- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz agyrágóbogár #10950 üzenetére
Azt már tapasztaltam, hogy a bot-ok egy retry után is lehetnek már gyengébbek; de az utolsó helyes trükköt még nem volt szívem "bevetni". De most már csakazértis. 70%-os a 600LT széria és van még 7 nap - bele fog férni a próba.
@(#10952) Petya25
Nem is rég írta valaki, hogy 8-as droidnál nem kap értesítést a bal felső sarokban. Esetleg nem lehet nálad is ez a hiba?[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Petya25
őstag
Kíváncsi leszek a most indult Mc TTC B nyereményt megkapom-e a végén... a múltkor nem sikerült.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Aladdin
aktív tag
válasz Petya25 #10952 üzenetére
Namost ennek kapcsán elmélkedek egy kicsit. Meg amúgyis ráérek
Én sem kaptam még eddig semmit.
Tegnap megjött az ipadra is a frissítés. Kipróbáltam az endurance dolgot, hát az tényleg megszűnt. No mindegy...
Viszont kíváncsi voltam az új WTTT-re. Mentem pár kört a C11-gyel, asszem az E helyig jutottam, de nem is erőltettem a dolgot. 3 kör körüli tuning van rajta. Nem is ez a lényeg. Mondom, akkor lássuk, h FU autóval mit tudok? Kikölcsönöztem a tuningot, mentem egy jó erős B-s időt, 1 mp-re vagyok az A-tól. Viszont amikor kiléptem, visszacsináltam mindent, ahogy eddig, utána megint azt mutatta, h új verseny, kezdjek neki, tehát nem mutatta a B-s 100 aranyat. Ekkor megint mentem az autóval egy kört (a normál tuningossal), nyilván lassabb volt, mint az FU autó, viszont amint beértem, mutatta a B-s eredményt.
Mindezt azért írtam le, mert elképzelhető, h azért nem kaptam meg eddig azt a két nyereményt, mert csak "kölcsönzős" autóval mentem?
Persze ez csak találgatás, hétfőn majd elválik, h mit fogok kapni ( a gutaütésen kívül )... -
Petya25
őstag
válasz Aladdin #10953 üzenetére
Szerintem két malomban őrlünk.
Mondjuk nem valószínű, mivel én nem dolgozom. by MarkosNádasA heti WTTT-vel nem volt gondom, ott a többszörös felvétel lehet kérdés, hogy megmaradt-e?
A külön TT-s McLaren-ben mindenféle trükk nélkül futott B idős nyeremény a vége után tűnt el értesítés nélkül, tehát nem tudtam felvenni. Ezt elvileg nem lehetett felvenni többször, csakhát 1x sem sikerült. Most megint egy ilyen extra Mc TT fut, erre leszek kíváncsi, hogy legalább 1x fel tudom-e venni. Amúgy visszatöltés után szerintem eddig is eldobta az időt ha nem mentél egy újat akár gyengébb kocsival is.
(#10951) cappa72
6-os fut rajta...[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
nagyúr
válasz agyrágóbogár #10950 üzenetére
Fejezz be néhány futamot endurace-ban / elimination-ban az utolsó helyen és megtapasztalod.
Bejött.
4db 8. hely után az eredetileg 9.5km-es első helyes endurance 5.5km lett. ésB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
jonnyjoker01
veterán
válasz cappa72 #10957 üzenetére
Ez szerintem egyébként minden meccsre igaz, volt egy nehéz speed record az új paganival (még tanulgatom az összes kikapcsolt assistot ) és ahogy nyomtam sorban a retry-ra kb 0.6 km/h -val csökkent az első helyezet ideje minden alkalommal. Elemination szintén, pár retry után az első kanyarban meg tudtam előzni mindenkit a Honkong pályán, annyira "belassultak".
Szerk. más téma: valami segédanyag/tanács van az assist nélküli vezetéshez vagy csak gyakoroljak?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
TpS
őstag
Próbálta már valaki a grid autosportot? Ha igen, mi a tapasztalat az rr3-hoz képest?
-
Petya25
őstag
Akit esetleg érdekel a P936/77
LTS PR80,6 (3x7 up)
Széria PR84 (full - 1 susp)Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Aladdin
aktív tag
Ma ugye a +170%RS nap volt, hat nagyon nem ugyanaz lenyomni egy ilyet 1 perc alatt az endurance buggal, mint vegigkocsikazni 10 kort. Hat ez van...
-
nagyúr
válasz Diszke #10969 üzenetére
Csak ne holnap reggelre javítsák ki.
Reménykedem, mert akkor fullra fejlesztem a Furai-t.
Technikailag akkor működik, ha kilövöm a játékot és újra elindítom, vagy kilépek és újra elindítom? (sokszor kilépés után régebbi állapot töltődött vissza, mint amikor kilövöm a játékot - Android alatt).B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Diszke
csendes tag
https://www.youtube.com/channel/UCE58IewtYEsI3gHyIh8wQjQ
-
Usgyi
aktív tag
Sikerült valakinek többször felvennie a Wttt nyereményét?
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
nagyúr
válasz Petya25 #10975 üzenetére
szerintem a több eszközös mókát kivették a repertoárból.
Nekem is ez a tapasztalatom. Próbáltam több módon, de a claim reward után már nem jön sehol, és a játékot kilőve, újraindítva sem kapok további nyereményt.
marad a moziB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
TpS
őstag
válasz jonnyjoker01 #10958 üzenetére
Már évek óta assist nélkül játszok. Viszont a wtt-vel nem játszom, mert annyi energiám és türelmem nincs. Mivel túl sok pálya nincs, egy idő után ki lehet tapasztalni, hogy az épp aktuális kocsival hol kell fékezni, vagy milyen valamihez lehet kötni, hogy kell fékezni (falon lévő ábra, egy fa árnyéka vagy tábla a pályán, ...).
-
l4ci
tag
Nem kell ahhoz olyan sok energia, most meg aztán már pláne nem, hogy csak egy pályán kell menni. Nekem is meglett volna mindkét profillal a B csoport, igaz ehhez már tényleg ki kell kapcsolni az assistokat, mert low fékkel max a C jöhet össze. Én hétfőn még simán B-ben voltam, de estére kicsúsztam mindkét profillal C-be és mivel itthon fetrengtem hasi görcsökkel lázasan, nem volt kedvem 50 aranyért menni még pár kört, így hát hagytam a fenébe. De kb fél óra alatt megvolt az az idő, amivel B-be jutottam. Spa is megvolt múlt héten, LeMans is meglett volna, ha nem betegszeg le hétfőn...
-
Petya25
őstag
Azt lestem én is hogy B-be hét közepén még simán be lehetett férni, aztán a végére meg a sok user miatt már csak C-re volt elég. Utolsó nap rá kell nézni, nekem volt benne 2 sec, az megint B közepe lett. Viszont amikor indult a WTTT az előző formában itt 30-60e aktív user volt ami a végére 100e fölé nőtt. Most meg az egypályás TT userszáma több mint 320e! Nem tom eddig ezek hol voltak...
És igen kicsit nehezebb lett beférni B-be, fullos gép kell, meg a féket is egyre többször kell kikapcsolni.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
nagyúr
válasz Petya25 #10981 üzenetére
Szumma szummárum, nekem a régi wttt jobban tetszett, inspirálóbb volt. (márcsak a többeszközös halmozás miatt is )
más.:
Jó ez a Mazda 787B flashback. Különösen tetszettek a "ne fogyj ki az üzemanyagból" feladatok. Már csak 2 event van vissza; estére várom a garázsba a nyereményt. (eddig a javasotn 22/27-n van a fejlesztés, remélem ennél több nem kell majd rá)
Furai már a garázsban, szintén flashback-kel.A Motorfiesta 2 meg még eltart egy pár napig.
Jól elvagyok ezzel a játékkal.
-
slice14
veterán
Hali, nálatok se megy a játék online része? Se cloud, se wttt, semmi online cucc.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
nagyúr
Motorfiesta 2-vel hogy haladtok?
-
nagyúr
válasz Petya25 #10988 üzenetére
Köszi!
Én is haladgatok, a Porsche tesztpáylát túlélve a belga pálya felüdülés volt, a katalán első 2 feladat simán megvolt.
Még csak 3 sorozat fejelsztés van rajta; ezért is örülök, amikor írod a PR 93,8, az a full -1 Susp, -1 T&W információkat.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Petya25 #10990 üzenetére
Köszi.
Sajna elfoglaltságom miatt nem tudtam tegnap időt fordítani rá igazán, így bőszen kellett nyomkodni a skip-et. De még így is megérte (nekem legalábbis), gyakrolatilag 300 gold-ot fizettem az autóért (meg a 25 upgrade-et).
-
nagyúr
válasz Terapeuta #10992 üzenetére
9.3 - na ezt épp sikerült megcsinálni, nem is tudom hogyan, mert már alig láttam a pezsgőtől. De a 9.5-nél arra még emlékszem, hogy meglepően könnyű volt.
a 9.2, 9.4-nek neki sem álltam, a 9.1-et meg még reggel húslevesfőzés közben letudtam...(hm... akkor viszont lehet, hogy nem is 300, hanem csak 200 lett a kifizetett gód... merthogy akkor ötből hármat csináltam meg, nem kettőt. Ja... hát volt némi elmosódás a tegnapi estén...)
[ Szerkesztve ]
-
Terapeuta
őstag
válasz cappa72 #10995 üzenetére
Nálam nem a fejlesztésen múlik.... 9.2-nél már láttam, hogy baj lesz (pontosabban: olvastam a vikin, hogy a nagymenők is felhúták a hármas sort). Felmaxoltam ahogy a szériára írta Petya (PR 93,8, az a full -1 Susp, -1 T&W)....(végignéztem a hírdetéseket...ahhh)...de alapvetően nem fejődtem annyit (nem mertem rámenteni, lehet azt kellett volna, de 40 aranyam maradt volna, tehát ha valahol beakadtam volna, akkor lett volna sipitozás)
[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
nagyúr
válasz Terapeuta #10996 üzenetére
Nálam sem hiszem, hogy azon múlt volna (még mindig csak segédekkel tudok végigmenni a legtöbb pályán). Szimpla szerencse volt a 9.3.
de 40 aranyam maradt volna, tehát ha valahol beakadtam volna, akkor lett volna sipitozás
Huh... hát ja... az már rizikósabb, ha se skip, se autó...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Terapeuta
őstag
Gondolkodtam rajta, olyan ideg voltam Jobb lett volna, ha nem skippelek, és rátolok mindent, de a 9.2 két próbából nem sikerült.
Talán lesz pár event, ahol ez a kocsi használatos lesz. Amúgy szerintem jól vezethető és piszok gyors. Talán emiatt nem dobtam el.Amúgy pedig azon szórakozok, hogy - azt hiszem - l4ci "botját" a 10 körösön rövidítések nélkül nem is nagyon tudom megfogni...
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Aladdin
aktív tag
válasz Terapeuta #10999 üzenetére
Full 3-mal mentem neki a 9. napnak, gondoltam fasza vagyok, menni fog.
Hat nem, nagyon nem. Mikor mar egy oraja a 9.2-vel szenvedtem, akkor radobtam meg ket aranyat, a gumit es a body-t, mert ugy gondoltam, h ugye kicsuszas nelkul kell vegigmenni, akkor noveljuk a tapadast. Igy raugrott meg 200 arany, nem mondom, h nem fajt, de igy mar teljesitheto volt a tobbi viszonylag konnyeden.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest