- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Tervezek rápróbálni megint a Windows-ra ahogyan azt 2 éve tettem akkor kudarccal de most elszántabb vagyok a rendszer felé. 640-et érdemes még választani? Illetve ezt vagy a 650-et ajánlanátok jobban?
-
Barell
senior tag
Igen igen, főleg a külső fogott meg meg a + tároló. De windowsnál ugy tudom mehetnek a dolgok SD-re is ugy hogy az megint csak nem feltétlen előny. Akkor még a héten meg is próbálok lecsapni egy 640-re. Vodától hűséggel eltudom hozni 15-ért, 35 lenne a 650, Android front meg 50+ tól indulna de még abban az árban is van aminek a hardvere meg egyezik az általam használt Sony M2-vel amit nem is értek...
-
glutamin
őstag
válasz attszil #12050 üzenetére
Az XL-ben elég nagy akksi van. Nem tudom a sima 640-ek mennyit bírnak egy töltésre, de az XL üzemideje számomra nagyon meggyőző.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
gthomma
senior tag
Végleges búcsút vettem a perfect music-tól. Kikapcsolt wifi és mobilnet nélkül reklám ??? Na takarodj anyádba!
[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A telóval tudok mozgó képet ksézíteni ugyebár.... s az lenne a kérdésem hogy azt hogyan tudom lementeni gépre,úgy hogy mozogjon is?
Előre is köszönöm a segítséget.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
GordonSamway
aktív tag
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Nooeca
senior tag
válasz hroberto #12063 üzenetére
Most komolyan az az érved a 650 mellett hogy Windows 10 van rajta?
Még márciusban - ha dátumot nem is tudjuk - lesz a 640-en is, szóval egyrészt ez nem érv a 650 mellett, másrészt pedig a 650 a külsője miatt drága.Sok esetben visszalépés a 640-ről hiszen alapjáraton a hardveres része a 640-ben jobb, leszámítva a kamerát. Viszont kicsit kerekítve de majdnem 1,5x-es-dupla áron kapható.
Szerintem addig kéne 640-re lecsapni, amíg csak lehet, hiszen nem csak rendkívül jó ár-érték arányú, de valamivel jobb belső is van benne mint a 650-ben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nooeca
senior tag
válasz Luck Dragon #12067 üzenetére
Őszintén ezt nem is néztem, mert mikor megláttam hogy a 650 újabban gyengébb vasat hordoz, nem volt kedvem tovább nézni a különbségeket. Vagy ha néztem is elfelejtettem, nem emlékszem.
De ez így még nagyobb vicc csak, hiszen hiába jobb a kamera, ha kisebb a felbontás. Sokan azt hiszik minden a megapixel...
-
hroberto
veterán
válasz Nooeca #12066 üzenetére
Nyilván nem csak a Windows 10! Hanem az Amoled kijelző, a dupla tárhely, az előlapi kamera, valamint a kinézet, ami számomra lényeges. A 10 már csak hab a tortán.
Használtam 640-et míg a 930-am szervizben volt, igazából komolyabb problémám nem volt vele, de recsegett a hátlap, és a kijelzője elég gyenge volt számomra.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Nooeca
senior tag
válasz hroberto #12069 üzenetére
Az amoled kijelző nekem gázos. Én nekem első hogy IPS kijelzőt veszek és nem amoledet. Egyébként meg rosszul fogalmazol mert a 640-nek szebb a képe mint az XL változatának mivel nagyobb a ppi. Sőt a 640-nek kifejezetten szép a képe az összes többi kategóriában található mobilhoz képest.
A dupla tárhely meg nem érdekel ez nem Iphone lehet 128 GB-ot is beletenni SD.-vel.
Előlapi kamera nem jobb mivel kisebb a felbontás, hiába a megapixel.[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
A sima szilikontok nálam is. De nekem olyan van ami egy tok, és nem kell levenni a mobil hátlapját, hanem csak bele kell tenni pluszban a szilikontokba. Ez azért elég fain.
Azokat én sem szeretem amikor le kell venni a hátlapot és úgy belerakni valami tokba.
Kicsit ilyen elegánsabb lett a telefon, olyasmi lett tőle mint a 650, hiszen az oldala ilyen "négyzetes lett" csak éppen egyszínű az egész, nincs benne ez a szürke átmenet. Meg nem fémes hatású, maximum távolról látszódhat úgy.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz Nooeca #12071 üzenetére
Nem kívánok Amoled vs IPS vitát nyitni, de volt már Amoled kijelzős telefonod? A 640 kijelzője nagyon fakó, és a fekete is hagy némi kívánnivalót maga után. Nem véletlen, hogy a flagshipekbe nagyrészt Amoledet tesznek. A következő generációs szifonok is ezzel jönnek az a hír járja.
Amúgy én az XL-ről egy szót sem ejtettem, nem értem hogy jön ez ide. A 640 kontra 650-ről volt szó.
A nagyobb tárhely abban az esetben jön jól, ha sok applikációt telepít az user. Mert hiába az SD bővíthetőség, az alkalmazások kártyára telepítve valószínűleg lassabbak lesznek.
Azt meg azért főleg nem mondanám, hogy a 640 1 Mpixel felbontású előlapi kamerája jobb lenne a 650 5 Mpixeles kamerájától. Nem is értem, hogy lehetne kisebb a felbontása?!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
zorzy4
addikt
válasz hroberto #12076 üzenetére
A 650 gyengébb hardverrel és ami még rosszabb, gyengébb akkuval jelent meg, ráadásul drágábban. Mindezt nem ellensúlyozza a jobb kijelző, és fém keret. 40000 ért kártyafügelenül még alternatíva lenne.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Nektek is szokott egy kicsit akadozni a Facebook alkalmazásnál ha görgettek?
-
Nooeca
senior tag
válasz hroberto #12076 üzenetére
Volt amoledes kijelzős telefonom a 930. Használtam kb 4 hónapig, eladtam az amoledsége miatt.
A 650 720p-s a 640 1080p-s videót készít.
Az SD kártya teljesen mindegy, én mindent oda telepítek, és jelenleg "bug" okozhatja a kártya lassúságát, de ez meglesz oldva, hogy gyorsabb legyen.
Nekem ez a "fekete pixelnél kikapcsol a képernyő" nagyon irritál, és nagyon gagyi kijelzőt produkál.
Chipset
Qualcomm MSM8926 Snapdragon 400 (640)
Qualcomm Snapdragon 212 (650)GPU
Adreno 305 (640)
Adreno 304 (650)Removable Li-Ion 2500 mAh battery (640)
Removable Li-Ion 2000 mAh battery (650)0,5%-al nagyobb a kijelző a 640-nél, független hogy mindkettő 5" az érintőpanelre értve.
Nem beszélve hogy a 650-ben compass szenzor sincs.GSMArena szerint a 650 WMA és WMV-t sem játszik le.
Mindezért szintem 1,5% drágább mint a 640, ellenben van benne nagyobb előlapi kamera és dupla tárhely ami szerintem a fentieket bőven nem kompenzálja. Szerintem az egész telefon pénzlehúzás, még ha egy árba kerülne a 640-el, azt mondanám versenytársa lehet a 640-nek, de így nem az.
Akkor sem lenne jobb, ha egy áron mozognának, csak legalább megérteném, ha valaki 650-et vesz.
[ Szerkesztve ]
-
KunEmber
senior tag
-
Biciklis_C
újonc
Sziasztok! Lumia Panorama App-al hogy vagytok megelégedve?
Nálam "Where are you? Line upwith your last shot.˝ kiírás jelenik meg
és utána semmi. Ezt nem tudom értelmezni. -
Švejk
őstag
válasz Biciklis_C #12084 üzenetére
Ha túl gyorsan mozgatod/nem tartod stabilan a telefont, akkor írja ki. Ilyenkor a teendő hogy ahol a panorámakép előző elemét fotózta, oda vissza kell vinned a telefont, és onnan újra felismeri hogy hova kell mozgatnod a következő fényképért. Kell hozzá egy kis türelem, de szép képeket lehet vele lőni, ezt pl. tegnap csináltam vele: [link]
-
Švejk
őstag
válasz Biciklis_C #12086 üzenetére
Nekem működik (Win10-en vagyok) nálam nincs probléma. Próbáld meg hátha újraindítás megoldja.
-
szita.erno
aktív tag
Tudtok ajánlani valami jó FTP.alkalmazást.
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
samu2062
aktív tag
válasz hroberto #12063 üzenetére
A 950 egy erőmű,a 6-os szériához képest,ami lehet hogy kiküszöböli a w10m esetleges hibáit.Ami a 950-én frankón megy,nem biztos,hogy egy 6xx-on is olyan jó lesz.
Más: Olvasgattam itt a 640 vs 650 dolgot.Egyenlőre én is a 640 mellett voksolok.A 650 még nagyon drága a tudásához és a 640-hez képest.
hroberto:Hogy a 640 kijelzője nagyon fakó,ez így egyszerűen nem igaz.Persze nem 9xx-hez kell hasonlítani,de áráért,nagyon rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
S3RIOUS
tag
átolvasva most már látom, hogy csak tesztelték a redstone-t a 640-esen, de azért elég fluidnak tűnik, szerintem érdemes lesz rá várni
-
samu2062
aktív tag
válasz ToniSoprano #12092 üzenetére
Igen,a kicsit fakó és a nagyon fakó között azért van különbség.Ha ő is kicsit fakót írt volna,nem is szóltam volna semmit.Alapból a szaturáció negyedig van.Ha felhúzod félig már jó is,nekem is így van.De ez ízlésfüggő is.Ám aki tényleg fakó kijelzőt akar látni,nézzen meg pl. egy 532-est.A 640 kijelzője álomszép ahoz képest. 😁
[ Szerkesztve ]
-
GordonSamway
aktív tag
Na szép.Nem jönnek az emailek csak ha feloldom a telefont. Tegnap csináltam egy HR-t és a dupla sms ikon is eltűnt csak egy maradt.
"Hosszú és eredményes életet!"
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Az normális jelenség, hogy a fájlkezelőt, amikor megnyitom kicsit szaggatva tölti be a képet?
A Facebook alkalmazás is kicsit szaggat görgetésnél.
Ez lehet hardveres hiba? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz GordonSamway #12097 üzenetére
Már megint előjött ez a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest