- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
Nos. Köszönöm a segítséget. Sikerült a frissítés. Öröm, bódottá! Egy kérdés viszont még van. A hr előtt csináltam mentést. Azt hogy tudom visszaállítani? Hol találom?
Te is fiam Bluetooth...
-
zolisx4
őstag
válasz bigsee #12748 üzenetére
Azt hittem ennél is úgy van mint az androidnál hogy bekapcsoló gomb meg hangerő és feljön az android figura.,az a hard reset ,akkor itt máshogy van,akkor ezen nem lehet ilyet csinálni?
Megmaradt minden a helyén 2 ikon hiányzik csak,az meg nem számít újból kiraktam.[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Mi ertelme van vissza tenni a 8.1-et majd ketszer frissiteni? Nem egyszerubb a .164-et feltenni, majd nyomni egy hard reset-et?
-
hnike
csendes újonc
Sziasztok, hol lehet beállítani az sms hosszát? Nem írok gyakran, de most írtam és kb. a második sornál már 2db sms-t írt!!
-
karika85
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az sms-eket, hova menti biztonsági mentésként? Mármint Onedrive, Outlook, vagy hova? Fontos lenne! Előre is köszönöm a választ!
Egyébként szuper a W10m 640-en!
-
starr
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Megcsináltam a 2 HR-t win 10-en egymás után, de nem hajlandó leszinkronizálni a biztonsági mentésemet.
Hogyan bírjam rá? E-mail fiókkal beléptem, bekapcsoltam a bizt. mentést, de a névjegyeken kívül (Téma, jelszó, hangok) nem jön le semmi.
-
ElGatto
aktív tag
Visszatettem a recovery - vel az előző verziót, majd a héten ha lesz időm próbálkozom az újra rakással...
Azért elszomorító, hogy rohadt rég vannak a pályán és nem képesek úgy összehozni egy frissítést, hogy az működőképes legyen alapból. -
zolisx4
őstag
válasz Bali27 #12774 üzenetére
Nem teljesen értem,igazából nem nem nagyon értek a telefonhoz csak használom ,lehet hogy én keverem,vagy az androidnál factory reset volt a gombok benyomásánál nem is tudom.A hard reset az meg a sima vissza állítás nem tudom .
A lényeg jól működnek a telefonok.Vagyis néha a beállításoknál elkezd nagyon darabos lenni ,kilépek újra be a beállításokba utána jó .
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz #01682176 #12776 üzenetére
Ne haragudj én nem tudom,én nem tudok segíteni sajnos , Nokia 735 van a páromnak az is szokta csinálni hogy picit halványabb picit erősebb a fény ,de azt mondtam neki ez természetes kicsi pénz kicsi muzsika A lányomnak van Microsoft 640 és nekem ,de ezek akkor csinálnak ilyet ha autón van a fényerő ,nekem maximumon van nem látom hogy villogna ,de én csak telefonálok vele semmi másra nem használom még netezni sem szoktam rajta.
Max frissíteni tudom hogy segítenek itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
Scofield0007
újonc
Sziasztok!
Pár napja frissítettem win. 10-re, akadt pár probléma, kérném a segítségeteket!
Az egyik, hogy az üzeneteket nem tudom megnyitni. Azt írja, hogy engedélyezzem az adatvédelemnél az üzenetek alkalmazás számára a névjegyalbumhoz való hozzáférést. Ezt sajnos nem engedi, inaktív a gomb, mindegyik alkalmazásnál.
Másik probléma az Outlook posta, gmail-t hozzáadtam, frissítem, semmit nem jelenít meg...
Előre is köszi, ha valakinek van megoldása! -
Ranbo
tag
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy energiafelhasználás szempontjából mi a tapasztalatotok a 10-es rendszernél? nekem az új rendszer érezhetően többet "fogyaszt". ma reggel majdnem dobtam egy hátast, este 100%-on töltve, éjszaka "repülési üzemmódban" reggelre 74% WTF?, a 8.1-nél 97% volt ui. módon. mit ronthattam el? esetleg egy alaphelyzetbe állítás, és lakjam be újra? köszönöm
-
old rocker
veterán
A win10 update-ről: [link]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
starr
őstag
Én tapasztalatom, hogy ha le van zárva, szinte semmit nem fogyaszt. Ha viszont használom 3-4x gyorsabban merül.
Csináld azt, hogy uninstalálj minden előltelepített programot, ami Neked nem kell. Pl sport, gasztronómia, hírek, stb, stb.
Majd a háttérben futtatható programok közül tilts le mindent, ami nem fontos, hogy menjen, különösen az Edge-et.
Az email-ek szinkronizálási beállításainál állítsd át 15 percesre, ha nem fontos, hogy sűrűbb legyen.
Ma én is néztem, 8 óra repülés üzemmód alatt csak 1%-ot merült. Utána viszont 5 perc nyomkodás alatt 5 %-ot.
8.1 idején volt olyan, hogy bekattant, melegedett, és merült. Ilyenkor újra kellett indítani.[ Szerkesztve ]
-
bionic
csendes tag
Hétvégén frissítettem, de semmi HR nem kellett.
Frissítés előtt leszedtem a felesleges appokat, csináltam szabad helyet a telefonon (kb 2GB lett) és 1 óra alatt fent is volt. Rákerestem a végleges bulid-re, arra is felfrissítettem. Utána viszont NEM kezdtem el használni, appokat indítgatni, beállításokat piszkálni, hanem a frissítések és letöltések lapon megvártam amíg a több tucat app (az Áruháztól a Számológépen át a Word-ig) lefrissíti saját magát! Amire azt írta hogy nem sikerült, azt hagytam, megvártam amíg a többivel végez, majd ezket egyenként felraktam. Amikor minden felment, akkor csináltam egy újraindítást. Így minden általam használt app úgy működik ahogy kell. Nincs fagyás, eltűnő naptárbejegyzés, kilépés.A 640 mellett az 535 is így csináltam, egyikkel sincs semmi baj.
[ Szerkesztve ]
-
Ranbo
tag
szia,
köszönöm válaszod!
a beállításokhoz gondolom a takarékos üzemmód->akkumulátorhasználat->háttérben futó
alkalmazások beállításainak módósításánál van lehetőség.
de itt nem találok "e" edge -re vonatkozó kikapcsolási lehetőséget, azt hol lehet?
amit kilőttem itt: kisalkalmazások, podcastok, xbox
mit érdemes még kikapcsolni?
köszönöm.
-
kato78
tag
Hali mindenkinek, vagy 1100 hozzászólással ezelött leírtam már, hogy ha valaki W10 -re frissít, akkor miután kész a migráció, menjen az Áruházba, és állítsa le a frissítéseket, -> megszakítás, és elöször az Áruház appot frissítse. Ezzel a lépéssel felgyorsítható a frissítések telepítése, illetve elkerülhetö hogy bizonyos appok szürkék maradnak, vagy nem elérhetö ideig-óráig a telefon bizonyos funkciója. Miután az Áruház frissült, az app kilép önmagából, belépve újra a telepítések nagyon rövid idöt igényelnek majd.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
starr
őstag
Egy bug, hogy minden program csak akkor kerül be abba a listába, ha már futott a háttérben.
Az edge-el tölts le valahonnan egy fájlt, olyankor fut egy darabig a háttérben, és belekerül abba a listába is.
Mindent kilőhetsz, amit nem akarsz, hogy frissüljön a háttérben.
Levelezést, áruházat, vagy egyéb chat programokat, amikről üzenetet vársz hagy a háttérben futni.
Legfeljebb visszakapcsolod, ha úgy érzed nem működik így megfelelően.[ Szerkesztve ]
-
w.simmons
csendes tag
Sziasztok! Akinek volt már lumia 640xl-en kijelzőn jobb felsősarokban sárga folt annak javítás után nem jött már elő többet? Nekem megint kezd ott valami halványan előjönni, még nem zavaró, de ez idővel megit erősödni fog. Nem tudom hogy ennél a típusnál ez mennyire jellemző, de félek hogy egy újabb kijelző csere után megint előjöhet. Lehet ez a típus valami konstrukciós hiba miatt ilyen, ha igen akkor lehet meg is válok tőle mert nincs kedvem 3 hetente kijelzőt javíttatni. Valakinek hasonló tapasztalatok??
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest