- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumika1975
senior tag
Sziasztok! Nagyon rég játam már itt. Lenne egy problémám, és a segítségeteket kérném!
Egyszerűen nem megy a kdz flash. Próbáltam már mindent. Pl.:[link] , de az xda-n lévő offline módszer sem, meg az 1.hsz- ben szereplő kdz flash sem megy. Vírusírtó, tűzfal, felhasználói fiókok felügyelete kikapcsolva... Ötlet? Előre is köszönöm a válaszokat!szerk.: mindíg a hivatalos flash program indul el, nem tudom kiválasztani a nyelvet.
[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Vennék egy optimus 3d. Mire figyeljek vásárláskor? T-mobilos ,de én vodás vagyok ,ez "megoldható"?
Köszi -
spuros
őstag
válasz Pumika1975 #4010 üzenetére
Előtte uninstall az lg updater.. csak az usb driver legyen fent..
-
torrrent
aktív tag
Valaki aki feltette a v21e-t: Az a probléma megoldódott, hogy full HD be akadozik a felvétel illetve lejátszás? Köszi a választ.
-
zolione
csendes tag
alakulnad a dolgok 3d és HDMI még mindig nincs.
[ROM][14/5/2012]CyanogenMod 7.2+ v1.1
[link] -
-
szentkuti11
addikt
Üdv itt mindenkinek.
Nektek főzött vagy gyári romotok van most fenn? Melyik most a legfrissebb szoftver (jelenleg egy gyári V21a-m van, updater nem talál frissebbet)? Érdemes feltenni, és ha igen akkor hogy kell? Gyári független a készülék.
-
spuros
őstag
válasz szentkuti11 #4016 üzenetére
V21e a legfrissebb gyári és szvsz azt érdemes.. Így tedd fel..
-
Cynicelectro
aktív tag
V21E TAPASZTALAT
Akku üzemidő, jelentősen javult. Videofelvétel, HD-ban továbbra is szaggat. (Samsung 32GB Class10-re), ha belsőre állítom akkor is. Ez még mindig zavar!! 10 hívásból 8 kezdeményezhető még mindig.
Összesítve az üzemidőn kívül semmi sem változott, az meg az újratelepítés miatt lehet. -
spuros
őstag
válasz Cynicelectro #4018 üzenetére
Van szellemed?
-
spuros
őstag
válasz szentkuti11 #4020 üzenetére
ezt hogy érted? Előzőleg kell letöltened a kdz-t és betallóznod a programba..
(#4021) bza1980 Csak azért kérdezem mert elvileg kijavították..
[ Szerkesztve ]
-
ngabor1986
csendes tag
válasz Cynicelectro #4018 üzenetére
10-ből 8 az mit takar? Belső folyamatok újrarendezése?
-
spuros
őstag
válasz szentkuti11 #4024 üzenetére
Ja értem.. Én azt mondom kdz-ből teljesen friss telepítést csinálj mert csak kavarodás lesz belőle..
-
THomas007
senior tag
Na most már ötletem sincs, hogy miért merül ilyen gyorsan a telefon. Eddig ugye 21d-t használtam, ami ilyen szempontból viszonylag jó volt. Utána kdz-ből feltettem a 21e-t,ami olyan 6 óra alatt lemerült. Ezek után felbuzdulva a kdz-s telepítés sikerein feltettem a v10k-t. Elsőre picit furcsa volt, kicsit réginek tűntek az ikonok! Bár ez volna a kisebb gond, de most megint ment másfél órát a telefon és már 80%-on van. Természetesen mindegyik telepítés után töröltem mindent és csináltam akksi kalibrációt...
-
torrrent
aktív tag
Mióta megvettem tavaly augusztus óta a belsőre menti a filmet is fényképet is. V10k val nem szaggatott v21A val kezdte ful hd be. Nembaj elvagyok a síma HD vel. Ugyanis abba kiválló, minőség is elég. Majdcsak orvosolják ezt a gondot is szép lassan, én türelmes vagyok eddig is kitartottam a teló mellett, ki is fogok.
-
spuros
őstag
válasz Pumika1975 #4033 üzenetére
Végülis.. lényeg a lényeg..(:
-
torrrent
aktív tag
Őkapta meg elsőként az Lg-k közül fel kellene kötniük a gatyát.
[ Szerkesztve ]
-
Tibric
tag
Egy ideje azt csinálja a telóm (ez még v10d-ből jött át v21e-re) hogy a home gombra nem a középső asztalom adja be hanem a bal oldali legszélsőt. Elnyomódott valami a zsbemben vagy bug vagy tudom ezt állítani valahol alapértelmezettre?
-
ngabor1986
csendes tag
Sikerült... csak béna voltam
Kellett előtte egy restart[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz ngabor1986 #4040 üzenetére
Pontosan.. ebbe én is beleszaladtam anno..(:
-
Cynicelectro
aktív tag
Az LG Smart World-böl most ingyenesen letölthető a 9MM HD és a Splinter Cell 3D-ben!
Igaz ez utóbbi thaiföldi betűkészlettel. Ha valaki tudna segíteni a nyelv átállításában, nagyon hálás lennék!!! -
Devergo7
tag
SZiasztok!
Van egy Optimud 3D-m , s valamit elronthattam.
Felraktam rá egy custom romor, neve: Rundroid.
Az a helyzet, hogy nagyon nem jött be ezért leakartam törölni, s mivel új rom miatt nem maradt meg a recovery, ezért rom managerrel felraktam én hülye az lg optimus black recoveryét.
Érdekes, hogy ezt a telefont nem lehetett választani a listábol.
Majd rom managerben megnyomtam, hogy restart into recovery, tehát hogy a recoverybe lépjen be.
Ettől a perctöl kezdve se hall se lát a telefon, sötét képernyő.
Ha gépre dugom usb segitségével akkor annyi jelenik meg , hogy omap4430.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
spuros
őstag
válasz Devergo7 #4044 üzenetére
Elsőre nekem is egy kdz-s dolog jutott eszembe.. rontani nem ronthat a dolgon. Viszont találtam egy régebbi bejegyzést is. ez egy korábbi téglázást meg is oldott.. Nem garantálom a sikerét az esetedben is.
[ Szerkesztve ]
-
Devergo7
tag
Teljesen semmi, tehát recoverybe se.Bármit nyomok fekete képernyő.
Nem értem, hogy egy clockword recovery, hogy ronthatja el ennyire. Hihetetlen.Köszönöm a segítségeket! Probálkozom mindennel.
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ngabor1986
csendes tag
válasz Devergo7 #4047 üzenetére
Offline módban menni fog a telepítés. Első alkalommal ugyanígy jártam, csak én 2x-es recovery-t raktam fel...
Egyébként a V21E nem rossz, persze akku ikon cserével. Nektek is főzi a cpu-t ugyanúgy, mint az eddigi összes ROM-om? Azt hittem ezt már sikerült megoldaniuk[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz ngabor1986 #4048 üzenetére
Az offline mód menni fog szerintem is...
Nekem nem főzi.. Most érzem előszőr, telhes értékű a telefon. Nincs szellemhívás, az aksi nagyjából úgy bírja mint a többi hasonló készülék..
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz ngabor1986 #4048 üzenetére
Kicsúsztam...
Egyébként lehet valamilyen külsős szoftver pörgeti a cpu-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest