újra kellene húzni? (nincs kedvem )
-
Edi77
őstag
válasz bubus66 #8038 üzenetére
Nem tudom. Bubus, távhelp volt, elmondás szerint csak a gmailt ment (valszeg a háttérben volt más is). De hogy így lefagyjon!! A szokott dolgok: GPS on, szinkron on, repcsimód on. Ez volt a helyzet.
-
Andris837
senior tag
Szép reggelt, sziasztok!
Van egy kis időm, így arra gondoltam, hogy a kevés tárhelyem miatt újratelepítem az egész rendszert. Soha nem csináltam még ilyet. Természetesen a téma összefoglalóban lévő leírást elolvastam, használni is fogom (köszi szanitec ).
Ha bármi van, sikítok ide.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
GEPESZ66
veterán
A főképernyőn balra-jobbra húzom az ujjamat, de nem vált a képernyők között, hanem beugrik kicsiben az összes, hogy válasszak.
Az főképernyőn az ikonokra kattintva nem történik semmi.
Kikapcsolni csak a bekapcsológomb 10 másodpercig történő nyomvatartásával tudom.
Csak ritkán történik ez.
Most viszont felraktam a PC Suite-val a rendszert, telepítési hibák javításával.
Letöltötte a teljes ROM-ot, majd úgy frissített, mint a Flashtool esetén, az a felület jött be a telefonon.
Előtte, s utánna volt Hard reset, kikapcsolt állapotból.
A mem. kártyát kivettem, formáztam.
Kíváncsi leszek, hogy most mit produkál.
Ha ismét lefagy, megy vissza a Kitkat.
Bár ahogy nézem, folyamatosan jönnek ki a 20b,c,d jelölésű ROM-ok.
Remélem, hogy a HU-ra is jön ki valami újabb, ami jobb lesz. -
bubus66
nagyúr
Van egy két hiba benne nekünk is, de azokkal el lehet lenni, viszont ahol a legtöbb bug, jelentkezik azok a készülékek melyek utólag kapták meg. Nekem nincs gondom a 5.02-vel és remélem, hogy az 5.1.1-et is ilyen jól eltalálja majd. Pedig én jobban szerettem a 4.4.4-et de ennél a telom tökéletessen el vagyok az 5.02-vel
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
válasz bubus66 #8046 üzenetére
Gondolod, hogy az M2 megkapja az 5.1.1-et? Véményem szerint meg a JB volt a legjobb és legstabilabb...és nem csak azért, mert eleve azzal adták ki, hanem az összes droid verzió közül.
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Végül nem mertem neki állni. Nem találtam meg a gyári romot, a leírás sem volt valami egyértelmű és sajnos el is kellett jönnöm otthonról. Pedig muszáj lenne megcsinálom, mert van kb. 300 mega szabad helyem a telefon belső memóriáján.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest