Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
-
steveboy86
tag
válasz razorka777 #8501 üzenetére
Sebaj, ennek ellenére tényleg nem rossz így első látásra. Már csak az akkukezelésre leszek kíváncsi.
-
Ubul86
őstag
válasz steveboy86 #8502 üzenetére
részemről idáig sokkal jobb,kb ~5 órája van fent,és játszottam mellette,telefonáltam 2 percet,fogyott az akksi 4%-ot,96on áll
-
Švejk
őstag
Felteszem a Mobilarena történetében a leghülyébb kérdést, de most tény hogy tanácstalan vagyok
Bekapcsolódott a repülős üzemmód, és sehogy se tudom kikapcsolni. Hogy kell? -
Cartman023
aktív tag
válasz zho-lee #8508 üzenetére
Nálam azt csinálta a LP, hogy letöltött valami Busybox Installert, és azon belül is töltött még valamit. Ezután egy reboot , és jó lett a dolog.
Más:
Ez a MiniCMSandwich Lite-nek mikorra várható a frissítése, mert ha mostanában, akkor inkább várnék a telepítéssel.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
steveboy86
tag
Most meg a mobilnettel szórakozom egy ideje..
Felraktam az apn fixet, beállítottam a hozzáférési pontot a Telenor oldalán talált adatok alapján, de nem megy...
Mi lehet a gond? Valaki leírná MiniCMSandwich Lite alatt milyen beállításokkal mobilnetezik? -
Deck
titán
válasz steveboy86 #8514 üzenetére
Nem jól csináltad.. Így kell, és semmi mást!
Beállítások -> Továbbiak -> Mobilhálózatok -> Hozzáférési pontok nevei - Menü gomb majd Alaphelyzetbe állítás
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
Cartman023
aktív tag
A MiniCMSandwich Lite telepítését megcsinálhatom a mostani ICS-re is, vagy inkább rakjam újra?
-
Zoli133
addikt
válasz Cartman023 #8518 üzenetére
úgy is törölni kell minden adatod hozzá, tehát mehet a mostanira is nyugodtan
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Ubul86
őstag
sikerült kipróbálni a radiant defense-t ^^ ingyenes,szóval gugliban rákell keresni a radiant defense apk -ra,és kiadja hajrá,nagyon jó tower defense játék,marketben viszont azt írja hogy nem kompatiblis a telónkkal,szóval más út kellett a kipróbálására
-
mathaus=)
senior tag
Kezdenek elojonni ismet az ics bugok. A saját, felvett videora azt irja h nem játszhato le, eldobalja a wifit, jobban merül az akksi... Tiszta telepites volt sussal semmi buhera nincs.. A gb sokkal megbízhatóbb...
-
Deck
titán
válasz mathaus=) #8523 üzenetére
A Sony is azt írta, hogy tisztán rakjuk fel az ICS-et majd ha még gond van repair. Amivel megmarad a root az a módszer sajnos nem jó az akksit nagyon szívja és gondok lépnek fel ,sokan panaszkodtak erre ott is. Rakd fel nem bánod meg, héten meg remélhetőleg jön az új
Bár próbálkozok a gyári rommal is. Rootolt GB majd mindent pucolok róla amit csak lehet és így frissítettem most T-s romra próbaképpen. De a MiniCMSandwich Lite a legjobb
[ Szerkesztve ]
PS5
-
szponzor
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm most tervez ilyen telefont venni és ezzel kapcsolatban érdeklődnék pár dologról:
- A távolságérzékelő kalibrálásából keletkező hibát tapasztalta már valaki?
- Előlapi VGA kamerát lehet Google Hangout-ra vagy Skype videótelefonálásra használni?
- Hivatalos ICS elérhető már rá?
- Főzött ROM-okból, kernel-ekből mik a népszerűek, jobbak?
- Az Adreno 205 hogy viszonyul mondjuk egy PowerVR SGX540-hez?Előre is köszönöm a segítséget!
-
snecizero
senior tag
Miért van az ha felrakok egy programot vagy játékot. És utána nem engedi az sd kártyára átrakni. Be lehet valahogyan azt állítani hogy mindent rakjon az sd re ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
sdd2
veterán
Akit érdekel egy rövid kis történet ami számára is tanulságos lehet...[link]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Simivok
senior tag
válasz szponzor #8525 üzenetére
Hello!
-A távolságérzékelő nálam okés, csak egyszer némította le a hívást, de ez szinte minden telónál előfordul.
-Szerintem lehet, ha nem lehetne, akkor miért rakták volna rá...
-Hivatalos ICS T-nél elérhető, a Telenornál nem, Vodánál nem, függetlennél már régóta.
-Nem tudom.
-Az Adreno 205 szinte mindenre elég.Remélem tudtam segíteni.
Galaxy S23 256GB Cream
-
bostone
addikt
A minicmszendvics v4 milyen problémákat vagy bugot tartalmaz?
-
Swiss_audio
tag
Valaki tudna segíteni? Még GB van a telón az 58-as végződésű build. Rootolva volt és próbáltam frissíteni wifivel és gépről is de nem engedte, folyamatosan telepítési hibát írt ki. Unrootoltam, de továbbra sem engedi frissíteni. Mi lehet a probléma? Ha már megint belepiszkálok a telóba akkor már szeretnék rá ICS-t.
-
djapor96
senior tag
válasz Simivok #8532 üzenetére
Ez a távolságérzékelős hiba mitől függ? Nálam folyamatosan előjön, hogy elnémul a mikrofon beszéd közben..... újraraktam az ICS-t tegnap előtt, azóta egyszer sem... akad valamivel? vagy garanciális gond?
1 hete vettem a T-nél. Dobozára rá van matricázva, hogy azonnal upgrédelhető 4.0-ás androidra..... ehhez képest, se a PcCompanion se a SEUS nem teszi rá.... legfrissebb softvert írnak a 62-es GB-re.....
Flastoollal felmegy.... Ezután a SEUS már helyreállítja magára ha kell....
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz Swiss_audio #8534 üzenetére
SEUS-al csinálj egy visszaállítást, rootold újra és hajrá....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
mathaus=)
senior tag
válasz Swiss_audio #8534 üzenetére
Ha mar töröltél vmi rendszerappot akkor nem engedi a frissitest.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
T-s memkártyáról mit lehet ledarálni? A TryAndBuy(185MB) könyvtárat már letöröltem, de van itt még egy PCCompanion amiben van 186MB ismeretlen kiterjesztésű fájl... Ebből egy MediaGo nevű 158MB. Mi nélkülözhetetlen ezek közül?hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
djapor96
senior tag
válasz Simivok #8539 üzenetére
megvolt a nem sarkas hívásképernyő is, de akkor is csinálta..... most újratelepítettem az egészet...és megszűnt....
-
krisztian112
senior tag
Már többször leírtam, hogy a T-mobilisok Az ICS-t a Sony Update Service-vel csinálják, ami letölthető a sony weboldaláról, vagy google-be beírod. Ezzel nekem gond nélkül frissült!
Nekem nincs rootolva a telefonom, valamiylen programmal megoldható, hogy lecseréljem a 4sarkos híváskezelőt?
[ Szerkesztve ]
Huawei P10 lite
-
djapor96
senior tag
válasz CHIPman #8538 üzenetére
PcCompanion is mehet.... SE weblapról leszedhető ha kell.... MediaGo pedig ennek a része...
-
djapor96
senior tag
válasz krisztian112 #8541 üzenetére
Ez a SEUS (ma már csak SUS )..... 62-eset adja legfrissebbnek....
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Mi a misztikuma ennek a nyitott bootloadernek?..... Samsungom van, ott eleve nyitott.....
De látom erre is nyitható..... miért óckodik tőle minden ki?
-
Deck
titán
válasz djapor96 #8546 üzenetére
Független telefon kell hozzá azért. Függetlenítés meg 20k vagy házilag de ugrik a garancia. Ha fizeted mindenkinek akkor belevágunk!
(#8533) bostone Nincs vele semmi gond jó a v4 is csak az indítási tweakek nem mindenkinél maradnak úgy, amivel lehet tuningolni az indulást. De ez nem is fontos. Próbáld ki megéri.
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Kupon kunyeráló
- Külpolitika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest