Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
aakosch
tag
Valaki leírná nekem lépésről lépésre, hogy hogyan telepítek cwm-ből egy .zip-et ami az sd kártáyán van? Ezt szeretném felrakni. Valamit csak elrontok, mert mindenki másnak működik, de nekem nem...
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz Simivok #7354 üzenetére
Az akksit nem olyan egyszerű elrontani. Célszerű a wifit, blútyúkot, adatkapcsolatot, szinkronizálást kikapcsolni, amikor egyébként sem használod. Sőt én elárulom, hogy a hálózatot is átállítom 3g-ről 2-re.
8-10 óra alatt így is esik a töltöttség 4-8%-ot.
Amikor töltőn van huzamosabb ideje, akkor is tapasztalhatod, hogy nem 100%, mikor kihúzod a falból. Ez természetes.
Láttam itt ajánlották, hogy használj battery monitort. Nem minden esetben, de az is ronthatja az üzemidőd.Hunfatal: Igen, a google keresőt szeretném eltüntetni, de az nálam nem widgetként viselkedik. Az oldalak közti lapozásnál is fixen trónol a képernyő tetején.
-
Ubul86
őstag
azt nem tudjátok mitől lehet,hogy ha csatlakoztatom a laptophoz a telefont,akkor az SD kártya (nálam G meghajtó) nem jön elő,csak saját gépen belül külön ikonként van az,hogy Live With Walkman? Ott ugyanúgy elérem a cuccaim,csak idáig míg nem ICS volt,mindig úgy viselkedett,mint ha kivenném a microsd-t belőle és kártyaolvasóba teszem (minden át van állítva ,úgy,hogy ne a rendszert,hanem a microsd-t észlelje kapcsolódáskor)
-
aakosch
tag
válasz razorka777 #7362 üzenetére
Nem jó... Rendszerindítás után csinálni kellene még valamit vagy a mod egyből működik?
-
Ubul86
őstag
válasz aakosch #7363 üzenetére
hát amit fel akarsz tenni,annak gondolom van valahol leírása is hogy hogy kell feltenni / beállítani(nem csak úgy lóg a levegőben a link dokumentáció nélkül ),esetleg nézd meg azt...amúgy meg tényleg nem lehet elrontani,ha úgy csinálod,ahogy a feletted lévő írta ettől függetlenül elvileg nem kéne semmit se beállítani,automat. működik
[ Szerkesztve ]
-
elpatkorado
aktív tag
Lenne egy kérdésem, valaki rendelt már innen? GPSstore Kéne egy kis tapasztalat, hátha valakinek van.
-
Simivok
senior tag
válasz elpatkorado #7366 üzenetére
Live with walkman 66ért elég húzós, 41 ért vettem T-nél.
Galaxy S23 256GB Cream
-
aakosch
tag
válasz razorka777 #7365 üzenetére
Itt találtam. Valaki linkelt már közelebbit, ami ugyanez a file volt, és csak maga a lockscreen leírása volt, de ott is csak annyi volt írva, hogy Install it via CWM.
-
Simivok
senior tag
-
aero.
veterán
Olyankor mi van, ha volt egy full wipe (system is) és lefagyott rom telepítés közben? Sony logóig jut, cwm-g nem jut el. Flashtool flashnél rádugva pirosat villog kb 5 másodpercenként.
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
Ha valaki írta akkor bocs de elvileg van hivatalos T -s ics a telefonunkra ! Én legalább is megtaláltam az SI számomat a listában .
-
aero.
veterán
válasz razorka777 #7379 üzenetére
Az akksi volt csak szerencsére a probléma, nem gondoltam volna, hogy lemerült.
-
djapor96
senior tag
Ez nem ide akart menni...
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
Úgy néz ki, hogy hétfőtől én is boldog Live tulaj leszek....
Már olvasgatok, hogy mi, hogy, merre....
Rootolnám a készüléket ezzel a módszerrel, ha bármi ok miatt (pl. gari) vissza kell állítanom a T-s Romot, meg tudom tenni?
Van erről valahol leírás?Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz razorka777 #7390 üzenetére
de azt olvastam, hogy a szolgáltatós romok a SEUSszal nem működnek együtt..... vagy visszaállítja, de utána már nem látják egymást?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Csucsu88
tag
Segítsetek gyorsan!
Itt megjelent az én SI number-em is. Akkor most frissíthetem az ICS-et magamnak?
leírnátok pontosan, hogy hogy is kell?
[ Szerkesztve ]
-
Csucsu88
tag
válasz Cartman023 #7394 üzenetére
T-mobileos a teló. Meddig kell várni?
-
Csucsu88
tag
válasz Cartman023 #7396 üzenetére
1-2 hónap?
Tisztára vicc ez az egész frissítéses sza*ság...És majd honnan tudom, hogy végre valahára kint van ICS? Jelzi a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest