- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Észrevettem, hogy a Plex server nem frissíti a mappákat, legalábbis Filmekét nem. Most lett belerakva pár új film a hozzáadott mappába és nem találom a listában őket. Ha a "Könyvtárfileok beolvasására" nyomok manuálisan az sem segít.
Ilyen esetben mit lehet tenni?[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz SunMount3r #14853 üzenetére
Ilyen esetben mit lehet tenni?
Helyesen elnevezni fájlokat, mappákat. -
SunMount3r
nagyúr
válasz Multibit #14854 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez a gond, egy csomó általam kitalált elnevezésű mappa is van benne, amiket kilistáz. De most a keresőjét átraktam Plex Movie-ról Personal Media-ra és már beolvasta őket. Amúgy ezek a bizonyos mappák és a benne lévő file-ok teljesen konvenciónális elnevezésűek, ahogy kell.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
régebben a plex jelölte a duplikátumot, most nem teszi. Van erre valami megoldás?
plata o plomo
-
code1005
senior tag
válasz enginev3.0 #14857 üzenetére
És ezt hova dugták el? Mert régebben rögtön látható volt a duplikáció.
plata o plomo
-
blakey
titán
válasz code1005 #14856 üzenetére
Erre gondolsz?
Ráklikkelsz a többre és ott lesz.
A lejátszóknál meg kiválaszthatod, hogy melyik verziót szeretnéd lejátszani.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz enginev3.0 #14851 üzenetére
most meg tudtam nézni, az jónak látszik.
ugyan az, mint a könyvtár neve, amiben van és még szerepel az S01E01...E42 -
Sanyi.mTs
addikt
válasz enginev3.0 #14862 üzenetére
a gondom, hogy az kezdő hsz-em utolsó képén miért csak 1 ügynök van a listában, mikor az előtte lévő képeken többet is bejelöltem a sorozatoknál.
-
enginev3.0
félisten
Plex Media Server Kiadási jegyzéke
Verzió: 1.32.5.7210
Új
(Music) Add "Deep Cuts" station.
(Transcoder) Hardware transcoding is now supported for SDR media on AMD GPUs on Linux (#14332)
(Transcoder) Hardware transcoding is now supported when running Plex Media Server on headless Windows systems (#14332)
(Transcoder) The GPU used for transcoding can now be selected in server preferences (#14332)Javítások
(Filters) Date-based filters could be off by a day in some time zones (#14342)
(Library) Poster previews in metadata edit screen could become blank if the selected poster failed to download (#14360)
(Music) In some cases, less popular tracks were picked in stations.
(Photos) The server could exit unexpectedly when reading TIFF or RAW image files (#10924)
(Scanner) Movies and TV shows would fail to match when invoked from the scanner CLI (#14386)
(Transcoder) Hardware transcoding could fail on Intel Apollo Lake GPUs (#14359)
(Packaging) RPM packages are now signed using SHA-512 instead of SHA-1 (#14369).A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sliderxy #14798 üzenetére
Senki nem volt még ilyen mint nekem, hogy belépéskor azt az üzenetet dobja, hogy "Egy másik készülék megpróbál bejelentkezni a Plex fiókjába. Csak akkor folytassa, ha ismeri ezt az eszközt, és hozzáférést kíván biztosítani számára."
Hiába változtatok jelszót, minden belépés előtt ezt írja. -
daninet
veterán
Sziasztok!
CGNAT-om van, a plex szerveremet zero trust tunnelen érem el domainen keresztül. Hogyan lehetne megoldani, hogy ne csak böngészőben menjen, hanem a plex app is elérje domain-en? Csak IP beállítási lehetőséget találtam.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
code1005
senior tag
-
beteg
őstag
Hali!
Az normális, hogy most nálam egyik ügynökben sincs Hungarian és minden film címe, leírása így angol??Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz enginev3.0 #14870 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos nem ez lesz a baja, mert igen, az magyarra van téve. Ott látszik a "magyar" lehetőség.
Esetleg ezeken a képeken láttok valamit, amit én nem veszek észre, de így nem OK?
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
Az ügynököket nem lehet esetleg külön letölteni és telepíteni?
(Illetve mintha azt olvastam volna itt korábban, hogy nem is installálni kell őket, hanem csak bemásolni a megfelelő mappába.)Ja, mert a plex reinstall nem segített.
[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
beteg
őstag
Van arra ötletetek, hogy hogyan tudok kitörölni egy már nem elérhető szervert, ami androidon futtatott plex kliensben megjelenik? Ugyan azzal a loginnal más eszközön nem jelenik meg. A két élő szerveren sem látszik a Hitelesített eszközök/Server alatt.
Csak futni kell!
-
morfondőr
őstag
válasz szana8 #14878 üzenetére
Nem tudom, hogy más nézi-e, de nekem az első dolgom volt kikapcsolni ezeket a Live TV-s dolgokat. Tippre a felhasználók döntő többsége a saját tartalmait akarja nézni, ha meg streaming szolgáltatás kell, arra vannak olyanok, amik jobbak (NF, D+, stb.). Lehet inkább ezeket a szolgáltatásokat kellett volna leépíteni.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Nagy felbontású filmeknél (lehet más a gond, audio vagy felirat) a plex szerver elkezd transzkódolni és megöli a NAS-t teljesen (percenként nagyjából 1 mp képet sikerül lejátszania). Ugyanaz a film KODI-ból lejátszva gond nélkül megy.
Próbáltam letiltani a transzkódot a plex szerverben, de csak annyit értem el, hogy kiír egy hibát, hogy nincs elég CPU a film lejátszásához.
Példa film: Dungeons.and.Dragons.Honor.Among.Thieves.2023.2160p.WEB-DL.DDP.7.1.DoVi-HDR10+.H.265.HuN-TRiNiTYBe lehet valahogy állítani a plexnek, hogy felejtse el a transzkódot és csak küldje directbe a filmet, ahogy vélhetően a KODI is csinálja? Vagy mi lenne a megoldás?
-
TeebyKay
őstag
válasz enginev3.0 #14881 üzenetére
Audio: magyar(EAC3 5.1)
Subtitles: None
Quality: 26.5 Mbps 4k(Original)Ezek a lejátszási beállításai, elvileg nincs felirat rajta (KODI felirattal is gond nélkül lejátsza)
-
TeebyKay
őstag
válasz enginev3.0 #14883 üzenetére
Akkor csak azt szeretném érteni mi a különbség a KODI webdav-on keresztüli lejátszás és a PLEX szerveren keresztüli lejátszás technológiájának ami miatt az utóbbi erősebb klienst igényelne? És miért a kliens legyen erősebb, mikor szerver oldalon transzkódol és az omlik össze alatta?
-
blakey
titán
válasz TeebyKay #14887 üzenetére
Használd inkább a PlexKodiConnect-et. A Plex kiegészítő sokkal gyengébb a Kodi tudásához képest.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz TeebyKay #14890 üzenetére
A kiegészítőt telepítetted, vagy a tárolót? Ha a kiegészítőt telepíted, akkor automatikusan elindul és végig vezet minden funkción, utána beolvassa és kész is. Szerintem csak a tárolót telepítetted.
-
TeebyKay
őstag
válasz blakey #14891 üzenetére
Először felvettem a repot, aztán a zipből telepítettem a tárolót, aztán a tárolóból az addont, ez a 3 lépés szerepelt a weboldalon. Aztán újraindult a kodi és ennyi. Mit kéne látnom? Én egy üres movies és tv shows könyvtárat látok, az addonban meg bármelyik gombra kattintok csak tölt egy kicsit a kodi és nem történik semmi.
-
blakey
titán
válasz TeebyKay #14892 üzenetére
Feldobja a kódot (ezt aktiválod a plex.tv/link oldalon), majd keresi a szervert, megtalálja, elfogadod, megjelennek a könyvtárak, majd további üzenetek.
-
blakey
titán
válasz TeebyKay #14894 üzenetére
Ennyi, néhány perc alatt beolvassa a tartalmakat és megjeleni, ha nálad nem, akkor rosszul csináltad. Szerintem inkább a Kodi topikban folytasd. Amúgy biztos, hogy működik, mert már több 100 telepítésen vagyok túl, mivel rengeteg eszközt tesztelek, mindegyiken működik a kiegészítő (Matrix, Nexus, Omega), utoljára 2 napja telepítettem.
-
TeebyKay
őstag
válasz blakey #14895 üzenetére
Na most másfél órával később miközben írtam a posztot a Kodi topicba, felugrott egy popup a kodiban ami megkért, hogy válasszak plex szervert, és most látszólag szinkronizál. Remélem innen már működni fog, nem tudom min gondolkozott ennyi ideig az addon. Köszi.
szerk.: Be is szinkronizálta, és ez már le tudja játszani az eredeti postban említett filmet.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz TeebyKay #14896 üzenetére
Előbb azt írtad, hogy ez mind megvolt, ezek szerint mégsem.
Lehet, hogy a PMS nem úgy van beállítva, hogy helyi hálózat esetében közvetlenül is elérhető legyen.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Előfizettem plex pass - ra 1 évre. Igazából inkább csak támogatás céljából de azért persze érdekel egy két dolog. Például hogy hány mobilon lehet így használni a plex alkalmazás külön vásárlás nélkül?
A másik kérdésem, hogy a plex dash nem mutatja ha direkt play vagy transzkódolás van? -
blakey
titán
válasz Imi1981 #14898 üzenetére
De, megtudod nézni, az expand view-t kell választanod. Jobb felső sarokban a három pötty alatt. Nem tudom hány mobilon, nálam 10 eszköz használja.
-
Imi1981
veterán
válasz blakey #14899 üzenetére
Nekem nem mutatja [kép].
APP storeban képen látom hogy mutatja. Vagy ez csak plex lejátszóval mutatja? Plexkodiconnect- el nem mutatja lehet.
Egy felhasználónál transzkódol csak mert nagyon lassú nete van. Mostantól hardveres transzkódolás fog menni ilyenkor automatikusan vagy kell állítani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest