- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikus
csendes tag
Szokót akadozni v. lefagyni?
Nyikus
-
torrrent
aktív tag
-
nyikus
csendes tag
Sorry a helyesírásért. 85.000,- akarom megvenni. De hivatalos a 2.3.5 Köszönöm az előző válaszaitokat ? Amm akadozás alatt mit értesz? akadozik a kijelző vagy lelassul?
[ Szerkesztve ]
Nyikus
-
arzz
tag
Néha elgondolkodik kicsit, de nem vészes, nekem eddigi leggyorsabb telefonom.
Haver Galaxy S2-jénél gyorsabb néha, szóval nekem tökéletes ez a teló.annyit viszont elmondok hogy 85.000-et nem ér meg !
Új telefont hülyeség venni, saját bőrömön tapasztaltam, azóta használtakban utazom.
Nézzél körül hardverapron, 60-75 között mozognak az árak.
Az enyém is köztük van 72.000-ért.A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
nyikus
csendes tag
És mért ne vegyem meg újonnan? Mért jobb a használt?
Nyikus
-
nyikus
csendes tag
Sorry, de lenne még 2 kérdésem és ez egyben az utolsók is. Az írták sokan hogy kevés a support. Ebbe mi tartozik? az tom hogy ez a szó a bővítményt és a támogatást jelenti... Ja és milyen a készülék hangzása? zene szempontra gondolok? köszi
Nyikus
-
spuros
őstag
Na itt már sok a szétszórt kérdés.. Megpróbálom összefogalmazni.. Használtan csak nagyon körültekintően, minden papírral garanciával. Ez minden telefonra igaz.Az, hogy szar a support annyit takar, hogy az lg eléggé ráérősen vagy nem támogatja a készülékeit.. Erősen tojik azokra amikért már pénzt kaptak.
Ez a telefon elég jó, sajnos szoftveresen már kevésbé.. Hogy használtan? Ha a papírok megvannak és rendesen érvényesek akkor okés..
A "hangzása" nem jobb és nem rosszabb szerintem mint bármelyik egyéb telefonnak..Ha hajlandó vagy kompromisszumokra akkor jó vétel. Ezek a szoftver hanyagságai és a gyors merülés (ezeket remélhetőleg az ICS javítja majd).
A 85k szerintem picit magas..
[ Szerkesztve ]
-
nyikus
csendes tag
Az alatt mit értesz hogy nem támogatja a készüléket? van benne rádió? Akkor ezek szerint majd jön ki a telefonra ics szoftver?
[ Szerkesztve ]
Nyikus
-
sanyo8
csendes tag
Felraktam a 0.5-ös Titan kernelt. Végre FullHD video rögzítésekor nincs már az az idegesítő rángatózás, totál folyamatos a kép, külső sd-re rögzítve is szuper. (ThiaiZ a rom)
Újonnan vettem én is, elég drágán, de nem bántam meg egyszer sem amióta megvan.
Az XDA-n mindig összerittyentenek valami érdekeset, amitől mégjobb lesz ez a kütyü.
Az omnia HD-t szerettem ennyire utoljára... a többi egytucat volt..felejthető. -
beszili
csendes tag
válasz beszili #3471 üzenetére
Sziasztok! Pár hete írtam, hogy nem működött az iránytűm a P920-amon és cserére ítélte az LG...
Nem volt egyszerű történet!! A nagyját leírtam ennek a hozzászólásnak az előzményében.
A megoldás az lett, hogy mikor már harmadszor beszéltem a T-mobile-lal, 2X az LG-vel és sokadszor az Oktogon szervizzel, végülis személyesen bementem a frissen szerzett infókkal a T-Pont-ba és a szervizes fickó (akinek ezer köszönet!) beszélt valami központtal, ahol találtak 1 azaz egy darab (utolsó) LG P920-ast egy raktárban. A rendszerben nem is volt benne, ezért mondta az ügyfélszolgálat, hogy nincs már egy darab sem.
Végülis ezt a készüléket elküldették a Lurdy-házba és miután az Oktogonon leadtam a régi telóm tartozékait, a Lurdy-ban már vártak rám és megkaptam a T-Mobile (elvileg) utolsó létező P920-asát. (tehát ha nem kaptok, akkor engem kell szidni :/) Épp most frissítem a szoftverét 2.3.5-re, v21a-ra.
Meg is ragadom az alkalmat, hogy olvastam, hogy a v21d-re érdemes frissíteni, amit ha jól értelmeztem a v21a után lehet csak és csak root-olt telóra.
Leírást nem találtam sehol sem, hogy ezt hogy kell. Tud ebben segíteni valaki? Egyébként ez garanciavesztéssel jár?? A root-olás úgy tudom nem feltétlenül.. legalábbis, ha nem veszik észre.. Elvileg kicsi az esélye hogy ezt vizsgálják. -
pook20
aktív tag
lenne egy hülye kérdésem!/nekem csak az van!
ha lehet full hd videót felvenni akkor miért nem lehet full hd-s képeket készíteni?
mondtam hogy hülye kérdésem van! ))
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
-
bolondember
MODERÁTOR
közben gondolt egyet a telefon, s megint működik a képernyőzár.
érdekes.
ui.: imádom azokat a problémákat, amik megoldják magukat!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
synar
őstag
Nekem az hiányzik, hogy nem lehet fotóknál olyan oldalarányú felbontást választani, hogy kitöltse a kijelzőt, mint a videónál (4:3 helyett 16:9) ez főként 3D tartalom esetében igaz, amit kizárólag a telefon kijelzőjén nézeget az ember. Így aztán hiába 3MP a felbontása a 3D képeknek, ha még a 800x480-at sem tölti ki.
-
spuros
őstag
válasz beszili #3762 üzenetére
Nos, xda-ról szedj le egy v21d-t és ezzel a módszerrel tedd fel..
Elvileg ezzel a rommal is lehet gariztatni a későbbiekben mert hivatalos LG szoftver. Ha jól emlékszem Kephamos kolléga is ezzel adta le szervizbe és nem volt vele gondja..
Gari előtt unrootolni kell mert könnyen észreveszik (pl. superuser ikon) és nem szeretik a szervizek (legalábbis jó támpont, hogy a garipapírt egy kecses mozdulattal áthúzzák)..
Eme művelet előtt nem kell rootolni semmit mert a .kdz gyalul mindent..
Ha ezt feltetted ne felejtsd el a gyári recoveryben a cache törlést.Ha gond van írj, segítünk..
-
Kephamos
addikt
válasz bolondember #3770 üzenetére
Ismerősöm szerint az a probléma, amelyik 6 hónapon belül nem oldja meg magát, az nem érdemli meg, hogy foglalkozzunk vele.
-
pook20
aktív tag
válasz bolondember #3770 üzenetére
ezt én is szeretem!) /tanitani kellene!!!)/
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
arzz
tag
Na megvolt az első spontán kikapcsolásom v21d-vel
A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
THomas007
senior tag
Valaki tudna adni egy linket 21d gyári kernelhez? Titanium 0.5-ös volt fent eddig, de most használtam Runkeeper-t (Gps-es alkalmazás) és közben zenét hallgattam volna, ha nem szakadozik állandóan. Pontosabban nem is szakadozott, hanem, a bitráta ,,ugrált".
-
pook20
aktív tag
nos a hd-s kérdés után még egy kérdés!
az hogy van hogy adott 2 ugyan olyan telefon:/interneten vett kártya független csak az egyik európai régiós a másik ázsiai régiós!/
az enyém:
android verzió:2.3.5
alap verzió: L6260_MODEM_SIC_01.1042.00
kernel verzió 2.6.35.7
szoftver verzió: LGP920-V20b-JAN-10-2012az asszonyé:
android verzió 2.3.5
alap verzió L6260_MODEM_SIC_01.1042.00
kernel verzió: 2.6.35.7+
szoftver verzió:
LGP920-V21a-NOV-15-2011kérdéseim a következő:
1:érezhető súly különbség van a két telo között:/ázsiai régiós a nehezebb!/ valakinek valami tipp hogy ez miért van?vagy miért nehezebb ugyanaz a telo?
mit jelent a + jel a kernel verziónál?miben más mint a másik kernel verzió?asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
RVR400
veterán
válasz Cynicelectro #3777 üzenetére
Nagyon egyszerűen a menüben hosszan nyomva tartod az ujjad a hívásinfó ikonján, aztán kiugrik Neked vele a főképernyőre, és lentre be tudod tenni a tárcsázó helyére.
-
Cynicelectro
aktív tag
Az lenne a kérdésem, h. az O3D-t használja-e valaki 32GB kártyával, mert most szeretnék beruházni egyre, már ki is néztem egy Samsung microSDHC 32GB class10-et, 10e Ft,- körül vesztegetik. Szánjak rá ilyen sok pénzt(az egész teló nem ér enyit[az eszmei értékére gondoltam])?
A mobilboltba persze azt mondták, h. class10-es kell, de szerintem úgy sem fog menni annyival a telóban, elég lenne egy class4-es is, szerintem. (hogyan tudna már a telefon egyáltalán 10MB/sec-el írni?)[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz Cynicelectro #3782 üzenetére
Class 6 alá azért ne menj.. Nekem egy class 4-es van benne és néha totojázik.
-
zolione
csendes tag
válasz Cynicelectro #3782 üzenetére
Ha hd-ba akarsz felvenni és megnézni vagy nagyon fájlokat mozgatni akkor kell és a telefon ki is használja nekem is olyan van csak 16gb. Most csak néztem hogy ilyen olcsó a 32gb amikor én vettem még a 16- os volt majdnem ennyi.
ezt valaki próbálta már? Csak azért kérdezem mert V20a
[link][ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz zolione #3784 üzenetére
Nemlehet rossz ez a rom. Még a rádió is bele lett főzve.
Hogy lehet az, h. gyárilag hardveresen benne van az FM-modul és mégsem írnak rá progit? Úgy kell külön letölteni hozzá. -
spuros
őstag
válasz Cynicelectro #3785 üzenetére
A rádió általában mindegyik custom romban bent van.. Ha v21a az alap akkor nem bíznám rá a nyakam. Kommenteket érdemes olvasgatni. Ott hamar kibújik a szög a zsákból, ha gond van vele..
-
arzz
tag
Van egy érdekes, engem nem igen zavaró probléma.
Mikor megnézem az akku használatot, akkor mindig csak az elmúlt 2 másodperc használatot mutatja.. ergo nem tudja kimutatni hogy mi fogyasztja az akksit.
Wipe után is ugyanez a helyzet.A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
DonMaster
addikt
Ez alap inden kinél néha jol megy és kiírja hogy mi menyit és hogy mennyi ideje de legtöbbször meg 1-2 mpercet irki alapból rosszul működik az alkalmazás nem kell figyelembe venni ,ha annyira érdekel akkor nézd meg más programmal vannak ingyenesek a play-en.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
arzz
tag
válasz bolondember #3791 üzenetére
Hát szép lassan, de kezdem egyre kevésbé kedvelni az LG-t :/
Mire lenne érdemes cserélni ?
-
arzz
tag
válasz bolondember #3793 üzenetére
vmi olcsóbbra cserélném ráfizetéssel, mert most kell a pénz kocsijavításra -.-
-
pook20
aktív tag
alaki tudja a magyarországi lg supportnak az email címét? mert nem hagy a kíváncsiság és megpróbálok ott utána érdeklődni! de bármiféle tipp ötlet nyugodtan jöhet!
-
arzz
tag
válasz bolondember #3795 üzenetére
a htc desire-ekkel szemezek most
a defy-k is tetszenek, de elég gyengének tűnnek hardveresen :/
-
pook20
aktív tag
azt tudom hogy rendesek ott/már kérdeztem tőlük ott és ezért nem értem miért szidják a supportjukat mert nekem legkésőbb 24 h belül válaszoltak rá!)/és hátha itt tudja valaki a választ!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest