- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
válasz papajoe007 #3249 üzenetére
Ja, teljesen igazad van, Papajoe, nem is értem, miért akarod eladni. Ennél jobbat nem kapsz ennyiért...
-
renee7
tag
válasz torrrent #3248 üzenetére
Nem szívesen mondok ellent a kollégáknak, de ha most kéne választanom konkrétan az O3D és a Galaxy S plusz közül, gondolkozás nélkül a GS pluszt választanám. Mint volt sima SGS tulajdonos, szerintem a stabilabb szoftver, a sokkal jobb support egyértelműen a Samu felé billent. Meg a hosszabb üzemidő...! Az hogy az O3D relatíve jól néz ki, az kevés, nagyon kevés az üdvösséghez...
-
papajoe007
tag
Proba szerencse alapon van fent nekem HTC Sensation,vagy SGS2 érdekel,persze plusz kp-val,de ha nem lesz meg,nem töröm kerékbe magam
[ Szerkesztve ]
PlayStation3 Slim 320Gb
-
zolione
csendes tag
azért a hardver nem mindegy a szoftver változhat de a vas maga nem. A samuba nem tudsz még 1 magot belerakni. Hosszútávon akkor is az O3d jobb s+ már a múlt még azt se lehet mondani,hogy a jelen.
Más van valakinek sikerült a street fighter IV felvarázsolni a készülékre vagy a Starfront: Collision ?????
-
RVR400
veterán
ÜZEMIDŐNEK tényleg jó lenne a 22 óra, de ez KÉSZENLÉTI IDŐ, tehát hozá sem nyúlok, csak le van téve az asztalra a telefon...
Viszont megoldottam a kérdést, visszament az Acura féle New Line V3. Reggeltől mostanáig 56%-ra merült le zenehallgatásokkal, netezéssel, programtelepítésekkel. -
papajoe007
tag
Én azon gondolkodtam,hogy kéne keriteni egy progit,amivel lehet egy picit huzni a prockót!Winmobilra van,én anno használtam is,mivel pc-imet is mindig tuningoltam,ebbe is belefogtam anno,sokféle PDA-n probáltam a tuningot.....erre létezik vmilyen megoldás(program)?
PlayStation3 Slim 320Gb
-
spuros
őstag
Természetesen a sokaknak itt (is) tapasztaltak után nekem sem jutna eszembe LG-t venni.. Bár megmondom őszintén, hogy nekem az üzemidőn kívül eddig semmi gondom nem volt az O3D-vel..
Viszont az is tény, hogy itt is és több nagyobb külföldi fórumban is sok, egymással hasonló hibákat produkáltak sokak készülékei.. Ergo nagy gondok vannak az LG háza táján..
Ha én most olvasnám először ezt a fórumot és telefon vásárlás előtt állnék akkor esélyes, hogy, nem vennék ilyen telefont.
Félreértés ne essék, mert én sem szeretnék senkit lebeszélni róla. Nagyon jó telefon de túl sok a szoftveres gond ami nem lehet egyedi eset..Ha az ICS nem hozza a várt eredményt akkor gyaníthatóan rengetegen megválnak tőle... Márpedig az LG eddig nem virított nagyon support/szoftver téren..
Én bizakodom és örömmel veszem a kezembe mindig a telefont, mert nagyon szeretem és nyár óta álmom volt mikor elsőnek olvastam róla. Továbbá ismétlem magam, hogy nekem még semmi gond nem volt vele...
-
Eli577
senior tag
Le tudná-e nekem valaki írni, hogy hogyan tudom a KDZ updatert működésbe hozni. Az offline script futtatásánál valami hibát dob fel. Ezen kívül minden jól megy egészen a web upgrade testig . Amikor elindítom nem hozza be a régió és nyelvválasztó képernyőt, hanem rögtön dobja az LG Updatert, ami meg ugye nem talál frissebbet. Valaki.....segítséééég.
-
válasz zolione #3254 üzenetére
Én anno, amikor a telefont vettem, egyből meg is vettem hozzá. Kemény 235 forint volt a 3d-s változat. A 3d menüben nyomtam a 3d alkalmazásokra. (Azt hiszem... ) Feldobta a Gameloft honlapját. Akkor (tavaly decemberben) minden ilyen áron volt. Valami még olcsóbb is. Szerintem annyit megért. Én megvettem még a Dungeon Hunter 2 3D-t is meg a Backstab 3D-t is. Ezek igazán elsőrangú, remek játékok. Ajánlom mindenkinek.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
renee7
tag
Tedd fel a Kaiten Mailt, állíts be 3-4 postafiókot IMAP/exchange, máris rájössz, hogy a 22 óra bizony nem üzemidő, hanem készenléti idő...
Tényleg akkor durvult be nálam a fogyasztás, amikor belőttem az postafiókokat. Ez a 22 óra készenlét, 14-16 óra üzemidő még elfogadható nálam. Már megszoktam, hogy a vacsora és a lefekvés közötti időt töltőn tölti. De sokszor nosztalgiával gondolok az SGS 2-3 napos üzemidejére. 1 mag ide-oda, emlékeim szerint nem volt lassabb az sem a kiforrott gyári romokkal. Az első romokkal persze kellett lagfixelni.
Minden hibájával együtt az O3D szerethető kütyü, nem az tehet arról, hogy az LG mindent elkövet, hogy megutáljuk.
[ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
"De hát elvileg tudjuk miért.."
A MA-s interjúra gondolsz, az LG-s "őszinte" emberkével? Hogy nincs elég hozzáértő android programozójuk feléjük a messzi Koreában?
Erre mondom én azt, hogy ezzel maximum csak a MobilAréna riportereit lehet megetetni...
A szoftverfejlesztés tipikusan a leginkább outsourcingolható tevékenység. Bárhová, bármilyen cégbe kiszervezhetnék azt szoftverfejlesztő tevékenységet, ami ezekért a fejlesztésekért felelős, ahol van megfelelően képzett munkaerő.
Egyszerűen az igazság az, hogy tesznek az általuk kifutónak ítélt modellekre. Már a 2.3.5-öt is csak tessék-lássék dobták ki, a hibáit meg nagyon nem akaródzik kijavítani.
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Igen rá gondoltam.. Továbbá nemigazán tudom, hogy megy ez az lg-nél és a többi nagynál de az biztos, hogy ha nagyon akarnának lépést tudnának tartani a guglival.. Most szervezték újra az lg androidos szekcióját.. Gondolom ez inkább a következő lg készülékekre lesz hatással és nem az O3D-re...
-
renee7
tag
Hm, őszintén szólva kételkedni bátorkodom, hogy az ICS-nek elég lenne a 256 MB/600Mhz..
Csodák nincsenek. Lehet hogy egy-egy készülék esetében valahogy megvalósítható, de álláspontom szerint nem lehetséges ez. Ha így lenne, akkor az első generációs Motorola Milestone-osok nagyon boldogak lennének, én sem adtam volna el... Másik, hogy akárhogy is vesszük, nem véletlen alap már idén is az 1 Gb ram. Senkit nem érdekel, hogy Hekker Pityu az XDA-n mit kutyul ki, hanem hogy egy adott rendszer a gyakorlatban mennyire használható. Meg az Android eleve nem az erőforrásokkal való takarékosságáról híres.Egy szó, mint száz nagyon pipa vagyok, hogy az O3D-ben csak 512 Mb ram van.
-
papajoe007
tag
Elején én is kicsit keveselltem az 512őt,látva,hogy sok most kifutott teló 1giga meg 768 mega rammal jön ki!Mind1 én ugy döntöttem,megvárom az ICSt,lesz ami lesz....csak reménykedni tudok,hohy minden bugot hibát javitanak majd....a remény hal meg utoljára....
PlayStation3 Slim 320Gb
-
Cynicelectro
aktív tag
Szerintem az 512MB-t a 8GB memóriából használja, az meg gondolom, majd a particionálástól függ, h. mennyit hagy meg majd magának az ICS. Legfeljebb nem marad 5,7GB belső memóriánk, csak 5,2 és máris megvan a hiányzó 512MB.
Azért a fejem ne harapjátok le, ha nem így lenne, csak írásban gondolkozok...A jelenlegi helyzet pedig tényleg az az LG házatáján, h. a porhintés megy! A szakember gárda megvan, lehet, h. nem Koreába, v. Ázsiában, de léteznek, csak lehet, h. nem egy zsák rizsért dolgoznak havonta.(Egy fotelből, a világ bármely pontjáról lehet programozni, nem hely kérdés)
Remélem a közeljövőben majd nagyot csalódunk(mert jó lessz az ICS), és rájövünk, h. csak mi álltunk negatívan a témához! ...és akkor majd úgy védekezünk, h. csak türelmetlenek voltunk..[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
válasz Cynicelectro #3272 üzenetére
A RAM-ot ne keverjük a belső tárhellyel. A ram az nem a 8gb-ban van benne. Azért nem tudunk használni belőle 2,3 gb-ot, mivel annak egy részét rendszer, míg egy részét alkalmazásoknak szánt partícióknak tartja fenn. Szerintem te arra gondolsz, amikor pl. a Windows virtuális memória gyanánt lecsíp a merevlemezről pár gb-ot.
-
Cynicelectro
aktív tag
Sajnos akkor tévedtem, igazad van!
Mondjuk a fenti memória-szektort nem értem: 2x256SDram az egyik 512NAND-dal?
Valami az OTG-vel kapcsolatban? A proci elvileg tudja!Ilyet találtam: nem tetszik az ICS
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz Cynicelectro #3274 üzenetére
Ilyet találtam: nem tetszik az ICS
Nekem bejön úgy ahogy van.. Mondhatni megszoktam a nexus s-en.. Bár az nem az enyém, de nyomkodom eleget..
-
Eli577
senior tag
válasz Cynicelectro #3274 üzenetére
Nem lenne rossz, ha a szűz ICS-hez közel állna majd a miénk. De szerintem hasonló lesz, mint a 4X HD-n lévő. A home screenek skinnelve vannak, az app drawer pedig gyári jellegű. Az nekem bejön, jobban tetszett a videók alapján, mint az AOSP.
-
inter89
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Lg 3D telefont.
lg Mobile Update progival frissítettem az op rendszerét 2.3.5-re.
2 kérdésem lenne:
Normális-e az hogy kb 18 óra alatt lemerül a telefon úgy hogy nem csinálok rajta semmi extrát.
Ha 100%-ékre fel van töltve a telefon közepes fényerővel egy 20 perces film 62%-ékre leszívja az aksit.
Másik kérdésem,hogy az mitől lehet hogy ha nem használom a telefont,akkor is a háttérvilágítás felvillan,aztán elalszik,1-2 mp múlva felvillan elalszik.
Mert ugye ha nem használjuk a telefont a képernyő automatikusan elsötétedik kikapcsol.Ez nekem is így van de ahogy már említettem 2-3 percenként a háttérvilágítás magától bekapcsol, 1-2 másodpercig világít aztán kikapcsol,megint bekapcsol magától a háttérvilágítás,és egy két másodperc múlva kikapcsol,ez mitől lehet?Valaki már tapasztalt ilyet?
Előre is köszönöm válaszotokat! -
inter89
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
phonefan
tag
válasz inter89 #3278 üzenetére
igen tapasztaltam, v21a-val, v21d-vel tökéletes, az akksi, az meg .... nekem van 2db eredeti akksim, egyszerre vettem a telóval, ergo egyikse volt használva, namost az egyik kb olyan mint a tied, a másik az kb 2, 2,5 napot bír,,, szokj hozzá. Végülis lg-t vettél
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
Cynicelectro
aktív tag
Miért nem lehet az, h. a szűz ICS-t a hardverhez bekonfigurálják, és ha majd valakinek nem tetszik az majd megvárja a nyár végét, amikor kijön a praktikátlanul átdolgozott ICS.
Azt sem értem miért nem maradhatott a szabvány képernyőfeloldó(a jobbra-balra húzogatós) Ha már jobbat nem tudtak kitalálni!
Másik hiba: a kezdő képernyő első alapikonja
Tárcsázás: értelmetlen, a legeslegritkább esetben tárcsázunk számokat (samsungnál hívásnapló:bejövő-kimenő-nemfogadot)
Fontosabb lenne ha a naplóba vinne, mert általában azokat hívjuk akik ebben benne vannak(hívtak már bennünket, v. mi hívtuk őket), ha mégsem akkor innen átkattinthatnánk másik fülre, mondjuk tárcsázás, v. névjegyzék.
Nem akarok szőrszállhasogatónak tűnni, de van egy sokkal praktikusabb Galaxy Minim is és az csak harmad annyiba került: Nincs vele ghost call, és semmi egyéb idegesítő probléma.
U.i: ez is át lett dolgozva, mert az eredeti GB-ben úgy van mint a samu-n.
Remélem érthető voltam....[ Szerkesztve ]
-
mar_tin
tag
válasz Cynicelectro #3281 üzenetére
Földobsz egy másik launchert, és úgy konfigurálod ahogy neked tetszik. Én például a GO Launcher -t használom, a gyárit 3-4 nap után meguntam.
-
inter89
csendes tag
Nem tudom frissíteni a V21A-ról V21d-re,mert azt írja ki ez a legújabb szoftver ami készüléken van nincs szükség frissítésre.Na ez hogy lehet?
Máshogy esetleg a magától bekapcsoló többszöri háttérvilágítást nem lehetne megoldani?Valaki tipp? -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy beállítható-e valahaogyan az, hogy hívás közben- ha elérhető jobb minőségű hálózat is pl. 3G- ne váltson át a telefon 2G-re? A problémám az, hogyha átállítom a beállításokban, hogy csak WCDMA hálózat legyen, akkor ahogyan kilép a lefedett területről, elvesztem egyben a hálózatot is.
-
inter89
csendes tag
Valakinek lenne 5-10 perce elmagyarázni ezt a v21d-re való frissítést.Mert hiába követem a leírást nem akar összejönni..Aki tudna segíteni,és ma fenn lesz,küldje el privátba az msn címét,és felveszem.Előre is kösz.
-
pook20
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1370745
erről mi a véleményetek?
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
spuros
őstag
válasz zolione #3290 üzenetére
Feltéve ha van CWM recovery-je..
(#3289) inter89 Ment válasz a privátodra.. Általában nem nagyon szeretek privátban intézni, mert nyilvánosan mások is tanulhatnak a dologból. A te eseted most kivétel mert senki (én sem) nem válaszolt még a kérdéseidre, pedig már 2x is megkérdezted.. Jogos a privát..
(#3291) pook20 kipróbáltad..?
[ Szerkesztve ]
-
THomas007
senior tag
A baseband cserének/frissítésnek mi a legegyszerűbb módja egy gyári romos telefonon? Ezt a tippet kaptam a hangproblémámra 2G alatt, de utánaolvasva sem vált számomra egyértelművé, hogy a gyári szoftverfrissítő programmal ez megoldható-e.
-
inter89
csendes tag
Frissítettem a telót V21A-ról V21D-re,de ez sem oldotta meg a magától felvillanó háttérvilágítást.Ekkor még egy utolsó próbálkozásként szerviz előtt,gondoltam a marketből letöltött összes alkalmazást(45) letörlöm a telóról,hátha az egyik okozza a problémát.Mit látok?Azóta tökéletes,nem villan fel magától a háttérvilágítás....Nem semmi hogy marketből is vigyázni kell melyik alkalmazást tölti le az ember,nehogy kárt tegyen valamelyik a mobiljában....
[ Szerkesztve ]
-
inter89
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest