Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Az normálisnak mondható, hogy 40%-on a gyors töltésre 2 órát ír a telefon? Nekem kicsit soknak tűnik, szerintem 40%-ról kb 1 óra alatt fel kéne töltenie, nem?
-
ricsi8800gt
addikt
Gondoltam futtatok egy Tutut és meglepve néztem a pontszámot,eddig ilyen 138e csinált most meg jóval többet,napokban jött egy Antu frissítés lehet az jó a telonak.
[kép]Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
rover45
őstag
Ma befo$tam egy kicsit.
Vasárnap este néztem az Forma1-et a Telenor MyTV-n keresztül fülessel, közben csörgött a másik telefonom, így lezártam a gombbal az oldalán adás közben. Mivel kéznél volt a füles, kihúztam a lezárt telefonból, átdugtam a másikba, azon elintéztem a hívást, majd a fülest visszadugva folytatni akartam tvzést, de a bedugott füles ellenére csak a külső hangszóróján volt hang. Ha kihúztam a füles, akkor pedig sehol, vagyis tök fordítva működött és ezen csak a restart segített. Nem is próbáltam ki újra, gondoltam egyszeri probléma.
Hanem, ma délelőtt többen is kerestek és mikor fogadtam a hívásokat, a fülemhez téve nem volt hang a hangszórón. (kihangosítva jó volt, de fülemhez emelve tök süket volt).
Újraindítás után tökéletesen működött 1 hívás erejéig. Akár indítottam, akár fogadtam, az első hívás tökéletes volt. De a második hívásnál már ugyanaz volt a helyzet, a fülemhez emelve tök süket volt (kihangosítva még mindig jó).
Itt volt 2-3 restart de ugyanaz volt a tünet.
Aztán visszanéztem az áruházban mik voltak frissítve utoljára: Messenger és Telegram, illetve mivel volt ez az esti MyTV mizéria, így mindhármat töröltem (utólag ezt nem egyszerre kellett volna, de már mindegy).
Azóta tökéletes, akár hívnak, akár hívok.
A Telegramot visszatettem, a Messengert nem tudtam (de ez másik probléma), illetve a MyTV-t egyelőre nem fogom. -
-Skylake-
addikt
válasz rover45 #5158 üzenetére
Ilyen nekem is volt olyan 2-3 havonta egyszer elofordul szinten. Resi eddig mindig megoldotta, (az ultimate megoldas meg az aprilisban lejaro husegidom lesz ami utan tudok venni majd egy jo telefont).
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Ha az ember bevinné egy márkaszervizbe a telóját ami garanciális egyébként de ripityára tört kijelzőt, kellene cserélni érintőpanellal akkor az kb mibe fájhat?
Smoke some weed nigga!
-
-Skylake-
addikt
válasz Wiz Khalifa #5162 üzenetére
Aránytalanul sokba.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
( V )
veterán
válasz Wiz Khalifa #5162 üzenetére
Nekem itt legutóbb 50K-t emlegettek
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
ricsi8800gt
addikt
Nektek nem írja a teló hogy a Google alkalmazás folyton leáll ?Nekem igen,miért van ez
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Bigmen
lelkes újonc
Ide is beírom.....
Sziasztok !
Uj vagyok itt és lehet,hogy nem jó helyre írtam ezért elnézéseteket kérem !
A gondom a következő : Van egy Nokia 7 Plus okos telefonom két napja nem jelenik meg a képernyővédő kép amit én háttérképnek mint lezárási képernyő állítottam be.Nem állítottam el semmit egyszerűen nem jelenik meg amikor feloldom a képernyőzárat az oldalán a bekapcsoló gombbal.Ujnyomat mint biztonság nincs beállitva.Ha próbálok más képet beállítani elfogadja azt írja,hogy sikeresen beállítottad .Már mindent próbáltam de semmi átnéztem az összes beállítást de nem jutottam előrébb.Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot ekkor a képernyőn rögtön a csempék jelennek meg a beállított kép helyett.Szóval tanácstalan vagyok,ebben kérem a segítségeteket! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat ! -
Bigmen
lelkes újonc
válasz #32839680 #5168 üzenetére
Ha nem csempe akkor másnak hívják,nem ez a lényeg.Nincs semmiféle kód beállítva.Egyszerűsítem a kérdést :...nem jelenik meg az általam beállított háttérkép amit beállítottam csak arra nem jövök rá,hogy miért pedig nem állítottam el semmit.
Csak a rendszer nevezi meg annak amikor beállítasz egy általad kijelölt képet mint pl. háttérkép vagy lezárási képernyő ez utóbbi jelenik meg amikor a telefont bekapcsolom és elindul. -
Chris0321
addikt
Megjött a havi pach.
-
papione
csendes tag
Sziasztok, picivel több mint egy éve használom a 7 plus -omat, sajnos a kijelzőn semmi sem látható, nem tudok belépni semmit beírni, hogy tudom az adatokat lementeni?
Előre is köszönöm! -
nicu71
addikt
-
Depose
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy ismerős e az a probléma, hogy ha hívnak vagy Én hívok valakit, a másik félnél amikor beszélek, csak zúgás, sistergés, szakadozás hallatszik.. kihangosítva minden jó..
1,5 éves készülék kb. tegnap kezdte ezt el.Újraindítás nem segít.
Vajon softwares vagy hardwares probléma lehet a mikrofonnal.. -
JamesFinn
senior tag
Sziasztok. Utolérte az én nokiámat is a töltés hiba. A kérdésem az lenne, hogy ha futárral küldöm, akkor csak a telefont kell küldenem (a support oldalon ezt írták) a számla kíséretében, vagy kell a doboz,illetve a töltő, és a kábel. Köszönöm a segítséget.
-
pitiless
senior tag
Nos, nekem ennyi volt a pályafutásom ezzel a telefonnal. Nem volt rossz, de nem ez a jó (főleg nem annyiért, amennyiért még vettem).
Ami bajom volt vele:
- JBL T460BT bluetooth füles használhatatlan volt vele, érdekes, hogy a TUNE 660BTNC meg ment vele;
- a képernyő időnként érzéketlennek tűnt (pl. hívást csak többszöri böködésre tudtam felvenni), ez hatványozottan igaz akkor, amikor autós tartóban volt a telefon;
- töltő csatlakozó hiba (megrendült a bizalmam, nem volt vicces költözgetni egyik telefonról a másikra);
- telefonhívás közben a GPS használhatatlan volt (Waze teljesen megkergült tőle)Szóval, viszlát Nokia, helló 1+.
-
ZolkoW
őstag
Sziasztok! Régen fent volt a Google Camera, de fogalmam sincs, melyik verzió, pedig elégedett voltam vele, csak gyári visszaállítás után nem tettem fel újra. Most meg egyre többször eszembe jut, hogy az azért jobb volt, mint a gyári kamera app... melyik verzió a javasolt? Köszi előre is.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
( V )
veterán
Nem tudom hogy csak nálam van e így, de valami frissítés történt Googlenál, lehet csak app szinten, de mostanában sokkal gördülékenyebb, fluidabb a rendszer. Főleg Chromenál jön ki, de általában is érezhető. Ti éreztek változást?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest