- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Akad? Félreértelmezted a dolgot. A legkisebb hibája az, hogy néha megakad egy picit. Igazából szinte egyáltalán nem laggol, legalább is nálam. Amennyire meg igen, annyira szinte az összes droidos gép. Itt nem az esetleges akadással, akadásokkal van gondja a usereknek, amiatt ne aggódj!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
spuros
őstag
válasz Telomanikus #3603 üzenetére
Nálad mi van fent (rom)?
-
hito
nagyúr
válasz Telomanikus #3605 üzenetére
Szerintem nalad mar nem csak szoft hiba lesz.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
spuros
őstag
válasz Telomanikus #3605 üzenetére
V21A? Mert az egy nagy sz@r.. Annál jobb sokkal a v10K és a v21D..
Egyébként nem csak szoftveres hibára gyanakodnék én sem. Egy szervizelést megérne.
[ Szerkesztve ]
-
Telomanikus
senior tag
Írtam Vodának, hogy baj van. Meglátom mit mondanak. De persze mihelyt lesz időm beviszem szervizbe.
-
Ben96
tag
Ezt a módszert használtam:
1.töltsd le ezt a fájlt: [link]
2. Telepítsd a (ha még nincs telepítve)
a) B2CAppSetup.exe , ez a hivatalos Flash program (telepítés után rögtön a drivereket is)
b) msxml.msi
Telepítés után kapcsold be a telefonon az USB hibaelhárítás opciót (menü/alkalmazások/fejlesztés alatt találod) és csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. Várd meg míg települnek a driverek.
3.Indítsd el a Windows Enabler.exe fájlt és kapcsold ON állásba!
4.A frissítő programot állítsd 3GQCT-re, a Phone Modeot Emergency-re, és válaszd ki a telepíteni kívánt kdz fájlt, és nyomj egy Normal web upgrate testet.
5.A nyelvet állítsd magyarra, nyomj egy ok-t, és kezdődhet a flashelés=)Rootolásnál pedig Superoneclick-et.
Gondolkoztam rajt, hogy kipróbálom a V21D-t, vagy megvárom az ICS-t, de most, hogy tényleg fontos lett, hogy a telefon része a mobilnak 100%-os legyen, már nincs kedvem várni, vagy kísérletezni, annak örülnék leginkább ha azt mondanák a T-nél, választhatok valami mást. Amúgy minden mással nagyon elégedett vagyok, csak hát olykor telefonálni is szeretnék róla, ahhoz pedig nem nagyon ért.
-
THomas007
senior tag
Ha 21d-ről vissza szeretnék váltani, v10k-ra cwr-el zip-ből, akkor ezt simán megtehetem, vagy lenne valami probléma a baseband miatt?
-
pook20
aktív tag
hmmmm a nagy testvér figyel téged!!!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
pook20
aktív tag
hogy ne csak a 3D-nek vannak furcsaságok! más telefonnak is vannak hibái!!!/nekem ghost call nem volt tudtommal!)/ez szerintem sokkal rosszabb!!
http://androidportal.hu/2012-04-18/samsung-galaxy-nexus-negativumok
[ Szerkesztve ]
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
pook20
aktív tag
ok! de akkor inkább legyen egy jol összepakolt android rendszer mint egy toldozgatott foltozgatott folyamatos frissítésre szolgáló 4.0 android rendszer!!
-
Telomanikus
senior tag
Na holnap viszem a Vodába...amíg szervizben van kapok egy vele megegyező tudású telót...meglátjuk mi lesz.
-
spuros
őstag
válasz Telomanikus #3624 üzenetére
Iphone 3g..(: neeem egy nokia lumia vagy mi a neve.
-
spuros
őstag
válasz Telomanikus #3626 üzenetére
Az jó cucc..
-
zolione
csendes tag
[ROM][21/4/2012]CyanogenMod 7.2+ v1.0 stabil
-
arzz
tag
Valaki tudna segíteni ?
Már az agyam eldobom, sehogy se tudom feltenni a p920 telómra a 2.3-at..Mikor telón belül rámegyek a frissítésre, kiadja hogy ez a legfrissebb..
Lg update tool se talál hozzá frissítést
Kínomban már ráflasheltem a clockworkmod recovery-t és leszedtem egy főzött romot, fel is megy szépen, de nem fog hálózatot...
Valaki segítsen kérem, mert már felhúzott nagyon...
A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
arzz
tag
Valaki privátban ki tudna segíteni ?
Már a sima gyári ginger is jó lenne, csak ne ezzel a vacak 2.2-vel kelljen bénáznom.
-
synar
őstag
Nálam a hétvégén a ThiaiZ O3D V2.7.1 GB volt fenn. Szép is gyors is, de úgy merült óránként 10%-ot, hogy hozzá sem nyúltam, akármit próbáltam, nem sikerült csökkenteni a fogyasztást. Most kipróbálom a V21D-t, hátha az jobb, ahogy írjátok.
Sikerült valakinek rábírnia a gombokat folyamatos világításra, az első hozzászólásban leírt build.prop bejegyzés segítségével?[ Szerkesztve ]
-
arzz
tag
Nekem nagyon bejön a gyári ginger.
Eddig nagyon gyors, bug-gal nem találkoztam, és egész éjszaka 1 %-ot se dobott le...Délután kipróbálok 1-2 főzött rom-ot, de lehet hogy maradok az alapnál, mert végülis semmi gondom nincs vele.
-
arzz
tag
Na megvan az első csúnya hiba... hívás után ledob a hálózatról... Baseband hiba ? :S
-
spuros
őstag
Kísérlet képen hagytam frissíteni a v10k-ról a v21a-ra.. reggel kapásból három szellemhívás. szép volt. ezért ne éld bele magad.. ha már Gb akkor v21d vagy az cm7-ek esetleg.. én most olyat nyúzok. nincs 3d de jelenleg nem is zavar..
(#3640) RVR400 most viszont már próbálkozhat GB romokkal..(:
[ Szerkesztve ]
-
arzz
tag
Na ezt dobtam rá, végre úgy tűnik jól megy
Overclock-ot nem tudtam megoldani, de mind1, nem is kell, kinek nem elég 2x 1ghz ?
Eddig ghost nem volt, megy minden, pörög mint állat, és quadrant is jelzi már a 2 magot.
A hozzám hasonló lámáknak leírom hogy 2.2.2-ről frissítsetek elöször gyári 2.3.5-re (v21a)
Utána root, rom managerrel recovery, utána mehet fel a rom amit linkeltem.
A rom v21b alapú, és lekopogom... eddig jónak tűnik.
-
Kephamos
addikt
Jelentem visszajött a telefonom a szervizből Hatalmas szoftverfrissítést hajtottak végre rajat, ami 1 hétig tartott nekik. v21d-ről v21d-re frissítettek. Tudnak a srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest