Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A Nova launcherben nem vagyok járatos.Állítólag most már az új android (L) felületét is kilehet választani. A tech2-őn olvastam
Hol lehet ezt megtenni? -
Mate
nagyúr
Rootolni akarom a telót.
Első hsz-ben ez szerepel:
4.2.2 alatt
Leírás angolul. Xdadevelopers guide: Rooting Xperia L
Közvetlen linkek a letöltéshez:
- link 1
- link 2
1. Csatlakoztasd USB kábelen a telefont a PC-hez
2. Legyen bekapcsolva az USB-hibakeresés és az Állhelyek engedélyezése (Beállítások / fejleszőti lehetőségek) és az Ismeretlen források (Beállítások / Biztonság)
3. Indítsd el runme_win.bat fájlt (futtasd rendszergazdaként)
4. A telefon újraindul
5. Indítsd el a SuperSU-t
6. Készviszont Unroot nincs leírva, csak 4.1.2 -re. Unrootolni ugyan úgy kell mindet?
Illetve a megadott link 15.3.a.0.26-hoz való. Működik .17el is?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Jó ehhez is.
15.0.A.1.36
15.3.A.0.26
15.3.A.1.12 +14 +17 -
fioninquo
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet különböző módosításokat végrehajtani a homescreenen, illetve tudtok ajánlani néhány launchert?
Előre is köszi>>>iPhone XS<<<
-
Mate
nagyúr
válasz dokee78 #12857 üzenetére
Bekapcsoltam mind a három beállítást. Telefon képre, hátulra rádugva, felismerve. Elindítottam az install.bat-ot rendszergazdaként, de semmi.
"adb is not recognized as an internal or external command" hibaüzenetet dobott.
Elindítottam az adb.exe-t. Utána instal.bat, de ugyan ez a helyzet.
Mit szúrtam el?
-
őstag
válasz Siriusb #12855 üzenetére
Volt olyan is. Aztán jó kernelt tettem fel de azt már akkor hiába, újra kellett rakni a tft-t. Nagy nehezen csak összejött. Feltettem egy JB-s phantom kernelt, az adott egy twrp-t, abból felraktam a thunderzapot és még újraindítás nélkül akartam a cm11 taoshanos valamit (ezekben most kicsit elvesztem, hogy melyik, melyik...), de ott valami hibát írt, úgyhogy az aosp legacy final ment fel. Az érdekes az, hogy amikor megnéztem, akkor phantom kernelt írt, szóval valszeg a legacy ezt is telepítette magának (hozzá cwm-et kaptam).
Eddigi tapasztalatok: gyors: 14500 pontot hozott az antutu (elvileg nincs húzva a proci, előtte 10500 körül volt);stabil, eddig nem volt gond; a gps elsőre kb. fél percig gondolkodott, most 10 mp alatt talál pontos és stabil fixet (ugyanazt hozza, mint korábban). Nem régóta nyomkodom, és még sok kell, hogy azt mondjam, ez így ok, de eddig nagyon rendben van. Olyan volt az első indítás után, hogy kicsit lassabban ébredt fel a teló, de azóta nem találkoztam vele. Ha továbbra sem lesz vele gond, akkor marad is így, annak ellenére, hogy ez egy viszonylag tiszta rendszer, pedig már megszoktam a sony módosításait, okosságait.
(#12863) mate3553 Sztem a megfelelő driverek hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
TaNbEaRo
tag
A 17-es romot másképp kell rootolni, mint a 14-est? Most frissítettem a 17-re, rootoltam sikeresen, de azóta állandóan kapom a hibaüzeneteket, hogy a Gmail alkalmazás leállt, meg a Google keresés alkalmazás leállt.
Szerk.:
Közben újratelepítettem a kérdéses programokat, így most úgy tűnik elhárult a hiba.[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
Nektek szokott olyat csinálni a telefon, hogy 20-30% körül van az akksi és egyszer csak kikapcsol magától, de csak akkor lehet észrevenni, ha oldanád fel a kijelzőt? Főleg akkor csinálja ezt, amikor már vagy 4 napja megy a legutóbbi töltés óta.
[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
válasz szlovibuki #12870 üzenetére
Ebben valaki tud segíteni?
-
Tidzsimon
őstag
válasz szlovibuki #12878 üzenetére
Ilyenem még nem volt, viszont csoda ha kibír egy napot.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
-
Siriusb
veterán
válasz szlovibuki #12880 üzenetére
2-3 napokat nekem is ki szokott bírni, de persze az is előfordul, hogy este már tölteni kell. A mobilnet használatával majd jobban fog merülni.
Nincs beállítva valami akku kímélő alkalmazás erre az értékre (20-30%), ami esetleg bekavarhat? Mondjuk valami szoftverhiba, annyira kíméli az akkut, hogy kikapcsolja a telefont?
Esetleg a log-ot lehetne bogarászni.
Kipróbálnám a helyedben, hogy nullára lemerítem az aksit úgy, hogy amikor ezen kritikus érték közelében van a töltöttség, elkezdem intenzíven használni (legalább látod, ha történik valami), amíg néhány százaléknál magától kikapcsol a telefon. Tehát csinálni egy teljes lemerítés / feltöltés ciklust.
-
senzaj
senior tag
Érdemes a telóra felrakni 4.4.3-as kitkat verziót? Youtubeon láttam videókat és nem működik rosszul.
Nem tudom... 4.2.2 van jelenleg. Ötlet? -
őstag
Gyors beszámoló a 4.4 Lagacyről:
Teljesen használható.
Ram kezelése nagyon jó, sebesség paradés mikro laggal sem találkoztam még. Sok jó okosság. Stabilitással sem volt eddig gond, gps hibátlan, Bluetooth hibátlan, stb..
Ami nem:
Zenehallgatás közben, amikor bekapcsolom a képernyőt kattan egyet, meg használat közben is mintha pillanatokra meg-megakadna néha.
Gravity box nem indul normálisan, viszont működik (visszaállítással teleíptettem, ezt majd még megpróbálom normálisan)
Szerintem ez az alap holo téma ronda. A sony customizationok hiányoznak nekem.Egyelőre nem hiszem, hogy visszatérnék 4.2-re .
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Bendi26
csendes tag
sziasztok
azt hogy tudnám a telefonra rakni hogy legyen a kikapcsolás mellett újraindítás lehetőség amikor nyomom hosszan a bekapcsoló gombot?
köszi a válaszokat -
Zoli G
tag
Üdv! Megtörtént a baj, telóm elázott egy zápor alkalmával. A kis pötty rózsaszín lett. Azóta tál rizsben ül. Nem kapcsol be, ha ,,ügyesen" dugom bele a töltőt, világít a led, de olyan színnel, amit amúgy nem szokott. Nyomok rajta mindent, megpróbáltam mindent, de semmi. Van valakinek valami egyéb ötlete mielőtt megtankolom WD40-nel utolsó opció gyanánt? (számológépnél ez bevált)
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz Zoli G #12891 üzenetére
A WD40-nel miért is akarod megkínálni? Nincs még elázva eléggé?
Azt szokták javasolni ilyenkor, hogy szét kell szedni amennyire csak lehet, sokáig kell szárítani és meg sem szabad próbálni bekapcsolni. Ha ráindítod a nedves alkatrészekre, akkor zárlatot csinálsz.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
GEPESZ66
veterán
Az SP megint kap javítást,nálunk még mindig semmi.Nagyon megfeledkeztek az L-ről.
-
Zoli G
tag
válasz oszkarfincs #12892 üzenetére
Igazából azért, mert volt pár elektromos kütyüm, amit visszahozott a halálból (rádió, számológép, laptop táp) De azt már csak akkor, amikor már biztos rontani nem ront rajta. Később valószínűleg eladóvá válik ugyanitt egy hiteles Xperia L-t ábrázoló szobor!
-
addikt
válasz #38464487 #12895 üzenetére
Most direkt húzod az L tulajok agyát, a 4.3-ra is jött már hiba javító frissítés. 30 ezer Ft készülékre nem fognak hetenként frissítés kiadni.
A frissítés után összehasonlitottam a Z1 Compact kijelzőjével, ami erős napsütésben nem sokkal jobb.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest