Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Siriusb #11196 üzenetére
Hadd kérdezzem meg mely battery app-ot használod (aminek az ikonja ott van a bal felsőben)?
Battery doctort volt fent nekem, de az uccsó teló frissítés után már nem jelenítette meg a töltöttségi szintet. Most meg valami DU Battery saver van telepítve.
Úgy veszem észre ezekkel (pár optimalizálást követően) kicsit tovább bírja a teló (kilő pár futó alkalmazást, amit én csak manuálisan tudnék leállítani).------
Ha már akksi.
Nálam előfordul, hogy hiába van beállítva az alacsony töltöttségi szint elérésekor értesítés, meg fényerő levétel, ha játék közben történik ebből nem veszek észre semmit és egyszer csak se kép se hang. Teljesen kikapcsol a teló.
Töltőre rakva nem azonnal jelenik meg a töltöttségi szintet szimbolizáló led fény (ilyenkor szokásos piros), hanem x perc elteltével.
Most nem tudom megmondani van-e különbség a fentiekben, ha gyári töltővel, vagy usb-n kerszetül töltöm a telefont...
Stamina mód nálam off.
Valaki ajánlotta, hogy jobb ha szgépről usb-n keresztül töltődik a mobil.....
Hát erre nem mindig van lehetőség... -
Siriusb
veterán
válasz Throme #11202 üzenetére
DS Battery Saver, de csak ijesztésként van fent, és mert a Titaniummal visszaállítottam.
Mint a mellékelt képből látszik, nem szükséges bekapcsolva lennie: grafikon
Illetve a widget, ami a százalékos töltöttséget mutatja, az a GSam Battery Monitor.Valószínűleg azért nem jelenik meg azonnal, mert "túlságosan" lemerült az akkumulátor és kell bizonyos idő, amíg az értesítési folyamatok újraindulnak, de ez csak okoskodás részemről.
Az meg szvsz hülyeség, hogy számítógépről jobb tölteni.
-
Siriusb
veterán
válasz dinnyesgabor #11206 üzenetére
Legrosszabb esetben flashtool-la rakd újra a gyári ROM-ot.
-
Siriusb
veterán
válasz dinnyesgabor #11208 üzenetére
Indítsd újra még egyszer.
Ezek a lépések mind megvoltak?
1. Download Dextrodroid ROM V3.rar .
2. Extract it you will get two folders in DextroDroid ROM V3 folder
* DextroDroid
* DextroDroid PC
3. Move DextroDroid folder to your internal storage.
4. Ensure USB cable is plugged in USB Debugging mode & Screen is unlocked
5. Go into computer DextroDroid PC folder and double-click:
- setup.bat
7. Wait until script installation finishes and phone reboot.(it will take some time.)
8. Done!!!Szerk:
root-olva volt a teló és 14-es fw volt rajt'?[ Szerkesztve ]
-
-
Siriusb
veterán
válasz dinnyesgabor #11210 üzenetére
Rámásoltad a DextroDroid könyvtárat a telefonra (/storage/sdcard0)?
USB hibakeresés engedélyezve volt a telón?
Fel volt oldva a zárképernyő, mikor a számítógépen elindítottad a setup.bat-ot?
Vártál, amíg befejeződött a script futása és a telefon újraindult?Ez a dextro fórumából vett install lépések. Ha nem tudtál róluk, én sem értem, miért vágtál bele.
-
Siriusb
veterán
válasz dinnyesgabor #11212 üzenetére
Ha nem a belső tárhelyre másoltad, az biztos, hogy baj. Gondolom kitörölte a régi fájlokat a /systemből és nem tudott újat tenni a helyére.
Egy megoldás van, flashtool-lal felrakod a gyári 14-es ROM-ot, rootolod és újra kezded a dextro telepítését, most már ügyesebben. -
Siriusb
veterán
válasz dinnyesgabor #11214 üzenetére
SUS újra tudta rakni?! Erre nem számítottam.
Jó, hogy viszonylag fájdalommentesen sikerült megoldani. -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Most olvasok negatívumokat is meg pozitívumokat is. Megéri ezt a telót megvenni? Játszani nem játszok vele, de net, flashvideo s mint általában egy telefont használ az ember én is úgy használok. Olvastam, hogy vannak bug-i ennek is, mennyire orvosolhatóak ezek, persze zárt botloaderes telón?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Siriusb
veterán
Szia!
Néhány ember kivételével szvsz az az általános vélemény, hogy megéri. Fényképező az, ami általában erős kompromisszumot igényel. Ha nem ezzel akarod a national geo év képét elkészíteni, szerintem megfelel.
Meglátásom szerint jobb használni egy régebbi firmware-t, a 0.26-ost mint a legújabb 1.14-est. -
bgyg1
aktív tag
válasz Siriusb #11220 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszod!
Nekem van egy P-m s azzal valahogy meg is, meg nem is vagyok megelégedve. Kamerája hellyel közzel jó, de nem tökéletes ( nem egy nikon), gondolom az L-nek sem, láttam feltett fotókat, az egyik ilyen a másik olyan, gondolom sőt tudom, hogy fényerősség függő mindegyik. Az általad készített fotókat a sz.gép milyen minőségben jeleníti meg?Kérnék negatívumokat s pozitívumokat is.
-
fioninquo
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: A képeket a telefon az SD kártyára menti, viszont megfigyeltem, hogy a belső tárolón is van vagy 500mb-nyi kép/videó. Astro-val megnéztem, tényleg volt ott egy DCIM mappa, benne üres mappákkal, viszont a mérete 500 mb volt. nem akartam kitörölni, nehogy baj legyen, ezért áthelyeztem az Sd kártyára. Ekkor viszont minden eddigi képem megjelent még egyszer az album alkalmazásban. (Nagyjából 2.2 gigányi kép van rajta, a belső tárolón lévő mappa ami most már ugye az sd-n van, viszont csak 500 mb-t foglalt körülbelül.) Meglepődtem. Nos igen ám, de ma is fotóztam, és ez a kedves mappa megint megjelent a belső tárolón, ezúttal 350 mb-t foglalva. A kérdésem az lenne, hogy ezt a mappát mért hozza létre a telefon, illetve ha kitörlöm, azzal fogok-e adatot veszíteni?
Remélem érthetően fogalmaztam>>>iPhone XS<<<
-
Tidzsimon
őstag
válasz fioninquo #11224 üzenetére
Asszem a témaindítóban benne van a megoldás, de eccerűen leírva.
Van egyy rejtett. Thumbnails mappa amit ki kell törölni majd a helyére tenni egy ugyanolyan nevű filet. Csinálhatod telóról, vagy számítógépről médiaátviteli módban.BGGY1 Ha nem akarsz játszani, akkor egy xperia j is elég lehet.
[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
dinnyesgabor
tag
Sziasztok! Azt írják bekell másolni a belső tárhelyre DextroDroid ezt a mappát! Én megtettem, de telepítés után csak a Sony logóíg jut! Mit csinálok rosszúl?
-
darvinya
titán
válasz dinnyesgabor #11227 üzenetére
Ez meg mi.?
Esetleg kellene egy Op. rendszer is a telora, nem csak mappát másolgatni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dinnyesgabor
tag
http://forum.xda-developers.com/xperia-l/development/rom-dextrodroid-v2-t2598697 Itt vannak a részletek, csak ezt elfelejtettem ide bemásolni az elöbb
[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
Ez a bug csak nalam jott elo, hogyha bele van dugva a fules es kozben hivnak, akkor vagy ketszer olyan hangosan csorog a telefon, mint alapbol es emiatt nagyon recseg? Ma szo szerint megijesztett.
-
spiky03
veterán
Nah Z tuti megkapja a 4.4-et.
[link]SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
dinnyesgabor
tag
válasz darvinya #11232 üzenetére
1.. Download Dextrodroid ROM V3.rar. 2.. Kivonat akkor kapsz két mappát DextroDroid ROM V3 mappa * DextroDroid * DextroDroid PC 3. Áthelyezés DextroDroid mappát a belső memóriába. 4.. Győződjön meg arról, USB kábel be van dugva az USB hibakeresés módban és képernyő van oldva 5. Menj be a számítógép DextroDroid PC mappát, és kattintson duplán: - setup.bat 7.. Várja meg, amíg a script telepítés befejezése és a telefon újraindul. (Ez némi időt vesz igénybe.) 8. Kész! Ezeket mind megcsináltam! Annyira hülye azért nem vagyok! De mint mondtam, ezzel a leírással csak a Sony logóíg jutottam.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz dinnyesgabor #11235 üzenetére
Akkor passz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tidzsimon
őstag
válasz dinnyesgabor #11235 üzenetére
Volt már, hogy valakinek nem jött össze. Superuser kért engedélyt mikor elindítottad a bat filet?
-
Tidzsimon
őstag
válasz dinnyesgabor #11239 üzenetére
Az még a nagy kérdés, hogy miket írhatott ki parancssorban, volt e valami hibaüzenet. Elvileg szépen kiírja hogy hány százaléknál tart a telepítés. Problémát jelenthet ha fut a sus vagy a pcc.
[ Szerkesztve ]
-
daara
aktív tag
Valaki probálta már a vlc remote-t mer nekem az istenért nem működik?
-
qpidomx
tag
Hello!
Kettő darab kérdésem lenne.
-Vízálló tok. Melyiket ajánljátok? vagy övtáska, táska ami kb akkora mint egy övtáska? (Nyaralás)
-Fülhallgató. Nem nagyon használok, de amivel eddig kipróbáltam eléggé halk filmnél zenénél.Olvastam régebben itt, hogy másnak is volt hasonló baja fülesekkel. Szal melyik a legjobb amivel üvölt és nem méregdrága?Üdvözletem.
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
dokee78
félisten
válasz qpidomx #11245 üzenetére
Én a Sony MDR-EX10LP-t használok elégedetten.
-
törölt tag
MDR-EX10LP nekem is van itthon csak nem nagyon használom nekem kevés a baszus.
-
Sungoo
addikt
Én megválok az enyémtől, ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Opel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest