Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz albinolynx #9800 üzenetére
Minden más névjegyekhez (telefon, google fiók) tegyél egy pipát és látható lesz...
-
Nundee K.
tag
Nagyon szívesen!
Gondolom CTs-en is menni fog. Mint írtam, (nekem) nem volt egyszerű beállítani, de megéri.
Évekkel ezelőtt volt egy symbian-os 6120c Nokia-m, az alapból tudta és már akkor megszerettem ezt a funkciót.
Aztán 2010 végén, ZTE Blade-re (OS 2.1-2.2) a fórumon linkelte valaki a megoldást, majd Nexus S-en is (OS 2.3-4.0) és most is megelégedéssel használom.Ha valaki tud egyszerűbb megoldást, azt én is szívesen venném!
-
kerxy
senior tag
És sikerült a MiniCMSandwich Lite Hogy tudok olyat hogy SIM kártyáról átmásolom a névjegyeket a telóba?
-
-
Deck
titán
Kicsit off lesz, de leírom. Playen van ugye a Critical Strike Portable és csak azért leminősítik meg szarozzák, mert sokak gyenge telefonján nem indul el meg nincs helyük.. Ne, hogy már a játék tehessen róla.. Tökéletes a játék, minden platformon lehet egymás ellen játszani, ingyenes is, nincs reklám.. De a legtöbb játéknál így van, hogy ez miatt minősítik le.. Inkább olvasnám a külföldi véleményeket mint a magyart..
PS5
-
Deck
titán
-
zho-lee
addikt
Ez a névjegyzék most már az agyamra megy..
CWM mentést tettem vissza, ugye abban benne volt az összes akkori kontakt is.
De eljött az idő, hogy az is kellett, akit csak az sd-re mentve volt.
Muszáj volt importálnom, mostmár, hogy kész, engedi is szerkeszteni..
Csak az a gáz, hogy most párat kivéve dupla mind..Arra van ötlete valakinek, hogy az összes kontaktot ki tudjam törölni a telefonból, a telefonnal..?
Vagy csak a MyPhone Explorer tud segíteni +a pc?Zoli
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
-
kerxy
senior tag
válasz zho-lee #9816 üzenetére
ez sima ICS jól látom? mert Mini CM Sandwich-en nem akar előjönni az importálás/exportálás csak a megjelenítendő névjegyek, új névjegy és beállítások fül de azokon belül nincs ilyen. Lehet hogy automatikusan importálja a SIM-ről csak elvesztek a számaim?
Másik kérdésem hogy Root Explorerben hol találom a szabadon törölhető fájlokat (http://www.mediafire.com/view/?fu9i9sr0i248a0k)?
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a bootloadert nyitni, mi a menete?
Telenor függős -
kerxy
senior tag
válasz razorka777 #9818 üzenetére
Köszi, akkor nem velem van a baj
Van valami megoldás hogy SIM kártyáról hogy tudom elővarázsolni a számokat (ha még rajta vannak)?@Mond: függetleníteni kell a telefont, a házi függetlenítés tiltott a szolgáltató pedig 20ezerért csinálja.
-
parts
tag
Nálam MiniCM Sandwich-nél a menüpontok: Megjelenítendő névjegyek; Importálás/exportálás; Fiókok; Beállítások. Viszont az Importálás/exportáláson belül csak: Importálás SIM kártyáról; Importálás a tárhelyről; Exportálás a tárhelyre; Látható névjegyek megosztása választható, SD nem.
(#9814) zho-lee : Nekem is megduplázta a google fiókban lévő névjegyeket (több mint 400-at) és a google fiókba is felvitte ezeket a szinkronizálással. Ott két dolog miatt lehetett látni a különbséget: az egyik, én a gmailbe a hotmailból importáltam a kapcsolatokat és hozzárendelt egy importálás dátuma cimkét ami a plusz bekerülteknél nem volt. a másik, hogy a hotmailban az outlook örökségeként (outlook-hotmail) a tárolási forma +36 (xx) xxxxxxx, a kártyáról bekerülteknél +36xxxxxxxxx volt, így a gmail fiókban láthatóan különváltak a duplázott kontaktok. Azt viszont nem úsztam meg, hogy onnan ne kézzel kelljen kitörölni, de llegalább többszörös kijelöléssel ment, nem kellett egyesével törölgetnem és szinkronizálással kitörölte a telefonról a felesleget. Nem tudom, ez rajtad segít-e.Xiaomi 13T Pro
-
parts
tag
válasz razorka777 #9826 üzenetére
Tudom, csak nem voltam benne biztos, hogy melyik tárolási formát hagyja meg, nekem szimpatikusabb, ha optikailag elkülönül az előhívószám, de ez csak az én hülyeségem .
zho-lee: azt hogy oldottad meg, hogy azoknál a névjegyeknél, ahol nincs fénykép, az a kis ábra jelenjen meg a halványszürke helyett?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T Pro
-
Mond
senior tag
válasz razorka777 #9826 üzenetére
Szia!
Hogy tudom megcsinálni a gmail-ben, hogy összevonjaa számokat? -
Ubul86
őstag
pedig ott van az,asztalon az alsó menüsorban a 2. ikon (egy emberkét ábrázol-vagyis a személyek),és rögtön ott ha megnyomod a settings gombot,akkor előjön az import/export...nálam legalábbis,és mini cm
az export tényleg csak sd-re mehet
jah,látom már írták,bocs
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Vannak ikonjaim, png formátumban, és egyesével mentettem, mintha a kontakt fotója lenne.
Mivel nincs mindenkiről fotó, hát van egy nő, egy pasi, és egy zöld házikó, ami a cégeknek jár..
Értelemszerűen mentegettem, egyesével. Jó játék..Csaj:
Pasi:
cég:
szerk: itt aztán olyat találsz, amit csak szeretnél.
Állítható a felbontásuk, hátterük (akár átlátszó háttér is!), klassz keresője van![ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Fel lehet rakni 2012-es cwm-recoveryt ICS-re?
Wt19i -
-
Batu3
tag
Ne haragudj de nem értem, és szerintem ezzel a többiek is így vannak. Így nehezen fogunk tudni segíteni neked.
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
snecizero
senior tag
Mondjatok nekem egy jó doc olvasót és egy pdf olvasót ? Vannak jó könyveim (doc,pdf) formátumba és elszeretném olvasni a telón.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
albinolynx
őstag
válasz razorka777 #9836 üzenetére
Egy ilyen online telefonkönyves gyorstalpalót lehetne kérni?
Tökéletesen belebonyolódtam. Sim kártyámon vannak a tel. számok. Ez fixen marad is.
Telefonban reggel csak ezek látszottak. Utána bekapcsoltam a gmail szinkronizálást, fb szinkronizálást - most délutánra lett 1-2 emberből "3 név" is...
Gondolom ilyen probléma nem áll fent, ha ki van kapcsolva a szinkronizálás, de azt meg jó lenne bekapcsolva hagyni...Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
razorka777
veterán
válasz albinolynx #9843 üzenetére
Milyen gyorstalpalóra gondolsz pontosan?
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
albinolynx
őstag
válasz razorka777 #9844 üzenetére
Hogyan használjam az online telefonkönyvet, hogy mindenkiből csak 1 legyen és esetleges ROM csere után se legyenek bonyodalmak. Plusz mellette mehessen a gmail, facebook szinkronizálás.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
razorka777
veterán
válasz albinolynx #9845 üzenetére
PC-ről felmész a googlera,majd a gmailra, címtár,egyebek és itt az ismétlődések keresése és egyesítését kell megcsinálni.
A gyárin csinálta nálam a duplikációt,de a minicm-nél nem.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Levmen
tag
Sziasztok!
lupex132 kolléga már megkérdezte amit én akartam de nem válaszolt rá senki.
(Nem régen (kb 1hete) frissítettem S.E. live készülékemet, android 4.0.4-re.
A frissítés rendben lezajlott, SEUS-al csináltam meg.
A frissítés után pakoltam rá a telefonra az alkalmazásokat (EQ, játékok, stb...)
Azonban az EQ (equalizer) nem működik fülessel, csak a telefon két hátoldali
hangszóróján működik, de headsettel egyáltalán nem működik, még az audio
master pro is csak a külső hangszórókon működik. A másik dolog hogy a
GTA III, amit az ice cream sandwich miatt tettem rá, hogy megnézzem hogy fut.
A játék bemutató elején, ahol szállítják a faszit, megakad, és minden laggol rajta,
lefagy, nem reagál semmire. (ilyenkor ki kell vennem az akkumulátort)
de ha ezt a részt átugrom, a játék akadozik, és egy kis idő után le is fagy, megint.
Na mondom, oké, frissítjük megint újra..... De sajnos ugyanezt csinálja.......
Hogyan tudnám a régebbi, 2.3.4 Android rendszert visszapakolni rá?
Mert azzal semmilyen jellegű problémám nem volt. Remélem ehhez nem szükséges
a telefon rootolása, mert garanciás, előfizetésem van vele a T-nél.
Kérlek titeket ha tudtok, adjatok már tanácsot mit csináljak most vele!
Köszi előre is! )NEKEM IS EZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY MÉRT NEM MŰKÖDIK?
Üdv.: Levente
-
kemdom
tag
Hát srácok, nem csalódtam a SUS-ban...
Az utóbbi hetekben folyamatosan bugolt a telóm, bement főképernyőn áttekintő módba, és nem lehetett onnan kiszedni, szar volt az egész, csak reboottal lehetett megoldani mindig. Namármost. Hazajöttem balatonról vízimentésből, és mondom, ha már úgyis van időm, rárakom tisztán, sus-al az ICS-t ha már így bugol. Felteszem a gépre a telót, flash 58as build-re, majd sus-sal frissítem, és mit kapok? Egy gyönyörű, tiszta GB-t. T-mobilos LWW-n. Szóval öröm és bódottá, újra kell csinálnom az egész dolgot. nagyszerű."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külpolitika
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest