- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
phonefan
tag
válasz Cynicelectro #3782 üzenetére
énis samu class 10 32gb-t használok, és tökéletes, amugy, hidd el , hogy tud annyival írni
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
DonMaster
addikt
a gyors és megbízható válaszolással nincs is semmi baj csak az hogy olyan szoftveres problémák vannak amit még ők sem tudnak megoldani ,pedig ezért support a support hogy tudjon mindent a telefonról a jelentkező hibákról,
Ha osztályozni kéne a telefont egy 5-ös skálán akkor a hardverre adnék 5pontot ,ami az lg készített, szoftverre adnék 2pontot amit tudjuk hogy Google termék (persze az lg javított rajta valamelyest,de még nem eleget) . remélem hogy a szoftveres részére egyre gyakrabban adnak majd hibajavításokat . Mert ez egy nagyon jó telefon!
email az lg supportnak https://wws.lg.com/hu/support/contact/support-message.jsp?countryCd=hu[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
arzz
tag
Most kaptam a telómra egy állati jó ajánlatot, egy htc hd2-t
egy az egyben akarja cserélni a srác..
sokaknak nem tett jót ez a hirtelen jött meleg
A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
arzz
tag
válasz DonMaster #3805 üzenetére
abszolút nem éri meg...
volt már ilyen telóm, persze hogy jó meg minden, de hardveresen az lg-hez képest harmatgyenge.
egyetlen előnye hogy több op. rendszer is fut rajta... minden másban a béka alsó fele alatt van az lg-hez képest.A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
DonMaster
addikt
Ezt tudom én is de per pillant nincs annyi hibája mint az o3d-nek ha nem lenen ghost call megilljenek akkor felejtős de ez az android ami van rajta az eléggé gyengén lett össze hozva , remélem ezen javítanak minél előbb. Hardveresen meg kamera az 5mpx a ram meg 512 és nem dual , belső tár 1gb kijelző majd nem ugyan az de az lg-é jobb ,Htc az már 2009-es model,lg meg 2011. nehéz is egy kalap alá venni de a még ilyen rossz a szoftver addig vagy vissza viszed és vissza szerzed a pénzed vagy becseréled ,(elcseréled), jobbat meg szerintem nem fognak ajánlani ami meg üti legalább az lg hardverét
[ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz phonefan #3801 üzenetére
Köszönöm a válaszodat phonefan! Akkor merendelem.... Az ipon-on 10e,- Ft + szállítás.
Lehet, h. buta kérdés a készenléti időt nem befolyásolja, nem csökkenti? (Arra gondolok, h. állandóan indexel, meg médiát keres...) -
phonefan
tag
válasz Cynicelectro #3808 üzenetére
nem, vagyis de, de ez nem a kártya méretétől függ, ugyanannyit fogyaszt a 4 és 32 gb-os is.
Én amugy anno 16-ért vettem saturnban, semmi baj nincs vele, müxik, és gyors„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
spuros
őstag
válasz DonMaster #3807 üzenetére
Azért közel sincs egy szinten a kettő.. Csak a szoftver miatt meg főleg nem éri meg a cserét..
Mint ahogy te is írtad egy majdnem három éves telefonról van szó. Stb, stb..Szvsz hiba lenne a csere. Én nem tenném.
Szerk.: Egyébként HD2-re is szoktak androidot kalapálni..
[ Szerkesztve ]
-
arzz
tag
Mikor még a HD2-m volt, elég sok hibába ütköztem, mert egyáltalán nem volt stabil sajnos, ezért is adtam el végül.
Voltak olyanok hogy hívásnál felvettem, és elkezdett recsegni, majd újraindult, akkor a kamerával mindig gondok voltak... 320x240 felbontásnál tudtam csak normális videót csinálni.
Kijelzője napsütésben olvashatatlan volt, és amúgy meg fakó.
Aztán ott a típushibája is, hogy könnyen elromlik az érintőképernyő.
Mikor jól ment, akkor szerettem, de általában sajnos nem ment jól...A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
DonMaster
addikt
Ezért is írtam utólag hogy vigye vissza ha annyira nem kell és kérje vissza a pénzét vagy egy új telefont akár pár ezer forintos ráfizetéssel
arzz : szerencsére az o3d-vel ez fordítva van többet megy jól és keveset rosszul (napi legalább 1 újra indítás)(nekem biztosan )
pedig ha annyiszor vissza viszed akkor muszáj lesz hogy vissza adják a pénzt híd csak el . fel fogják ajánlani pár vissza vitel után .(nekem már ajánlották,hogy vissza veszik)[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
válasz DonMaster #3812 üzenetére
Nekem most jön vissza másodjára gariból. Ha most sem lesz jó, akkor követelni fogom a cserét! Bármennyire is gyökér lesz a szervizes (eddig azok voltak, humorizáltak stb, majd mikor kb 80 ember előtt közöltem vele hangosan, hogy HASZNÁLHATATLAN A 100 EZRES TELEFONOM, akkor azonnal elkezdett normálisan beszélni velem, nem mint a kutyával. ), megmondom neki, hogy márpedig itt csere lesz barátom.
-
Tibric
tag
válasz Cynicelectro #3781 üzenetére
Akkor annyit mondj el nekem hogy a tárcsázó helyére lentre hogy teszem be?
-
phonefan
tag
Kis segítséget kérnék: tegnap és ma reggel is megpróbáltam felrakni egy új custom romot, de még a recovery menüig sem jutottam el. root van, rom managert is felismeri, megpróbáltam a reboot into recovery kikapcsol, és aztán semmi, akksi ki, be aztán lehet csak újraindítani, simán, nem cwm rec.-ben. Nemtom i lehet a baja, mi hiányzik neki. Amúgy a hangerő fel + power gomb sem párosra reagál, csak utánna ugyanúgy akksi ki, be, újraindítás. szval root is van megatronnal, a szoftververzió v21d
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
spuros
őstag
Más:
Esetleg ha gondoljátok próbáljátok ki a Zeam launchert.. Eléggé fapados, de azt vettem észre, hogy takarékosabb az energiával mint a gyári vagy a GO, ADW és egyebek.. -
Kephamos
addikt
Visszajött a telefon az LG-től, főelem csere vol. Egyelőre kétszer fagyott le mindösszesen...
-
RVR400
veterán
Nos, én most adom fel a V21D-vel a harcot. 3 hét használat után behülyül az egész még akkor is, ha nem telepítgetem agyon. Most 1 napot bír az akksija, néha nincs térerő, csak kikapcs-bekapcs után, a PDAnet a teló indítása után működik, amint lehúzom gépről, és tenném vissza, már nem működik, csak restart után. ICS-ig megy vissza a V10K.
-
spuros
őstag
válasz Telomanikus #3839 üzenetére
Igen, régebben próbáltam. Nem rossz. Csak frissíthetnék néha..
-
arzz
tag
válasz Kephamos #3841 üzenetére
elég gáz az lg részéről
amúgy ti is észrevettétek milyen durván lement a p920 ára ? azért 55.000-ért nem kéne árulni, mert mégis csak egy bivalyerős hardverrel rendelkező mobil...
Visszatérve a témához, mi lesz a sorsa a telódnak ?
A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
Kephamos
addikt
Viszem a témobilba megint. Szerintem ezek arra játszanak, hogy majd megunja a paraszt és beletörődik a dologba. Hát egy nagy lóf*szt! Ki fogok erőszakolni egy készülékcserét. Non sense, hogy egy nyilvánvalóan hibás terméket nem cserél automatikusan egy ekkora multi, helyette szivatja a kedves előfizetőt.
-
almos94
aktív tag
Nagyon régóta nézegetem már ezt a telefont,és nagyon tetszik is,de csak most lett olyan ára (80ezer forint körül), hogy meg tudjam venni. Szerintetek megéri ezt az árat? Újan,vagy használtan érné meg jobban? Esetleg hasonló árban van jobb telefon? Én nem nagyon vagyok otthon a telefonok világában... Ja és még egy kérdés,most ezen a 2.2-es Android van,de erre fel birom tenni a 4.0-sat? Akkor már használni fogja Android alkalmazások mellett is a 2 magot?
Előre is köszi!Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
válasz Kephamos #3845 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a 3D funkció, persze tudom, hogy nem tökéletes és még kiforratlan,de mégis érdekes.
Akkor hasonló árazásban melyik telefont lenne érdemes megvenni?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Kephamos
addikt
válasz Telomanikus #3849 üzenetére
Nekem tegnap is merült és melegedett, illetve volt egy belső folyamatok újrarendezése is. Totál szűz, semmilyen alkalmazást nem telepítettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest