- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz FragMaster #2599 üzenetére
Max a google néz csúnyán
-
Dozer
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Moto Defy-om van, de elképzelhető, hogy veszek neki egy "nagytestvért" és leginkább a 4x tetszik.
Próbáltam visszakeresni a korábbi hsz-sokban, de nem mindenre találtam egyértelmű választ, úgyhogy lenne pár kérdésem:
Aki zsebben hordja: leüléskor nem nyomódik hozzá ilyen-olyan testtájakhoz? A mérete - főleg Defy-hoz képest - elsőre azért elég komoly (http://versusio.com/en/motorola-defy-vs-lg-optimus-4x-hd), bár már annyi tesztet végignéztem a youtube-on, hogy, legalábbis látványra, már kezdem megszokni.
Sajna nincsen róla "leejtős" teszt... mi a tapasztalat sérülékenység terén? Ejtette már le valaki? Pl. a szélén található (gondolom műanyag) krómszerű cucc nem hajlamos a lepattogzásra/színvesztésre? Vagy valami egyéb nyoma (kopás, karcolás, stb) van a mindennapos használatnak?
A legújabb (V10F) szoftverrel hány órát bír az akksi pl. netezés közben, ill. mennyire melegszik?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
tud 16:9-es képet csinálni?
KösziGalaxy S23 Ultra
-
Zsoldo
csendes tag
Nem ejtettem le szóval erről nem tudok nyilatkozni. Férfiként engem nem szokott zavarni ha a zsebembe hagyom ha leülök, bár az esetek 90%-ba ha leülök kiveszem a zsebemből.
Az oldalán lévő króm csíkok nálam eddig semennyit se koptak, pedig ahogy a T-nél meg lehetett venni azzal a lendülettel másnap hozta a futár!A melegedés nem zavaró. Lehet érezni ha olyan játékkal játszol ami rendesen megkínozza, de nem olyan meleg, hogy zavarna. V10F-el nálam ha reggel lehúzom a töltőről 5 körül este 9-re mire hazaérek egész nap wifi on, zenehallgatás, 1,5-2 óra filmezés ja meg munkaidőbe online póker úgy estére olyan 30% körül van.
BattleTag: Netuddki#2259 Stream: https://www.twitch.tv/netudd
-
Beantech
tag
hello, én egy bladeröl váltottam a 4x-re lassan 2 hete megvan, most is arról irok. kb 2 nap alatt teljesen megszoktam a méretét simán tudom kezelni és totál más érzés mint a blade tegnap öcsém bladején romot frissitettem, hát nagyon összement a teló érzésre. még nem rootoltam, de kicsit sem érzem a hiányát nagyon jól össze van rakva a v10f rom sztem. akksiröl meg az én használásommal 1-1,5napot boldogan birja, 60% fényerö, reggel-este melóba menet 1,5 film vagy zene+net, mobilnet kb 6óra kivételével folyamat megy. néha jàték de azzal szépen le lehet gyilkolni mindegyik gépet. este meg töltöre dugom, de én szinte minden telom csak 100as akksival indulok el ez az én hülyeségem, örülök hogy meghalt a bladem akksija, ezért vettem ezt és nem bántam meg...eddig remélem tudtam vmit segiteni.
-
migabi24
nagyúr
A glonass vitához visszatérve, szerintem nem tudja a teló, látja ugyan a holdakat de nem kapcsolóik rájuk, melléraktunk egy S3-at az szépen rákapcsolódott mindre ami szürkén maradt a 4X-en, ettől függetlenül nagyon jó a gps benne ugyanazt a pontosságot hozza mint az S3, mielőtt letámadnának, hogy ezt honnan tudom, a legfrissebb Gps test nevű program külön jelöli az orosz műholdakat
-
FragMaster
addikt
Fentebb linkeltem egy cikket, mely szerint (ha igaz ugye) a chipset kb az összes műhold hálózatot támogatja. Kérdés akkor, hogy ha nem kapcsolódik mindre akkor szoftveres korlát áll fenn?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Dozer
tag
2611 & 2614: Köszi a visszajelzést; mindkettő hasznos volt.
-
kungzi
veterán
sziasztok
az sgs2 mhl adaptere vajon jó ehhez a telóhoz?
-
jooker82
nagyúr
válasz FragMaster #2630 üzenetére
Na igen,de keveselte a talált műholdat az s3-hoz képest...errefel irtam,h a talált műholdszám,részemről nem fontos,ha minden megfelelően működik a GPS-el..Nem kell itt is átmenni abba,h melyiknek a nagyobb,melyiknek a több... közel van a tökéleteshez...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
R2D20208
addikt
-
FragMaster
addikt
válasz jooker82 #2631 üzenetére
Meg ne haragudj, de ezt már Te beszéled bele.
Fel lett hozva egy példa, ami történetesen az s3, ami tud glonasst (ugye a glonassból indultunk ki, nem abból, hogy most melyik jó vagy sem, migabi még írta is: "ettől függetlenül nagyon jó a gps benne ugyanazt a pontosságot hozza mint az S3"). Ez felvetette a kérdést: ha a 4x is tudja, akkor miért nem csatlakozik ugyan annyi műholdra? Főleg annak tudatában amit fentebb linkeltem, miszerint még többet is tudna a beépített gps chipset.
Egy szó nem volt arról, hogy bármelyik rosszabb vagy jobb lenne. Kezd olyan érzésem lenni, hogy kisebbségi komplexus uralkodik az LG topicokban, egy rossz szó nem hangzik el, de meg kell menteni az LG-t a semmitől"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
jooker82
nagyúr
-
R2D20208
addikt
válasz FragMaster #2634 üzenetére
Ugyanez megvan HOX, S3, S2 Topikokban is ha olvasol HOX Topickban kiírod, S3, harapnak, és fordítva is. IPhone Topickban megszólal egy droidos, világvége van
( épp én is linkelni akartam az összehasonlító adatokat ) 10 vs 16
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
FragMaster
addikt
válasz jooker82 #2635 üzenetére
Lehet én értelmezem rosszul, de bennem ez csak a fentebb írt kérdésemet veti fel: "ha a 4x is tudja, akkor miért nem csatlakozik ugyan annyi műholdra? Főleg annak tudatában amit fentebb linkeltem, miszerint még többet is tudna a beépített gps chipset."
Vagy támadásnak illik venni?"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
migabi24
nagyúr
válasz FragMaster #2634 üzenetére
Köszönöm, erről van szó
-
jooker82
nagyúr
válasz FragMaster #2637 üzenetére
Én egy szóval nem irtam,h tudja a glonasst,de az különösebben nem is izgat...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz FragMaster #2640 üzenetére
A GPS-el kapcsolatban mondtam a saját véleményem,h nekem mi a fontos,errefel neked rögtön ott kellett lenned... minden más lenne,ha lenne is ilyen telefonod,nem csak szétoffolnád itt a számunkra nyugodt topicot,az okoskodásaiddal....
Mostmár modker jön...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
R2D20208
addikt
válasz FragMaster #2640 üzenetére
Én voltam ? Erről vélemény ? ( első rész )
(#2640) FragMaster EZT a hsz - t nem Jokernek szántad ?
Mi ez a keverés itt ?
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz R2D20208 #2643 üzenetére
Dehogynem, de ebben se írtam, hogy jooker bármit állított volna a glonassról
Jooker: nem tudom, hogy ebben mi volt az off, mert a telefonról volt szó, ami olyan volt azt szürkébe tettem. A #2639-es hozzászólást még mindig nem értem. Kérlek, menj nyugdotan a modkerbe, csak ne személyes sértődésből, hanem indokoltan.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
R2D20208
addikt
válasz FragMaster #2644 üzenetére
Ezt csinálod az elejétől, és szóltam amikor jöttél , akkor is , légyszíves ne Flamelj emlékszel ? Na jó én lépek innen. Gratulálok neked ! Amúgy milyen telefonod van ? Á mindegy . További jó keverést, kavarást. Bye !
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Itt kezdte már. Mindegy. Volt olyan hsz - e is, hogy az S3 Topickból is elzavarták már. Én nem zavarom el. Nem leszek beszélgetőpartner és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
a PartNero GSM mennyire megbízható? ott most 105k a teló. milyen gari van erre? hol tudom megnézni, hogy gyári garival mennyi a teló? kérdezzem meg a boltot? vagy vhol ott van az oldalon, csak én vagyok vak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...