- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
phonefan
tag
a lényeg hogy froyo bb legyen, ghost callok nélkül. és szeretném a linkben megadott romot feltenni (lehetőleg froyo bb-re, de azt ígyis úgyis felteszem)
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
phonefan
tag
az új rom manager még most is brickeli??
vagy más módszer amivel 2.2.2-es romot lehet felrakni??„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
-
phonefan
tag
ezt hogy kell feltenni?? most 2.2.2-nél v10k alatt recovery menübe nem dob fel olyat h install rom from sd card, vagy install update.zip.... ezeket hogy lehet elővarázsolni?? rom manger is csak újraindítja recoveryben, ami mint már mondtam mintha hiányos lenne
szóval?? nem tudom hogy így hogy lehetne feltenni az adott romot, ha nem tudjátok mit értek az alatt hogy nem dobja fel recoveryben az adott opciót lefotózom (ha tényleg szükség lenne rá)„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
eladogeppc
veterán
Na nekem sikerült Win XP alatt az LG Flashtool.
Maradt a fent említett Baseband.
Ilyenkor mi van ?.fls-t is telepítettem..
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
phonefan
tag
mindenki rakja fel ezt touch recovery-t sokkal jobb, és használhatóbb, és 100% hogy nem vágja tönkre néhány rom managerrel szemben.
fent van at áhítottt rom is, quadrantban: 4042 pont, antutu: 6000 pont, smartbench'12: 5323 pont
viszont zabál rendesen: performance módban 20 perc, durván 10% az akksiból„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
eladogeppc
veterán
Most akkor mi van a baseband-el ????
Felraktam a v10k-t ismételten. Baseband-et is telepítettem .fls
Semmi nem garantálja hogy ez a baseband van rajta.Nincs semmi program ami kiolvasná, hogy milyen baseband van fent ?????
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Tibric
tag
Na nekem szombat este óta ugye V10K-m van.
Minden nagyon szuper és jó, kivéve egy dolgot.
Napjában 2-3-4-szer újraindul a telefon magától.
Van erre ötletetek hogy mitől lehet? -
RVR400
veterán
-
spuros
őstag
A wipe cache stock recoverynél is van ha jól emlékszem.. Annyi a lényege, hogy kiszemeteli az ideiglenes tárolókat..
(#2919) RVR400: Rendben köszönöm..(:
(#2920) torrrent igen nekem is feltűnt.. Nem véletlen gondolom..((:
(#2921) phonefan viszont ha hamar merül akkor szvsz semmit nem ér.. (mert azt írtad, h nagyon hamar lemerül így..
[ Szerkesztve ]
-
beszili
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel vízálló tok!
Strandra 3D-s víz alatti videókat csinálni, vagy csak simán vizibiciklire, raftingolni stb.
[link][ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy Pda Air márkájú kiegészítőket hol lehet rendelni?
Egy ilyen tokot akarok szerezni: [link][ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
válasz phonefan #2928 üzenetére
Hogy őszinte legyek... Az internetes megrendeléseket ha csak lehet, kerülöm.. Tudom, túl régimódi vagyok, sokan vágják a fejemhez..
Hogy ne csak a gyügyüimről írjak.
A V10K holnap lesz egy hete, hogy üzemel nálam, TÖKÉLETES! Minden fenn van, melegedés nincs, random merülés nincs, minden este töltöm, de következő este még van benne ~ 30%. (Éjszakára kikapcsolom) Tehát reggel 7-től este 9-ig között merül eddig. Stabil, marketes frissítés után pár másodpercig kicsit laggos, de ezt leszámítva gyors, atomstabil!
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Lehet hogy spanyolviasz ???
Megcsináltam a v10k telepítését a megfelelő baseband lefrissítéssel.
Meg kell hogy mondjam, hogy azóta csoda történt a kütyüvel.
GB után egyszerűen álom.A kdz-s telepítés szerintem kikerül valamit, mert úgy vettem észre hogy nem
törődik a baseband-el.Valamelyik linken fent van a metódus, és csakis kizárólag XP alatt megy.
Azóta egész nap Wifi bekapcsolva. Nyomogatás, NET, és 22 óra alatt 70%-on vagyok !
A GB alatt ilyen soha nem volt, sőt a többi ROM alatt sem !!!
-
renee7
tag
válasz eladogeppc #2930 üzenetére
Nem tudom.
Elsőre, miután a V10K-t feltettem, ~48 órát bírta. De nem csak a baseband a lényeg. Miután minden felkerült, én a Kaiten Mail-t használom levelezésre, exchange, imap, azért beállt a reális 14-18 órára. Tehát sajnos csodák nincsenek, egy üres, és egy belakott teló egész más fogyasztást produkál. Meg kell mondjam, elégedett vagyok, a V10K-val szemben az volt a minimum elvárásom, hogy 8 órát kibírjon. A V21A ezt nem tudta megbízhatóan hozni. A V10K bőven az elvárásom felett teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
válasz eladogeppc #2932 üzenetére
Lehet, de nem biztos. Az mindenesetre feltűnő, megnéztem, hogy a V10K-val nekem sem változott a baseband verziószámom. Viszont mégis tökéletes.
Azt tudnám reálisan elképzelni, (kiindulva a HTC-kből) hogy van itt is egy radio partíció, oda fleshelődik a rádió rom, ha úgy tetszik baseband, és van egy rádió config partíció. Ott meg a rádió rom beállításai tárolódnak. És síma flesheléskor ezek az értékek nem íródnak felül, vagy nem mindig, és ezek kavarnak be. Míg, ha basebandot is újraflesheled, akkor gyalulja a radió config partíciót.
De ez csak találgatás...
Mindenesetre most elégedett vagyok, nem érzek kedvet majd két hónap után a kísérletezéshez. A V21A semmi többlettel nem bír számomra a V10K- hoz képest. Majd ha lesz végleges CM7, (nagyon lelassultak, nem nagyon vannak új buildek, szerintem magát a romot fagyasztják a fícsörök szempontjából, már csak illesztik,) vagy ha lesz gyári ICS akkor majd megint romolok.
-
spuros
őstag
Be.. A főzött romok magasabb benchmark eredményeken kívül semmiben nem voltak jobbak számomra mint a v10k... Használat közben nem volt gyorsabb, nem bírta az aksi sem jobban, stb...
Továbbá ha gond van a telefonnal, csinálok neki egy hivatalos lg updatert (mert a garipapíromon van már egy szoftverfrissítés plecsni), felfrissít és nyugodt szívvel mehetek gariztatni..(: -
Tibric
tag
Sziasztok!
Én is úgy látom hogy a GB baseband-je van fennt a V10K mellett.
Ha csak baseband-et akarok frissíteni azt hogyan tudom megtenni leírná nekem valaki részletesen? Vagy tudtok egy linket adni hozzá?(#2922) Spuros:
A hard reset menüjében nézelődtem de nem találtam clear cache wipe-ot.
Az lehet ha megint nyomnék egy factoryt akkor más menüpontokat is hozna, de úgy emlékszem ott mindenre yes-t nyomtam legutóbb amire lehetett. (nv partition és hasonlók is voltak ott)Bocs hogy bénázok próbáltam utánamenni ezeknek a dolgoknak de nem találtam egzakt infót.
-
-
Sziasztok. Én 2 napja használom az Acura 7.1es romot. Eddig semmi problémát nem tapasztaltam vele. Nekem az aksi is jól bírja. Tegnap este bekapcsolva felejtettem a wifit és a szinkronizálást, reggelre csak 8%-ot merült. Ráadásul gyors is. Most kijött az ICS frissítés a kis tabletemre... Jóval smooth-abb az egész. Remélem az Lg-nél is érezhető lesz a változás. (ha egyszer kijön...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
torrrent
aktív tag
"Hogy az egész piacot nézve mi lehet a megoldás? Az, ha a Google lassít a frissítésekkel, a gyártók pedig elkezdenek a gyorsaság helyett a minőségre és a szolgáltatásokra rágyúrni."
Végigolvastam: Nem igazán a céget kell fikázni legnagyobbrészt a google a hibás. Bár azzal nem értek egyet, hogy nem a pénz miatt nincs elég szakember, miért nem csábítanak nagyobb fizetéssel külföldi android szakértők: Mert a Kóreai android szakértők negyed annyit kérnek.
-
Tibric
tag
Ezt a hardreset menüben?
Úgy néz ki a hardresetem hogy:
(Android system recovery 3e)
Ennyit kérdez: Confirm wipe of all user data?
Majd van egy csomó "no" egymás alatt, és az egyik a sok "no" közt a
"yes -- delete all user data"
Ennyi. Nincs olyan amit Te írsz.[ Szerkesztve ]
-
Dellorto21
tag
Hali kicsit lemaradtam az utóbbi időben. Nem tudja valaki hogy kell vagy lehet e már valamilyen módon rootolni a v21b-t és ha igen akkor hogy?
-
Reignman
aktív tag
Bocs, hogy újra rákérdezek, de ezeket
http://www.youtube.com/watch?v=etKwF_xQHa4&feature=related
a videókat, akár neten, akár a telefonra rátöltve nem lehet megnézni? Vagy a szokásos IMAX 3d mozikat?
Nekem a videolejátszó az opcióknál csak a 2d-3d váltást ajánlja fel, illetve a képméretet.
Pedig ezek is ugyanúgy két-oldalas videók, csak nem rakja öket össze valamiért.
Bocs, ha baromságokat kérdezek...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs