Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathaus=)
senior tag
válasz Soldika30 #8904 üzenetére
Figyu, nemlehet h a bevonat kezd el kopni nálad? Nekem is homályos képeket csinált május körül mert van rajta egy bevonat ami elkezdett kopni ( nemtudom a nevét de a tükrökön is ilyen van) szal forditsd fény felé és nézd meg h az kopik-é. Nekem már szerencsére megoldódott, remélem neked is megfog. Üdv.
-
Dyrtyho
őstag
válasz razorka777 #8901 üzenetére
A Telenoros is ? Ha frissítem a Seussal, akkor már az ICS-t teszi fel és nem a GB-t ?
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
snecizero
senior tag
Van egy problémám ami nem rég jelentkezett. Gondol egyet a teló és felvillan a képernyő utána elalszik és megint. GB root van a telón. Ha felrakom az ICS akkor a root elveszik ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
dartsos
tag
MiniCM telepités után normális, hogy már vagy 3-4 perce a Sony és a Walkman logó váltogatja egymást?
vagy bootloop lépett életbe? Pedig mindent wipe-oltam....
Bocs...mindent nem...az advanced-be nem néztem bele:S
[ Szerkesztve ]
-
dartsos
tag
válasz razorka777 #8912 üzenetére
SD card, sd ext-et nemkell formázni ugye? Mert akkor eltünik a telepitő is a kártyáról
-
dartsos
tag
válasz razorka777 #8914 üzenetére
Siker, fentvan
Amúgy ide még attól telepithetek play-ről vagycsak cwm-ből? -
dartsos
tag
válasz razorka777 #8916 üzenetére
Kamera szoftot lehet cserélni, ezt már látom, hogy nemnagyon tetszik XD
Olyasmi mint a gyári megfelelő lenne...gyáriban jobb szerintem...meg a goggle kereső sávot még nem találtam meg hogy el lehet-e tüntetni...:S -
dartsos
tag
válasz razorka777 #8918 üzenetére
nem engedi elmozditani, és minden képernyő tetején ottvan XD
de max akkor root exlporerrel leszedem, ha úgy lelehet -
szepsy
senior tag
Hali.
A telo képernyőn fent amit lelehet húzni kis ablakot, ahova az infókat szokta írni, tegnap megjelent, hogy nyertem egy ipadot, lehet későn vettem észre, rámentem, de a wifi pont nem volt bekapcsolva, bekapcsoltam, de addigra eltünt:s
Hol tudom megkeresni a telón?[ Szerkesztve ]
-
dartsos
tag
Na én úgy döntöttem, hogy visszamegyek GB+Root+Holo launcher megoldásra....eddig az jött be a legjobban....
Megoldható simán flash-el a .58 visszatétele+a root? -
{Zodiac}
senior tag
ics 4.0.4 alatt nem tudom a kapcsolat listát sd kártyára menteni, holott gb-n működött, tipp? formázás, tiszta telepítés megvolt, de semmi az 50.-nél leáll ismeretlen adatexport hibával
Öntörvényű Sünmalac
-
{Zodiac}
senior tag
szintén ics 4.0.4 alatt nem tudok wifi hálózaton kapcsolódni a pc-hez, mert azt írja, a jelenlegi telefon szoftver nem tud kapcsolódni... gb-n ez is működött, de most társításnál leáll ezzel a dumával. tipp?
Öntörvényű Sünmalac
-
{Zodiac}
senior tag
-
Firka30
tag
Tudna valaki segíteni ennek a telepítésében? - CyanogenMod 7.2.0 RC1
Jelenleg ez van fent:4.0.2.A.0.58,root,cwm 5 0 2 6
Nem igazán akar összejönni
-
{Zodiac}
senior tag
válasz razorka777 #8928 üzenetére
igen, minden műxik: wifi, net, csak a gépemmel nem akar párosodni
meg nem tudok sd-re telefonlistát menteni
[ Szerkesztve ]
Öntörvényű Sünmalac
-
Firka30
tag
válasz razorka777 #8933 üzenetére
De valamiért mindig installation aborted a vége...
-
Firka30
tag
válasz razorka777 #8937 üzenetére
Jah,akkor hiába erőlködök vele
(#8938) mathaus=) : Nem nyitott,am' T-s készülék,már ha befolyásol valamit.
-
Firka30
tag
-
tag
Üdv!
Nekem olyan problémám van, hogy hiába engedélyezem az adatforgalmat, nem jelenik meg a felső sávban a le/fel nyilacska és nincs internetkapcsolat. 2 napja még tökéletesen működött. Most felraktam a legfrissebb szoftvert, hátha az megoldja, de továbbra sem megy ( wi-fivel nincs gond)
Mi lehet a gond?
-
{Zodiac}
senior tag
-
Švejk
őstag
Üdv újra,
Megint lenne egy kérdésem. A telenoros verziónál az MMS-eket a telenor online belépéssel tudom megnézni,és ez kissé idegesítő, ha nem vagyok épp WiFi-közelben. A beállításoknál meg lehet csinálni, hogy a telefonra küldje ezeket?
Hülye kérdés, de ez az első okostelefonom... -
veterán
Kérdezném akik MSC módban másolnak a gyári kártyára, hogy milyen sebességeket tapasztalnak? Nálam 2 MB/s körül tetőzik a dolog, de sokszor még annyi sincs - ezek szerint Class2 kártyát adtak hozzá (másnak is?), vagy valami egyéb gebasz van?
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Deck
titán
válasz dartsos #8917 üzenetére
Már párszor leírtuk, hogy fellehet rakni a gyári kamerát. Meg a MiniCMSandwich Lite topicjában is ott van. A másik kérdésedre a válasz, hogy rakj fel másik launchert..
(#8921) szepsy Az csak reklám, nem nyertél ipad-et.
(#8945) anaqer Igen mindenkinek. Ha nem tetszik vegyél másik kártyát, nekem class10-es van
PS5
-
{Zodiac}
senior tag
válasz razorka777 #8935 üzenetére
na, teljes újratelepítés után sem megy a pc-wifi kapcsolat. se az asztali gépemen, se alaptopon, pedig mindkettőn működött gb-n. mehet is vissza az, ics egyenlőre nem jött be (nagyon nem)
Öntörvényű Sünmalac
-
feri0618
csendes tag
Sziasztok!Kéne egy kis help! Feltette MiniCM Sandwich lite gond nélkül .De nem jött be és mondom vissza teszem a sima 4.04. meg is történt és nem akar bekapcsolni a telefon nem reagál semmire ,nem villog nem rezeg semmi!Valakinek ötlet.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest