- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
az már volt, hogy a pályák cserélgethetőek vagy csak nekem új?
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
l4ci
tag
válasz nordino #10152 üzenetére
Már miért kéne kioperálni? Felhő mentést használsz, nemde? Facebook/Google+/GameCenter accounttal biztos, hogy vissza tudod állítani újratelepítés után is, ha újra belépsz. Elvileg most már az eszköz ID-ra is csinál mentést, tehát 99%, hogy amúgy is visszaállítana valamit, csak kérdés, hogy ugyanaz lenne-e, mint a profillal készült mentés. Elméletileg ugyanaz. Az offline mentést már nagyon rég nem használtam, nem is működne nekem már, mert csak régi verzióból van ilyen mentésem, azt meg már az új nem enné meg: változtattak a file-okon, a struktúrán, meg különben sem akarok emiatt bant kapni, hogy turkálok a doc könyvtárban...
-
Kronok
tag
Project Impulse-t valaki elkezdte? másnál is csinálja azt, h egyes napokon bejön pár órás analysing?
kezdődött 2 órával aztán 6, 10, most 12 óra, és átugrani sem lehetNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
cuebler
senior tag
válasz DigitXT #10154 üzenetére
a minap állandóan kifagyott a spa-i pályánál a játék. gondoltam, valami gebasz lehet az állománnyal, szóval töröltem a spa-i pálya adatait, a legközelebbi indításkor úgyis hiányolni fogja és letölti. nem töltötte le, hanem a spa-i versenyt laguna seca-ban futottam. na, ilyenkor ébred fel a kisördög kitöröltem minden pálya adatát, kivéve a brands hatch-ét. kitaláljátok, másnap reggel hol futottam a tízkörös le mans-t...? a hab a tortán, hogy a brands pályán futott versenyre továbbra is a le mans-i versenyre jutó lét és fp-t fizeti ki, szóval egy ilyen futással megspóroltam vagy 20-22 percet aznap reggel. tettem egy próbát egy endurance king-es endurance versennyel "le mans"-ban tizenhat körre kifizetett közel 1M-t és 90k körüli fp-t
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
l4ci
tag
válasz cuebler #10156 üzenetére
Ezt nem hiszem el! Lassan 4 éve játszok ezzel a játékkal, sok trükköt és hacket ismertem, de ezt speciel még nem! Egészen egyszerűen zseniális, az pedig hogy teljesen véletlenül jöttél rá csak hab a tortán!
Na majd hétvégén kipróbálom én is a droidos tableten, mert iOS alatt nem igazán férek hozzá a könyvtárstruktúrához... -
cuebler
senior tag
most még a pályacseréken agyalok én is. nem jöttem még rá, hogy spa helyett miért éppen laguna seca és miért nem mount panorama, mondjuk. még az jutott eszembe, hogy megeszi-e, ha a mappákat és a fájlokat átnevezem...
-
cuebler
senior tag
ne éld bele magad 3.2.2 verzión jöttem rá a dologra, most felraktam egy friss verziót és abban már nem műkik wtt-t úgysem tolok, ezt az egészet "guest" módban próbáltam ki...
summa summarum: négy évig toltad úgy, hogy ez a lehetőség elment melletted
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz cuebler #10162 üzenetére
Ja hogy csak 3.x-en nyomtad? Azt hittem, hogy ez vmi friss 5.x-es móka, azt hittem már, hogy még mindig benne van ez a "bug", csodálkoztam is, mikor láttam. Mostanában már akkor új asseteket tölt le, ha átállítod a grafikát droidon low-ra. Azért elég sok mindent kihasználtam a közel 4 év alatt, nem véletlen van két profilom, egyszer már újrakezdtem nulláról és még manapság is vannak kihasználható kiskapuk a rendszerben...
-
Foose
addikt
Miért dob ki a játék verseny közben?? Több hónapja játszok, eddig nem volt vele gond. Ma két különböző pályán is kidobott, gőzöm sincs miért!? A netkapcsolat stabil,a teló kb egy hónapos, teljesen új, gyári rommal. (7.0) valaki ötlet?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
l4ci
tag
Nem tudni miért csinálja, teljesen random bug, egy időben nekem is csinálta droid alatt, volt hogy LeMans első körben, volt hogy a 6. körben (kicsit idegesítőbb), volt hogy Mount Panoramán, de Spában is szállt már el első körben. Ez a droid ez ilyen, iOS alatt maximum a betöltés (indítás) után lépett ki, de az is valszeg a játék hibája volt, mert kikapcsolt nettel ment simán, amint ráadtam a netet kilépett. Ez itt nem a reklám helye és többször is volt már itt téma, de androidon sose lesz ez a játék olyan stabil, mint iOS alatt. Bugok mindig is lesznek benne, tökéletes sose lesz, de a droidnak is megvannak az előnyei, ahogy az iOS-nek is. Ha nagyon vacakol, akkor próbálj meg egy újratelepítést (persze felhő mentés után), egy próbát megér, nekem iPhone-on is muszáj volt újratelepítenem, amikor megzakkant (korábbi verziónál).
-
DigitXT
nagyúr
De lényegében az, mert almára jobban optimalizálnak. (Amúgy meg a legújabb
frissítés almán is "harapott élményt" ad, mert megint elkezdett be-beszaggatni:
lehet, hogy nálad is ez a baj. Hónapok óta ugyan nem ezzel a verzióval játszol.)Nem ez lenne az első a történelemben, hogy egy frissítés nem úgy sikerül...
-
l4ci
tag
Én is több, mint egy évig toltam anno Androidon, mire elkezdett fagyogatni, illetve kilépegetni nagyobb pályáknál (eleinte csak LeMans). Aztán újratelepítettem és abbamaradt. Aztán megint véletlenszerűen kilép. Na most ilyet iOS alatt nem tapasztaltam, vagy konstans szar már indítás után (sztem vmi cache vagy server hiba) vagy nem lép ki, mert pillanatok alatt betölt minden pályát. Persze nekem is beröccen néha, ha mondjuk a waze megy a háttérben, mert utasként bekapcsoltam az autópályán, de játszani is akarok mellette. Nem a telefon szoftvere a hibás, hanem a játék, azt kellene újratelepíteni. Frissítésre várhatsz, mert az még kb 3 hét.
-
l4ci
tag
Kedves iOS felhasználók! Találkoztatok-e már a következő buggal? Az történt ugyanis, hogy reggel elkezdtem a 10 körös LeMans versenyt a 20% fame bónusz miatt, de nem akartam befejezni, csak munkába menet a buszon, ezért pause-ot nyomtam. A buszon veszem elő a telefont, átváltok a játékra, nyomom a resume-ot, erre kitépi a kezemből a kormányt és belecsapódik jobbra a falba. Pedig direkt a Mulsanne egyenesben hagytam ott, nem pedig kanyarban. Próbáltam visszakormányozni, nem is reagált, csak jobbra húzta a kormányt. Visszatolattam, akkor is. Majd ezután kikapcsoltam a kormány assistot és visszakormányoztam az útra, de addigra már vagy 4-en megelőztek, pedig 1 km előnyöm volt előtte. Ki is lőttem a fenébe, újraindítottam. De megint szüneteltettem, átváltottam másik applikációra (facebook, messenger), majd megint vissza a játékra és megint ugyanaz történt: kifordul jobbra, bele a falba, csak az assist kikapcsolása után tudtam továbbmenni, persze megint megelőztek. Na itt lett elegem és kiléptem, majd este megcsinálom nyugodtan egyben az egészet. Jelenleg az iOS 11 update-re gyanakszom, mert a játék korábban ilyet nem nagyon csinált, a frissítés óta viszont már nem az első eset, hogy assist esetén meghülyül a giroszkóp vagy a játék és nem tudom ott folytatni, ahol abbahagyom. LeMans esetén azért hasznos a kormány assist, főleg a Soroksári úton a 23-as buszon, ami kb olyan, mintha hullámvasúton próbálnál meg játszani. Múlt héten pénteken toltam egy végtelen endut assist nélkül, ott nem csinálta ezt a hülyeséget, simán tudtam folytatni, ha egyenesben hagytam ott a kocsit. Kíváncsi lennék az iPhone/iPad tulajdonosok véleményére, esetleg tapasztalataira, hogy láttak-e már ilyet? (Lehet, hogy nem is használnak kormány assistot, ezért nem, de próba szerencse.)
-
szaszyka
senior tag
Üdv. Nekem SE-n IOS10.3.3-al is csinálta ezt,demost a 11.0.1-el is el szokta játszani. Szerintem is a telefon mozgása, rázkódása zavarhatja be a giroszkópot. Én azt szoktam, hogy ha szüneteltetem a játékot úgy, hogy a kijelzőt is le kell zárnom, a telefon feloldása után, a játékba visszalépve várok pár másodpercet a resume megnyomása előtt, illetve a várakozás közben vízszintesen tartva kicsit billegtetem a telefont lassan jobbra-balra,mintha kormányoznék. Így csinálva még nem volt gondom a resume után, de hirtelen kapom fel a telefont, és azonnal resume, én is így járok, mint te.
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
cuebler
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy működik ez a 1000086-os végleges bann?
Bármilyen profillal bejelentkezek (facebook, google) egyből tiltanak? Tehát ne is kezdjem elölről szűz profillal mert előbb-utóbb (teljesen tisztán) tiltanak? Valaki írta, hogy ID azonosító alapján vizsgálják, ez mit jelent? Az eszköz azonosítóját nézik?[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Látom sokakat érdekelt a kérdésem. Minden esetre leírnám, hogy egy újratelepítés megoldotta a játék szaggatását! Nagyon szépen fut! ios 10.3.3! Tehát a "ráfrissítés" ezt művelte ennél a verziónál!
A másik pedig, hogy le a kalappal az előtt aki szenvedélyesen teljesíti a kihívásokat és élvezi profilja felépítését. De mivel engem bannoltak és minden bekötött fiókot tiltottak, úgy döntöttem offline folytatom és nem is akárhogy:
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz SoldierL #10178 üzenetére
Semmi értelme nem lesz az offline "szerencsétlenkedésnek", de te tudod.
Ez a százmillás hekk amúgy nem újdonság, de a banán miatt nem nyerő:
ja, hogy neked úgyis végleges volt? Hát úgy marad az offline... Bár, annak
idején nem azt mondtad, hogy végleges: még kicsit várnod kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
-
cuebler
senior tag
asztapaszta, valaki ma bal lábbal kelt
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz SoldierL #10186 üzenetére
Nem tudjuk együtt "nem csinálni". Teljesen feleslegesen nyomulsz a milliárdos
goldmennyiségedet villogtatva, a végleges bannoddal büszkélkedve, az offline
életed szépségeiről győzködve minket. Mondtam, hogy hajrá: élvezd! Minket
viszont kímélj meg az önigazolásodtól, mert hangyányit humoros, amiket írsz...Online bizonygatod, hogy az online lét téged sosem motivált... Agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz SoldierL #10178 üzenetére
Nálam nem szaggat iOS 11-en se a legújabb verzió, nem szoktam újratelepíteni, csak legvégső esetben, ha már semmiképp se indul el (eddig kétszer volt ilyen, hogy net mellett kifagyott indításkor).
Amúgy én sem értem, hogy mi értelme van ennek a végtelen hekknek, offline botok ellen menni nem kihívás, bár ha sokszor nyersz, akkor meg tudnak erősödni, de az akkor se egy wttt, ahol élő emberek ellen bizonyíthatsz.
Való igaz, hogy tisztán nem könnyű felépíteni egy profilt, ezért is van nekem kettő, mert az egyiket ugyan újrakezdtem, de később előszedtem a régit is, mert akkor egy új módszerrel tudtam egy kis aranyat gyártani és megvenni jónéhány autót. Azóta a nagylevelen minden megvan, minden fullos, a kislevelen meg hiányzik 20 autó, de nem kritikus, mert a fele Nascar dobozautó, a top kocsikból meg sok nem hiányzik, talán csak az FXX-K, ami nagyon kéne.
Nem mondom, hogy nem hekkeltem, mert így vagy úgy, de mindenki hekkel. Ha már egy dupla-tripla wttt díj is hekk, vagy egy csapatarany beszedés is hekknek minősül. Pedig ezek csak a lightos dolgok. Azonban szoftveres hekket sosem használtam, se LP-t, se hekkelt profilt, se GG-t, mert nem akarom a többszáz (ezer) órás profiljaimat bannoltatni. Azt amúgy a mai napig nem tudja senki, hogy a ban az adott eszközre is vonatkozik-e vagy csak a belépett profilra. Az a tiszta, ha teljesen új, szűz eszközzel kezded újra szűz profillal. Csak ez így 4 év után már eléggé késői lépés, ha nincs egy régi tiszta mentésed, akkor esélytelen behozni a lemaradást, bár a majmok próbálják felhúzni a kicsiket, ilyen-olyan akciókkal. Gyakorlatilag a nagylevelen nem csökken már az aranymennyiség, mert amennyit hoz a játék a küldetések után, az pont betakarja a kiadásokat.
Azzal a sokmillió goldos profillal meg sose fogsz tudni semmilyen online versenyen indulni, mert instant ban, ha belépsz akármilyen profillal. Nekem speciel a karrier mód már csak nyűg és csak a nagylevelen tolom, ha már eddig minden 100-as, akkor maradjon is így, a kihívás a TT-ben van, ott lehet még fejlődni, ha az embernek van egy kis ideje...
-
Petya25
őstag
Azt vettem észre, hogy a személyes (bal fölső) statisztikában a frissítés óta eltűnt a trófeákból több ezer korábbi GOLD trophy (kb 6000 van miközben event meg 7200), de kb nem jelent semmit, a bal oldali listában jól hozza, már ha valaik ez érdekel, ott 10000 van... Ha összevetem valakivel a barátlistáról akkor elég fájó látni a ca 6000 vs 10000 trófeát. Nem tom másnál ez hogy néz ki, ha van időd nézz rá és igazold vissza légyszi.
Meg azt realizáltam, hogy a Flashback futam hiába sikerül goldra az OTHER kategóriába kerül tehát rontja a statot, ez is egy fos....[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
l4ci
tag
válasz Petya25 #10190 üzenetére
Igen, észrevettem én is, a frissítés után elvették a profiloldalról a nem karrier szériában szerzett trófeákat, oldalt viszont látszik a tényleges összeredmény. Azt mondjuk nem értem, hogy összehasonlításkor miért keveri a kettőt (sajátból a profilt, mástól meg az összeset listázza).
-
SoldierL
senior tag
válasz maximilian4 #10192 üzenetére
Küldtem, megkaptad?
-
Micsurin
nagyúr
Srácok mi a gond? Utolsó update óta szét van csúszva az UI-m, random betűk ékezetek kric kracok vannak csak.
Csak a főmenüben, újratelepítés se segít, P8 6.0.1 droid.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
McImy
csendes tag
Sziasztok! Front runner. 6.5 pálya, ahol rossz a kormányzás. Hogy tudtátok megcsinálni? Van valami trükkje, hogy hogyan kell mozgatni-irányítani? Egyszerűen nem akaródzik “menni”.
McImy
-
Sordoran
addikt
Amikor ránt, ellen kell kormányozni. Az segíthet, ha felveszed a hangot, és mielőtt hirtelen rántani kezd egyik irányba, fura hangot ad ki. Ekkor vagy nagyon figyelsz a vezetésre, vagy le is lassítasz picit, hogy könnyebben irányba tartsd, és ne csússz ki.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
McImy
csendes tag
válasz Petya25 #10199 üzenetére
Igen, most, hogy hallom is a hangját, talán egy picit könnyebb. Idáig lenémítva nyomtam ezt a pályát (nem mazoizmusból). Kb 3-4 óra alatt elértem, hogy volt olyan futam ahol már csak fél mp hiányzott a mennyei áldáshoz.
Egyébként tört volna le a keze annak aki ezt a xar “stratégiát” kitalálta! (Innen üzenem neki!)McImy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest