Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Köszönöm a cikket! Videót kicsit én is hiányolom, meglestem volna, hogy műxik a kicsike! Nem változott a véleményem mióta megláttam... Kell 1 ilyen teló! De, majd csak jövőre.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
David75
őstag
Többet vártam. 185k-ért ne legyen pentile. Söt 32gb belsö tárhelyet is elvárnék. Söt a gpu se mai darab. Sgs1-be már ez volt. Nekem a mérete miatt wp7-el se kéne mivel tul nagy nekek mivel 4,3" és írták hogy magasabb meg szélesebb mint az s2. Megteheti a motorola hogy 185k- elkér ezért?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Dunbar
senior tag
Milestone mellett milyen királyul néz ki
Defy, Milestone 2 megvételén is sokat gondolkodtam, de ez mondhatjuk tökéletes telefon. Egyedül a Pentile Matrix-ért kár, minden nagyon tetszik benne. Motoblur meg SE felülete után a kedvencem, nekem ez így ahogy van, Androiddal is kéne
Miért kapott 4 pontot ár-érték arányra? Drága, de jó.
David75: Ennél azt hiszem nincs jobb GPU OMAP-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Kicsit szerelmes lettem. Nagyon szép, a tudása és az üzemidő kellemes, tényleg csak az FM rádió hiányzik, de ellennék nélküle. A teszt pedig kifejezetten jól sikerült.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
TheSaurus62
tag
"...szépen újrarazolt felület..."
Ez poén vagy véletlen?Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
Warpig
aktív tag
Rádióra megoldás esetleg a SE MW-600 bt headset. BT headset úgy is kell, abban meg beépített fm rádió is vagyon.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Bailey
senior tag
Ez gyönyörű! Bár szerintem tök felesleges a vékonysággal versenyezni mert az a bumszli úgyis ott lesz akármilyen vékony a többi része.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
itt az androidos iphone, 185e omfg... bravo
gyönyörű fasza telefon, de csak megmosolyogtató az ára, igazi státusz szimbólum lesz jó ideig.
display fail, fm rádió hiánya fail, kamera fail.
na ezeket majd a razr hd-ban orvosolják, ránézek esetleges alternativaként telefon cserekor....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rusi
senior tag
Javítottam az elgépelést és van róla videóteszt is (erről ne lenne? ), nemsokára felteszem, csak még kicsit küzdök a szerkesztésével.
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy a képek a felét se adják vissza a telefon szépségének, élőben lenyűgöző.
Ja, és annyit mondhatok, hogy itthon KÉT szolgáltatónál biztosan kapható lesz (hogy melyik kettő, azt nem mondhatom el, elvégre ez a bejelentés pillanatáig üzleti titok), de sejtésem szerint a harmadik szolgáltató se marad majd ki a buliból.Mobilaréna (2010-2017)
-
jozsatibold
csendes tag
Szerintem tokeletes telefont nem lehet csonalni de a motorola szerintwm mar hromszor magcsinalta. Eloszor a milestonnla majd a defyvel es most a razrzal. Nem alag hogy okos de a vilag legszebb telefonja is(fenyevekkel szeb mint az iphone 4s).Azon csodalkoztam hogy mert nem kapott kulonossen ajanlottat mert a hibaittol ellehettekiteni mertamit ez atelefon nyujt azt szeeqitem negyonkevesen tudak(meg a samsung galaxi SII sem). es aki pedg hight endes telefont vesz annak szerintem az ara nem gond.
-
Dunbar
senior tag
Galaxy Nexus-ba is ezt pakolt a Samsung, szóval még mindig SGS2 a király erőben, az új iPhone meg megint erősebb lesz minden droidnál egy ideig. De ezen a szinten nem olyan nagy a különbség, én inkább ezt választanám, mint a GS2-t, már csak a külső miatt is.
Szolgáltatóhoz is bekerül, tarolni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Nem rossz ez..
I humbly and respectfully decline™
-
amanoba
őstag
Jár a kalapemelés a motonak.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Rusi
senior tag
válasz jozsatibold #71 üzenetére
Nem kaphatott különösen ajánlottat, hiszen egyrészt igen combos ára van, sajnos ennyi pénz nagyon sok egy telefonért (főleg errefelé), legyen az egy iPhone vagy más. Másrészt azért van néhány hibája ennek is, ebből talán a PenTile kijelző a legnagyobb, azért tényleg kár, mert egy ilyen felbontású, de Super AMOLED Plus kijelzővel a legpengébb képe lehetne, az iPhone-t leszámítva.
Mobilaréna (2010-2017)
-
littlelion21
addikt
Úgy vagyok ezzel a telóval mint a csávó a pözsó reklámban: szükségem van rá? nincs.
pénzem van rá? nincs.de kell nekem.#71: ez de szép hozzászólás
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #79 üzenetére
várd meg a modell frissitettet belőle szvsz
abban kukázni fogják ezt a pentile izét, megkajpa a 720-as kijelzőt, remélhetőleg lg nova félét, a rádiót és kamerát is csiszolni fogják, továbbá egy még erősebb akksit. illetve talán új chipset és gpu, a jobb energia gazdálkodás reményében.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
eldiablo
addikt
Talán ez az első telefon, aminél elnézném a pentile márixot.
-
Kleroo
veterán
Nagyon odatették magukat.
Az androidos iphone kiváló szó rá. Nem tudok még 1 ilyen telót. Talán az ARC,de az azért műanyagos...(bár nekem etalon designban). Az ára sem annyira meglepő,de szerintem is kifejezetten sok.Drága hardver,igazán minőségi extravékony házban.Az egyetlen probléma ez:
Motorola-180kJelenleg szerintem nem menő azt válaszolni,a milyen mobilod van mennyiért kérdésre,hogy Motorola 180ért....
Értem én ezt úgy,hogy az ára túl sok.Egy Apple, Sony,vagy Nokia megengedhet ilyet,hogy a név+extravagáns kinézetért keményebb árat elkérnek.Megnézném ezt a kijelzőt élőben
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
Sosenem vennék samsung telefont, a Touchwiz-es droid felületétől rosszul vagyok, romolni nem fogok egy 100k+-os telefonnál, arra ott a ZTE, a külseje meg vagy semmilyen, vagy majmolja a szifont. Ehhez képest ez a Moto egy műalkotás, a hibái ellenére is mérföldekkel inkább instant get, mint a samu akármelyik telefonja...
Mostmár egyre nagyobb dilemma, hogy Sensation XE vagy Moto Razr
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
mrlujoak
veterán
A beltartalom és az anyaghasználat - ez főképp az árat is tükrözi - ismét csak dicsérendő a részemről a dizájn viszont nem. Még mindig nem.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
nincsisbéla
aktív tag
Azta! Nagyon szép telefon! Nagyon!
A tudása is rendben van, szóval mindenképpen a "nagyon kéne" kategóriába tartozik.
Csak az ára... ...remélem esni fog az elkövetkezendő időkben. (előbb utóbb biztos )Mentalita'
-
David75
őstag
válasz Cyberpunk #83 üzenetére
Jó de kétezer-húszon hányban?
Tsebacsi: Én se vagyok oda a samsungok külsejétől kivéve wave sorozat meg omnia7 de szerintem akkor is jobben megéri az s2. Ha meg nem akarsz romolni és hasonlók akkor minek veszel androidot?
mrlujoak: Azért ez már bőven hozza a sony szintet az emberek többsége szerint. Nekem formára szebb az arc de az meg műanyag amit nagyon nem szeretek.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Drága, android, kijelző
De amúgy a design rendben.
-
mrlujoak
veterán
válasz Cyberpunk #89 üzenetére
Nem. Egyértelműen nem.
...és kategorikusan is: NEM.
Szó nincs itt arról a gyártóról amit Te hoztál fel! Másik két gyártó dizájnja miatt mondtam/írtam azt amit.(#88) David75: Neked is fenti mondandóm a "cél"...
+annyi, hogy mint írtam az anayag nagyon okés - annak ellenére, hogy te egy bizonyos, általam még mindig nem leírt gyártó modelljét hozod, x anyagminőséggel, az még belépő áron is jóval olcsóbb volt...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
JR.CSé
senior tag
Remek telefon borsos árral.Ennyibe tudok csak belekötni.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Maxentius
addikt
Rég láttam ennyire egyedi és kifejezetten megnyerő csúcsmobilt, egyedül a UI-ba tudnék belekötni (meg az árba - de abba mostanában minden tesztnél bele lehetne kötni az árfolyamgyengeség miatt) de az ugye cserélhető.
A Nokia is csinálhatna valami ilyen tudású mobilt.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
David75
őstag
"+annyi, hogy mint írtam az anayag nagyon okés - annak ellenére, hogy te egy bizonyos, általam még mindig nem leírt gyártó modelljét hozod, x anyagminőséggel, az még belépő áron is jóval olcsóbb volt..."
Igazad van mondjuk én most csak a dizájn-t és az anyaghasználatot néztem. Persze az sony mostanában eszméletlenül jól áraz. Tehát nem kérdés hogy arc-ot vagy ezt venném. (előbbit) Ha lenne arc wp7-el már használnám.
sagit: +1
Na igen ez nekem is érthetetlen volt. 1 perc és már nem is kell bámulni a touchwizz-et amit amúgy én se szeretek. Tehát ebben nem látok problémát.[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Aki az árán hőbörög, az nyugodtan megvárhatja míg a lentebb sugallt 2 szolgáltató is bevezeti, akkor már elérhető magasságba kerül a "pórnép" számára is.
Nyilván a Speedshop a gyenge nemzeti valutánkon felül meglovagolja az exkluzivitást is (lásd anno nexus s 200 körül, utána meg 70-ért utánad hajigálták) de jól teszik, én is ezt tenném.
-
Hobbbyt
őstag
Hmm.. Csodás telefon. A PenTile miatt Kár érte :/
Nekem a SGS2-n is kap egy zöldes árnyalatot a kép ha oldalról nézem a kijelzőt. Lehet a samunál átvertek engem?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
daniel909
addikt
ez sokkal szebb mint az iphone 4s! ez sokkal szebb mint a sensation xl! ez a legszebb telefon amit valaha láttam! xperia arc? Hagyjuk már...
ja és remélhetőleg a kuglinak köszönhetően jön rá a support évekig. az sem lenne baj ha stock android jönne rá mint a nexusokra. mondjuk a galaxy nexusnak elég erős konkurenciát csinálna mert szvsz ez ezerszer szebb mint a galaxy nexus.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest