- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoyes
senior tag
Belefutottál egy hibás példányba..ez van.Sajnos az eladó nem mondta,hogy mi a kínja a telónak..ilyen is van.Ettől még a Xiaomi remek,és jó dolgokat gyárt a telefontól kezdve az esernyőig meg a kisf@szom tudja még mi mindent.A lényeg :messze vannak az ipari hulladéktól.Ez a saját tapasztalatom.A te telód a kivétel,ami erősíti a szabályt..
Ottoyes
-
mlakat
csendes tag
Azért mert szükségem volt a pénzre.. Eladtam a p30 at drágán ezt vettem olcsón érted .. És minden teszt videó amit néztem ebben a kategóriában erre mutatott na meg ott volt nekem ugye a note 7 amivel lényegen elégedett lettem volna ha bír egy évet tokba fóliával legalább.. .ezért.. És a fentieket meg nem csak ide hánytam ha ennyire oda vagy a redmi ért gondolom tisztába vagy vele hogy az összes gyártókon maradt hulladék, amit már nincs mibe bele rakni ezek felvásárolják majd havonta kifosnak egy telefont ezekből.. Szóval erre értem hogy ipari hulladék.. Egyik sem úgy készült hogy a Béla megtervezte hogy ehhez ezt meg azt kell majd le gyártani.. Hanem a Béla azt tervezte meg melyik már már legyártott szart melyikkel lehet össze hányni hogy működjön pár hónapot..
-
senior tag
2019- ben vett a cég HP meg Fujitsu szervereket + Eternus DX 600 Storageot hozzá jópár misiért. Mind a kettő világmárka, de a HP szervereknél 7-ből 2-nél már cserélni kellett az alaplapot, az egyik Fujitsunál meg múlthéten engedtem be a szervízest a gépterembe szintén alaplap csere miatt... de az Eternus Storage controllerébe is cserélni kellett már RAM-ot... De ez nem jelenti, hogy a HP meg a Fuji innentől szar márka lettek .
-
mlakat
csendes tag
válasz ottoyes #3302 üzenetére
Meg a többi amivel tele van a fórum.. Mindegy sracok nem akarok ezen vitázni.. Én többet nem veszek xiaomitbaz biztos mert így hogy szar drága ha működik akkor még olcsó ha egy évet ki bír az meg csoda.. Ha esetleg valami nokolast tudtok nekem a mikrofon rá egy pü. T had kérjek legyetek szívesek mert lesz vagy egy hónap mire meg jön az alkatrész.
-
kbyte1024
veterán
Ne etessètek már bár jókat vidulok a válaszokon de engedjetek el,mert nem lesz vége
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Snowy_owl
őstag
Van baj. És akkor azt mond már meg, hogy mi mit tudunk neked ebbe segíteni? Úgy jártál, hogy se pénz, se posztó, de ez nem a telefon hibája, és pláne nem a miénk. Így jártál, majd legközelebb figyelj jobban.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Pityu.
nagyúr
Figyelj nekem eddig a redmi note 5 tokban minden védelemmel ellátva 1 évesen adtam el mintha új lett volna hibátlan működéssel,a redmi note 7 csak 7 hónapig volt nálam úgy adtam el teljese védelem volt rajta tok minden tökéletes állapotban mind két telefonra azt mondta aki meg vette mintha most jött volna ki a gyárból,az hogy vannak hanyag igénytelen tulajok az már nem az én dolgom illetve nem tudom te mit csinálsz a telefonnal vagy éppen kifogsz egy gyári hibásat azt nem tudom.Ha a redmi egy gyári fos lenne nem használnák sokan évekig egyébként a drága más márkás telefonoknál is sok minden elő tud fordulni.Nos értem a problémádat de tapasztalat meg más.
Én tudok neked egy mókolást a mikrofonhoz ,dobd a mostani telót a kukába azt vegyél egy jót
Vagy át veszem tőled ingyen[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
KISDUCK
addikt
A makró kamerát meg a mélység érzékelőt illetően egyet értek veled, ez a 2mpx inkább csak egy rossz poén amit kifizettünk, de nem mi nevetünk rajta.
Más:
Szerintem vicces hogy megosztotta a véleményét és néhányan úgy ugranak neki, mintha a márka fizetett "verőlegényei" lennének.
<képzeljétek ide a mémet, amikor Dzsekó ül a moziban és tömi az arcába a pattogatott kukoricát. > -
Pityu.
nagyúr
válasz KISDUCK #3310 üzenetére
Én nem védtem a márkát csak általánosításból nem jön ki a valóság,mivel írtam is,hogy más márkánál is előfordulhat bármi,tőlem aztán lehet bármilyen nevű.Amúgy igen a 4 hátsó kamerából kettő feleslegese de a legtöbb telefonnál hasonló képen van.
Más eddig kb két kérdést tettem fel a google fiókkal kapcsolatban,akkor senki nem tud róla semmit sem?
[ Szerkesztve ]
-
ottoyes
senior tag
Beállításfüggő...lehet úgy,hogy visszaállítsa a dolgokat,de lehet úgy is,hogy nem.Ha én újra rakom a rendszert,akkor a:új telóként kezeltetem vele,és nem engedem visszaállítani
b:egy másik google címet adok meg neki,az pedig még nem tartalmaz infókat a visszaállításról.Aztán ráérek kiválogatni,hogy mi kell,és mi nem..remélem most nem az a kérdés jön,hogy mi a helyzet a MiCloud-al..Ottoyes
-
Pityu.
nagyúr
válasz KISDUCK #3313 üzenetére
Mindegy szerintem megcsinálom úgy törlöm a telefonhoz tartozó beállításokat elméletileg az külön van a telefonkönyvtől meg google képek meg drivétől aztán indulásnál újnak állítom be gondolom azért majd a telefonszámokat letölti.
#ottoyes
Nem,majd a Micloudot átnézem aztán ha ott is lehet törölni beállításokat megteszem.Isten igazán onnan már a legfontosabb max a jegyzetek.[ Szerkesztve ]
-
gobe22
csendes tag
-
twollah1976
őstag
Most nem tudok normalisan linkelni, minden esetre erdekes a hir.
https://pcworld.hu/pcwlite/xiaomi-redmi-note-8-adatgyujtes-278162.html
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #3322 üzenetére
Mintha más gyártó nem tenné Még a google fiókod is adatokat gyűjt rólad akkor már nem mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
válasz twollah1976 #3266 üzenetére
Tök jól leírtad. De lenne egy kérdésem. Factory reset nem volt. Oké. Elvileg imsi volte oke. De a kis kapcsolót nem engedi átugrasztani. Telekom és új kártya. Szolgáltatás aktív. Lehet tényleg egy fr kellene? Aghhh
-
Pityu.
nagyúr
Szerintetek nem hülyeség két fiókkal bejelentkezve lenni a telefonon?Leginkább a google fiókban vannak a dolgaim,mióta az RN8 pro van és nincs miui tárcsázó meg sms azóta a miui fiókban max a jegyzetek vannak tárolva meg a wifikhez tartozó dolgok.Szóval agyaltam lehet a jegyzetnek is googléhoz kapcsolódónak kéne lenni,csak a miui jegyzet füzete az amúgy nagyon bejött.
-
Pityu.
nagyúr
Na pont olvastam egy mozi gallery meg google photos összehasonlítàst ott még azt írtàk érdemesebb a mozi galleryt vàlasztani mert az legalàbb nem lopja az adatokat
-
gzsolt
csendes tag
válasz Micholas70 #3329 üzenetére
Köszi, sikerült.
-
Pityu.
nagyúr
Na az eltűnő hangok,reggel 5x szólt az ébresztő meg csengett a telefon és vissza jöttek az egyéb hangok. Azt hiszem ma radír az egész rendszer +Google rendszer mentés és szerintem jó lesz
Még azon is gondolkodtam,hogy lehet hanyagolni kéne a mozi fiókot oda leginkàbb max jegyzetek mentés megy,lehet kipróbàlom a Google keepet mindegy a Google vagy a kínaiak lopjàk az adatokatAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Beni2360
félisten
válasz Micholas70 #3329 üzenetére
Én ilyet, hogy mappa átnevezése nem találom. leírnád az oda vezető utat? (global verziós)
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz kbyte1024 #3333 üzenetére
Köszi de ez nálam nem megy. Eljutottam az átnevezésig de ott más lehetőség nincsen.
A hosszú nyomásra semmit nem csinál.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz kbyte1024 #3335 üzenetére
Nem, hanem fentebb válaszoltak a kéretlen játék linkek megjelenésére : "Ajánlott alkalmazások" csuszkát kapcsold ki".
Na ezt a lehetőséget nem találom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Snowy_owl
őstag
Úgy olvastam az angol nyelvű cikkben, hogy rn8p-n vette észre, de hogy más xiaomi telefonok fwjét is átnézte, és egyezőnek találta az abban lévő ugyanazon appok kódjait, tehát azok is ugyan úgy kémkedhetnek.
Mondjuk nekem nincsenek illúzióim, simán úgy képzelem, hogy ha akarják akkor az elsőtől az utolsó egérkattintásig, billentyűleütésig, ujjbegy képernyőn tartásán át bármit rögzíthetnek, vagy kielemezhetnek. Egyébként használati szokásokat a google is tud rögzíteni, elküldeni meg már semmi. Ugye most nagy újdonság a digitális jólét, ami szól is ha kell, hogy sokat böngészel vagy akármi, tehát már eleve sok adatot rögzít, elküldeni meg mibe kerül?
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Beni2360
félisten
Pedig nálam csak ez látszik amikor át tudnám nevezni a mappát. csak amikor kinyitom és átlép a belső állításokban lehet átnevezni.
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #3339 üzenetére
amikor az általam létrehozott csoportot kinyitom látszik az "Ajánlott alkalmazások" de semmi csúszka a kikapcsolásra.
-
dReFiX
senior tag
Sikerült frissíteni a telefont Android 10re minden szép és jó lenne ha nem lenne minden nap egy pin kód kérés nélküli reset és ameddig nem oldom fel a telefont egyszer hívni se tudnak .
Egyenlőre a vissza állítás nem volt még meg.
Tapaszt ilyet valaki?
-
Beni2360
félisten
válasz ottoyes #3342 üzenetére
Vagy más a rendszer vagy valamit beállítottam ami végett nincs ez az opció. Videó
[ Szerkesztve ]
-
ottoyes
senior tag
válasz Beni2360 #3343 üzenetére
..ha más megoldás nincs:a mappában lévő appokat pakold ki az asztalra,vagy egy másikat kreálj(nyilván tudod,de:egyiket ráhúzod a másikra)a meglévő mellé,és amikor új "mappa" névről megadod a végleges nevét-átnevezed-,akkor állítassz a csúszkán..a többi progit áthelyezed az újba,a régi pedig magától megszűnik,és pont!Remélem átment a lényeg!👍
Ottoyes
-
Beni2360
félisten
válasz ottoyes #3346 üzenetére
Átment köszi, megnézem.-
Megcsináltam és most bejött a csúszka.
Pityu - 3 pötty sem hoz eredményt azt már megnéztem.[ Szerkesztve ]
-
noble520
újonc
Sziasztok, kb 2 hónapos Redmi note 8 pro gyakran lefagy. Elsősorban a kamera használatakor. Tapasztalt valaki már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest