- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
-
storm3
senior tag
Nekem is arvatos papirt kellett a dobozba rakni.
Ami erdekes, hogy elvileg csereltek akksit, gyakorlatolag accubattery szerint ugyanugy 82%os mint elotte.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
dse
tag
múlt hét szerdán (06.20) kértem javítást kamera fókuszra
némi levelezés után pénteken küldték a nyomtatnivalót
a dhl vitte-hozta hétfőn-csütörtökön (a cím második sorát nem kapták meg), a cseheknél járt (stochov)
a saját dobozát visszakaptam, a hátlap kapott pár karcot, a gyári (pár mm pöndörödésű) fólia maradt
a fókusz működik, a gari pár nap múlva elbúcsúzikremélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
storm3
senior tag
Erdekes amugy, mert ugye kertem a 'kamera uveg' cseret is, amit meg is kapott egy uj hatlap formajaban(es ezert 55eurt kellett volna fizetnem az elozetes kalkulaciok alapjan, support irta), viszont egy fillert nem kertek tolem. Az akksit meg gondolom odairtak, hogy jolvan bastya jo az neked. Vegulis, ott is csak emberek dolgoznak.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
-
Rick4
félisten
válasz YAS-dude #27211 üzenetére
Érdekes, németországból szoktak nekem csomagokat logisztikázni, de nincs név keveredés sem, ugyanaz a cég, ahogy nézem, foglalkoznak mindennel....
Macika: Mint látod, sokakkal ellentétben beismerem.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
HSM
félisten
válasz Winner_hun #27192 üzenetére
Még ami eszembe jutott, a pocket mode. Logikusnak tűnik, hogy olyankor nem kell az ujjlenyomat olvasó, és akkor akár ki is kapcsolhatja... Nekem mindig éjjel pocket módban van, mivel a flip tok tökéletesen aktiválja a közelség érzékelőt a front kamera mellett.
-
Bigemperor
senior tag
Srácok!
Egy ideje már gondom van a töltéssel, szerintem a gyári töltővel lehet valami, legalábbis remélem nem a telóval. Nem vesz fel töltést néha a teló a gyári töltővel. Ha nem dash charge zajlik éppen akkor pirosan világít töltéskor a led, gyorstöltésnél pedig kéken? Most másik töltőfejet és zsinórt is próbálok, de míg zsinórom van dash-képes, addig töltőfejem nincs. Kínai megbízhatót nem tudtok ajánlani? Nem szeretném visszaküldeni kompletten, lehet csak a töltőt is?
[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
válasz Bigemperor #27216 üzenetére
Hello!
Én ezt tudom ajánlani hozzá. Működik vele a dash charge.
töltő+kábel -
Rick4
félisten
válasz Bigemperor #27218 üzenetére
És ha a kábel vacakol?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
adalbert
csendes tag
-
dse
tag
válasz adalbert #27221 üzenetére
meglepődnék, ha szoftveresen meg tudták volna javítani
a levelezésben kértek visszaállítást is, a szoft hibákat kiszűrendő, ami addigra már rég megvolt, csak sajna az első levélben nem írtam
amúgy garancia keretébenremélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
ToniSlow
senior tag
Egy kis infó azoknak akik a következő beta-ra várnak:
OnePlus 3/3T Software Update Schedule
Update: The open beta build has been delayed, we discovered a last minute issue that needs to fixed before the build can be released, thank you for your patience
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #27223 üzenetére
Köszi a infót akkor nem nyomkodom a frissítés keresés gombot
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
kispalya
tag
Sziasztok. Par napja (max 2 hete) elkezdett furcsan viselkedni a telefonom. A legtobb hivast/smst nem jelzi ki. Ha egy alkalmazas fut (messenger, tumblr, chrome, reddit, AKARMI!) akkor a hivo fel:
- vagy sipolast hall, mint amikor ki van kapcsolva a telefon
- vagy a hangposta jon be.
De a legerdekesebb, hogy semmifele ertesitest nem kapok a hivasokrol es az sms-ek sem jonnek meg!
Leteszteltem tobb ismerossel es mindenkinel ugyanaz.
A oneplus foruman mar korbeneztem, ott a hivasvarakoztatast okoljak, meg a truecaller nevu appot. Truecaller nincs fent, hivasvarakoztatas meg eddig is volt, szoval nem segitett.
Ujrainditas utan addig tudok hivasokat fogadni, amig nem inditok el akarmilyen app-ot, utana mar semmi. Ha barkinek van otlete, kerem jelezzen! Elore is koszi.Szeretném megérni azt a kort, amennyinek kinézek...
-
zoltan6
őstag
telekomos VoLTE-t hogyan kell beállítani a készülékünkön?
-
ToniSlow
senior tag
válasz PistiSan #27227 üzenetére
Egész egyszerűen arról van szó hogy az OxygenOS szoftveresen nem támogatja egyik készüléken sem. Custom ROM talán opció lehet. Vagy pedig fellelhetőek jellemzően xda-n leírások hogyan oldható ez meg OOS alatt, de meggondolandó hogy neki merjen-e állni az ember mert le lehet gatyázni a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Van új Béta:
Launcher
Improved search tags in App drawer
Added "New installs" category tag in App drawer
Improved app list for hidden space and toolboxCamera
Optimized switching between front and rear cameraMultimedia
Added capability to scrub/seek through AAC audio file timelinesAcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
ToniSlow
senior tag
válasz AcCEsS #27229 üzenetére
Ez az utolsó beta nagyon gyengére sikerült. Ment a parasztvakítás hogy kiadják a 8.1-et, alapvetően arra számítottam hogy az utolsó beta-ban benne lesz. Nem tudom hogy teszteletlen 8.1-et hogyan fognak majd stabil verzióóban kiadni, sanszos hogy sehogy. Én személy szerint csalódott vagyok ez miatt. Tudom hogy van egy csomó custom ROM, de a fényképek minősége ugye a gyári ROM-al a legjobb. Custom ROM-al akkor lenne az igazi ha lenne treble support, de hát ugye azt is megvétózta az OP. Egy biztos: a következő készülékem tuti AndroidOne-os lesz, bárki is legyen a gyártó.
-
ToniSlow
senior tag
válasz YAS-dude #27231 üzenetére
Q: What are your plans regarding software updates?
A: We know every member of our community wants the latest updates. The official Android 8.1 update will be rolled out for the OnePlus 5/5T soon, followed by official Android 8.0 updates for the OnePlus 3/3T. OnePlus 3/3T users will have Android 8.1 official release in the mid-2018. -
PartyShan
aktív tag
Berendeltem Macika által javasolt tempered glass-t és igaz, hogy teljes felületen tapad, de a széleknél levegős nem hajlik rá a kijelzőre. Mellékeltek is hozzá kitöltő folyadékot. Úgyhogy én nem ajánlom ezt az üveget.
-
PistiSan
addikt
válasz PartyShan #27234 üzenetére
1 évig használtam fóliával, utána le szedtem, nekem meg felel nélküle is, a tapintása sokkal jobb a kijelzőnek csupaszon.
Egy nagyobb karc van csak rajta, a többi hajszál karc meg csak akkor látszik ha erős napfényben direkt keresem őket.
Legközelebbi telefon vásárlásnál ha lehet sík kijelzőt veszek, tokban hordom a telefont, de a széleinél elég zavaró.
Kíváncsi vagyok hány évet fog kihúzni mellettem a telefon, remélem még legalább 2-t bírni fog. -
zhata
senior tag
válasz PistiSan #27235 üzenetére
Kezdettől fogva elleneztem. Egy régi mobilomnál (Sony Xpeia Ray) azzal kezdtem, hogy a gyárit leszedtem.
Szerintem divathóbort. (Ez magánvélemény volt, nem akarok senkit sem megbántani, kinek a pap, kinek a papné.)
Az is biztos, hogy még legalább 1 évig megmaradok a telefon mellett, ez a teljesítmény és skálázhatóság mindenre elég. Nem beszélve arról, hogy nincs notch és egyedien szép a telefon.
Viszont a végtelen színárnyalat szerintem nem igaz, mert sötét hátterű filmek esetében rendszeresen rozsdavörös-fekete "felületek"látszanak. -
PartyShan
aktív tag
válasz PistiSan #27235 üzenetére
Én is szeretem az üveg tapintását és ezért akartam tempered glass-t. Most még volt itthon egy fólia fóliám amit felraktam rá, ha ez elhasználódik akkor leszedem és csupaszon lesz. Nálam fél éves koráig volt mindenféle védelem nélkül használva. Ebben az időszakban kibírt egy görögországi nyaralást bármiféle karc nélkül, pedig voltam homokos tengerparton vele. Én is még több évre tervezek a telefonnal, ugyanúgy vagyok ahogy Te.
(#27236) zhata ilyet én nem tapasztaltam soha. -
pècsimunkás
addikt
válasz PartyShan #27237 üzenetére
Èn is leszedtem a fóliát kb 1 ève . Tènyleg sokkal jobb használni fólia nèlkül. Viszont , hetek alatt teli lett karcal , úgy , hogy vigyáztam rá . A gyári fólia egy èv után szebb volt , mint fólia nèlkül 1 hónap után.
Decemberben kijelző cserèn esett át a telefon , azóta újra fóliával használom . Kb 1-2 hajszál karc van rajta , ha nagyon nèzem , akkor lehet látni . Szóval marad rajta a fólia , amíg műkszik a telefon . Lehet GG akármennyi - ez azt hiszem GG4 , de simán tud karcolódni.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
zsoltiz
aktív tag
Vannak képernyő tesztelő programok, amik különböző színeket és szinátmeneteket jelenítenek meg. Nézd meg egy ilyen programmal a telódat. Ha ott is látod a hibát akkor vagy tényleg a kijelződ ilyen vagy a szemed túl jó De szerintem inkább a videók tömörítésében lesz a kutya elásva. Szerintem másfél gigás film az nem feltétlenül túl jó minőségű, átlag HD filmek 4GB fölött szoktak lenni, a full HD meg még több.
-
HSM
félisten
Néztem tesztábrát, nekem jónak tűnt. Nálad ezen látni valamit? [link]
Mondjuk a szuper amoled-en semmit nem láttam a 4%-os csíkból, asztali sima olcsó IPS monitoron persze hibátlan....(#27248) ilyr: Enyémben a régebbi, elvileg nem kompatibilis kijelzőfajta van. Simám megeszi a DCI-P3-as profilt, és egészen jó is vele. Mondjuk nem használom, mert nincs hozzá tartalmam, ami ezt használná, az sRGB-s cuccoknál pedig ezzel sem tökéletesek az árnyalatok, bár ezerszer jobb, mint a gyári alap profillal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest