- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
ebbe amugy milyen kartya kell? ugye a sima sim jo hozza? ill ha nem, amenyiben bemegyek a vodahoz azonnal tud adni masik kartyat hasznalatra, felar van, ill aktivacios ido?
-
Fail3D!
addikt
thx.. bar mar 4 eves biztos van a sim kartyam szoval kene menni valtani.. de ezt hogy az iphon csinal valami es azonnal ugrani kell ez vicc... remelem kov evben is olyan sim kartyat talalnak ki hogy azt biztosan ne lehessen hasznalni mas keszulekhez es ezt a tobbi gyarto is koveti majd es lesz 10 fele sim kartya...
-
manokaki
addikt
Valakinek sikerült felteni az Igo-Primo-t erre a telefonra , ugy hogy alúl nem log ki kb. fél centi ?
Tud valaki esetleg segiteni ??
Attila
Attila
-
Fail3D!
addikt
hol lehet ezt a telot megnyokodni? mert fenem ra a fogam es most tabot hasznalk telonak amire lenne mar vevom de mielott ennyire bele elem magam a kepek olvasmanyok helyett azert lehet megkene ezt nezni.. sony s utani csalodas utan kitudja:-) ha valaki joaron megszabulna tole nyugodtan irjon ram
-
manokaki
addikt
válasz Fail3D! #2763 üzenetére
a Sony Xperia S után ez egy felemelkedés lesz a mennybe , mint érintés érzékenységben mint a kijelzőben és gyorsaságban is !
Ezt garantálom !!!! Lehet , hogy legolcsobb 4 magos , de a legjobb is !!!
Ezt bátran kijelentem 2db SIII és egy HOX és egy HOS (s4) után !!!Attila
Attila
-
toto0569
addikt
válasz manokaki #2762 üzenetére
nekem rendesen működik,van benne egy txt. fájl ami tartalmazza a felbontást,azt kellett át írnom a mi méretünkre és kétszer kell elindítani a helyes méret miatt.Szóval ,:át ír -telepít-és 2x újra indítod az IGO-t.Most nem érek rá mert megyünk szülinapra,de majd...többit később priviben.
-
Fail3D!
addikt
válasz manokaki #2764 üzenetére
sonys em csak addig volt hogy eladjam de szembol jo csak a design... a gyari rom meg ugy recsegett hogy igy nem lehet kiadni telefont nem hogy 1 a zaszlos hajot kov honapban lehet hoznak viszonylag olcson s3 t max azt is nyomkdom 1 hetig de annak a kinezetere nemtudom hogy lehet aztmondani hogy miakartukes ezert nez ki igy:-)
-
kungzi
veterán
a T-Mobile most szórakozik? Dominosan 139k, 2 év hűséggel meg 130k
kicsit se pofátlanok roh@djanak meg
-
Medley
tag
Sziasztok!
Jön a jövő héten frissítés?
JB-ről hallott valaki valamit? -
R2D20208
addikt
válasz jooker82 #2775 üzenetére
Én olaszban vagyok többet. És ha kint vagyok, akkor ott egy haver, akinek tul képp kell vennem egy s3 - at. Addig azt használom, mert kint jó árba lesz nekem a G. Érc? És most van 2 vevőm is. Egyiknek tutira megígértem. És fájó szívvel adom el, de egy hónap és remélem már G @ m van
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Fail3D!
addikt
hmm most hoyg irtok itt az lg g rol megneztem mit fog tudni.. basszus igy soha nemfogok tudni leszokni a mobil valtogatasokrol.. igy mar nem is kell az lg 4x rohadjon meg... az a baj nalam max 100k amit kifizetek egy teloert... szoval ezekszerint varhatok arra az lg g re kb februaig meg beszerzem
-
jooker82
nagyúr
válasz Fail3D! #2783 üzenetére
Szerintem februárig még nem megy le 100 alá,eleve,majd csak november körül lehet kapni világszerte...de ez még késhet is
az biztos,h fullos teló lesz,a 4x,csak kisöccse lehet mellettede szerintem arra ne várj,ha tetszik a 4x vegyed meg,jövőre meg majd beszerzel egy G-t..én is úgy tervezem... 100-nál én se szivesen adok többet egy telóért,igaz ez 117 volt...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Fail3D!
addikt
válasz jooker82 #2784 üzenetére
hat sajnos egyre tobbet adok mar ki teloert... de azert ez megis csak 1 telo szoval a 100k t is soknak tartom, de nemfogok jovore varni nincs telom es a tablethez hiaba vettem bt settet azert ezt nem erzem ugy hogy megtudnam szokni hosszu tavon 3 nap is eleg volt ebbol 4x t meg remljuk hamarosan talalok jo aron, v s3 ha hozzak 100k ba es utana elcserelem 4x re
-
jooker82
nagyúr
-
Fail3D!
addikt
valaki nem akarja nekem joarasitva eladni a 4x-t? illetve komolyan ultrabookra joarasitva rafizetve cserelni velem?
-
fogtunder
nagyúr
válasz FragMaster #2793 üzenetére
plusz a hátlap anyaga nekem nem szimpatikus, ujjlenyomat nem gyűlik ugyan rajta, de szösz az igen.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
phaet0n
tag
Mennyire jó ez a Polaris Office szoftver, amivel jön a telefon? Nagyobb méretű dokumentumokkal könnyen megbirkózik? Lehet, hogy buta kérdés, de pdf, doc fájlok teljes képernyőn való olvasása megoldott?
-
pockos13
aktív tag
válasz FragMaster #2793 üzenetére
Láttam,és azt mondták az ismerőseim is hogy maradjak az LG -nél.
-
pockos13
aktív tag
Eddig az S3 volt az etalon a 4 magos telcsik közt.Akkor ez most jobb nála,mert itt aztán van rendesen pro és kontra.
-
pockos13
aktív tag
válasz FragMaster #2798 üzenetére
Akkor beleteszek két cetlit egy pohárba és amelyiket kihúzom azt fogom megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...