Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macii97

    senior tag

    Tapasztalat Nillkin H+ PRO üvegről [link]:

    Ma megérkezett aliról a Nillkin üveg, máris kezdett felmenni bennem az ideg, mert az utolsó "nem teli" üveg amit a 3T-re rendeltem anno az xpro-tól szörnyű volt (semmi nem passzolt, kicsi volt, ráadásul levegős a széle 1 centin körben, 1 hét után keresztben elrepedt vagy 4000 forintért), de hajtott a kivancsiság mit tud ez az üveg az 5T-n.
    Felrakása párás fürdőben történt, így nem ment alá a por. Rendkívül vékony, egyszer fel kellett szednem, féltem, hogy eltörik.
    És azt kell mondjam, nagyon jó minőség, nagyon szépen áll! A két szélén minimálisan lóg csak ki alóla a kijelző, ami alig látszik. A kijelző kb 69 mm széles, az üveg 67.7 mm. És nem levegős a széle, csak az alja volt kissé (pár buborék, lehet picit feljebb kellett volna tenni) , de az alá kevés szilikont kentem (nincs mellé a csomagban, volt itthon).
    Biztos ,hogy mindenféle tokkal használható, hiszen körben a kávákat nem takarja.

    Szóval aki nem akar sokat a gyári teli üvegre költeni (annak is vannak hibái, sok helyen panaszkodnak rá), illetve pár dolcsis csak a szélén tapadó teli üvegekkel szórakozni, ez egy jó választás. :)

Új hozzászólás Aktív témák