- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Azt ti tudtátok hogy zárolt képernyő képnek be lehet állítani akár 4K videót is
Már be is raktam 1et nagyon pöpec.
4db videó
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
"ultratakarékos" üzemmódnak létre lehet hozni külön valamilyen gyors elérés gombot? én sehol sem találtam -
-
Joe.36
addikt
Éjszaka, energiatakarékos mód, nincs AOD, repülő módban van. Wifi sem megy.
Rekordom eddig 3.5 nap 1 lassú töltéssel.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Dave69
tag
válasz tomee007007 #3362 üzenetére
na ez jól hangzik én úgy vagyok vele ha már csúcskészülékem van akkor nem butítom le energiatakarékos móddal meg ilyenekkel 1 napot bírjon ki normálisan azt kész úgy is töltöm minden este
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
nagyúr
Na, kicsit utána néztem, amiket írtál, a Beállíások - Alkalmazások - 3 pötty - Spec. hozzáférés részen van ugye a "hozzáférés használati adatokhoz", itt kikapcsoltam mindent, nem láttam olyat, ami nekem fontos volna, samsung apps, google, és hasonlók voltak itt.
A másik, hogy ha a facebookot kikapcsoltam (mert eltávolítani nem tudom), akkor az alatta lévő hármat eltávolíthatom/leállíhatom? Csak a messengerem van fent, ami facebookos.
Valamit az összes bixby cuccost kényerleállítottam, nem használom egyiket sem (home, voice, vision, stb).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
legenda
válasz icecave #3366 üzenetére
A Facebook alkalmazás alatti három kapcsolódó folyamat már rendszeralkalmazás - csak akkor jelenik meg, ha külön ráböksz a rendszeralkalmazások megjelenítésére -, így azokhoz nem nyúltam, mert azokkal egyrészt óvatosabban bánok, másrészt ha a Facebook alkalmazás kikapcsolva, akkor azon a szálon nincs mit telepíteniük, menedzselniük...stb., így nem ténykednek.
Problémát nem feltétlenül okoz persze, ha azokat is kikapcsolod.
A Bixby kapcsán csak az alkalmazás beállításaiban kapcsoltam ki, amiket nem használok.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
torma99
aktív tag
Berendeltem a készüléket. Whitestone dome üveget tervezek rá tenni, és egy Otterbox defenderrel használnám. Van tapasztalatotok ezzel a párossal?
Másik lehetőség a Supcase UB Pro, ott van alapvól képernyővédő, viszont Amazonon néhányan írták, hogy karcol. Ezt nem igazán tudom elhinni, mert most is használok ilyet és semmit se karcol a teló kojelzőjén.
Tapasztalat, infó esetleg? Whitestone dome helyett néztem fóliákat is, de azok ugyebár atomtámadás ellen nem védenek.
-
baladam86
aktív tag
válasz torma99 #3374 üzenetére
Szia,
Annyiban tudok segíteni, hogy az én készülékemen Whitestone Dome Glass van, nagyon szeretem, mert a tapintása olyan, mint a kijelző üvegének, bár húzós az ára. A Samsung boltban ahol vettem mondták, hogy csak és kizárólag gyári tokkal lehet használni, mert más márkának a tokjai felnyomhatják az üveget. Ezzel szemben én egy Spigen Tough Armor tokkal használom, szerencsére sehol nem ér az üvegfóliához a tok, így nincs gond. Képek alapján, ahogy megnéztem az Otterbox Defender tokot, pont, hogy nem érne a Dome Glass széléhez, de ez nyilván csak élőben fog kiderülni biztosan.
A végére pedig: ha már fólia, akkor én mindenképp az üveget javaslom, a sima műanyag fóliákon tapad a toll, meg sokkal jobban gyűjtik a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat is, a Whitestone pélául szinte alig lesz "piszkos".SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Anulu79
addikt
A facebookkal tisztában vagyok, hogy "zabálja" az aksit. Amúgy az alkalmazásokban a "Hozzáférés a használati adatokhoz"-ra gondoltam.
-
baladam86
aktív tag
válasz torma99 #3377 üzenetére
Nyilván nekik ez áll érdekükben, ezt kell mondaniuk, amivel nem is lenne baj, ha én is találtam volna megfelelő gyári tokot, de nem így lett
Egyébként ha nem ragaszkodsz feltétlenül ennyire atombomba-álló tokokhoz, mint amiket írtál, a Spigen Tough Armor is megfelelő lehet, én már évek óta csak ezt használom, bumszli lesz tőle a telefon, de például Note 9 esetén meglepődtem, hogy mennyire karcsú lett a tok, a korábbi modellekkel összehasonlítva.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
torma99
aktív tag
válasz baladam86 #3379 üzenetére
Nekem szükségem van az övcsatra. Irodától erdőn, mezőn át fog szolgálni a legkülönbözőbb helyeken, szóval nekem alap a bunkertok, meg a csat, hogy ne kelljen állandóan ráfigyelni, de kösz a tippet. UAG is szimpatikus lenne, de ott sincs csat. Bevallom nekem a Spiegen esztétikailag tetszik, de kevésnek érzem. A mostani tokon is van 1-2 olyan sérülés, ami csak megerősíti, hogy kell nekem ez.
-
-
nagyúr
válasz tomee007007 #3384 üzenetére
Hol lehet ezeket belőni?
Más: Hol lehet ki/be kapcsolni, hogy az ujjlenyomat olvasón való simítással le lehessen húzni a értesítési sávot?
ollie: Nekem ilyenem van, mert túl soká jött a villamos (ez még a kamera update előtt volt): [link]
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
legenda
válasz icecave #3385 üzenetére
Beállítások -> Google -> Biztonság
Beállítások -> Speciális funkciók -> Ujjlenyomat-érzékelős mozdulatok
Gondolom kézből lőtted, adott fényviszonyok mellett, pláne nem rossz az úgy sem.Bodrik: Bizony, Tiszta HAI
ollie: Jóra sikeredett!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ma vettem észre, hogy a Bixby Vision-nek van Adobe OCR pluginje, amivel a fotózott dokumentumról felismeri a betűket, és PDF-be menti (vagyis nem a képet teszi a PDF-be).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ktgeri
tag
Nagyon faszák ezek a 4K-s videók!
Azt tudtátok, hogy gif-et AOD-be bele lehet szúrni? Elég vagány tud lenni az is.BTW, jó háttérképeket honnan lehet lőni?
Ezekkel a playstore féle appokkal nem voltam sohasem elégedett.
Egyébként van valahol a telón egy olyan funkció is, ami lelövi az appot magától, ha bezártad. Tehát nem engedi a háttérben futni.Viszont így szerintem értesítések sem jönnek tőle, de javítsatok ha tévednék.
-
legenda
Külön alkalmazást nem szoktam használni háttérképek letöltésére, a netes keresőbe beírom, hogy milyen felbontású wallpaper kell és elég sok helyen találni jókat.
Beállítások -> Eszköz karbantartása -> Akkumulátor -> Alkalmazásfigyelő: Ide tett be nekem automatikusan alkalmazásokat (Telekom, Mobilbank, Drive, Egészség...stb.) a rendszer, amikor először rákérdezett azokra, engedélyeztem, hogy automatikus bezáráskor ne is figyelmeztessen arról.
Egy olyan van a listában, aminél szempont az értesítések megjelenítése, illetve attól több is, mert a Huawei Egészség alkalmazásról van szó, ami értesítéseket küld az okosórára, de megteszi azt akkor is, amikor a rendszer kilövi automatikusan, vagy én megteszem manuálisan - direkt kipróbáltam -, tehát jelez akkor is az óra, ha hívás, SMS...stb. esemény van.[ Szerkesztve ]
-
ktgeri
tag
szerkeszteni sajnos már nem engedte.
Olvastam fentebb, hogy páran tokokról beszélgettetek.Én egy rhinoshield féle bumper rendeltem hozzá.
Így látszódik ez a gyönyörű kék hátlap és elvileg bőven strapabíró is vele a telefon.Gombok lehetnének picit jobbak is... igazából egy 10/7-re tudnám értékelni a cumót.
Ha olcsóbb lenne, akkor mehetne neki több is, de ennyi pénzért én többet vártam tőle.BTW, jó üvegfólia engem is érdekelne.
Itthon hol lehet beszerezni, esetleg olyan hely, ahol fel is rakják?
Nekem mindig marad alatta 1-2 bubi... -
Anulu79
addikt
Ha egy app a Google Play-ben és a Galaxy Apps-ban is megtalálható akkor az ugyan az? Vagy a Galaxy-s jobban optimalizált?
-
Joe.36
addikt
Nagyon szép a Galaxis be is raktam én is.
Alap háttérképnek nem lehet valahogy berakni ?
(#3364) kali
Igen, azóta semmi gond
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
legenda
válasz Anulu79 #3396 üzenetére
Ami a Samsungnál is adott, azt érdemesebb onnan telepíteni, jellemzően újabb verziók elérhetők náluk.
Néztem például a Samsung Music alkalmazást, a Google Play áruházban a 16.2.13.24 verziót kínálja fel 2018. október 16-ai dátummal, a Samsung Apps pedig egy ideje a 16.2.14.14 verziót, utóbbit telepítettem.
Igaz, ha a Google Play áruházból letöltöd a régebbit, akkor a Samsung Apps felkínálja a frissítést az oda történő belépést követően.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Külpolitika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest