- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurgoi
aktív tag
-
őstag
Nektek nem merül gyorsabban a telefon Android 14 frissítés óta?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Bogyi007
veterán
Nem és az említett problémák is elkerültek továbra is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
Nincs nektek beállítva valami éjszakai backup/szinkronizáció?
-
ReSeTer
senior tag
Én semmit nem állítottam a frissítés óta. Tehát akkor frissítés az oka.
-
nagyúr
Egy kérdés: akinek nagyon merül a frissítés óta, az 1 vagy 2 SIM kártyával használja a telefont? 🤔
Illetve ha 1, akkor az milyen SIM? -
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata beégéses garancia terén? Mi a helyzet vele? Olvasgattam a Samsung fórumát, páran azt írták, hogy már nem foglalkozik vele a Samsung, egyesek szerint konkrétan nem vonatkozik rá a gar., visszadobja a telefont ilyen hibánál a szerviz. Március vége felé jár le a garanciája a telefonnak és gondolkodtam, hogy esetleg beadom garanciázni, de nem tudom, érdemes-e. Nem vészes a dolog, tesztprogramokkal halványan látszik a Tiktok bal és középső gombja, illetve a felső státuszsor jobb széle, de tényleg nézni kell, hogy észrevehető legyen. Akku teljesen oké, ~ 6-9 óra képernyőidőt tud még mindig a telefon, így 2 év után is. -
szaboi6512
őstag
Üdv!
Mára jött egy ikon, ami eddig nem volt.
Valaki tudja hogy mi lehet?
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
nagyúr
-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Az OTP mobilbank programtól egyik napról a másikra megszűnt az értesítés küldés. Mindenhol be van állítva, de semmi.
Valami ötlet hogy mi történhetett vele? Nem állítottam át semmit előtte[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
nagyúr
válasz ReSeTer #13274 üzenetére
Safe módban nem futnak a 3rd party appok. Ott kellene szétnézni szerintem.
Bár nem 3rd party app, de én a Chrome böngésző legutóbbi frissítése óta figyeltem meg indokolatlan merülést. Akkor ha, a háttérben hagyom (nem lövöm ki), és akkor is, ha használom. Lehet az is, hogy a play áruház/szolgáltatások legutóbbi frissítése okozza, az is kb akkor frissült, amikor a böngésző... -
nagyúr
válasz ReSeTer #13276 üzenetére
Illetve még a Messenger, ami nekem gyanús. Azt december óta nem frissítettem, mert többen írták, hogy kompatibilitás gondok voltak a januári Messenger frissítésekkel és a 14 androidon. Ezért én maradtam vmi régebbi frissítésen, talán decemberi volt, és azt is nemrég frissítettem, talán-már-jó felkiáltással, de úgy tűnik azzal is lehet vmi. 🤔
-
gerner1
nagyúr
válasz ReSeTer #13280 üzenetére
Valami oka biztosan van. Nyilván Te sem véletlenül kérdeztél rá már 02.15-én ...
Én plö, ha a magunk f.korülményeit veszem alapul, akkor nálunk ezekkel:
- 2 SiM ( Voda & DiGi, így microSD sincs, amely adott esetben szintén okozhat furcsaságokat) ,
- 5G ignorálva,
- állandóan szabad a tárhely 40% -a,
- 0.0 soc-media APP
- nincs semmiféle szinkronizálás éjjel,
- éjjelente szinte kivétel nélkül 1-es a térerő (mindkettőn), ugyan itt napközben: 4-5 között váltakozik.újkorában sem volt 3-4% -os éjjeli merülés 1SiM -mel sem, csak ettől több (kivéve apóséknál, de ott éjjel is fullon volt mindig, és van jelenleg is..) . 5G -n pedig, csak sokkal rosszabb.
Jelentős javulás akkor volt/van (ennél a Samu készülékünknél is), ha fix 2G -re állítom .
Szóval, most, így ~30 hónaposan, az akkudegradációval a miénk is 16-18% -ot merül éjjelente.& igen, láttam, hogy Te azt írtad, hogy nálad ~kb egyik napról a másikra....
[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
Én a legfrissebb verzión vagyok, 2 SIM-el (yettel+tkom), BT kapcsolat órával is, és éjszaka kb. 2-3 %-ot merül. Semmit nem tiltottam le. Szerintem 3rd party app lesz a ludas. Akkuhasználati listában néznék utána, az a biztos.
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
crok
nagyúr
Csodálkozom hogy senki nem esik neki rendesen feltárni a problémát mondjuk Battery Historian-el pedig célravezetőbb mint a "stabbing in the dark" és összevissza dobálózni random lehetőségekkel, talánezlehetazdeaztishallottammárakilátottolyatakinél - de ti tudjátok.
Az esetek 90+ százalékában olyan egyértelmű mi a gond mint egy darab ajtótámasz működése. A maradék eset igényel(het) némi utánanézést-bogarászást de úgy 1500+ bugreport zip-ből és esetből kiindulva eddig talán 5-re mondtam hogy ez SoC, baseband vagy a firmware lesz, ezeket egy-egy update meg is oldotta (kiv. egy eset ahol a torony volt a ludas). A többi mind 3rd party és|vagy rendszeralkalmazás volt ami vagy pörgette vagy nem hagyta aludni a készüléket. Plusz egy crypto miner JS ami egy himihumi forrásból származó alkalmazásból ült be egy WebView-ba.. -
ReSeTer
senior tag
Én szívesen feltöltök egy bugreportot ide, ha megmondjatok, hogy hol találom meg bennük a személyes dolgokat, mint pl a lakóhely gps, meg hasonló dolgok amiket nem akarnék azért megosztani.
-
crok
nagyúr
válasz ReSeTer #13285 üzenetére
Ha ennyire bizalmatlan vagy akkor tedd fel a saját gépedre a Battery Historian-t és nézd meg helyben.. ami kell belőle az gyak. csak a dumpstate.txt és ami olyan benne az a beléptetett Google fiók (azt egy bármilyen normális text editorral átírod XXX-re mindet egy unott bütyökvillantással (szövegcsere..)) ha meg a helyzetadatot nem akarod benne látni töröld a teljes DUMP OF SERVICE location részt a duration of dumpsys location részig. Nézd át hogy mit nem szeretnél benne látni (mondjuk ezzel lehet pont törlöd a hasznos információt is..) de ahogy írtam a saját PC-den telepített Battery Historian instance-oddal is megnézheted.
-
nagyúr
Az a baj, hogy én már próbálkoztam vele, de semmire sem jutottam. Nem is az idle-ben merülés a probléma, hanem használat közben egyszer hideg a telefon, egyszer felmelegszik, ugyanazt csinálom vele. Első esetben 10 óra SOT az eredmény, a másodikban meg mondjuk 7, és a statisztika semmit nem mond el arról, hogy mi okozza. De ha gondolod letöltöm az elmúlt 24 óra statisztikáját és elküldöm neked elemzésre, mert te legalább tudod mit nézz.
Mindenesetre azért a ködszurkálásnál némileg erősebb alapokon fekszik az a gyanú, ami egy frissítés után megváltozott viselkedést vesz alapul.
-
DrBubo77
Topikgazda
Bekapcsoltam a Good Luck-os mappa megjelenítést a Home-on. Egy ilyen mappába tettem a hívó parancsikonokat.
Azt hogy tudom elérni, hogy hívás után a home-ra térjen vissza, ne a nyitott mappába?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani egy új "S" -jelölésű OXM (*6FXB7) frissítést : XEH régiókódra.
-
stingy2
senior tag
Feleségem telóján is előjött kb.1 hete ez a merülés probléma. Keveset használja, simán elvan 1 töltéssel 4-5 napot, egyszer csak 2 nap alatt off.
Újraindítás után megjavult, aztán ma hív a céges vezetékesről, hogy reggel 20% volt benne, du.1-kor meg kikapcsolt. Este felteszem az itt ajánlott akkustat appot, aztán meglátjuk mire jutunk.
Egyébként annyi változás történt, hogy Digiről Vodára váltottunk, tehát igazából ugyanazt a hálót használja ugyanolyan térerővel, mint eddig. A probléma is a számhordozás után merült fel először, majd restart megoldotta. Eddig.
Aztán ha nem oldódik meg, nekiállok debloatolni a Samut.INTJ
-
csurgoi
aktív tag
Szép vasárnapot!
Másnál is jelentkezik a messengernek az a hibája ha bejövő hívásom van, akkor nem "ébred" fel a kijelző, fekete marad és ha felébresztem akkor sem nyílik ki ahogy felvehessem hanem csk felül van egy vékony zöld csik?
Arra ha rákattintok akkor nyílik ki teljes képernyősre a messenger.
Kb fél éve jelentkezett ez a hiba.
Több helyen próbáltam utánajárni a hiba okának, eredménytelenül.
Anyámnak XIAOMI Redmi Note 11-je van, azon minden rendben van a messenger hívással!https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest