Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Android szakmai topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Felraktam a 2.6-os Xposed-ot és eltűnt az óra meg a dátum a lehúzott értesítési sávból, az értesítések meg a néhány kapcsoló között. Valaki tud erre megoldást?
Megoldódott, az Xperia Flip Settings volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz Siriusb #12101 üzenetére
Már működik a zárt bl-es cwm, most a kartini engine rom megy az enyémen. Nem sokban különbözik a gyári romtól, viszont többet tud mint a dextro. Ebben elvileg javították a bugokat (majd pár nap alatt eldől), két soros statusbar van, állítható két soros togglék. Egy ronda 5 funkciós navbar.
A statusbar nem tetszett eredetileg, de kezdek megbarátkozni, a nagy analóg órával. A navbart meg úgyis eltűntetem mindig, vagy akár az is cserélhető. Benchmarkban is jól teljesít, kicsit jobban mint eddig.
Örülnék ha a fejlesztők nem csak a 4.4-re mennének rá. Egy 4.2-es Cyanogen mod, sokat javítana a használhatóságon.[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Ézsaiás
tag
válasz Tidzsimon #12107 üzenetére
CM mar a 4.2-n reg tul van, nem fognak ra fejleszteni. Foleg, hogy ez a telo unsupported egyelore az official vonalon. Orulhetunk, hogy a CM tokeletesen mukodik. Kicsit a GPS-el vannak gondok, de azon kivul minden pipa. Persze, akinek nyitott a BL. Akinek meg nem, annak ugyis mindegy. 4.4-es CM teljesen smooth. Gyorsabb, mint a STOCK ROM. Minek is kene 4.2-es CM ide.
-
gabancs
addikt
Help!
Van e olyan program a telefonon, amivel össze lehet párosítani egy tablettel Wi-Fi-n keresztül? És adatokat átmásolni? Ha igen, mi a neve? -
Siriusb
veterán
válasz Tidzsimon #12107 üzenetére
Kösz az infót. Felkeltetted a kíváncsiságom, de gyorsan lehűtöttem magam, ha felteszek valamit, az a 4.4 lesz (újra).
(#12108) Ézsaiás
Azért van más probléma is, pl hívásnál az alacsony hangerőre többen is panaszkodtak.Várom, hogy Varun túl legyen a vizsgáin és újra foglalkozzon a CM-mel.
-
dave0825
őstag
válasz gabancs #12110 üzenetére
Én wifi hotspot-tal, és ezzel a programmal szoktam csinálni ilyet (2 telefon között). Nem tudom, hogy az ingyenes verzió ebből mennyivel tud kevesebbet, mint a Pro, nekem a Pro van.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
nincskedvem
aktív tag
válasz nincskedvem #12113 üzenetére
-
dave0825
őstag
válasz nincskedvem #12118 üzenetére
Külön nem írnak kernel cserét, az lehet, viszont gondolom magában a romban benne van a custom kernel. Szerintem ezért nem működik.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Ézsaiás
tag
válasz nincskedvem #12118 üzenetére
Screenshot-on lehet latni, hogy custom kernel-es.
-
-
Ézsaiás
tag
válasz nincskedvem #12121 üzenetére
Valami olyasmi
Ezert is irtam, hogy nagyon szar a fuggo telo a Sony-nal, nagy hatrany a BL zartsag.[ Szerkesztve ]
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Ézsaiás #12122 üzenetére
Hát kb siralmas..A leggagyibb mainstreamebb alcatelre is raktam már fel 4.4 CM-et 10 perc alatt samsung ace-re 4.3 és még sorolhatnám (persze ott nem volt gond, hogy függő vagy sem) erre a saját telefonommal nem tudok mit kezdeni..kifejezetten utálom a sonyt..pedig utóbbi 4-5 telóm az volt
-
Ézsaiás
tag
válasz nincskedvem #12123 üzenetére
Nekem az elozo telefonom Samsung volt. Ott is ugy moddolhattam ODIN-nal ahogy akartam. CWM, custom rom, kernel... usw. Semmi koze nem volt, hogy fuggo vagy sem. Itt ez nagy pofon. De szerencsere nekem fuggetlen, igy nem gond. Erdekes, hogy itt igy van megoldva. A miertjet nem tudom, ennyire nem ertek hozza.
De az biztos, hogy ennyit a nyiltsagrol. Droidnak pont ez lenne a lenyege. Bar, hiaba nyitott a BL-em, minden kernel, minden ROM altalaban Testing vagy Beta. Stable-t nem nagyon lattam, vagy ami az is... gagyi valamilyen szinten. Sajnos, a Samsung telefonjai valahogy ebben gazdagabbak, marmint custom-sagban. Bar, azokat gondolom tobben is hasznalhatjak. Ez a CM11 ami ugymond nekem bejon, korrekt. De ebbe is van bug. Csak azt nem ertem, hogy ha mar ennyire zart a Sony... akkor legalabb Update-et biztosithatna jobban, legalabb a bug-okra.[ Szerkesztve ]
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Ézsaiás #12124 üzenetére
Na igen, ha már a ,,sima" otthoni fejlesztők nem tehetik a ,,dolgukat" akkor legalább a Sony csinálna kb naprakész frissítéseket, bug mentes romokat etc. De nem, ők sem tesznek semmit,és másnak sem teszik lehetővé. Oké megértem még nagyjából új telefon, kb most 1 éve jött ki. 2 hete van működő cwm rá..így meg senki nem akar fejleszteni,mivel szerintem az L tulajdonosok 70-80% szolgáltató függő, így zárt bl-es. Szar ez mindenhogy azaz igazság..
-
Ézsaiás
tag
válasz nincskedvem #12125 üzenetére
Mondjuk ez az egesz Droid frissites (nem Sony-ra ertem), ahogy mukodik egy nagy katyvasz az egesz.
[ Szerkesztve ]
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Ézsaiás #12126 üzenetére
Hát sonyéknál mindenképpen, a többi meg hát.. De ez a folyamatosan lemaradás, hát a legutolsó noname kínai telefon is 4.4-el jön ki, a sony meg most jelenti be, hogy a csúcs készülékei megfogják kapni valamikor a kitkat-et..
Közben sikerült felraknom ezt a romot. Hát nem az igazi,és még mindig 4.2 de legalább nem teljesen stock. Most fogom belakni, már a titanium rakja vissza az appjaimat, aztán utána tudok nyilatkozni.
Viszont itt is előjött, hogy boot után leáll a media folyamat. Ugyanez volt a CNT-nél,és a 112 stocknál is. Másnak is volt ilyen? -
Ézsaiás
tag
válasz nincskedvem #12127 üzenetére
Az baj, hogy ez is kitudja miert jon elo. A .12-es ROM lehet bugos, es az lehet javitva lett a .14-ben mar. Kitudja. Ez a ROM amit meg feltettel, discontiuned. Szoval, mar nem lesz benne semmi sem javitva. Barmi is legyen a hibaja. En a helyedbe feltennek egy STOCK .17-et aztan kesz. Felesleges ezekkel bajlodni, sajnos zart BL-re, szerintem nincs jobb a STOCK-nal.
-
nincskedvem
aktív tag
-
Tidzsimon
őstag
Nekem jól működik. Elsőre bekapcsra az android frissítését írta ki, az végigfutott és lett valami sz.r. Újraflesheltem, azóta jó. Annyival ez előrébb van, hogy kibugozták. :-)
Szerk. Matrix romot nem próbáltam, elvileg az is felrakható. A parakaxot próbáltam, ami fasza, de bugos volt sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Mindig úgy kellene kezdeni a felrakást, hogy dalvik és cache törlés minimum.
-
Tidzsimon
őstag
Volt már calakinek olyan gondja, hogy ha elfordítom a telót akkor fordul vele a camera is 90 fokot, így csak egy négyzetet látok a képernyőn.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Tidzsimon #12130 üzenetére
Én feldobtam először, akkor csak a walkman és a media app frissült, semmi más. Viszont a statusbarba elég furák a dolgok,és a nav bár is. Kikapcsoltam minden xposed modult, de ilyen. Valami ötlet?
(#12131) Siriusb Természetesen megvolt, az első inditásnál nincs is gond,csak mikor a titanium elkezdi vissza rakni az appjaimat, utána reboot,és jön ez.
-
dokee78
félisten
válasz nincskedvem #12135 üzenetére
Titániummal gondolom a rendszeradatokat nem mentetted és azt állítod vissza?
Hanem csak az alkalmazás adatokat. -
Tidzsimon
őstag
válasz nincskedvem #12137 üzenetére
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Tidzsimon #12138 üzenetére
Hát nekem még csak nem is hasonlít, a nav bár piros, ha bármire rá kattintok,akkor a nexus logo jön be. Úgy hogy egyik modul sem aktiv. Statusbar-t pedig az előbb mutattam. Szerintem most szépen legyalulok mindent a belső tárhelyről, ha mondtok valami biztos megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz nincskedvem #12139 üzenetére
Shift+del.:-)
Flashtoollal rakd fel a14-es romot.
Root
Deodex
Cwm
Cwmben clear cache.
Rom felrak
Clear cache.
Restart.
Nekem másodjára is rá kellett fleshelnem, mert android frissítést írt. Ami szerintem olyasmi, mintha megpróbálná visszalőni a gyári beállításokat.Ez a navbar nem tetszik, viszont vannak fleshelhető más verziók, vagy az UDN amit használok.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz nincskedvem #12142 üzenetére
Arra javasoltam a shift+del. Kombót.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz nincskedvem #12144 üzenetére
Hát ilyen nincs,teljesen legyaultam mindent, és amig nem raktam fel a modulokat jó volt. Most megint piros navbar stb..feladom. Ha utána deaktiválom a modulokat,akkor is marad minden..
[ Szerkesztve ]
-
Ézsaiás
tag
válasz nincskedvem #12145 üzenetére
Milyen modulokat teszel fel?
-
Siriusb
veterán
válasz nincskedvem #12147 üzenetére
Én is kénytelen voltam leszedni az egész Xposed-ot, mert többször elég nehézkes volt újraindítani a telefont, de használat közben is jött a com.android.phone leállt hibával.
-
Siriusb
veterán
válasz nincskedvem #12149 üzenetére
Megnyugtató, hogy nem csak nekem van problémám az Xposed-dal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest