Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasuji
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy ilyen mobilt, de annyi negatív dolgot hallok róla, hogy nem vagyok benne biztos. Egyik ismerősömnek ilyen telefonja van és megnyomkodtam, az tökéletes volt és látszólag semmi baja sem.
Megéri váltanom erre egy iPhone 7-ről, vagy valami mást kéne keresnem?
Sony Xperia Z2 -> Galaxy A5 (2017) -> iPhone 7
-
vittgen
senior tag
Szia!
Én az ellenpélda vagyok!
Tavaly május 4-én rendeltem meg a Telekomtól,május 10-én vettem át!
Azóta szinte 0 % hibával, tökéletesen működik!
Az elején az Oreo-val is és utána a 9 P-vel is!
Üzemidő, sebesség, kamera teljesítmény...semmi panasz!
Kinézet, színek /bronz-fekete/ nekem nagyon bejött! Szép telefon!
Az egy tömbből kimart alu-ház és GG4-es üveg miatt nagyon strapabíró! Többször ejtettem már le,semmi baja sem lett!
Ha ilyen teló beszerzését tervezed, akkor azt ajánlom,hogy tavaly év elején készült, használtat vegyél!! -
Yasuji
csendes tag
válasz vittgen #4806 üzenetére
Vettem végül egyet gyorsan. Szerintem nagyon rendben van a telefon. Óriási, bár ezt eddig is tudtam, nagyon prémium feelingje van, szegény iPhone gyerekjátéknak tűnik mellette. (Bár azt meg kell hagyni, hogy lassabb mint az iPhone volt, de ezt csak akkor vettem észre amikor egymás mellé tettem őket)
-
pitiless
senior tag
Jött update. Júniusi patch, 300+ MB.
-
Silentfrog
veterán
Ebben a pillanatban úgy tűnik hogy tökéletes minden reggeltől estig csak 30%-ot merült a telefon, stabil a wi-fi, és még nem is indulgat újra. Itt lenne jó lelőni a frissítéseket ami jön a telefonokra. Van valami lehetőség erre? Nem szeretnék frissíteni.
-
Yasuji
csendes tag
Egy nagyon hülye kérdésem van, ugye ennek a telefonnak nincs sztereó hangszóró párja (szerencsére) és ha hangszórón megy egy videó vagy zene akkor ugye magától mono módra vált? Tehát nincs az hogy a hangszóró a jobb vagy bal hangsávot játssza le csak?
-
Yasuji
csendes tag
A fülhallgató ami a dobozban volt 2 óra használat után meg is ment. Ágyban használtam, nem feküdtem rá vagy ilyesmi. Nem mintha nagyon terveztem volna használni, de remélem a telefon többet fogja bírni.
-
nicu71
addikt
ajánlom a Poweramp playert .Még ebből a kis vacakból is döbbenet mit ki tud hozni.A minőségi AKG fülhallgatóm tönkrement, kínomban elkezdtem a gyári alkalmazni ,és nem is olyan rémes .De nagyon el kell találni hogy dugod be.
Bár ha már neked tönkrement akkor hiába is magyarázom"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Yasuji
csendes tag
Most épp megy, nem értem mi van vele. Amúgy szerintem egész jó ez a kis cucc, egy pici bass boost és Spotifyt használva jól szól. :D
Vezetékmentes fejhallgatót használok, szóval amúgy sem nagyon érdekel, csak meglepett, hogy ilyen hamar gond akadt velük. :v
-
foreverNokia
csendes újonc
Nagyon egyet értek veled
"Nokia 9 PureView - ehhez nem kell ennyi kamera"
Ennél is már a címmel lealázta a teszt író, pedi a frissitések óta egyre jóbb, ujra kéne írni a tesztet is."Google Pixel 3 - egyszerűen nagyszerű"
Szerintem meg nem , itt van a baj egyes mobilok hú de jók , a Nokiát meg sorra alázzák
Tégy minden jót, amire képes vagy, és tedd olyan csendben, ahogyan csak lehetséges. (Charles Dickens)
-
BB0401
aktív tag
válasz foreverNokia #4825 üzenetére
Pedig a 9 Preview nem nagy szám. Borzalmas ujjlenyomatolvasó, bugos felület, és a fő selling point-ja - a kamerák - sem emeli ki a többi telefon közül, sőt. A kamera talán csak a RAW fájlok miatt lehet érdekes.
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
-Skylake-
addikt
válasz foreverNokia #4825 üzenetére
Mentsegukre szoljon, hogy szerintem egy kalap szar ez a telefon. Eletem csalodasa konkretan, pedig volt mar iphoneom, galaxy, htc, lg minden. De ennyire atgondolatlan telefonom mint a 7 plus meg soha.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Silentfrog
veterán
válasz -Skylake- #4827 üzenetére
Iphone Se-t cseréltem erre múlt év végén. Nem bántam meg. Nekem végig tökéletes volt kivéve amikor jött egy frissítés és az akkut zabálta valami , gyorsan merült. Nálam az Iphone kevésbé volt stabil mint ez. Most jött egy frissítés és megint tökéletes. Fura hogy valakinél totál sz@r másnál meg tökéletes. próbáltam rákeresni miként lehet letiltani a frissítéseket, hogy maradjon ez az állapot, sehol nem találtam rá választ. Frissítés szempontjából még az Iphone is jobb az legalább rákérdez szeretném e. Bár idegesítően sokszor, de rákérdez. Velem nem tol ki, nem indítom újra!
[ Szerkesztve ]
-
BB0401
aktív tag
válasz -Skylake- #4827 üzenetére
Pontosan mi a bajod vele ?
Nekem "csak" a következők:
- fantom értesítések (a telefon csak rezzen egyet kb napi 10-15-ször, mintha értesítés jött volna, pedig nem. Lehet, hogy valami alkalmazás okozza.)
- random fagyások bárhol (valamikor a kijelző egésze, valamikor csak a közepe, valamikor a gombok és a kijelző is)
- értesítések nem jönnek, vagy nem időben, jóval később (Gmail, Facebook, Messenger)
- könnyen karcolódó kijelző (egy csiszolt, lakkozott padtól eléggé karcos lett)
- lassú ujjlenyomatolvasó
- az ujjlenyomatolvasó sokszor nem reagál
- a front kamera elé valahogy por jutott be
- a mobilnet valamikor csak úgy nem működik
- a Wifi sokszor nagyon lassan kapcsol be, valamikor jelet sem találEgyből ezek jutottak eszembe.
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
BB0401
aktív tag
válasz #32839680 #4830 üzenetére
Már elküldtem 3x.
Holnap elküldöm, az a garancia utolsó napja Éppen most is kaptam egy fantom értesítést.
-
BB0401
aktív tag
válasz #32839680 #4835 üzenetére
Elvileg cserélték rajta valamit egyszer, máskor nem találtak hibát... De legalább az üvegfóliát eltörték.
Nem tudom, ezek inkább szoftveres problémák. Ezeket szerintem mind a szerviz, mind a Telenor lasz*rja. Persze, örülnék neki ha lehetne cserélni.
Nekem nincs nagyon szerencsém: előző telefonom, egy Huawei P8 Lite alaplapi hibás volt. Lehet akkor, hogy ez is az.
-
BB0401
aktív tag
-
BB0401
aktív tag
Meglesz.
Most például töltöm egy és merül közben !!!! Wtf
Talán a másik,egy amperos töltő miatt ? Bár akkor is érdekes...[ Szerkesztve ]
-
-
Bass
addikt
Ez a töltő probléma nálam is előjött,gyárival kevésbé de pl utángyártottnál jobban. Mozgatni kell h érintkezzen ,volt már valaki ezzel szervizben vele pl Pécsen?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
anonymus89
addikt
Srácok én már egyszer írtam, hogy a Huawei AP38-as szivargyújtós supercharge nem tölti a telefont és ugyanakkor egy P10-es Supercharge töltője sem. Itt gondolom a töltési mechanizmussal van a gond.
Kábelekből használtok Blitzwolf, Baseus, Gocomma 3A-es és noname A ledmérős kábelt is mindegyikkel tökéletesen tölt és csatlakozik.
Tölteni meg egy Ugreen dual-os töltővel töltöm. 6.74V mellett tölt ennyivel[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Croft-21
őstag
Nektek felismeri a mobil a telszàmotokat? Érdekes módon nekem a telefon a Sim 1. foglalatnàl azt írja ismeretlen.
-
Eversmann
aktív tag
válasz anonymus89 #4844 üzenetére
Úgy remélik, a Huawei-nek saját gyorstöltős megoldása van. A Nokia a Quickcharge 3-ast használja. Lehet ez a problém. Vagy ilyet probálj meg beszerezni. Vagy ha nem feltétel a gyorstöltős, egy sima is megteszi.
[ Szerkesztve ]
Life is better with a Titan
-
ricsi8800gt
addikt
A Galériámba amik vannak videók azokat nagyon laggolva játsza le a telefon,fotókat nem nyissa meg á nagyon ratyi
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #4847 üzenetére
Tölts le egy VLC-t...aztán mehet a videó...
-
Draken
őstag
Reméljük hamarosan jön a portolt verzió is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest