- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
Most nekem se jo valamiért a hivás mert már többször volt az hogy hivtak hosszan csöngöt a hivonál de nálam semmi még sms-sem nincs listában és ez már több ször ezzen a héten .
Hatud valaki valamilyen megoldást azt irja le .(t-s vagyok , v21a , kb napi egyszer kibe kapcs is van) és nincs watchdog 3g-m rajta. de ahogy most olvasom lehet hogy a szolgáltato hibája mert nem csak nálam fordult elö. akksival kapcsolatba vettem ebay-en 3500mh akksit hátlappal ajándék ceruzával 2000ft volt házhozszállitással[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
dani993
senior tag
Lehet hogy lesz valami, mert a fejlesztő ma adta ki a 2x re az ICS-t.
Na majd meglátjuk de 3d tuti nem lesz benne.Egyébként felraktam ma az acurarom 7.1et, de ennyire gagyi, bugos sz*rt én még életemben nem láttam.
Komolyan a HTC Wizardomra jobb android portot adtak ki pedig az wm6.1 volt...na mindegy kipróbálok valami mást...
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz dani993 #2407 üzenetére
Nem is tökölök egyenlőre a flashelgetéssel. Röhej hogy 7 hónappal a megjelenés után még mindig nincs épkézláb rom a készülékre. Ez a Vengeance MIUI tetszetős, de megvárom amíg minden faszán működik benne (ami nyilván nem mostanában lesz, pl. X10-re több mint 1 év alatt készült el az első hibátlan működésű MIUI ha jól emlékszem).
Szóval official 2.3.5 + ADW Ex aztán kalap-kabát. -
renee7
tag
Sziasztok
A Cyanogenmod-éknál van valami hibabejelentő felület? Vagy tudtok ti hibát bejelenteni? Nálam a 1x buildektől még a 41-ig bezárólag is jelentkezik a hiba, hogy a hívásbeállításoknál az átirányítást nem tudom kezelni, mert a beállítások beolvasása után azt mondja, hogy "SIM kártya, vagy hálózati hiba"....
Csúnya hiba.
Spuros: szerintem a CM sosem fogja a 3D üzemmódot támogatni, mert nem az a céljuk, hogy az O3D-n replikálják a gyári romot. Hanem, - mint nem hivatalos rendszerszállítóként, - nekik van valamilyen romjuk, és azt illesztik egy sor készülékre. De az, hogy az adott készülék extra funkcionalitását is produkálják, az szerintem nem cél.
Tulajdonképpen a CM egyvalami miatt jobb, mint a többi romkotyvasztó: van valamiféle központi cél, hogy merre haladjanak a fejlesztésekkel, ütemezés, ellenőrzés stb. A többi xda-s főző teljesen hasraütéses alapon berak-kiveszt, módosít, színezget, majd hagyja az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Nyilván.. Viszont ha lesz használható nightly az is biztos, h lesznek megoldások a 3D framework behegesztéségre...
ZTE Bladre is nagyon sok nightly kijött mire Kelzsocáék rendesen működő romokat tudtak belőlük összekalapálni. Ha jól emlékszem jóval 80-90 felett voltak használhatóak.. Nem voltak bugok, fagyások, anomáliák.. Csak maximum user error..Bizalom van.. Csak már tartanánk ott.
(#2410) dani993: Igen, ismerem. De nem próbáltam..(:
[ Szerkesztve ]
-
viccoca
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is sokszor volt olyan, hogy kerestek, és nem csörgött nekem. Semmilyen értesítést nem kaptam a nem fogadott hívásokról, csak az ismerőseim mondták, hogy kerestek.
Nálam úgy néz ki, hogy az Easy Reminder program a ludas.
Valakinek más? Van még ötlet erre a hibára? -
phonefan
tag
válasz viccoca #2416 üzenetére
felesleges találgatni, hogy melyik program a ludas, mert mint azt kb 4hsz-szel feljebb is írják, ez magának a gyári 2.3.5 hibája.
De néhány Moddolt ROM-ban is előfordul.
Majd egy esetleges update megoldja, mondjuk ez jövő szeptemberig, vagyis ICS-ig nem valószínű[ Szerkesztve ]
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
beszili
csendes tag
Sziasztok!
Van eladó 3500 mAh-s Li-ion akkumulátorom!
Hátlappal együtt, és ajándék kijelzőböködő pálcikával, (pl.: rajzoláshoz, precíz műveletekhez áldás, ha nem ujjal kell böködni)
4500 HUF
Pesten, Székesfehérváron, Sárbogárdon személyes átvétellel megoldható, vagy Posta.
beszili qkac gmail pont com-ra írjon akit érdekel. -
Tabika
tag
Sziasztok.Már korábban írtam a problémámról , hogy a telefon lefagy, nincs usb adattár mód mikor a gépre dugom az előbbi megoldódott az utóbbi sajnos nem.Elvittem szervizbe telefont elküldték Pestre aztán visszajött 2x a telefon azzal , hogy teljesen hibátlanul működik megnézték összehasonlították másik telóval.A helyzet az , hogy a hiba még mindig fenn áll.Hát igen ez az LG 3 hónapos telefon 1 hónapot volt szervizben és visszaküldik h semmi baja pedig azóta sem jó.Nem tudok rárakni semmit adatkábel dísznek van.Esetleg valakinek van valami ötlete , hogy mi tévő legyek?
u.i. már mindent megpróbáltam.
Jah még annyit h szervizben a srác 2 gépen is kipróbálta ott előttem ott sem volt jó.Help pls.
-
Tabika
tag
Igen előttem próbálta láttam én is néztem 4 gépen itthon barátnőmnél stb,Szerencsétlen nem tud mit csinálni már számost is cseréltünk h kitaláljuk , hogy mi legyen.Most küldjem vissza harmadszorra is ugyanezzel a hibával?***rt se csinálnak vele akkor nem sok értelme van annak h 2 hétig ott van és ugyan így kapom vissza.Kicsit már elvagyok keseredve..
-
phonefan
tag
Mi a legstabilabb Rom jelenleg, fontos, hogy gyors is legyen, mert már kivan a f*sz is, hogy az eredeti még tán a legjobb, de nem elég gyors, Acurát, és thiai 2.4-et is próbáltam, lassan a halyamat tépem
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
Tabika
tag
válasz dani993 #2430 üzenetére
A hiba úgy jött elő h 2.2.2 droid volt telón mikor megvettem aztán frissítettem 2.3.5 re frissítés után pár napra elkezdett lefagyni teló kikapcsolni melegedni aztán usb adattár mód is eltűnt szervízben visszarakták 2.2.2őt azóta majdnem tökéletes csak usb adattár mód még mindig nincs nem látja a gép :S
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Új klubbtag lettem. Szert tettem a kicsikére
Remélem segítőkész jófej emberek vannak itt, mint a p990-esek táborában.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dani993
senior tag
válasz eladogeppc #2442 üzenetére
Ha valami nem megy,írhatsz ide is,vagy írj egy PÜ-t.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz eladogeppc #2442 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Hi !
Első kérdésem az lenne, hogy a quadrant miért nem fut le nekem 2.3.5 alatt ?
Jééé, elindult. Dög lassú !
Mi lelte ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dani993
senior tag
válasz eladogeppc #2447 üzenetére
Esetleg valami hibaüzenet?
-
eladogeppc
veterán
válasz dani993 #2448 üzenetére
Semmi. Tab-okkal hasonlítgatja össze. Még ezt a változatot nem is láttam
Antutu okés.
A CPU teszteknél valami hihetetlen lassan vergődik át.
A 3d teszteknél meg fix 58 fps-en megy.Szerk: Antutu alatt : 1008Mhz a proci, biztos ez jó ? 5198 pont
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dani993
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest