- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz johnnyjungle #2598 üzenetére
Szia.
Ezzel megy a DEX és a síma képernyőmegosztás is?Valamint egérnek használható a készülék is?
üdv.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nagyon jól vizsgázott a telefon akkuja. Tegnapelőtt este töltöttem fullra, majd ma reggel 30%-al tettem töltőre. Bár sokat használva nem volt, mert dolgoztam, aztán céges buli, de készült vele fénykép elég sok, volt skype hívás és sima is, ment spotify bluetooth-on 2 órát, végig konnektelve volt a Gear sport, és még kihangosítva hallgattunk zenét is egy fél órát. A legtöbb tehát a készenlét volt, de nagyon megnyugtató volt számomra, hogy így bírja, mert voltak rossz tapasztalataim ilyen téren (Note 8).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
tomee007007
őstag
Youtube-nál nálatok is felveszi a fényerőt magától kb a kétszeresére? Ki lehet valahogy kapcsolni?
-
Joe.36
addikt
válasz adolfo01 #2579 üzenetére
Felraktam én is a
SPIGEN "GLAS.TR CURVED" SAMSUNG GALAXY NOTE 9 TEMPERED GLASS HAJLÍTOTT KIJELZŐVÉDŐ FÓLIÁT.
Most csak 4990.-
Jobb mint vártam, nagyon megéri ennyiért, rendesen érzékel, meglelően jó !
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Helltak
őstag
Olvasom itt, hogy sokaknak tök jó üzemidejük, nekem nem akar jó lenni, pedig én is beállítgattam sok mindent..
Volt egy durva napja, 4,5 SOT után lemerült (1 óra 20 perc navigációval), 16 óra használattal.. Nálam a készenléti fogyasztással van bajom, lehet az AOD harap 2-3%-ot belőle óránként. Most fix fényerőre állítottam az AOD-t, hátha így jobb lesz.
Te használsz package disabler-t?
Pixel 2 XL jobban bírta sajnosOneplus 12
-
törölt tag
válasz tomee007007 #2605 üzenetére
Videójavítást kapcsold ki.
-
Joe.36
addikt
A bixby gombot át lehet állítani valahogy másra, pl zseblámpa ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
legenda
válasz Helltak #2607 üzenetére
Az AOD fogyasztása passz, nem próbáltam, mert az okosóra mindig rajtam van és amellett felesleges lenne.
Miután a Google beállításokban kilőttem a számomra felesleges funkciókat, meg még néhány apróságot, ma reggelre már csak 3%-ot merült egy éjszaka úgy, hogy a 4G(+) és a bluetooth folyamatosan ment, meg néhány szinkron (időjárás, e-mail...stb.), ez már egész jó szerintem.tipuka: Kell még valamennyi idő, hogy a megfelelő szintem visszarázódjak a Samsung rendszerébe és a szükséges szoftveres környezetbe, meg annak ugye más feltételei is vannak.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz icecave #2613 üzenetére
Ezekre nincs szükségem, vagy nem szeretném ha aktívak lennének:
- fiókilag kijelentkezek a Google keresőből, ne rögzítse, szinkronizálgassa és jelentgesse minden kapcsolódó tevékenységemet
- a Google készülékkeresőjét kikapcsolom, ne fusson párhuzamosan és feleslegesen a Samsung megoldása mellett - utóbbit jobbnak is tartom
- a tevékenységvezérlőknél a legtöbb előzmény mentését és szinkronizálását kikapcsolom
- a Google helyzetmegosztást és a helyelőzményeket kikapcsolomLehet, hogy van még más is, holnap átnézem majd részletesen.
-
félisten
-
-
Teal'C
veterán
-
mtm800
senior tag
válasz Plazmacucci #2617 üzenetére
Dehogynem.... aki spórolni akar kicsit készenlétben, ezekkel kezdi kb
-
legenda
válasz Plazmacucci #2617 üzenetére
Annyira nincsenek azért eldugva, ott van minden a; Beállítások -> Google -> Keresés/Biztonság/Helyadatok...stb. menükben.
voncci: Jó ez is, de mint bármelyik/minden csúcstelefonnak a másik ellenében, a sok előny mellett, vannak persze hátrányai is - ilyenekkel viszont sűrűn szoktam találkozni, ez annak a velejárója, hogy igénylem a változatosságot és emiatt ugrálok a (számomra megfelelő) gyártók között, így megszoktam már.
Vannak elvárásaim és prioritásaim, ha azoknak megfelel egy adott készülék, akkor amellett probléma nélkül lemondok olyasmiről, amit egyik vagy másik gyártónál megkaptam - még akkor is, ha megszerettem adott funkciót -,, de máshol épp nem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Nem csak és kizárólag az akkumulátoros üzemidőről van itt szó - bár számomra az is fontos szempont -, hanem arról is, hogy amit nem muszáj, azt nem osztom meg csak úgy a Google-el (és mással sem), ráadásul így két legyet is ütök egy csapásra.
-
Anulu79
addikt
-
Teal'C
veterán
válasz Anulu79 #2625 üzenetére
Én ebből rendeltem 5 párat (első hátsó), jó minőség könnyen felrakható és kb 1 nap alatt a maradék bubi is eltünt. A cerkát is jól viseli és nem befolyásolja az érintést.
[link]Valamint mejött a Baseus tok is ami állítólag nem fog elszineződni (ez majd kiderül) ami már biztos hogy hátul nem szivárványos és full passzol mindenhol. Extra minőség.
[link][ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
A bixby gombot már be lehet állítani hogy csak 2x i nyomásra induljon az elég szerintem mert az már nem véletlen nyomás.
Sehol nem szivárványos és mindenhol full párhuzamos nincs semmi eltérés. Sajnálom ha a képek nem adják vissza de több képet nem akartam feltenni.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
legenda
Nagyjából azt tapasztalom, amit az ollie által behivatkozott tesztben is kihoztak, összességében egálban vagyok a vegyes használat során, mert telefonálásban többet bír s Note9, böngészésben meg kevesebbet.
Kíváncsiságból kipróbáltam, ha a Mate 10 Pro kijelzőjének az FHD+ szintjére butítom a Note9 kijelzőjét, akkor böngészésben és egyéb kijelzős használatokban sem igazán marad el, más kérdés, hogy minimális fogyasztási különbözet miatt nem szeretek/szoktam teljesen lebutítgatni mindent, ha már adott a jobbság.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
voncci
aktív tag
ollie, kali Köszönöm
-
nbukta77
addikt
Hat en oszinten szolva semmi kulonbseget nem latok fhd+ es a wqhd+ kozott. Az en szemem nem lat kulonbseget a kijelzon. Alapbol fhd+ ra volt allitva. At kapcsoltam. De e miatt vissza is huztam fhd+ ra.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
tylerddd
veterán
válasz nbukta77 #2638 üzenetére
Pedig látható különbség van köztük. Nagyon sokk app-ben kisebbek lesznek a karakterek, ha nagyobbra veszed a felbontást. Az persze igaz, hogy pl. ikonokon nem sok mindent veszünk belőle észre. Ha kisebbre veszed viszont, szerintem az is látszik.
@ ForRedGlory A youtube-on ugyanaz a gyerek (Mrwhosetheboss) csinált akkutesztet, ahol először FHD+ -on tette oda a Note9-et a többi mellé, ahol nyert a teló. Utána jött az iXS, aminek a felbontása miatt a Note9-et is felhúzta WQHD+ -ra és hamarabb megfeküdt, mint az előző tesztnél, összességében. Az iXS-sel szemben is vesztett, de a korábbi magához képest is rosszabbul teljesített a nagyobb felbontáson.
Nálam egyébként FHD+ -on megy.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Anulu79
addikt
válasz ForRedGlory #2639 üzenetére
Én az S7 esge-emet tettem fel max. felbontásra. Én láttam a különbséget. Sokk szebb volt ott a kijelzőn minden.
-
legenda
Ahogy nézem, ha az energiatakarékos módnál WQHD+ <-> FHD+ átkapcsolást csinálok, az akkumulátoros üzemidőre 14 - 30 perc közötti különbségeket ír a rendszer a használati tényezők függvényében.
Nem olyan sok ez, bár a legtöbb esetben valóban elég az FHD+ is, böngészésnél és hasonlóknál legalábbis biztos, fényképeknél és videóknál viszont jól jön a nagyobb felbontás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Anulu79
addikt
Hát gyerekek én még csak most fedeztem fel az értesítési sáv ujjlenyomat olvasóval való mozgatását. Marha jó.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest