- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem hivatalos Redmi note 9 pro adatok?
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Specifications & Releasing date
Launch Date
March 14, 2020 (Unofficial)Price: 217$/ Rs.15,990 (Rumoured)
Key Specs
RAM: 6 GB
Processor: Qualcomm Snapdragon 720G
Rear Camera: 64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Front Camera: 20 MP
Battery: 4500 mAh
Display: 6.53 inchesBrand: Xiaomi
Model: Redmi Note 9 Pro
Operating System: Android v10 (Q)
Custom UI: MIUI 11
SIM Slot(s): Dual SIM, GSM+GSM
SIM Size
SIM1: Nano
SIM2: Nano (Hybrid)[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
válasz aprokaroka87 #2355 üzenetére
Lesz benne NFC?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz twollah1976 #2356 üzenetére
Hát azt nem tudom, de nem hinném hogy ki hagynák a dolgot.
-
veterán
Nem mondom,hogy rossz a Note 8 Pro Mediatek chipje,de üdvözlendő,hogy újra snapi lesz benne.
Romok,kernelek,jobb Gcam portok...
Note 8 Pro-ra elég szegényes a választék. -
Pityu.
nagyúr
Ezt én is láttam csak kamu videóban,eredeti tervek szerint elméletileg viszik tovább a mediatek chipet
Meg amúgy nem értem mi értelme kiadnak egy mediatek procis cuccot aztán meg megint vissza váltanak aztán meg lehet leszarják az RN8 Prot?Én leszarom a romolgatást pl,max a google camera port ami érdekel,de most nem akarnék telefont cserélni megint néha így is bánom az RN7 cseréjét jobb lett volna maradok annál de csak google camerában emitt meg az aksi idő jobb,meg kicsit gyorsabb a telefon.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Itt még pl kérdőjelezgetnek
"Redmi Note 9 Pro Processor
Back to Qualcomm Snapdragon processors? Or is Xiaomi going to work with MediaTek again to bring the Redmi Note 9 Pro with one of the best mid-range performing devices? The Redmi Note 8 Pro had come in with the Helio G90T gaming processor and that was a time when the smartphone gaming industry was as its peaks. With the same not seeing a decline anytime soon, we feel that the Redmi Note 9 Pro might again have a chipset that well capable of handling heavy graphics that need to be loaded while gaming.
Maybe MediaTek would be making another powerful chipset to offer all the processing powers on the Redmi Note 9 Pro, or maybe we would be seeing a Snapdragon 700 series processor. The gaming performance is going to be top-notch, and the GPU performance for the other ones apart from the gaming as well should be good enough, but the only doubt would be about the brand that Xiaomi would be opting to go with, either Qualcomm Snapdragon or MediaTek."Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
XDA-án ezt írták most a google camera port-ról
"The camera is great, i first tried it before with Android 9 and i tried it again after my rn8pro got updated to Android 10.
There is a huge difference on how the camera works and the images generated. Try it again everyone with a fresh installation."[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Valaki nézte esetleg, változott a kamera verziója a frissítés után, ha véletlen valaki nézte. Én persze nem, csak azt látom, hogy 3.0, de előtte is ennyi volt? Ha valaki nem frissített megnézhetné.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
-
Beni2360
félisten
Én meg nem tudom telepíteni, ha nagy nehezen felmegy kilép hibával.
Én frissítettem és : MIUI Global - 11.0.6 Stabil- 11.0.6.0.(PGGMIXM)
ANDROID VERZIÓ: 9PPR1.18060.011
Jav csom: 2019.12.01.
*********************Hogyan tudok képernyő mentést csinálni?megtaláltam.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Egyelőre nekem ez is bőven jó.
A kérdésem, hogy miért nem tudom telepíteni a "google camera" appot?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
senior tag
válasz Balesz1899 #2375 üzenetére
Ha érteném, biztos helyeselnék
-
Pityu.
nagyúr
válasz snecizero #2370 üzenetére
Jól gondoltam akkor meg olvastam,hogy jelölés szerint megy az oroszok meg ez a verzió kapta meg már a kínaiak is gondolom.Kíváncsi leszek én mikor kapom meg PGGMIXM-re.
Erre a jelölésűre tegnap még nem volt android 10 az enyém is ilyen.
Egy darab emberek van aki portolta RN8 Pro-ra a gcamot
Ezért várnám az android 10-et mert olvastam akinek fent van elkezdett jobban működni a gcam a telefonján.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
pedig a fenti posztomba ki is emeltem
"Egyelőre nekem ez is bőven jó" vagyis nem egyenlőre mert az teljesen mást jelent.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
Nagya21
addikt
HAli!!
A Zasszonynak is ma jött a 10-es frissítés.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
topi66
aktív tag
Feltettem a 10-est, így elsőre semmi érdemlegeset nem vettem észre.
-
senior tag
Nem is értem... mire számítottatok??
gyakran úgy érzem, azt hiszi a nép, olyan az Android 9-ről 10-re frissítés, mint Suzukiból átülni egy BMW-be...
Mivel a RN8P-n is MIUI van, nem is fogtok észrevenni nagy változást, mert továbbra is ugyan az a MIUI 11 fut a telefonon, csak a "Core rendszer" változott alatta.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #2380 üzenetére
Nincs mit,nekem a 6.1 annyira nem jött be van jó pár hibája de a 7.2 vagy a 7.3 is leginkább állítólag az android 10 el lesz jó mivel eredetileg arra lettek szánva csak pár portoló próbálgatta android 9 re portolni RN7-nél parott43 is próbálta de az sem volt olyan tökéletes.Ami 9-en jó volt még a 7.0 RN7-en.
De egyébként folyamatosan követem a portoló xda oldalát is.Én őszintén bevallom két dolog végett várom,hogy olvastam hogy talán kicsit barátibb lett a fogyasztás itt ott meg a google camera elméletileg jobban fog működni.Nagy csodákat nem vártam mert ha azt nézzük amit öreg telefonnak nevezünk pár éves azok is tökéletesek lennének ha nem fogyasztói társadalom lenne és a sorban kiadott telefonoktól sem kell nagy csodákat várni mint ahogy sokan teszik mert most snapdragon 730 meg snapdragon 830 meg tököm tudja... meg van rajta 4 kamera meg van rajta ezer kamera
[ Szerkesztve ]
-
gabesz1904
kezdő
Sziasztok!telócserére készulök (Redmi Note4) tudnàtok tanàcsot adni hogy melyiket vàlasszam?sima mezei felhasznàló vagyok,hivàs böngészés, jàték max 1% a kiszemeltjeim Redmi Note 8 pro, Note 8 T, Mi 9 lite.elöre is köszi mindenkinek!
-
Namelesske
addikt
válasz gabesz1904 #2387 üzenetére
Redmi Note 8 Pro A 8T akkuja és SOC-ja szerintem béna. A MI9 Lite meg drága...
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
veterán
válasz gabesz1904 #2387 üzenetére
Személyes véleményem,hogy a 8T nagyon ronda azzal az alsó kávával és a redmi logoval,én azt nem venném.
Mi9 Lite egy jó teló,előnyei az Amoled kijelző és az alá épített ujjlenyomatolvasó,na meg fényerőben is jobb.
Akkuban kicsit gyengébb mint a Note 8 Pro,ahogy a proci is gyengébb benne.
Kamerájuk minőségben hasonló,bár sok esetben a Mi9 Lite egy fokkal részletesebb fotókat lő (a tesztekben ezt láttam).
Én a proci és az akku miatt valasztottam a Note 8 Pro-t,nekem ez a kettő többet ér mint a kicsit jobb kamera és az amoled kijelző,na meg olcsóbb is,ha nem is sokkal.
Igazából egyikkel se tudsz mellé lőni.
Neked kell eldöntened a fenti különbségek közül melyik a fontosabb.
Ha kell a szép amoled kijelző és nem számít,hogy drágább akkor Mi9 Lite,ha nagyob akku és erőseb SoC kell,akkor Note 8 Pro.[ Szerkesztve ]
-
gabesz1904
kezdő
Namelesske, Gixxer18 köszi a vàlaszokat.mondjuk nàlynk itt felvidéken ugyanaz az àr a 8 pro-nàl és 9 lite-nél.de valószinü hogy 8 pro lesz a befutó
-
Brandynew
őstag
Ennyi idő alatt át tudtad nyálazni a forráskódot? Nem hiszem, mert akkor láttad volna a változásokat, elég szembeötlőek.
Vagy mire gondolsz, hol szerettél volna változást észrevenni? Az Android 10 a backend, a Xiaomi mobilokon MIUI frontend fut.
Az Android nem a kezelőfelületet jelenti, az olyan dolgokhoz kell, mint a háttérszolgáltatások, adatátvitel (NFC/mobilhálózat stb.) kezelése, a friss libraryk integrálása, a programozási nyelvek újabb verzióinak támogatása stb. Ha régebb óta használsz applikációkat okostelefonokon, akkor bizonyára észrevetted, hogy egyre fejlettebb funkcionalitással rendelkeznek. Na, az Android teszi lehetővé, hogy mind fejlettebb funkciókat kínáljanak az applikációk. Na meg persze a folyamatosan előkerülő biztonsági rések foltozása miatt is érdemes naprakészen tartani az Androidot, több száz millió kártevővel fertőzött okoseszköz van jelenleg is világszinten, és ezek jó része valamilyen régi Androiddal rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
GKK tokkal valakinek tapasztalat?
Mennyire lóg be a kijelzőre?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Pityu.
nagyúr
Akik most nem kapták még meg az android 10-et már ne is várják írták,hogy mi már csak az android 11-et kapjuk meg még egy kis türelmet
-
Beni2360
félisten
válasz gzbotii #2392 üzenetére
Nekem a LeEco Le 2 X526 telcsin van hasonló feketében szolidan a széléig megy. Csak végfelcsatolást óvatosan kell csinálni mert eléggé ingatag megoldás. Nekem az alsó részen az az arany csík le is tört vissza kellett ragasztani, de nálad olyan csicsa nincs. De nagyon jó a fogása. Matt és csúszásgátlós.
Én erre ilyet rendeltemBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gzbotii
nagyúr
Wozinsky tempered glass fóliával tapasztalat? Jól illeszkedik, etc?
Nem találtam rá itt infót.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest