- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rm250
csendes tag
válasz dani993 #2754 üzenetére
Egy hagyományos 3MP-es fényképezőgéppel készített kép, a tv-n visszanézve kb. dupla-tripla minőségű, mint az O3D-vel készített fénykép, főleg a 3D-s képek rettenetesen gyenge minőségűek
A video felbontása a telefonon visszanézve nagyon jó, a tv-n pedig egy rakás sz..r.
A tv-vel nem lehet gond, mert egy új LG 47" Cinema 3D. A HDMI kábelből pedig a lehető legjobbat vettem. -
Kephamos
addikt
Igen, normális. Ha 3D -ben csinálsz fotót, akkor két képet csinál, fele akkora vízszintes felbontasban.
Más : ha nem lesz ics a telefonra hivatalosan, akkor búcsút intek az androidnak és szifont veszek helyette, mert itt mindig csalodnom kell. Az is drága, de ott legalább minőségi szolgáltatást kapok a pénzemért. Mellesleg azért is valsztottam ezt a modellt, mert azt ígértek, hogy lesz rá ics...
-
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Tesómnak van egy ilyen telója és most készülök frissíteni. Olvastam már jót és rosszat is a GB-ről. Össze tudná nekem foglalni valaki, hogy milyen hibák vannak ami mindenkinél előjönnek GB-n. Vagy ha szerencsém van hibátlan lesz? Egyébként T-Mobile-os a teló. A Froyo nem muzsikál valami jól a telón ezért is akarnám frissíteni, de kicsit elbátortalanodtam az utóbbi időben.
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
spuros
őstag
válasz Psychlo #2759 üzenetére
Tedd fel nyugodtan a GB-t.. Nem rosszabb mint a Froyo.. Ugyanúgy hamar merül.. Olyan hibája nincs ami itt mindenkinek előjött.. Írták előtted párral, h a Froyonak jobb a basebandje.. Meglehet.. Az fix, h az lg mindkét szoftvert eléggé hanyagul módosította.. A főzött romok meg sajnos nem elég kiforrottak főleg, h javarészt az lg gyárira épülnek.. Személy szerint nekem a GB jobban bevált.. Hibátlan nem lesz mert a szellem a gépben van, viszont nem hinném, h sok panaszod lenne rá..
(#2756) Kephamos Abban én is egyet értek, h ha nem lesz ICS vagy nagy lesz a cirkusz körülötte akkor én is lépek.. Maradok az Androidnál mert nekem nem jött be az iphone de másik gyártót nézek.. Samsung mondjuk. Vagy ZTE mivel ha minden igaz most adnak ki egy brutál kis tegrás készüléket.. Továbbá a ZTE-re lehet számítani support téren a lelkes júzerek által.. Vagy a Nexus széria mert ott nincs para a frissítéseken.
Viszont amíg az O3D nálam van addig élvezem, mert páratlan ketyere..[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
hát én asszem átnyergelek a samu sgs2 re ha gondok lesznek a support al. a winmo valahogy nagyon nem jön be. túl kötött. vagy zte viszont ha valaki 2évvel ezelött azt mondta volna hogy kinai mobilra fogok kacsintgatni akkor azt körberöhögöm!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
eladogeppc
veterán
Úgy látom Cyanogenék beindultak. Utoljára 2 napja volt friss verzió !
p920
nightly
cm_p920_full-49.zip
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
SZERK: Más !! Hogy a Píbe rakok a kártyára 4Gb-os fájlt Fat32-őn ?? Mert hogy HDMI meg minden ?? Köszi !
Ezt a változatot próbáltátok már ???
AcuraRom 7.1?????????
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
spuros
őstag
válasz eladogeppc #2771 üzenetére
Fat32 nem kezel 4gigás fájlt.. Külső memkártya bele és ntfs formázást kell neki adni.. Valaki említette a 7.1es acurát nemrég.. de én nem próbáltam..
( #2769 ) RVR400: egyébként nekem is hülyén hangzik a mai napig.. csodazip...((:
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
A root nélküli backup-ra valakinek valami?
-
bruti01
őstag
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
eladogeppc
veterán
Skacok. Nektek mennyit bír ez a dög, ha WiFi be van kapcsolva ? Nekem úgy hogy néha használom baromi hamar lemerül a telefon.
nincs pár óra amikor ébren van.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
spuros
őstag
válasz eladogeppc #2779 üzenetére
Nekem most acurával (adtam neki még egy esélyt) tegnap este óta 3%ment le.. Magam is meglepődtem. Mondjuk nincs telepakolva programokkal sőt root uninstallerral sok mindent kiszoktam pakolászni belőle..
Azért az egy napot szokta bírni mindegyik rommal rendes használattal nekem..(#2778) bruti01 Úgy legyen...(:
[ Szerkesztve ]
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet resetelni a telefont van valami kód? Nem a gombos megoldásra gondolok hanem szerviz menü vagy ilyesmi. Annak idején az Arenamhoz volt ilyen kód.
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
Cynicelectro
aktív tag
Én is nagyot csalódtam 100ezer forintért jobbat vártam! Az legújabb gyári ROM van rajta. Nekem videórögzítés megy sz@rul. Nem szoktam fullHD-t rögzíteni(a TV-m is csk HD) de kíváncsiságból kipróbáltam, úgy lefagyott, h. csak az akksikivétel segített. Gondoltam az a baj, h. a class6-os memkártyára ment, és nagy a bitráta. Átállítottam belső memre, ott is elég a hely, de ugyanazt produkálta. Sebaj gondoltam, marad a HD. Itt meg az a gond, h. rendszertelenül de felvétel közben meg-meg akad a kép. Gondoltam lejátszásnál ez nem így lessz, de tévedtem, ott is akad, mindezt belső memóriából. Nem tudom mit kellene kitalálni, v. downgrade-elni ha lehet, vagy a harmadik negyedévben jön az ICS. Tényleg úgy várom már mint a Messiást.
Megígértem magamnak, h. ez lesz az utolsó nagy anyagi beruházásom mobilba. És, h. ez milyen jó lessz DualCore, DualChanell, 3D, most már cseszhetem. Lecserélni nincs pénzem...
Ha valakinek esetleg lenne ötlete, szívesen fogadnám a tanácsokat. Főzött ROM-ot nem fogok soha használni, mert az a fajta vagyok, akinél tutira besz@rn@ a teló. Pláne, h. a gyári rom is ilyen bug-os, amit brutáll mérnökök raknak össze, akkor milyen lehet az a ROM amit egyetemisták, félalkoholos mámorba, betépve Hack-kelnek össze. (elnézést a CyanogenMod munkatársaitól) -
spuros
őstag
válasz Cynicelectro #2782 üzenetére
A videó felvétel/lejátszásnál ugyanezt produkálta a kép.. megakadt. Főzött romion nem volt vele gond..(: Az lg saját romjának hibája lehet.
Szerintem jók a mérnökök az lg-nél is.. csak sok a megkötés ami ilyen hibákat generál..[ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz eladogeppc #2779 üzenetére
Nekem is nagyon zabál a WiFi. Viszont ha belépsz a menüjébe(wifi-beállítások) és nyomsz egy helyi menü gombot, speciális menühöz jutsz ahol tovább lehet konfigolni.
Wi-Fi kikapcsolása:
-ha a képernyő kikapcsol
-soha amikor csatlakoztatva van
-soha
Még statikus IP-t is adhatsz de a lényeg a használattól függően be tudod állítani. Ha nem "torrentelsz" érdemes úgy beáállítani, h. ha a képernyő kikapcsol a WiFi-t is lőjje ki, ha nem használod a telót minek menjen. Ha feloldod a bill. zárat úgy frissít meg szinkronizál(mail, időjárás stb.)
Nekem speckó a sohára van állítva mert ha megy esetleg a Ttorrent kliensem, akkor kár volna kikapcsolódnia, viszont én is jártam úgy, h. bekapcsolva felejtettem és egy pár óra alatt leesik 30%-ra(!) a töltöttség. Alapból egyébként az első van beállítva. Nem is tudom értelmezni mit jelent a második, ill. több dologra is gondolhatok...(ha roouterhez van csatlakoztatva, vagy ha aktív kapcsolat van, mondjuk netezés, szinkronizálás?) -
bruti01
őstag
válasz Cynicelectro #2782 üzenetére
érdekes nálam nem fagy full hd-ban se! tökéletesen teszi a dolgát 1,5 napos üzemidővel!
-
Cynicelectro
aktív tag
Egyet nem értek(na jó, nem sok mindent értek) ha másnál jól működik ez a ROM akkor nálam miért produkálja ezt. Hibás a ROM? Ilyen speckó biztonsági protokoloknál(amikor v. 3x ellenőrzi a ROM helyességét, hibátlanságát, épségét), hogy fordulhat ez elő, vagy hardware-es a gonnd?
Ja és zenelejátszáskor(SD-karirol) is meg meg akad és nem bizonyos számoknál, hanem össze-vissza, ez is memória-olvasási hiba lehet. -
spuros
őstag
válasz Cynicelectro #2787 üzenetére
Ez egy olyan dolog szerintem, h ki kel fogni.. Két egyforma telefon nincs. Így van ez aksi téren is. Van akinek 2-3 napot is elmegy. Van akinek minden nap töltenie kell.. Tüskének tüske de nem olyan nagy..(:
Vagy bizonyos tünetek beleférnek a tűrésbe.. Még ezt is el tudom képzelni..
[ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
Egyetértek! De az én tüském nagyobb nem csak a rövid üzemidő a gondom. Ha szervízbe vinném, felfrissítenék a ROM-ot vagy még azt sem) és visszakapnám ugyanúgy. Ha meg a kereskedésbe vinném vissza, az árát úgy sem adnák vissza. De még elpasszolhatom ócsójér, így kitolva a vevővel is.
-
Sziasztok. Nekem is nagy csalódás volt ez a teló. Én mindenképpen eladom, még azelőtt, hogy falhozvágnám. Mostanában velem is eljátszotta, hogy nem tudnak felhívni. Hát ez mi??? Egy százezres telefonnál? Meg 3. negyedévben ICS? Addigra már régen kint lesz az 5.0. Az a helyzet, hogy már az Androiddal is kezd a tököm telelenni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
spuros
őstag
válasz Cynicelectro #2789 üzenetére
Mondjuk egy próbát megérne a szervizben. Jobb mintha nem tennél vele semmit..
-
DonMaster
addikt
3500 akksival nekem reggel 8tol le a töltöröl és csak telefonálásra hazsnáltam wifi gps kilöve ugy éjfélkor 11%-ot merült vagyis 89%-on volt az akksija
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Tibric
tag
Nekem is van egy ilyen telóm 3 hete és frissítettem 2.3.5-re.
Dettó nem fogad hívást néha meg volt már hogy sms-t sem. Hivófélnek kicsörög rendesen...
Legszívesebben én is a falhoz vágnám, egy ilyen kategóriás telefonnál ilyen hiba. Vicc...
Ezzel tényleg nem lehet semmit csinálni és az LG is leszarja? Biztos tömegével érkezik be panasz ezügyben hozzájuk, kiadhatnának valami frissítést igazán.
Ezekkel a főzött romokkal amikről itt írogattok javíthatja ezt a hibát esetleg? Mert akkor lehet megpróbálnám.
Bár soha nem csináltam ilyet de egy jó leírás alapján nem hiszem hogy gondot jelentene.
??? -
torrrent
aktív tag
Na végre nagy nehezen visszakaptam
Szóval szerintem gyakorlatilag alig változtattak az új optimus 3d-n ebbe a formába felesleges volt kiadni. Picit gyorsabb proci, dupla ram, vékonyabb ennyi (nevetség a plussz 20 mAh növekedés. Én tuti nem cserélem még le.
Ja: Szerintem a fém csík a mienknek a hátulján nagyon szép design és mint írtam, nekem kézreálló a teló ebbe a méretbe is.Én speciel ezt (optimus 4X) gyúrtam volna bele a 3D funcióba.
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Kifújt a topik?(:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest