- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjOrfeus 2
csendes tag
Hali Fényképező szerintem nem lassú ha az előnézetet kikapcsolod lehet elég gyorsan vele fényképeket csinálni + van egy funkció amivel 1 ms alatt lehet fényképet csinálni bil zárból is
azt hogy ugy csinál képet ahogy nyomkodod nem próbáltam de jó képet csinál szerintem és videó is elég jó. -
Hlavacs76
csendes tag
Ha van itt olyan tulaj, aki megnézné nekem azt, hogy az indavideo oldalán egy hosszabb filmnél a flash lejátszás mennyire működik simán, akadozik-e ha beleteker az ember? A másik kérésem az, tesztelje már le, 720p-és mkv fájlt le tud játszani, vagy nem, illetve tekerésnél akad-e. Előre is köszönöm.
-
surgery
senior tag
Megint elfogyott a 4x a t webshopból elég rövid ideig volt gyorsan elvitték...
-
R2D20208
addikt
Beléptem a klubba ma. Szasztok
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz jooker82 #1559 üzenetére
Nagyon bejön ! Sokévi S / S2 / S3 / One X után is egyenlőre !Rezgést ehet beállítani. Írtam neked PÜ - t , hogy kéne nekem valami lépésről lépésre leírás, root, és a legfrisebb magyar nyelvű FW felrakásához, vagyis a legajánlottabhoz. Ma frissítettem a dolgot, V10b JUN-11-2012 került fel. Szóval mi az ajánlott ?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Nem lesz ez bukott teló,hogy jön az új nem is akár milyen hardverrel ? Venni akartam,de most megtorpantam. Még mindíg nincs gyártói garis a tré mennyi garit ad esetleg dominóban meg kockáztatnám,ha független. Sajnos nem igen látok mozgolódást itt az oldalon sem. Így képlékeny a dolog esetleg még a Hox jöhet szóba. Ott azért van élet. Igaz nekem a gyári szoftver jó,ha használható.
-
FragMaster
addikt
-
jooker82
nagyúr
válasz FragMaster #1571 üzenetére
Najó de én arra értettem,h láthatóan nincs gond a gyárival se,panaszt nemigen látunk....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
p06
senior tag
válasz jooker82 #1572 üzenetére
A többire se azért csinálják a custom Romokat (sok esetben romokat) mert annyira rosz a gyári, hanem mert már a régi szériából vannak fejlesztők akik már a megjelenéskor elkezdik csinálgatni a sajátot, és sokan szeretnek kisérletezgetni.....
Szóval ez inkább előny mint hátrány
-
FragMaster
addikt
válasz jooker82 #1572 üzenetére
Csak sajnos nem ez a "halottság" oka. Ha olyan xda-s támogatottság lenne, mint -ha már pont fel lett hozva- a samsung, de mondhatnánk a htc-t is esetén, akkor hidd el itt is lenne bőven próbálgatva minden amit csak nem szégyell az éter, akármilyen is a gyári szoftver.
Le vagyok maradva pár héttel, de legutoljára amikor néztem még se visszafordítható root, se nyitható bootloader nem volt."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
tzsolesz
nagyúr
Mindenesetre gáz, hogy a tulajok sem valami közlékenyek, vagy éppen kitárgyalósok.
Tudom, hogy nem sok van, nem tudom, hogy ez így marad-e. A topic forgalma siralmas, ez elrettentő. Én őszintén szólva nem is veszek olyan dolgot mostanában, aminek nincs egy erős felhasználói bázisa itt a PH!-án. Ahol tanácsokkal, ötletekkel láthatjuk el egymást, vagy éppen segítséget kérhetünk.
Ha ez így folytatódik, akkor ez a teló nem lesz sikeres PH! körökben. Arról nincs infóm, hogy az országos eladások hol tartanak, semmi infó, semmi reklám, semmi közlemény a 4X HD-ról, még csak kapni sem lehet egy ideje, nem tudom. Ez így karcsú, nagyon karcsú.......Itt minimum 10K hozzászólásnak kellene lennie, ehelyett van 1500, sok semmit mondó hírnél is összegyűlik 4-500hsz.
-
zorromoto
senior tag
válasz tzsolesz #1575 üzenetére
Egyetértek veled
Bár nem vagyok 4x tulaj mégis nap mint nap követem a topikot ,és sajnálattal látom ,hogy nagyon infoszegény.Igaz sokkal kevesebb még a készülékszám mint pl a onex esetében mégis ott hihetetlenűl pörög minden akár pozitív akár negítív dolgokról beszélünk.A másik ami valóban tükrözi ennek a modellnek a hitelvesztettségét,hogy az xda-n is gyenge a felhozatal.Sajnálom mert szerintem több van a 4x-ben.Reménykedem én is még mert én azon user-ek közé tartozom aki szereti kipróbálni a főzőtt rom-at.A napokban tettem fel öcsémnek az 1-es galaxy-s-re JB-t.Majdhogynem tökéletes a működés.Élvezet volt látni,hogy boot-ol és működik.Köszönhetően az xda-nak.Mig erre a gyári 4x esetén ki tudja mennyit kell várni.S ne felejtsük el hogy a galaxy s 2.5 éves modell Nem mellesleg sokkal gyengébb hardware-el.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz zorromoto #1576 üzenetére
Úgy gondolom, hogy minimum 20-25 PH! tulaj kellene ahhoz, hogy pörögjön a topic. Így mindig van 5-10 olyan júzer, aki naponta generál 4-5 hsz-ást. Ezáltal kialakulhat egy jó kis közösség a tulajok táborának. Ahol megoszthatnak tapasztalatokat.
Sokkal szívesebben vesz az ember egy olyan telót aminek nagy a "háttere".
ha ez így marad, akkor ez egy HTC Radar/LG Optimus 7 szintű halott topic lesz, 5-6 PH! tulajjal, akik, már csak azért sem osztanak meg dolgokat, vagy kérdeznek meg, mert úgy is 3-4 nap mire válasz érkezik.
Próbáltam egy kicsit kedvet csinálni azzal, hogy elkészítettem az első hozzászólást (délután tényleg foglalkozom most már azzal is egy kicsit), de ettől még nem lesz látogatottabb egy topic.
És így van, amíg külföldön is ilyen kevés tulaj/érdeklődő/modding van van, addig ez sem fog jobban menni.
Az LG-nek pedig bele kellene már fognia valami marketing-be, mert ez így harmatos.
De a szolgáltatók is elég gyéren kezelik a 4X-et, szemben az SGS3-al.[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Dolgozgattam igen. SGS - re, S2 - re, S3 - ra is picit
(#1575) tzsolesz a telefon használók sztem 10 % - a jár ide PH! - ra. PH nem lehet mérce. Az android , és telefonhasználók nagy zöme, azt sem tudja mi az a Custom Rom, Root, JB stbstb. Minek is ? Az én infóim alapján jól fogy a 4X ( amit eddigi rövid tapasztalat alapján meg is értek ), de a tulajok sztem maximálisan meg vannak elégedve azzal, amit egy gyári Rom ad nekik. Ennél a telefonnál ez el van talűlva sztem . MInt írom, ez rövid tapasztalat. Ezelőtt használt pár telefonom : SE Xperia Ion, LG Prada 3.0 , SGS-3, SGS-2, HOX, Iphone 4S.
UI : az előzményekhez írnám, ez a telefonom nagyon tetszik gyári FW - el is. ( Eddig )
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
-
kontrabass
csendes tag
válasz tzsolesz #1577 üzenetére
Hát nem is tudtam hogy külföldön is ez megy ez borzasztó,hát nagyon jó lenne már ha beindulna ez a dolog és minél több tulaj lenne hogy több vélemények,tapasztalatok szülessenek,bár még nekem nincs még meg az lg teló, de hát általában mindig nézzem a topikot mert érdekelnek a tapasztalatok és abból mindig tanul az ember,én személy szerint nagyon örülnék ha beindulna az lg-nek a szekér, és feltörne mert nagyon jó kis telókat tud csinálni azért,nem beszélve most az új készülékéről az valami brutális lesz...
-
zorromoto
senior tag
Nekem pl volt 2x-em.A mai napig az egyik legszebb telefonnak tartom a fém vagy fémes keretével a sarkainál az üveg ledomborítását a hátlapja ami gumirozott és középen a google feliratos fém csík.Egyszerűen csodálatos mind design mind anyaghasználat terén.Ha most egy olyan lenne a 4x belsejével a legütősebb lenne szerintem.Anyaghasználatban vetekszik a mostani istenített onex-el szerintem.
Apropo: ha jól tudom van már rá root ugye?csak nem lehet un root-olni?
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Nekem is megvan a tok tegnap óta csak nekem fekete
Egyébként igazatok van abban, hogy gyenge a felhasználói mozgolódás de, csak a saját példámat nézve munka közben tudok néha beírni nincs jelenleg időm erre sajnos...
Megpróbálok majd aktívabb lenni de, ígérni nem tudok semmit...[ Szerkesztve ]
-
ctnyr
csendes tag
XDA-sok csinaltak egy peticiot, hogy legyen nyitott a bootloader.
Szerintem egy alairast meger. Egy level mar ment is az LG Support-nak 100 alairasnal, nemt udom mikor tervezik kuldeni a kovetkezot. Kulon topic-ja amugy nincs a peticionak az XDA-n, ebben leeht megtalalni:
-
R2D20208
addikt
Most csináltam itthon . LG gyári Rom, Galaxy S3 , XDA 4.0.4 Wanamlite Rom, Custom Kernel :
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
nem pörög a topik, de mit pörögjön?
a rootot kipróbáltam, működik tökéletesen a leírás alapján, ami xda-n van fent, azóta kvázi semmi sem történt. tesztelni már mindenki tesztelte, azon kívül, hogy éppen mikor fogy ki a t-mobile webshop, nem sok újdonságot lehet megosztani. CM10-ből még nightly sincs, csak demózták youtube-on.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
R2D20208
addikt
válasz fogtunder #1598 üzenetére
A Root - ra van már vissza is ? Vagy az nem számít a garinál ? Segíthetnél nekem egy nagyon pontos Root leírással, mert nekem van jópár rootjogot igénylő appom. Tudnál segíteni ?
(#1597) jooker82 Nekem Samsungom volt a legtöbb, de nincs elfogultságom. Látod épp azt adom el. Ha a 3 nagyágyút nézem, nem tudok felállítani rangsort. Mind3 nak van számomra negatív / pozitív dolga. A 3 ból tudnék összedobni egy ideális készüléket
Szeretem a fehéret, fekete rácsos, vagy sima fekete tokban nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz R2D20208 #1599 üzenetére
vissza tudtommal még nincs, én nem stresszelem magam ezen, de mindenkinek egyéni vármérsékletére van bízva a dolog, mint minden, amivel belenyúlsz a szoftverbe.
a rootra ennél részletesebb leírás nincs, és nem is kell. ha végigcsinálod a lépéseket, menni fog.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...