- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
amerigo
aktív tag
Megjött a Vodafonos ICS
-
mrlujoak
veterán
Az összes azonosítójegy megegyezik - a két fekete csak a gyártási évben tér el - és egyáltalán nem adnak ki hangot. Mindegyik tökéletesen illeszkedik.
Direkt linket sajna nem tudok, nem én rendeltem személyesen.
(#5306) amerigo:
Nocsak, ismét egy jó hír a vodásoknak!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tomy86
addikt
válasz Toledopapa #5305 üzenetére
Rootolt telefon kell hozzá és itt találsz leírást ill. kész témákat.
-
Toledopapa
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Még lenne egy kérdésem. Szoftverfrissítés előtt ha egy névjegyhez hozzá volt rendelve egy kép, azt teljes kijelző szélességben tette ki a telefon, mikor hívtak. Most, hogy felkerült a 4.0.4.-es, csak 1 kis kép jelenik meg.
Esetleg erre vmi tipp?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
snecizero
senior tag
Egy barátomnak SE xperia arc s telefonja van. Hogyan kell a saját zenéimet beállítani csengődallamnak ? Az sd re csináltam egy olyan mappát ,hogy notifications meg még ringtones. És ebbe másoltam mp3 zenéket és így se megy. Tudok ebben segíteni hogyan kell ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
tomy86
addikt
-
ntomi0730
senior tag
válasz Kicsikatona7 #5266 üzenetére
Segít, nekem kétszer kellet megcsinálni a gyári visszaállítást (elsőre ugyan olyan maradt, bocsánat a második soft újrarakás volt) és utána lett jó!!!!!!
-
rObika8802
aktív tag
egy kis segítséget kérnék
tud segíteni vki ,hogy kell szinkronizálni az FB szülinapokat a naptárammal??
mer eddig tudtam de most nem találom (ICS) :SS[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
VD
őstag
Megerősítve. Itt a Vodás ICS.
SUS feldobta és gond nélkül frissítette.
Az összes program és minden megmaradt, de a többség össze is szarta magát indítás után. (Ez de gagyi, hogy nincs wipe-ra lehetőség a frissítés közben...) Úgyhogy ment rá egy gyalulás és utána vissza minden. Ez meg is oldotta az FC-ket.
Semmivel sem gyorsabb mint a GB volt. Az első indításra minden lassú (névjegyzék, üzenetek, böngésző, galéria), de miután beülnek a memóriába nincs gond. Hozzák a korábbi szintet. (nem egy SGS2 de bőven a jól használható kategóriában van.)
A Sony saját felülete helyenként rohadtul nem passzol az ICS-hez, de ez izlés kérdése.
Az ismert bugokat (notification led, wifi) és az üzemidőt majd meglátjuk pár nap múlva.Egyelőre jó. De majd egy hét múlva meglátjuk, valóban hozott e valami pluszt a GB-hez képest.
-
kisgaBOR
csendes tag
szerbusztok újdonsült ray tulajdonos lettem Valaki tudna segíteni h hogyan tudom kitörölni a telefonból a facebook által bereakott fb képeket előre is köszönöm
-
Pompi
MODERÁTOR
-
VD
őstag
Nem volt. Direkt lementettem mindent és vártam bűvös parancsot ami majd kipucolja, de csak nem jött.
Helyette volt egy fakocka bonyolultságú procedúra:
Frissít? Tovább. ICS előnyei link honlapra. Tovább. Frissítés megkezdődött, ne húzza le a telefont. Leszedte a cuccokat amit kell. Húzza ki a telefont, kapcsolja ki és várjon pár másodpercet, majd hangerő le és dugja rá a telefont. Frissítés. Kész. Húzza le, kapcsolja be! Örüljön!Nem az első SW updatem, nem az első telefonnál és nem az első programmal. Ezért is volt furcsa a dolog.
De most már tök mindegy
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz kisgaBOR #5324 üzenetére
Az nekem is megette az idegeimet amíg rájöttem hogy hogyan nyírjam ki, az volt a legnagyobb bajom hogy mikor bekapcsoltam az adatforgalmat akkor tüstént nekiállt lerántani az ismerőseim legújjabb fotóit, akár 10 percig is lógott a neten, tőlem meg úgy elvette a sávszélességet hogy még az OM-el sem tudtam netezni, tehát beállitások- fiókok és szinkronizálás, itt kell megszüntesd vagy töröld azt a fiokot amely ezért felelős
Cseberből vederbe
-
zopet
tag
Sziasztok! December óta van ray- em, azóta várom a frissítést. Most megjelent a vodás telókra is, így az enyémmre is... Az a kérdésem, hogy ha nem jön be, vagy csak simán szar az egész.../ ezen nem csodálkoznék, mert lehet itt olvasni érdekességeket/, akkor visszatehető-e a GB vagy marad az ICS örökre. Ezt már más is kérdezte, tudom, de hogy kell backupot csinálni? Gyári függő vodás a telóm....
-
Atawallpa
aktív tag
Visszatehető a GB, ha van valahol ftf fájl róla a flashtool nevü programmal.
ITT van fent egy vodás GB, de nem tudom mi van bent a rarban.
Backup készítésére leírás angolul itt.[ Szerkesztve ]
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
ronda
aktív tag
Miért van az, hogy ha felrakom a 0.42 GB-t, akkor wifi-n nem frissíti 0.62-re? Letölti, rákattintok a telepítésre, kikapcsol, kis idő múlva megjelenik a "doboz" pár másodperc múlva eltűnik és ennyi.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
mandi30
csendes tag
Sziasztok
Kérdezni szeretném,hogy a neten csináltam könyvjelzőket,de lenne már db amit törölnék,de nem megy.Van erre tanácsotok?Hogyan tudom a könyvjelzőket kitörölni ami nem kell már?Más tapasztalta már,ha van nem fogadott hívásom és szeretném megnézni,mikor rányomok a telefon gombra ahol jelzi is akkor kicsit próbálja megnyitni,de csak feketedés van és ledob róla,nem nyitja meg.
Ilyet tapasztalt már valaki,vagy mi a megoldás rá? -
adabra
senior tag
Sziasztok. Nem tudom, szoktak-e itt ilyet kérdezni: hol érdemes vásárolni ilyen készüléket?
Megbízható bolt kellene, gyári garanciával, nyilván minél olcsóbban.
T-nél Dominoval elég jó ára van, de gondolom, az SIM-lock -os...
Kösz. -
VD
őstag
"Megbízható bolt kellene, gyári garanciával, nyilván minél olcsóbban."
Áh, ilyet rajtad kívül senki nem akar...A baj az, hogy jelenleg valami vagy olcsó, de bolti garis. ami közel egyenlő a 0-val. Vagy gyártói garanciális de drága.
Szvsz, jobban jársz ha nézel egy a szolgáltató függő garanciális darabot. azok már elég jó áron vannak, és van pár itt a PH-n is. -
tomy86
addikt
Ha olyasmire gondolsz, mint a Mininél, akkor sehogy.
Netes előzmények törlése: megnyitod a böngészőt, menü, beállítások, adatvédelem és biztonság, előzmények törlése.
Van beépített adatforgalom számláló. ICS-nél: Beállítások -> adathasználat. GB alatt widgetként lehet kirakni egy gyári megoldást.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
acsati
aktív tag
Sehogy sem lehet megoldani, hogy ezeken az okosotelefonokon működjön a T-mobile-os ingyenes facebook? (a 0.facebook.com)
(nincs app hozzá? )
-
-HajTömeg-
őstag
Kicsit nehezen követem az eseményeket,ma kijött vodára is az ICS,de ha továbbra is tele van hibákkal,akkor nem tenném fel.
Az újabb ICS-nek is akadozik a videója és továbbra sem mindig jelez a led?Alias: Júzer error
-
veterán
-
Blade96
csendes tag
válasz -HajTömeg- #5345 üzenetére
Nekem hibátlanul megy az ICS 4.0.4 a Ray-en. Az enyém T-Mobile-os. Nincs akadás, nincs semmi baj vele.
-
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #5345 üzenetére
LED nálam csak nem fogadott hívásra jelez. Videó nem tudom milyen (nem igazán foglalkoztat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest