Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitőr.
tag
Üdv. HEELP VALAKI?
Sony Ericsson Live with walkman (wt19i) nem világit a led a nyíl gombon:S nincs 1 hetes a telo, de már amikor kivettem a dobozból nem világított, de a csíkozott gomb az világit, bocsi nem tudom h hívjak ezeket a gombokat na szóval, beslattyogtam a t-mobilba, de ott sem működött a készüléken, így azt mondták h nem is világit így nem cserélik, de a neten teszt videókon világit. Hiába mondtam hogy láttam a vidikben, nem foglalkoztak velem:S feltettem az ics-t rá de úgysem világit, valakinek ötlet esetleg találkoztatok ti is ilyen hibával? :S
most GB 2.3.4 van rajta.
üdv. és köszönöm[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
Deck
titán
Leírom ide hátha más is hibába fut rom telepítéskor. Tehát ha felakarunk rakni egy romot és hibát kapunk rá valami ilyesmit "status 7 installation aborted" mellette még hosszú hiba üzenettel akkor a következő a teendő.
1. A romban megkeressük ezt: /META-INF/com/google/android/updater-script
2. Majd másoljuk bárhova ahol utána megtudjuk nyitni és szerkeszteni.
3. Szerkesszük notepad++-al, ezt töröljük belőle:assert(getprop("ro.product.device") == "WT19a" || getprop("ro.build.product") == "WT19a" ||
getprop("ro.product.device") == "WT19i" || getprop("ro.build.product") == "WT19i" ||
getprop("ro.product.device") == "coconut" || getprop("ro.build.product") == "coconut");4. Majd elmentjük. És a mentett fájlt másoljuk bele a romba felül írva a updater-script-et.
5. Ezután már gond nélkül felfog települni!PS5
-
kp78
addikt
T-s Live_w_W-re felrakott ICS után ajánlatos egy teljes visszaállítás?
Csak mert most két galéria is lett a telefonban, egy "galéria" meg egy "Xperia galéria".
Most még kevésbé laktam be, könnyebben megoldható egy teljes formázás, mint pár hét múlva.
Vagy ne is foglalkozzak vele?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
És a visszaállítás egy ilyen mértékű frissítés után mennyire javasolt?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Real Ics-re lehet 4 sarkos dockot rakni? -
Kuruc2
senior tag
Na frissítettem én is kíváncsiságból a t-mob wt19i-met ics-re,(4.04-4.1.B.0.431.), hát eddig csupa csalódás. A telefon színei mintha kevésbé lennének kontrasztosak, eltűnt a kedvencek alkalmazás, vacak lett a videólejátszás (gyári), fényképezés is vacakabb, görgetés mindenhol akadósabb, és a fényképek továbbra is sokára élesednek. Másnál is ennyi minden?
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
kp78
addikt
válasz Kuruc2 #10964 üzenetére
Én 1 napig használtam csak a T-s eredeti szoftverrel, de nekem ICS sokkal jobban bejön, és nem akad, ahogy írtad, bár még túl sok minden nincs is a telefonon.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Miért tesz kérdőjelet az ékezetes neveknél a tel.könyv az átküldött névjegyeknél?
Próbáltam .vcf fájlt is küldeni, azzal is ugyanaz. Mire ennyi nevet átírok a telefonon
Sőt ha átírom, az sms-eknél néha akkor is kérdőjellel jeleníti meg, de nem mindig.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Vhiktor
veterán
Felfrissítettem asszony telefonját android 4-re.
Azóta nincs kint az asztal utolsó bal részében a kedvencek híváslista, ahol a kedvencek képét jelenítette meg a telefon és egyből lehetett hívni őket. Sehol nem tudjuk visszakapcsolni.
Van rá valami mód?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
tomi0816
tag
Real ICS 5.1-ben nem tudok küldeni zenét bluetoothon mert azt írja a zenefájt túl nagy pedig még nemis mentem rá hogy kinek küldeném a képeknél meg nincs is ott a küldésnél a bluetooth pedig be van kapcsolva és van is csatlakoztatva máshoz...
mi erre a megoldás? -
kp78
addikt
Látom most főleg a kérdezők vannak jelen
Na, mindegy, azért hátha vmikor jön válasz is, így megint kérdeznék.
Kb. mennyi szabad hely van/volt a 2gigás memóriakártyán a telefon új korában?
Mert én egy Sygic-ot raktam fel, csak M.o., meg tényleg pár programot (opera, datacounter) és 81 mega szabad helyet ír ki. Átnéztem PC-n az SD-t, de semmi olyat nem találtam, ami olyan nagy helyet foglalna.
Ja, és az lehet, hogy a Myphoneexplorer még nem ismeri fel?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
mathaus=)
senior tag
Ma megint bebuggolt az icsem... Nemlehetett üzenetet küldeni senkinek... Rányomtam a küldésre és kiirta h sikertelen küldés.. Mondom anyad... Nagyon kell már ez a javítócsomag remélem hamarosan ittlesz mostmár...
-
tomi0816
tag
válasz Ubul86 #10980 üzenetére
más nem találkozott még ezzel a hibával? komolyan mondom az én telóm nemtom mért de nagyon sokat baszakszik real ics 5.2 el se indul mert a telepítő varázslónál egyből leakad és utána kampec az 5.1esen még a billentyűzetet sem lehet személyre szabni mert leáll... és még bluetoothon se tudok küldeni semmit...
-
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Összefoglalom.
Ha gyári ICS-t szeretnék root joggal,akkor visszarakok egy régi 2.3-at, amit lehetett rootolni, majd sus-al ráküldöm a gyári frissitést ?
Jól értem? :-S -
steveboy86
tag
Valaki küldje már el lécci a gyári ICS-ből az üzenet kezelő apk-ját, akinek rendesen kezeli az ékezetes karaktereket. Amióta frissítettem anno GB-ről nincs olyan opcióm egyik fajta ICS-ben sem az üzenetek beállításánál. Köszi
-
Ubul86
őstag
nyugodtan lelehet húzni...hogy csináltad? flashtoolt feltetted,feltelepítetted a mappán belül a drivereket,elindítottad a flashtool-t,majd a villámjelre kattintottál - flashmode - betallóztad az .ftf kiterjesztésű ICS file-t,wipe data-n kívül minden-t checkbox pipa , majd ok,és mikor kéri a kép alapján hogy dugd a telefont a géphez,akkor a hangerő lefele nyomása közben rádugtad a telefont?
(telónak kikapcsolt állapotban kell lennie,mikor flashtool-lal teszel fel egy romot)
[ Szerkesztve ]
-
Attas
aktív tag
válasz Ubul86 #10989 üzenetére
A flashtool-0.9.0.0-windows.exe szedtem le.. Ez jó? A driver mappában egy exe file van. Ha elindítom felajánl egy csomó drivert. lévő drájverek mindegyikét telepítsem fel? Elég a fleshtool drivert felrakni?
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
Vhiktor
veterán
Widget?
De az már alapból rajta volt a telefonon amikor legelőször bekapcsoltuk úgy jött be.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Widget?
De az már alapból rajta volt a telefonon amikor legelőször bekapcsoltuk, már ott volt[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Attas
aktív tag
Tisztelt aero és Ubul85!
Meg kell emelnem a kalapom a türelmetek és a segítőkészségetek előtt, hogy segítettetek nekem a frisítésbe. nekem , aki nem biztos, hogy a legkönnyebb eset ebben a témában. Hála nektek és az oldalnak a frissítés sikerült és nem csináltam téglát a fiam telefonjából. (bár lehet jobb lett volna, kissé sokat nyomkodja)
Csináltam ahogy mondtátok, bedug..frissít...kihúz...bekapcsol...örül...Köszönet!!
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
Cartman023
aktív tag
Na most már a Sony nem hivatkozhat arra, hogy a hardver nem bírja el a JB-t
-
Lasy
veterán
válasz Cartman023 #10998 üzenetére
CM romok teljesen mások mint a hivatalos romok. de az tuti, hogy a HTC is megoldotta a 600MHZ-s procira az Android 4.0-át szépen DESIRE C
+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest