Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz #16514048 #8600 üzenetére
most elkezdtem a pcc-vel rakni, hát szempont lenne, azért angry birds, speedx, plant vs zombie megy vele nem? azt írta ki a program h a biztonságos frissítéshez50%-os akku minimum kell nekem most 18%, ugye azért ez nem gáz?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Zoli133
addikt
válasz GeryFlash #8601 üzenetére
18 azért kevés, tölts még rá én 30al már bevállalnám, de ha biztosra akarsz menni legyen 50, úgy is hamar megvan ha meg lemerül akkor volt egy telefonod....
Ezeket a játékokat nem próbáltam, de shift, dead space gond nélkül megy ICS alatt is.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
GeryFlash
veterán
válasz Zoli133 #8602 üzenetére
már elkezdtem, de hát usb-ről megy, szóval tölti is a telót, most 23%on van... amúgy ha gyári visszaállítást (a telefonon belül) +sd kártyát váltok akkor is megmarad a 4.0? Ez a telefon belsőmemóriájába megy, vagy olyan mint egy alaplapnál a biosz frisssítés, ergo nehéz visszaállítani?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz Zoli133 #8605 üzenetére
Értem köszi. Megfogadtam a tanácsokat, most töltötte le a pcc a fájlokokat most kéne újra csatlakoztatni a telót, de földugtam most töltőre, és majd egy fél óra múlva folytatom. Am rootolni megéri? Fifa12 nem lenne rossz csak nem tudom, a root látszik egy gariztatásnál? És azt hogy kéne?
-
Zoli133
addikt
válasz GeryFlash #8606 üzenetére
Root, az jelenleg kicsit körülményes vissza kell rakni a GB-t hozzá majd vissza ICS (pont most nics kéznél nálam egy leírás, de rákeresel fórumban szerintem már linkelték páran).
Garinál meg az látszik amit szeretnél, mielőtt beviszed gariztatni vissza tudsz rakni rá egy nem rootolt gyári ROM-ot és akkor nincs baj."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
GeryFlash
veterán
válasz Zoli133 #8607 üzenetére
a teló még gb-n van, akkor ott root és utána ICS? a pcc ott tart, hogy letöltötte a frissítést, most kéne ráraknia a telómra az ICS.t (előkészítés fázis vége), szal akkor most a rootot? Most éppen töltőn (konnektor) van a teló.
szerk: most látom, hogy nem tett neki jót hogy hosszabb időre levttem a telót, elvileg újra kéne kezdenem az egész ICS firssítést
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz GeryFlash #8608 üzenetére
Gondolom .62es buid van rajta ami már nem rootolható, vissza kéne tenni egy rootolható GB buildet, azt rootolni, áhh kikeresem a leírást itt is van
Tehát így kell, ha már a 62-es builded van rakd fel kb nyugodtan az ICS-t, utána annyi rootolni mint most lenne."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
GeryFlash
veterán
Jaja igazad van, de a rootot akkor hogy csináljam? most még 2.3.4 van, akkor először root és utána ics? ics utám nem lehet root?
Zoli133: Build szám: 4.0.2.A.0.62 szal gondolom 62-es buildem van, akkor mehet ics utána root? köszi hogy kikerested a leírást
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
köszi, de akkor az nem jó, ha felrakom az ICS-t és a ezzel rootolom ICS-nél? ahogy nézem 62-es buildem van, elvileg azzal lehet ICs-vel rootolni nem? vagy miért jobb ez a visszaflashelős+gingerbread root+ics frissítés dolog? most még gb van telón, így egyszerűbb lenne? köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
GeryFlash
veterán
válasz #16514048 #8614 üzenetére
kdavid94: köszönöm, a gta3 mennyire volt rossz? de gondolom az gb-vel se lenne sokkal jobb (már ha megy még gb-n)
-
GeryFlash
veterán
értem, de ha 62-es builddel+ics-vel felrakom ezt a rootot, akkor az nem jó megoldás?
-
mathaus=)
senior tag
Lassan tényleg kéne már csinálni egy 1. hszt igy ~8600 hsz után...
-
GeryFlash
veterán
jó most kicsit megbarátkozom az ICS-vel, aztán 2hét múlva megpróbálom rootolni, köszi a leírűsokat, de egészen biztos vagy benne, hogy ics-ről 62-esbuilddel nem lehet rootolni? itt a live with walkmennél van 4.0-s 62-es root letöltés nem? am most az ics-vel picit lassabb a telóm, nem tudom hogy megérte-e lehet vissza majd gb-re és az ics nem is fontos, picit mintha szaggatna, igaz első bekapcsolás után de akkor is fura... újraindítás után jobb a helyzet, bár gyorsabbnak nem mondanám, kb ugyanolyan mint a gb csak bekapcsolásnál több idő míg feláll a rendszer.... hiába a több magos telók használják ki igazán az ICS-t szerintem
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
válasz mathaus=) #8619 üzenetére
Ja, lehetne v.mi összeszedett íráshalmaz, mert mindjárt én is is megkérdezem, hogy csináljam
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Deck
titán
Na, hogy én is kérdezzek valamit
Nem rég csinált valaki itt makrófényképet, milyen programmal lehet olyat? Vagy a gyárival hogyan? Valaki vett már pót akksit a telefonhoz?[ Szerkesztve ]
PS5
-
GeryFlash
veterán
válasz razorka777 #8624 üzenetére
ja látom, most vmi .431-es buildem van jó akkor majd vissza gb aztán root és utána megint ics... Ja nézegetem itt az ICS-t, de talán azért nincs akkora különbség a 2.3 és a 4.0 közt mint az xp és a win7 közt.... Ha mindenki azt mondja, hogy ICs jobb nekem akkor jobb lesz, de én tényleg nem találom sokkal jobbnak a 2.3-nál ez a visszaflashelés gb-re meg 52-es buildre+ root és aztán ics mennyi idő lenne?
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz razorka777 #8627 üzenetére
bocs hogy itt tépem a szám, de hogy tudom visszarakni icsről gingerbreadre?
-
Deck
titán
-
GeryFlash
veterán
elolvastam, csak abból nem jött le, hogy a downgrade az nem csak arra jó, hogy 62-es buildes gb-t 58-asá downgradeljen.... azt hittem az ics-re nem vonatkozik...
-
GeryFlash
veterán
válasz razorka777 #8635 üzenetére
Najó, akkor mit csináljak? van egy .431-es buildes Ics-m, hogy tudnám rootolni? nem úgy kell, hogy vissza gb-re aztán 58-es buildre utána root és vissza ics?
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz razorka777 #8637 üzenetére
jó akkor visszaflaselem és rootolom utána még ics bocs, hülye is vagyok hozzá, meg még ma nem aludtam
-
GeryFlash
veterán
válasz razorka777 #8641 üzenetére
bocs a bénázásért...
-
GeryFlash
veterán
válasz razorka777 #8643 üzenetére
hát eljutottam oda hogy .58 build aztán ment a root, a doomlord szépen nyírta ki a dolgokat, de újraindítás után nem találom a super usert, akkor ezek szerint nem volt sikeres a root? most a gyári idő szerint 1980 van, szóval vmit csak csinált a doomlord, de a superusert nem találom
dekrer: rendben köszi[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Nagyon köszii a vírusírtó volt a probléma valószínűleg na akkor most jön az ics
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
raktam volna fel egy 300mb-os romot amit a 2.cikkben ajánalank, de most a telóm nem űködik.... bekapcsolom, betölt, beírom pint, megy szépen a teló de ha billzárra rakom vége, feketén vinbrálna ha megpróbálnám feloldani a 6-os pontnál akadtam el, pedig kixeltem a wipe user datát... hogy tudnám visszacsinálni valahogy?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest