Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz molnarpeter #7901 üzenetére
Nincs gari nyitott bootloaderrel.
-
Deck
titán
válasz molnarpeter #7904 üzenetére
Visszazárni nem lehet. Meglehet oldani de ugrik a gari.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Batu3
tag
Ha már a T-sek is frissíthetik az ICS-t, lassan neki lehetne állni meg csinálni az 1.hsz-t
Én nem vagyok valami nagy profi, de én is segíthetek.Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
BigBlackDog
veterán
Na megjött a kékektől a válasz a 20 nappal ezelőtti levelemre.
"Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
A Sony Ericsson Live with Walkman-típusú készülék Android 4.0-ra való frissítéséről ügyfélszolgálatunk egyelőre sajnos nem rendelkezik információval.
A telefon szoftvere a PC Companion-nevű alkalmazás segítségével frissíthető számítógépen keresztül, míg a magára a készülékre az új verzió elérhetőségéről érkezik meg az információ."
-
elpatkorado
aktív tag
válasz BigBlackDog #7907 üzenetére
Biztos nagyon elfoglaltak voltak.
-
razorka777
veterán
-
razorka777
veterán
-
Deck
titán
Ezeket a főzött romokat zárt bootloaderre, hogy csinálják? Felrakják a gyárit alakítgatják, majd CWM-ből nyomnak egy backupot, aztán felteszik?
PS5
-
Ubul86
őstag
válasz razorka777 #7910 üzenetére
"Originally Posted by vlado37vlado
does not work on mine xperia. I remain an inscription SONY. i have locked bootloader and stock kernel.
I forgot to add locked bootloader support. Flash this updated ROM."kommenteket végigolvastad? elég sok mindenki volt úgy hogy nem működik,és adtak mindenkinek segítséget,hogy miért nem,és mit csináljon
-
Deck
titán
válasz razorka777 #7913 üzenetére
Hát a kinézete, meg ami van benne mindent meglehet csinálni manuálisan.
PS5
-
Ubul86
őstag
válasz razorka777 #7913 üzenetére
jah,értem,hát akkor nem tudom
-
razorka777
veterán
Elég érdekes volt,mert mindent wipeoltam,de telepités után a sony logonál kész megállt.
Ugyhogy se recovery semmi,kezdhettem elölről az egész herce-hurcát.
Pont most néztem,hogy írta egy arc,neki lww-n nem ment.
Tán hajnal egykor nem kellett volna neki állnom és figyelmesebben kellett volna olvasnom.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Ubul86
őstag
válasz razorka777 #7916 üzenetére
de újraindítottad a leállás után ugye? mert úgy néztem, hogy először sony logónál leáll,utána megy tovább újraindítás után
-
Totis
aktív tag
Tegnap előtt felraktam az ICS-t (T-s ICS-t). Tegnap szembesültem egy olyan problémával, hogy ES File Explorer-el átmásoltam egy file-t a NAS-ról. A telefon látja, de ha USB-n rákötöm a gépre, akkor nem látszik a fájl. Kicsit értetlenül állok a dolog előtt.
Az ICS-s a Sony PC Companion-el raktam fel. Lehet, hogy eg teljes törlést kellett volna előtt csinálnom? Esetleg valakinek van valami ötlete?A Magic Portal című játékhoz kijött egy frissítés amivel normálisan érzékeli a tapicskolást. Le a kalappal a fejlesztők előtt.
A Mini Motor-hoz eddig nem jött ki frissítés. Kicsit fáj érte a szívem, hogy nem megy ICS alatt. Nem lehet a menüben navigálni. Sajnos Huawei S7 Slim-re pedig nem lehet feltenni a minimum 2.3-as android követelmény miatt.Üdv:
TotisASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
Simivok
senior tag
Hello!
Amikor görgetek felfele a böngészőben, akkor mindig felbukkan az url sáv. Ez zavaró, mert GB-n csak a lap tetején. Most ics van rajta. Mi a probléma?Galaxy S23 256GB Cream
-
Tomi0703
addikt
sziasztok sracok!
mar regen jartam erre (ev vegi hajtas satobbi). visszakeresgettem itt a forumon es latom, hogy mar kijott az ics (telomat kb 2 honapja nem dugtam a gepre). na szoval ami engem erdekelne, hogy megis milyen? jobb mint a ginger? milyen a hasznalatban, gyorsabb vagy lassabb?
koszonom elore is! -
djapor96
senior tag
Nektek ICS alatt rendesen mennek az Angry Birds-ök? Elindul, de utána mintha nem érzékelné a képernyő a tapizást, ill. olyan 20-ból 1x..... vagy ennyire belassul tőle a teló?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz djapor96 #7927 üzenetére
visszavonom reboot után minden rendben
dekrer: hálás köszönet
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Simivok
senior tag
Valaki tud mondani olyan app-ot, ami számolja, hogy wifi-n mennyi az adatforgalom.
Galaxy S23 256GB Cream
-
anatre1
tag
Lassan már tényleg érik az 1.hsz Egyre gyakrabban merülnek fel hasonló kérdések
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
szjoci
őstag
Ha trés telefonra felrakok egy független GB-t majd PCC-vel vagy SUS-sal frissítek, akkor független vagy trés ics-t fog felpakolni?
-
aero.
veterán
Nekem Mobile Online 100 van a telenortól. Lassítani lassítják elvileg, szerződésben, de az hétszentség, hogy nem 4kb/s-re, azaz 32kbit-re. Csütörtökön töltöttem 3G-vel egy pár megás telepítőt a vonaton, 2 másodpercenként leszedett 100kb-ot, szóval olyan 50kb/s körül lehetett.
-
bostone
addikt
Láttátok, hogy a T-mobile-nál milyen klasszul visszatornázták az árát?
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Érdemes mostanában ilyet venni? Első okostelefonnak lesz, Galaxy mini 2 és LG300, meg Alcatel OT991 négyesből lett kiválasztva. Nagyszülőnek lesz, de nyitott az ilyen dolgokra, a használattal nem lesz gond, csak nem tudom, hogy a fiatalos dizájn miatt nem fog-e hülyén kinézni a kezében.
szerk.: T Domino egyébként. Kb mennyi idő alatt jön házhoz?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest