Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Touroll J1 - amikor az átlagos is elég

    ma A megszokott konstrukciót, vagyis pedálszenzort és hátsó agymotort kínál a Touroll, nincs benne semmi rendkívüli, de kedvező az árfekvése.

Új hozzászólás Aktív témák

  • DamianB

    őstag

    Üdv! Elkezdtem át olvasni a fórumot közben folyamatosan teszteket olvasok nagyon tetszik a telefon. Október november táján tervezem megrendelni addig várok infót gyűjtök. A tervem az hogy amit rá raknak fóliát azt használom és spigen neo hybrid tokot rakok rá mert hiába tetszenek a fa tokok úgy láttam nem nagyon védik a kí jelzőt nincs nagy peremük, nálam pedig esnek kelnek a telefonok és törnek a kí jelzők :DDD . Gondolkodtam meg S7 edge n 170 környékén van lassan úgy hogy nem olyan nagy a differenciál aki mindkettőt használta érdekelne a véleménye. (olvastam az összefoglalót). Ha pedig van rá lehetőség vagy tudtok ilyen helyet szívesen megneznem. Előre is köszönöm a segítséget! :)

    "Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

Új hozzászólás Aktív témák