- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz dani993 #2545 üzenetére
Én elképzelhetőnek tartom.. Ha nyáron kijön akkor háromnegyed évre jön ki és nem egy egész évre mint előtte szokás volt..
Lehet ezzel akarják a gyártókat kicsit sürgetni, h azért nem kéne ennyit vacakolni egy egy frissítéssel..
Pl.: esetünkben és a htc-nél sem olyan rózsás a helyzet.. -
bruti01
őstag
válasz dani993 #2552 üzenetére
hát ha itt nem rozsás máshol még rosszabb! pl moto defy és a + verziónál még olyanabb! kihozzák a defy-t 2.2 froyo-val és ahelyett hogy csinálnának rá 2.3.akármit kihozzák a + verziót nagyobb aksival meg gb-vel. a többi totál megeggyzik! nem olyan rossz az lg supportja. én most ugy gondolom hogy a lg beigérte a ics-t a legerösebb modelekre köztük a optikus 3d re is lessz az csak idővel! (mikor a samu megcsinálta )
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
RVR400
veterán
válasz dani993 #2556 üzenetére
Razr ICS frissítés megkezdése: 2012. 2. negyedév
Xoom Wi-Fi (MZ604) ICS frissítés megkezdése: 2012. 2. negyedév
Xoom 2 ICS frissítés megkezdése: 2012. 3. negyedév
Xoom 2 Media Edition ICS frissítés megkezdése: 2012. 3. negyedév
Atrix (MB860/MB861) ICS frissítés előkészítése folyamatban
Motoluxe ICS frissítés felmérés és tervezés alatt
Pro+ ICS frissítés felmérés és tervezés alatt
Xoom Wi-Fi + 3G (MZ601) ICS frissítés előkészítése folyamatban
Defy Mini Android OS 2.3 verzión marad
Defy+ (MB526) Android OS 2.3 verzión marad
Milestone 2 (A953) Android OS 2.3 verzión marad
Defy (MB525) Android OS 2.2 verzión marad
Milestone (A853) Android OS 2.2 verzión marad
Charm Android OS 2.1 verzión marad
Flipout Android OS 2.1 verzión marad
Milestone XT720 Android OS 2.1 verzión marad
Backflip Android OS 1.5 verzión marad
Dext Android OS 1.5 verzión marad -
torrrent
aktív tag
Nekem eddig minden telefonomnak volt valami kicsi bibije, amibe belelehetett kötni. Még ha csúcsmodell volt is. Amelyik nem tetszett attól 1 hét alatt megváltam, amelyik igen min 2-3 évig megvolt. Az optimus 3D-m már fél éves, szóval ez mond valamit. Szerintem rendkívül jó telefon. Olyan mint egy jó nő, ha szépen bánsz vele, finomhangolod, türelmes vagy hozzá, akkor mindent megcsinál neked amit csak kérsz.
-
spuros
őstag
válasz torrrent #2558 üzenetére
A készülékkel nincs is semmi gond.. Hirtelen nem is tudok mondani olyan másikat amit elcserélnék vele.. Még a SGS2-t sem, sőt..
Egyedül a support. A ZTE kissebb gyártónak számít a mobil részlegben viszont ha nem létezik rá ötven féle rom húszmillió alverzióval akkor semennyi.. Persze jóval olcsóbb készülék. De ott volt miből válogatni.. -
eladogeppc
veterán
Srácok !
Csak engem zavar ez a kurva akkukijelzés ?????????
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dani993
senior tag
válasz eladogeppc #2560 üzenetére
nem csak téged, ha ránézek felrobban a fejem.
-
bruti01
őstag
arra azért kiváncsi vagyok melyik gyártó rakná már bele a %-os aksi kijelzést felhuztam a procit 1200-mhz-re! stabil gyors és nem merül gyorsabban mint eddig! viszont a 3D-s képességét elcserélném egy olyan pöpec 12 mp-eles kamerára mint a nokia n8-ban van! +egy picit több ram és világverő masina lenne! de igy is jó! nagydarab gép én is nagydarab vagyok pont stimmel!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
bruti01
őstag
apropó! valaki otg-s cuccot probált rajta?
-
mar_tin
tag
Szeretném a telefonomat 2.3.5 -re frissíteni, de nem tudom, hogy pontosan melyik kdz fájl kell nekem. Egy másik fórumon olvasgattam a témában, de teljesen elvesztem. A készülék független, IMEI alapján Indiából származik (vagy ott adták el eredetileg). Ezt is a fenti fórumon sikerült kideríteni. A készülék menüjéből sem az LG Updater -el nem talál frissítést. Amúgy most v10d van rajta. Magyar nyelvű menü volt benne amíg véletlenül másra nem állítottam, visszaállítani nem lehet, mert nincs magyar lehetőség a nyelv menüben. (Beszéltem az eladóval vigyem vissza két hét alatt megoldják, bár váltig állított, hogy ilyen nincs, biztos, szoftvert frissítettem. Ja meg szerinte a nyelv váltáshoz újra kellene indítani a telefont. Az akku feltöltésen kívül szinte mást nem is csináltam vele.)
A kérdés az, hogy lehet e európai (magyar) gyári romot tenni rá. IMEI alapján ugye visszakaptam a legfrissebb KDZ ROM letöltési linkjét, de az gondolom nem tartalmazza a magyar nyelvet.
Az első androidos telefonom, szóval nézzétek le, ha hülyeségeket beszélek.[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Semmiképpen nem 2.3-ra gondolok.. 3-4 hónappal az ICS kiadása után azért jólenne egy működő build. Itt viszont már custom romra gondolok.
A motorola nem ad annyi telefont mint az lg.. Mondhatni kisebb hal ha így nézzük ezért nem is erőltetik nagyon a régebbi telefonok frissítését (amit nem értek).. Pl. a Defy meg sem kapja a 2.3-at ahogy feljebb olvastam. A sok trágya xda-s rom után lg gyári romnál kötöttem ki.. Valamennyire az acurák még jók voltak.
A gyári supportal meg annyi a baj, hogy a leglassabbak.. Egy ekkora gyártó meg ne tegye már azt, h egy évet késik az ICS-el.. Az Opt.Black talán a mai napig nem kapta meg a 2.3-at.. Ha meg is kapta akkor alig pár napja talán.
Facebookon az lg oldala fortyog a sok panasztól..Hangsúlyozom nem a telefonnal és a gyári rommal van gond, hanem az lg hozzá állásával.. Nagy királyok lehetnének, de sosem lesznek azok.
(#2570) mar_tin szerintem elsőnek a kereskedőt piszkáld.. Oldja meg. Három napban benne vagy még?
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
Nem értettem teljesen sosem, hogy ha a telefon jól használható az aktuális legfrisebb gyári rommal, akkor miért háborognak annyian a 15.0-ás frissítésre. Nyilván kell a support, és nem fél évvel később, mint a konkurenciánál, de most még azért talán még sem kellene temetni a dolgot.
Amúgy én úgy gondolom, hogy ha most az MWC-n bemutatásra kerülő X3 és Optimus 3D 2 normális, optimalizált ICS-szel fog jönni, akkor tényleg nagy királyok lesznek. Ha nem cseszik el úgy, mint a 2X-et, akkor jó lesz ez (a 2X-nél is csak szoftveres problémák vannak....na jó, nem, de a hardveresek is csak a kapkodásnak voltak betudhatók, mert nagyon elsők akartak lenni a kétmagosoknál, most már ilyen nincs)
[ Szerkesztve ]
-
mar_tin
tag
Még benne, csütörtökön vettem át. Az a baj, hogy a visszaküldés postán már 4000-5000 Ft, és akkor gondolom még ugyanennyit kéne fizetnem amikor újra visszaküldik. (Legalábbis a weblap szerint nem állják, az oda-vissza szállítás költségét.) Ha pesti lennék egy percig se gondolkodnék rajta.
Szerinted egyébként hogyan "oldhatták meg", hogy magyar a menü alapból, de a nyelv választó menüben már nincs benn? (Mondjuk különösebben az sem zavarna, ha angol maradna.)[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
a cikk szerint az új optimus 3d csak annyiban külömbözik a mienkétöl hogy 1.2gh-es provi van benne (miénk is tudja) nova kijelző meg egy két apróság! felbontás meg a hasonlók ugyan azok! ram méretröl nem irnak
-
Fitzgerald
veterán
válasz dani993 #2552 üzenetére
Na azért azt se felejtsük el, hogy az LG másfél évvel a Samsung után szállt be a droid-bizniszbe, és Samuéknak azért kellett 1 év mire előjöttek az első tényleg komolyan vehető droiddal.
Az LG gyorsabb, de ótvar a supportjuk, ez a baj. Majd ha borulnak egy akkorát mint az SE, akkor talán ők is összakapják magukat. Viszont a jó vasat számottevően olcsóbban adják oda, mint a Samsung vagy a HTC, + nem fröccsöntött műanyagból készülnek a készülékeik mint a Samuk. -
RVR400
veterán
válasz Fitzgerald #2577 üzenetére
Samsung support:
SII-ben a vaku hülyén működk. Nem hardverhiba, más típusú Samunál is ez van. Levél megy, hogy ez ilyen marad, mert valaki olyna találta ki a villanását, aki nem fényképezett még életében, vagy esetleg rájöttek, hogy szar, és lesz olyan szoftver, ami javítja a működést. Semmi válasz...
Telefon, hogy most akkor mi van a levéllel. Jah, hát ők nem kaptak ilyet. Saját honlapjukon lett bejelentve...
Probléma szóban közöl, erre válasz: ha nem jó a telefon, akkor csomagolják össze, mondjanak egy címet, és küldöm érte a futárt...
Volt még két próbálkozás rá, hogy nem rossz a telefon, de....
Jött vissza ugyanez a mondat. Ezért elég lett volna egy gépi hang is, tök felesleges egy supportos... -
RVR400
veterán
válasz mar_tin #2580 üzenetére
Ha az XDA-ra ránézel, ott is csak ez a link van a hivatalos V20B-hez, szóval ez nem jelent semmit sem.
De itt nézelődj. A V21A kell Neked, ez a legújabb root-olható gyári szoft. A leírásokat, hogy hogyan tudod flesselni, megtalálod az első hozzászólás linkjei között.
Jah, meg persze a leghasznosabb lenne, ha ebben a topicban is ránéznél az 1. hozzászólásra.[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Nem temettem a dolgot, csak siralmas.. Azért zavar ennyire a gyári support mert itthon van egy nexus s és az ICS egy nagyon fasza rendszer és szívesen váltanék 2.3 után.... Továbbá nincs az a gyári rom ami felvehetné a versenyt egy jól összerakott Cyanogenmod build-el.. Az lehetne 2.3-as is, csak Cyanogen legyen..
-
Eli577
senior tag
Tudom én, hogy jó, mert ez előtt pont az volt, de valahogy én ilyen rossz telefonbuzi vagyok és mindig valami fullos hardver kell. Volt már O2X-em, Arc-om, SGS2-őm, most ez. Állítom, hogy ha egy vékonyabb lenne a készülék, akkor simán verné az SGS2-őt.
A Cyanogen nekem nem nagyon jött be. A gyorsaságával nincs baj, de a skinezése nem tetszik.
-
renee7
tag
Kicsit mintha lassú lenne a CM fejlesztése erre a készülékre, legalábbis lelassult... 2-3 build csak egy héten.
Sokkal jobban várok egy kifogástalan gyári rom-ot.
Nálam továbbra is random jelentkezik a nagyon gyors, melegedéssel kombinált lemerülés. Ez nem változott az alaplapcsere óta. Viszont, nem kapcsol ki magától. De sajnos nem járok messze attól a meglátástól, hogy az O3D rendeltetésszerű üzleti használatra nem alkalmas, mert sosem lehet biztos benne az ember,hogy egy feltöltéssel 6 /hat/ órát működik. Azt vettem észre, hogy bekapcsolás után, ha egy ideig nem nyúlok hozzá, akkor hajlamos befűteni magának és merülni. Ha elkezdem használni, Kaiten Mail, Evernote, OfficeSuite, stb., akkor esélyes hogy nem zuhan magába.
A CM-hez: szerintem amíg nem jelenik meg egy javított gingerbread baseband, addig a CM-el sem érünk semmit, mert az alap problémák változatlanok.
Az a gáz, - nem tudom mik a tapasztalataitok, hogy a reddors féle fleshelés nem működik, - nálam. Elindítom a "normál web upgrade testet" erre mindenképpen elindítja az LG frissítőt, ami meg jelez, hogy nincs frissebb rom. Viszketett a kezem, hogy visszarakjam a V10K-t. A főpanelcsere előtt ment, most az istennek sem akarja. Win7 van a gépemen, KDZ-vel nem szívesen próbálkoznék. Tudnátok tippet adni, mi lehet a gond?
Jó hétvégét!
[ Szerkesztve ]
-
mar_tin
tag
Átolvastam az első hozzászólást, de pár dologban ellentmondásos először leírja, hogy a kdz módszer nem biztonságos ad egy leírást erre, majd később egy új leírást ami már biztonságos. Szóval át kéne nézni szerintem. A flash menetét azért kiderítettem belőle (reddoors féle), már régen, csak az nem világos, hogy a különböző országoknak készült flash (kdz) fájlok használhatók e bármelyik telefonon. Egyébként az xda -s linken nem működik egyetlen letöltési link se kivéve a hivatalos LG forrást, ahol megint régiókra, országokra bontva vannak a fájlok.
Más. Ma reggel csinált egy érdekes mutatványt. Tegnap 59% -os akku töltöttség mellett kapcsoltam le a telót, ma reggel kapcsolom be, és a Wi-Fi bekapcsolásakor magától újraindult a telefon. Az újraindulás után egyből 17% -ra esett az akku. Tapasztaltatok már ilyet?
-
Vovi1
aktív tag
Már félretettem ezt az LG-t, de még olvasom a fórumot. A problémád már többször felmerült korábban. A hibát valszeg a max. sebességen maradó proci okozza, nem áll vissza alap helyzetbe. Ennek oka valamelyik nem kompatibilis program, amit használsz.
Megoldás: csinálj egy szűz telót, majd egyenként, akár több nap elteltével telepítsd vissza a korábbiakat. Valamelyiknél átlagos használat során kijön a hiba, az lesz a bűnös. Nekem így
jött helyre még tavaly összel. Ha jól emlékszem valamelyik Task Killer volt, már nem használok ilyesmit. Azóta 2-3 nap volt az átlagos merülési idő, jellemzően hagyományos telefonként használva. -
renee7
tag
Biztosan igazad van, mert szűzen nagyon keveset fogyaszt. Miután minden programom felkerül, megbolondul. Viszont az a helyzet, hogy sem sok, sem gagyin megírt program nincs fenn, tulajdonképpen már két éve beállt hogy miket használok, ~40 app, azóta csak frissítek. Ha nem javul a helyzet, akkor rászánom az időt, megpróbálom kibuktatni a bajkeverőt, de mondom ezek más hardveren nem okoztak gondot.
-
Vovi1
aktív tag
Akkor biztosan valamelyik régi app. okozza a hibát. Ez egy nem kiforrott hardveres teló, 2 magos, spéci memóriával és memóriakezeléssel, könnyen összeveszhet bármivel. Éppen ez a baj az LG termékekkel, hogy állandóan külön utakon járnak, túl sokat újítanak.
Nekem úgy tűnt fél éves használat után, hogy lassúbb lett, de lehet, hogy ez csak szubjektív vélemény. Most új telóm van, lényegesen gyorsabb mint az LG, az appok ugyanazok, a droid verzió más (2.2-2.3.7)
-
renee7
tag
válasz dani993 #2590 üzenetére
Megnéztem a systempanel light-al, figyeltem 5-6 percig, azt jelzi, hogy az egyik mag szinte nem is nagyon kapcsol be, a másik 2-6 % között mozog üresjáratban, a 300 Mhz-es tartományban.
Egészséges az, ha időnként nyomok neki egy end all-t? Tulajdonképpen sok minden ott figyel. Nem használom egyiket sem, de a közösségi bizbasz, meg a facebook együtt 20 Mb-ot esznek.
-
renee7
tag
Hadd pufogjak egy kicsit, de nagyon sokan odáig vannak, hogy az android így meg úgy maximálisan személyre szabható... Gáz, hogy ez kimerül launcherekben, meg skinekben, de semmi épkézláb eszköz nincs arra, hogy csak az induljon el, amit hagyok, a la WinMo.. A betöltött alkalmazások utólagos, periodikus legyilkolása nem megoldás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs