- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noble520
újonc
Kamera program? Gyári minden..
-
Pityu.
nagyúr
válasz noble520 #3359 üzenetére
Letöltöd telepíted vagy felajánlja a telepítést vagy fájlkezelő apk mappában ott lesz és onnan telepíted.
Más
A google fiók tud olyat,hogy elmenti a wifi jelszavakat?Mert a miui fiók az olyan volt,hogy ahol már jártam és csatlakoztam wifire oda automatikusan felcsatlakozott és nem kellett szarakodni.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Snowy_owl #3338 üzenetére
Van már magyar nyelvű cikk is az adatgyűjtéssel kapcsolatosan: [A Xiaomi részben tagadja az adatgyűjtést, de azért kiadott egy frissítést]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
kbyte1024
veterán
Már javítottak nem gyűjti.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Pityu.
nagyúr
Micloudról le lehet valahogy menteni a jegyzeteimet?
-
Pityu.
nagyúr
Kezdi felbaszni az agyam a youtube van és telepítése pedig mindent úgy csinàlok mint anno és ezt dobja fel àllandóan
Mit lehet ezzel kezdeni?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
mlakat
csendes tag
látod azzal ugyanúgy jártam én is csak nekem bírt kb. fél évet a power gomb .És már ne is haragudj, de pont azért mondtam rá hogy szar kínai, mert egy bekapcsoló gombnak sem kellene 1 ,sem 6 hónap után csak úgy kipotyognia.írtad nekem az ötöst..ha jól emlékszem pont az volt (lehet a 6 nem emlékszem) az a típus melynek szó szerint minden kb. 10. készülék elszarta a kijelzőjét pár hónapon belül..gondolom emlékeztek rá ha ennyire fanok vagytok .
Szóval köszönöm hogy le álltatok a savazással.A segítséget a főzött romokra gondoltam ,ha valaki tud róla a jövőben kérem jelezze azzal elvileg meg tudom majd oldani a mikrofont hogy minden hívásnál automatikusan használja a felső mikrofont is, és ne csak kihangosítva tudjak beszélni vele.
ezek mellet ahogy írtam én is, remek készülék, még egy p30 után is,hangom nem lenne és örülnék mint majom a farkának ha nem sikerült volna selejtet kifognom a jelenlegi trágya helyzetemben!
Inkább fizetnék rá +10.000 ft ot hogy ne selejtet hanem elfogadható minőséget kapjak ...nekem ez egyedül a problémám ..nameg a mikrofon -
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #3370 üzenetére
A franc már emlékszem a múltkorról,most ez az egy lépés maradt el
-
Pityu.
nagyúr
Na újra raktam a rendszert,töröltem a google fiók beállításait már amit engedett szóval elméletileg nulláról laktam be a telefont adatok vissza állítása nélkül,de a kikapcsolódó mellékhangok ugyan úgy vannak arra emlékeztet mikor redmi note 5-ösön pl a google billentyűzet játszotta ezt velem a billentyűzet hangokat mindig kikapcsolgatta vagy lehet a miui rendszer aztán egy frissítéssel megoldódott a dolog de utána már szartam rá magasról ki volt kapcsolva.
Másik meg miért akar egy csomó alkalmazás afelé kényszeríteni,hogy bekapcsolgathassa a gps-t helyadatokat?Eddig nem voltak ennyire erőszakosak még az időkép sem meg a többi sem most meg egy csomó ezzel szórakozik.Például offline navigációs térkép is be lehetett úgy lépni,hogy nem kérte,hogy kapcsoljak gps-t most meg erőszakoskodik.Hova akarnak ezek ennyire követni?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
mlakat
csendes tag
válasz LuckyDevil68 #3374 üzenetére
Ember te meg olvassál visszafelé mielőtt ide ugatsz.. Nem kicsit érték a droidhoz már a jó régi xperiák óta, és erre is én raktam rá a jelenlegi romot, amivel ugyanúgy nem működik... nyomorék magyar mentalitás...Ich gehe zurück nach Deutschland
-
Pityu.
nagyúr
Mi a magyar mentalitás?Te akarod megmagyarázni egy csomó elégedett felhasználónak,hogy a xiaomi egy szar kínai fos,holott minden márkában vannak minőségi problémák néha más telefonban is lehet baja a kijelzőnek más telefonban is működhet rendellenesen egy két dolog más telefon márkában is van,hogy egy egy selejt készülék becsúszik.Egyik márka sem feddhetetlen.Neked ez a készülék most nem jött össze erről nem mi meg a xiaomi tehet mert a legtöbb meg jól működik,azért kíváncsi lennék ha pl egy samsungal jártál volna hasonlóan,hogy szaroznád vagy azt nem szólnád le?
-
KISDUCK
addikt
"Például offline navigációs térkép is be lehetett úgy lépni,hogy nem kérte,hogy kapcsoljak gps-t most meg erőszakoskodik.Hova akarnak ezek ennyire követni?"
Azért ne legyél ennyire meglepődve, hogy gps-t akar használni egy navigációs app. Olyan ez amikor azon lepődsz hogy miért akarja a szakácskönyv hogy a húst tedd be a sütőbe.
-
-
Snowy_owl
őstag
Tessék, itt van, megkerestem neked: Xiaomi szervíz Ne szenvedj itt, hanem indulj el és old meg a problémádat.
PS: Van futár is tehát ha vidéken vagy akkor hozzák-viszik: [link]
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz kbyte1024 #3386 üzenetére
Régebben nem erőszakoskodott így,bekapcsoltam akkor is néha neki de nem tolta a pofámba és ez igaz a legtöbb erőszakosan helymeghatározást akaró programra amit eddig használtam.Még egy példa a tindert se most kezdtem használni attól függetlenül,hogy egy kalap szar de régebben beléptem be volt írva hova való vagyok megelégedett vele most meg nem lehet úgy belépni,hogy ne legyen muszáj gps-t kapcsolni neki.
-
senior tag
Kezd kicsit fárasztó lenni a sok siránkozás...
Akinek gondja van a ""szar kínaival", az először verje magát hátba vagy kétszer, hogy ilyen "szar kínai" telefont vett, majd adja el és vegyen szar nem kínait.
Havernak, muternak, asszonynak + Nekem is Redmi szériás telefonunk van, senkinek semmi baja nem volt sose egyikkel sem.
-
coolinggg
tag
mlakat gondoltál már rá, hogy az a megbízható, korrekt, gondos német úriember, cigányosan becsapott, átvert, palira vett? Egyből rájött hogy szériahibás és nem szervizbe vitte, hanem hitvány módon csőbe húzott valakit?
Amúgy okos ember tudja hogy mikor kell valamit abbahagyni![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz twollah1976 #3394 üzenetére
-
freeknight
őstag
Sziasztok, ma jött meg a telefon. Xiaomi telefonom volt már, de miui rendszerű még nem, ezért lenne pár kérdésem.
-Gyári launcherben van lehetőségem az ikonok törlésére? Van egy csomó miui alkalmazás amit nem kívánok használni.-Látom még csak 9-es droid van rá, nem ír frissebbet. Ez picit csalódás, már a telefon premierjekor is elérhető volt a 10-es droid, 8 hónap alatt nem sikerült heggeszteniük rá? Vagy ilyen a xiaomi, és szokjam meg, hogy frissítés nem várható megjelenés után? (mi a1 is mostohagyerek volt ahhoz képest, hogy android one telefon)
-Azt tapasztaltam, hogy hiába van rajta 6 giga ram, nagyon hamar kilövi a memóriából az alkalmazásokat. A tesztben írták, hogy ezen lehetséges változtatni, de hogyan?
-A mellékelt gyorstöltőhöz szükséges a gyári kábelt használnom, vagy bármilyen usb-c kábel megteszi? Van itthon egy 2 méteres, inkább azt használnám, csak kérdés, hogy bukom-e ez esetben a gyorstöltés lehetőségét.
Válaszaitokat köszönöm
-
kbyte1024
veterán
válasz freeknight #3398 üzenetére
Egyszerű feltenni a 10-es droidot. Olvass vissza kb 2oldalt. Még nekem is ment
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
KISDUCK
addikt
válasz freeknight #3398 üzenetére
-Ikont törölni? Hát vagy törlöd az appot, vagy belehúzod egy mappába és áthúzod egy ikszedik képernyőre ha nem akarod hogy szem előtt legyen vagy esetleg próbálkozz meg másik launcherrel.
-Ahogy írták már előbb is, a 10-es android elérhető rá, ha ota-n nem sikerül, akkor a topikban találsz leírást a manuális frissítésről.
-Alkalmazásoknál válaszd ki az appot és aksi opciónál válaszd a ne korlátozza opciót, akkor elvileg a telefon nem lövi erővel az appot
-Szerintem a kábel mindegy, ha nem egy fél élet alatt tölti fel, akkor működik a gyors töltést.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.