Hirdetés
- Honor Magic V2 fél év után
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totka1986
csendes tag
válasz GEPESZ66 #11549 üzenetére
Beleolvastam abba a fórumba, amit linkeltél és kapásból az első oldalon találtam egy érdekes levelet.
Az xperia contact center válaszolt a srác levelére, amiben azt állítják, hogy az L-ben Qualcomm MSM8230 , míg az M-ben (egy erősebb!! , de ugyan mennyivel... ) Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227 van, és ez a proci sajnos nem elég se a 4.3, se a 4.4 es androidnak, így ne is várjunk semmit. Ezért kaphatott az M 4.3-at. LOL -
arti1121
senior tag
válasz Dextroz #11556 üzenetére
egy korábbi hozáászolásmba linkeltem bagyusz forumtárs elérhetőségét aki zárt bootloaderre fordított CM11 romot.
esetleg tőle meglehetne kérdezni hogy melyik fájl felelős ezért a szenzor bug-ért és esetleg lehetne áttenni a. 17-es romba.Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
dzoli87
aktív tag
válasz Totka1986 #11552 üzenetére
Hát ez tényleg igaz lenne, amit a Sony írt, akkor be kellene nekik linkelni a következőt:[nagyon alsó kategóriás Samsung KitKat-el]
Erősen kétlem, hogy gyengébb lenne az L-nél!
(Szerintem a Sony-nak is le kellene húzni a rolót!)[ Szerkesztve ]
-
kisskerko
tag
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy mióta telepítettem a 17-es frissítést, telefonáláskor a hangszóró nem működik, engem lehet hallani és ha ki van hangosítva én is hallok. Meg tudnátok mondani, hogy:
-Mi okozza?
-Hogyan tudnám visszarakni az előző verziót?
A telefon nincs rootolva, nem gépen keresztül frissítettem, T-mobilos[ Szerkesztve ]
Ki vagy te, csodálatos férfiú, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?
-
dzoli87
aktív tag
válasz #38464487 #11561 üzenetére
értem én, csak hát köszönöm nem kell, és azért nem egy 30k telefonról beszélgetünk szóval ennyi erővel vehetek egy ilyen sz@r Samsungot is, szóval röhej a banda. Ceruzát kéne ezeknek gyártaniuk és nem telefont, csak ahhoz meg kitalálnák, hogy valami spéci hegyező kéne, amit csak kis umpa lumpák tudnak gyártani valahol a föld alatt!
(Nálam elvágták magukat így a 3. telefon után és a 3. az L volt!)[ Szerkesztve ]
-
qpidomx
tag
Hello!
Samsung microSDHC 16GB Plus UHS-1 CL10 MB-MPAGC/EU biztos működni fog teloval? mert olvastam valakiknek probléma volt kártya felismerés stb..
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
Siriusb
veterán
Létezik az, hogy egy független készülékbe ha vodás sim helyett T-Mobile-t teszek, nem akar elindulni a telefon?
-
takessz
senior tag
Számomra is hihetetlen hogy 2013 as modell nem kapja meg a kit-kat et elvileg 2 éves supportnak kell lennie a telefonhoz szóval húzón bele a Sony és 4.4 et az L-esknek hardver képes lenne el futtatni zökkenőmentesen!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Steve198310
őstag
Van már valami 4.4 zárt BL-re?
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Tidzsimon
őstag
Gepeszel értek egyet elég a 4.2 csak legyen bugmentes.
az átlag user azt se tudja mi az a frissítés, hát még a 4.4-es android. Sőt én se tudom miben lenne jobb.
Én viszont belenyúltam, mielőtt vettem el se tudtam képzelni, hogy gyári vagy ahhoz közeli rom ulyen sokáig lesz rajta.A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
-
kisskerko
tag
ééés csak hogy minden jól végződjön, a telefon hibája
holnap megy garanciábaKi vagy te, csodálatos férfiú, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?
-
qpidomx
tag
Van valami program arra h ne720p be vegyen fel hanem pl aviba?
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
qpidomx
tag
720 alatt mp4et ertek
-
-
dave0825
őstag
válasz qpidomx #11585 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az .avi több helyet foglal, és most ki is próbáltam egy 3:40-es videoklipnél (192kbps-os a hangminőség) .mp4-ben 33,4 MB, ugyanez .avi-ban 36,3 MB....Egy hosszú videónál ez sokkal több lesz. (Filmeknél is próbáltam régen, .mp4 sokkal kevesebb helyet foglal)
Lőttem róla képet is NekedHuawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
GEPESZ66
veterán
Az ACE2 telefonomnál volt olyan lehetőség, hogy a hívást a telefon gombjával is lehetett fogadni.
Itt nincs ilyen?
Automatán volt a fényerő, s a szabadban nem tudtam felvenni a hívást, erős volt a napfény. -
Steve198310
őstag
válasz Totka1986 #11552 üzenetére
Mi a tökömben erősebb? Semmiben nem erősebb. Az L ben lévő gyári órajele 1200Mhz ezek eggyáltalán tisztában vannak a hardverekkel amit bele pakolnak vagy csak rávernek a hasukra azt ennyi.
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
őstag
válasz qpidomx #11585 üzenetére
Az nem csak a kiterjesztesen mulik. Az mp4 is csak egy un. konténer. A hangsáv lehet pl ac3 vagy dts kodolasu is (meg persze sok mas is). A video sav is lehet sok minden. Meg persze a bitrata sem mindegy. A hétköznapi megoldasok kozott a h264 vagy ennek egy változata az x264 nagyon jók (ilyen lehet az mp4ben is). Az mp4 amúgy altalaban kifejezetten erős tömörítés szokott lenni. eredetileg is mobil eszközökre talaltak ki. Ha érdekel, akkor majd otthonról szívesen írok ezekről neked.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Keil Walker
aktív tag
A hangszóró bug előjött már valakinek a legújabb frissítés óta?
-
cynu
tag
válasz Keil Walker #11592 üzenetére
Igen, és a szenzor bug is. A hangszóró probléma napi egyszer tuti, a szenzor hiba meg 10 hívásból 9X.....
Már megbántam, h megint leszedtem a. 26-os romot... -
stojesz
tag
Nekem még az 1.14 van fent azóta, hogy megjelent a Telekomos frissítés. A szenzor bugot kétszer vettem észre. Lehet, hogy volt többször is, de nem zavart annyira. Viszont mostanában sűrűsödik a hangszórócsere. Nem annyira vészesen sűrűn mondjuk, hogy nagyon idegesítene. (Hozzászoktam, hogy az elektronikai kütyükben előfordulnak hibák, nem lepődök meg, ha van egy-kettő mindegyikben.)
www.stojcsics.hu
-
Tidzsimon
őstag
A szerencsés nyitott BL-eseknek Itt a Dirty Unicorns 4.4.2 rom .
A legjobb sütemény a sült oldalas.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Robotporszívók
- Trump vagy Harris