- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok! Hogyan lehet HR-t csinálni? Köszi a választ!
Papa
-
Medical
aktív tag
válasz SamiCsillag #12495 üzenetére
Igen létezik.
Én is ebben a cipőben járok! Várni kell.
Lumia 640 XL LTE független.Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Egy furcsaságot felfedeztem.Bemegyek a kapcsolatokba,s nincsenek meg a névjegyek.Hozzáadok egyet s visszajönnek a régiek.Ezt hogyan tudnám orvosolni?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
SamiCsillag
senior tag
-
A_Papa
aktív tag
A frissítés úgy jó, ha
- Windows 10 Upgrade Advisor alkalmazást letöltöm, és ezen keresztül frissítek (láttam nyomógombot a frissítésre)
- Miután felment a W10 csináljak egy HR-t?Köszi a választ!
Papa
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
szucstom
őstag
válasz SamiCsillag #12512 üzenetére
Hát, fogalmam sincs. ha nem aktív egyszerre a két kártya, nem hinném, hogy bármi gond adódhat. Ha minden alkalmazást letöltött a store, illetve befrissítette magát a .164-es buildre, akkor elméletileg hibátlanul kell működnie.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Hubzsi
tag
Nekem eddig annyi változás 10 alatt hogy talán jobban melegszik a telefon mint 8.1 alatt, a rendszer szerintem sokat javult, jól használható a mindennapokban! Majd csinálok en is egy vissza állítást, az elmaradt de még igy is jól megy a vas!
-
GordonSamway
aktív tag
Nekem még nem találja FAST Ringen
[link]"Hosszú és eredményes életet!"
-
Ricardo
titán
válasz GordonSamway #12524 üzenetére
Ez még csak x50-es szériára van, de elvileg hamarosan érkezik insideren.
-
törölt tag
válasz GordonSamway #12524 üzenetére
egyenlőre csak x50 széria kiváltsága a redstone build...
-
Medical
aktív tag
válasz A_Papa #12504 üzenetére
Köszi.
Közben én is találtam egy leírást, megegyezik az általad linkelt leírással!Igen a második az egyszerűbb és célszerűbb!
Szerintem az első leírást akkor kell alkalmazni, ha netán a Lumia valami oknál fogva lefagy.
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
Medical
aktív tag
Nem.
Látod ez nem is jutott eszembe, pedig itt már javasoltátok!
Köszi.Melyik régiót kell beállítanom?
Az én Lumiam, Szolgáltató: Lengyel független! - vagy ez nem számít?
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
karldergroße
senior tag
Mit kell akkor csinálni, ha elakad az update advisor letöltése, az ember kilép nagy nehezen, majd újra akarja tölteni, de már nem találja az áruházban?
-
Attila2003
tag
Hali. Én is boldog Lumia 640 és windows 10 tulaj lettem. A teló mondjuk 2 hete van meg. Egy kérdés: mi van avval a microsoft politikával hogy futtathatóak az android programok a windows 10 telefonokon? És hol lehet kitakaritani a fölösleges fájlokat és szemetet?
-
fuze
őstag
Nálam win10 alatt nem engedi használni a Lumia Camera-t, csak a sima kamerát. Előbbi jobb szerintem. Nálatok is ez van? Ja meg ma egyszer újraindult a telefon, illetve nekem néha beakad, meg gondolkodik. Viszont sok esetben gyorsabb is mint a 8.1 ti is hasonlókat tapasztaltok?
Szerk.: HR volt úgyhogy tökéletesnek kell lennie
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
hroberto
veterán
válasz Attila2003 #12532 üzenetére
Nem lesznek Android appok. A fölösleges fájlokat a Tárterületben tudod törölni.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
starr
őstag
640 DS W10 hivatalos HR után: Glance beállítás nincs, sysapp pusherrel sem lehet feltenni. Érintést, megjelenítést még felment, de a glancra azt mondja nem kompatibilis az eszközzel.
Onedrive nem tölti fel a fotókat, csak egyet. 3 nap üzemidőből fél nap lett. A telepítés 164-ig + a HR 4 órán át tartott. Ezután jött még 44 app frissítése. Sebessége jó, de ugyanazt a hatást sokszor több érintéssel lehet elérni.[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
válasz Attila2003 #12532 üzenetére
iOS portok lesznek egyszer majd ki tudja mikor.
adms.hu | UI Designer
-
boxfan
tag
Most jön le a win 10-es frissítés....
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
starr
őstag
válasz GordonSamway #12541 üzenetére
Az lesz, de egy teljes napot vesz igénybe. Most beindult a Onedrive, feltöltötte a mentett képeket. A felét 2x is, de volt néhány, amit 4x. Teljesen összekutyult mindent.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz GordonSamway #12541 üzenetére
Nem lehet elégszer leírni. Még 8.1 alatt el kell végezni és nincs utána gondod, csak, hogy majd belakd a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
Lehet, hülyének fogok tűnni, de akkor mi a franc van, ha az e-mail bejelentkezéskor hibát ír ki?
Hibakód: 800c0019PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok!
Ma frissítettem a 640 - es céges telefonomat win 10 - re és van egy kis gondom a kapcsolatok beállításával...
Konkrétan első körben nem találtam semelyik kapcsolatot sem.
Próbálom importálni SIM kártyáról, de vannak névjegyek amikre azt írja "mentve a telefonra" a többit kijelöli, de nem importálja.
Valami Skype névjegyeket sikerült beállítanom, de így sincs meg az összes névjegyem.
Érdekesség telefonszám alapján hívtam valakit megjelenítette a kapcsolati nevét, de nem találom máshol...Mit vagy hogy kéne beállítanom?
Fontos lenne a munkám miatt.
Segítségetek előre is köszi!!![ Szerkesztve ]
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Felment a164, de az nem gond szerintetek, hogy egy "Adatok áttöltése" folyamat zajlik (A 107 alatt is végig ment, viszonylag sokáig 22 "valamit" töltött át. 164 esetén 23 objektum van, most tart a 17.-nél...) ? Milyen adatokat tölt át és honnan?
Így csináltam:
8.1-re HR utána 107 és egyből 164.
Ez így nem tiszta W10m telepítést jelent? Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
Papa
-
A_Papa
aktív tag
Oké, köszi a választ.
Mondjuk az érdekes volt, hogy a wifi mellett a mobilnet is bekapcsolódott a frissítés után...
[ Szerkesztve ]
Papa
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest