- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
Nekem is spigen üvegfólia volt rajta de a széleinél kezdett bemenni a por így levettem.
Most ezt rakattam fel,jónak tűnik,ingyen feltették a Garay centerben vettem,van készleten.Teljes felületen véd csak a hamgszórónál van egy kis kivágás de nem gáz.Adtak rá garit is ha gond lenne cserélik.És olcsóbb mint a SES storeban.Ugyanaz a minőség,jól érzékel ceruzával,minden rendben úgy tűnik.Ez 12000 volt felhelyezéssel együtt,ott 15000.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz adolfo01 #3852 üzenetére
Nem akarlak felpiszkálni de egy ilyen szett (csak más a neve) az ebay en 2000ft tól kezdődik, igaz arra nincs gari viszont pont 6-ot lehet venni az árából. Használtam már több telefonon és kiváló minőség az is.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
torma99
aktív tag
Nekem a korábbi telefonomon a Supcase övcsatja 2,5 év után tört el. A tok viszont a mai napig tökéletes. A mostanitól is ezt várom legalább. Igaz vettem kettőt, ha jól számolom és az akksi is kibírja 4 évig nem kell másik telefon. (Amíg a hajtogathatósból nem csinálnak ilyen stylusos Note-ot)
-
Teal'C
veterán
válasz #24536576 #3862 üzenetére
Nyilván dbt-s nek kell lenni a telefonnak ezen kívül hogy még mit vesz számításba azt nem tudom de ha minden jó akkor a members felkínálja a lehetőséget mikor belépsz. Nekem sem sikerült átvarázsolni a telefont próbáltam mindenhogy fr csc sima, fr csc home, fr pit repart, fr pit repart nand erase sehogy nem lett jó mindíg xeh maradt mindhárom. Valahogy beragadt.
De nem is fontos majd ha lesz felteszem. Találtam közben másik játékot a Good lock ból kiszedett app-okat.
[ Szerkesztve ]
-
thebear007
aktív tag
-
baladam86
aktív tag
válasz thebear007 #3870 üzenetére
Én rendeltem már a Spigen honlapjáról, illetve a Speedshopból is különböző Spigen tokokat, mivel évek óta csak ilyeneket használok, plusz a családban is páran, biztos, hogy eredeti a Speedshopos, viszont azt alá tudom támasztani, hogy a mostani Spigen tokok minősége és strapabírása már nem olyan, mint mondjuk 5 éve volt.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
sgery
őstag
A tokot nem tőlük vettem.
Nekem gyárinak tűnik amúgy, csak a stapát nem bírja.Köszönöm a többi választ, a SeS-es 15e-res üvegfólia szerintem drága. Oké, hogy cserélik ha feljön stb... De nekem arra sincs időm hogy egy SeS-be eljussak, nem hogy másodjára is ezért menjek oda :/
(Az s7e-n cseréltek anno akkut egy nagy szervízbe, aztán mint kiderült hiába írták a weblapon hogy minden gyári, hát az akku nem volt az és kb fele volt a gyári teljesítményének. Mondták hogy kicserélik gyárira, de hol van megint 3 órám arra, hogy ezért bevigyem :/ )Szóval inkább rendelnék itthonra ebayről/aliról 4-5db fóliát aztán cserélgetem pár havonta.
De melyiket érdemes rendelni?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Ákkk
addikt
Eredetit árul minden esetben.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Seangaijin
aktív tag
Sziasztok,
1 hónapja vagyok boldog tulaja a telefonnak, de számomra egy nagyon problémás dologgal találkoztam.
Miért van az, hogy a 4K60FPS/4K30FPS stb. módok időkorlátosak??Az S7 Edge-emen 4K30FPS-sel annyit lehetett kamerázni amennyi tárhely volt. Note 9-nél pedig időkorláthoz köttött az adott videó hossza.
Nem lehet ezt a korlátot valahogyan feloldani? Olvasgattam a neten utána, találtam olyan feltevéseket, hogy a Snapdragonnal szerelt mobilok jobban melegednek és ezért azokon limit van. A Samsung jófejségből pedig rátette a limitet az Exynos-szal szerelt mobilokra is. Van ennek igazságtartalma?
Elég zavaró ez a limitáció...
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
legenda
válasz Seangaijin #3875 üzenetére
Szia,
A hardver esetlegesen túlzott terhelése, melegedés...stb. miatt adott a korlát, Note 4-ből nekem Snapdragon verzió volt anno és abban már volt ilyen korlátozás, de abból is megkapta az Exynos is.
Tudtommal nem oldható fel csak úgy a korlát.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz tylerddd #3877 üzenetére
Lehet, hogy jellemzően nem lenne gond és csak a biztosra mennek inkább, de azért ha tűző napon elkezdi nyomni valaki és automata fényerőn maximumon megy kijelző - úgy magasabb maximum értéket enged, mint manuálisan -, az is hozzáadva a dologhoz, szélsőséges esetben okozhatna a kelleténél magasabb hőmérsékletet.
Seangaijin: Visszanéztem közben kíváncsiságból a Note 4 topikot, UHD esetén 5 perces korlát volt ott.
Nem is néztem még, hogy itt mennyi is az annyi.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
HaliGab23
senior tag
Megpróbáltam a shortcut makerrel csinálni egy akkuhasználat shortcutot, de valamiért nem csinál..
Gondolom a shortcur progi alapból arra való (?)
Jó lenne egy ilyen akkuhasználat shortcut, nem kellene végignyomni, Beállítások-Eszközkarb.- stb. útvonalat..
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
TODI1111
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz HaliGab23 #3885 üzenetére
Megvan hogy kell!!!
Widgetek kiválasztod a quick shortcut widgetet hozzáadod felugrik az ablak és kikeresed amit hozzá akarsz adni a kezdőképhez.
Ha megvagy akkor ezeket a widget ikonokat be tudod rakni egy mappába
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Vagy esetleg Nova launcher-el is megoldható a dolog!
Speciel en mar elég rég óta használom a bad lock-ot piszok jo dolog. Főleg a Routines rész a nagy kedvencem. Számomra ettől lesz igazan okos telefon!!
A Lockstar is jo lenne, de nem tudom kirakni az értesítéseket, csak ikonként jelzi, szövegesen jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Teal'C
veterán
válasz gyuri81 #3893 üzenetére
Sokáig használtam Next Launchert meg is vettem stb... de sajna már nem fejleszti. Hát megszoktam a gyárit és egyre több jó kis tuning mini app van hozzá. Ez azért előnyös számomra mert alegtöbb beállítást elmenti a Samsung Cloud.
A Routines mire való???
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz tylerddd #3897 üzenetére
Sikerült az akkustat:
Ugyanígy létre lehet hozni, amit kérdeztél a kezdőképernyőre, viszont az Edge-re nem tudom kitenni.
A létrehozó ikont ki tudom, de nem lehet létrehozni oda a kívánt shortcut-ot.. nem jön létre, mindig a létrehozó ikon jelenik meg újra és újra.Itt a kép:
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Dolce Gusto
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini PC
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest