- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Ha a töltést sem veszi az nem jó jel.
Próbáld másik akkuval ha van rá mód, ha arra sem hederít, akkor sokmindent nem tehetsz. Meg lehet próbálni szoftvert frissíteni, flashtoollal dobj fel egy gyári romot, kikapcsolt állapotban, a vissza gomb nyomvatartásával csatlakoztasd fel. Ha tud kommunilkálni a PC-vel, még lehet esély feléleszteni.
-
GZoli7
senior tag
-
eddynyul
csendes tag
CM-hez nyitott bootloader kell, az meg garivesztéssel jár. (olvastam az xda-n egy topicba, h elvileg vissza lehet zárni, de annyira nem vagyok belefolyva a custom részbe, h neki is álljak)
Valszeg én is a "takatrított" gyári rom-nál fogok maradni. Az egyik se olyan szintű, ami megfelelő lenne. Valamiért annyira egyedire akarják csinálni, h sok bennük a bug/lagg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest